kecawa 07.06.10, 15:56 Chyba mu POlikot zabronił wystąpić w debacie ? wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,J.-Kaczynski-wystapi-w-debacie;-czekamy-na-marszalka,wid,12341883,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoro_wieczorowo_poro Lepper bardzo chętnie zadebatuje z Jarem 07.06.10, 16:02 jak kumpel z kumplem :D Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Ty sie wacus lepiej boj o "pracowitego Szmita", a 07.06.10, 16:04 nie zajmuj sie sprawami poza wlasna domena kognitywna. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Boi się Bronuś 07.06.10, 16:07 kecawa napisał: > > Chyba mu POlikot zabronił wystąpić w debacie ? > > wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,J.-Kaczynski-wystapi-w-debacie;-czekamy-na-marszalka,wid,12341883,wiadomosc.html A tak w ogóle, to po co ta debata...Kandydaci znani...Ich poglądy również...Lubisz dysputy typu "magiel"...? Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Boi się Bronuś 07.06.10, 16:14 simera16 napisał: > > A tak w ogóle, to po co ta debata...Kandydaci znani...Ich poglądy > również...Lubisz dysputy typu "magiel" Masz dużo racji.Kiedy przypomnę sobie debatę Tuska z Kaczyńskim i jak Tusk pytał Kaczora o ceny kurczaków i cebuli,oraz potem jak wspominał jak mu Kaczor pistolecikiem groził. Cóż można oczekiwać od Bronka? debaty o czereśniach albo o Wikipedii? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Boi się Bronuś 07.06.10, 16:23 bezprim napisał: > > Masz dużo racji.Kiedy przypomnę sobie debatę Tuska z Kaczyńskim i jak Tusk pyta > ł > Kaczora o ceny kurczaków i cebuli,oraz potem jak wspominał jak mu Kaczor > pistolecikiem groził. > Cóż można oczekiwać od Bronka? debaty o czereśniach albo o Wikipedii? Czyli JarKacz już na wstępie "leży", bo o "wiki" pojęcie ma żadne... Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Boi się Bronuś 07.06.10, 16:27 simera16 napisał: > Czyli JarKacz już na wstępie "leży", bo o "wiki" pojęcie ma żadne... No....mam nadzieję,że wiesz jaka jest opinia na temat Wiki? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Boi się Bronuś 07.06.10, 16:34 bezprim napisał: > simera16 napisał: > > > Czyli JarKacz już na wstępie "leży", bo o "wiki" pojęcie ma żadne... > > > No....mam nadzieję,że wiesz jaka jest opinia na temat Wiki? Jakakolwiek by nie była, to nie zmienia faktu o którym piszę... P.S. Czy taka sama opinia jest o kontach bankowych, realnym życiu, prowadzeniu samochodu, telefonach komórkowych, wychowaniu dzieci etc. ...? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Boi się Bronuś 08.06.10, 07:32 Ty i ja pewnie znamy- lecz przeciętny wyborca wie tylko tyle co mu dziennikarze w TVN lub w TVP zapodają. pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Raczej zona, gdyz wie jaki to jest bystrzak ; 07.06.10, 16:13 Ty tez nie "wyglądasz" na takiego, który by proch wymyślił... Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Raczej zona, gdyz wie jaki to jest bystrzak ; 07.06.10, 16:15 simera16 napisał: > Ty tez nie "wyglądasz" na takiego, który by proch wymyślił... Bystry jesteś,ale tak właśnie Cimoszewicz ocenił Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Raczej zona, gdyz wie jaki to jest bystrzak ; 07.06.10, 16:25 bezprim napisał: > simera16 napisał: > > > Ty tez nie "wyglądasz" na takiego, który by proch wymyślił... > > > Bystry jesteś,ale tak właśnie Cimoszewicz ocenił Komorowskiego. No i bardzo dobrze...Dla mnie wybór Komorowskiego, to jedynie antidotum na zakusy miernoty Kaczyńskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Raczej zona, gdyz wie jaki to jest bystrzak ; 07.06.10, 16:28 simera16 napisał: > > > > > Ty tez nie "wyglądasz" na takiego, który by proch wymyślił... > > > > > > Bystry jesteś,ale tak właśnie Cimoszewicz ocenił Komorowskiego. > > No i bardzo dobrze...Dla mnie wybór Komorowskiego, to jedynie antidotum na > zakusy miernoty Kaczyńskiego... Jednak o Jarku tak Cimoszewicz nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Raczej zona, gdyz wie jaki to jest bystrzak ; 07.06.10, 16:39 bezprim napisał: > simera16 napisał: > > > > > > > > Ty tez nie "wyglądasz" na takiego, który by proch wymyślił... > > > > > > > > > Bystry jesteś,ale tak właśnie Cimoszewicz ocenił Komorowskiego. > > > > No i bardzo dobrze...Dla mnie wybór Komorowskiego, to jedynie antidotum n > a > > zakusy miernoty Kaczyńskiego... > > > Jednak o Jarku tak Cimoszewicz nie powiedział. Bo o czym tu mówić...? O takich jak miernota Kaczyński, wypowiedział się już dość dawno temu Benedykt Chmielowski; "...koń jaki jest, każdy widzi..." Odpowiedz Link Zgłoś
qwakacz Jestem za debatą ale nie tylko dla widzów PISu 07.06.10, 16:41 Co mają zrobić ludzie którzy na widok TVPis dostają febry ? Debatę poprowadzi Pospieszaski , Sakiewicz i Sobala w stylu Solidarni 2010 ? czyli pytania do jednej bramki ? Niech Kaczor wyjdzie do dziennikarzy , porozmawia ze "Stokrotką" z "Małpą w czerwonym"... tyle że do tego podobnie jak do żony trzeba mieć jaja ! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Jestem za debatą ale nie tylko dla widzów PIS 08.06.10, 15:30 Czyżby w TVN się Maria Bronisław zgodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jestem za debatą ale nie tylko dla widzów PIS 08.06.10, 15:42 kecawa napisał: > Czyżby w TVN się Maria Bronisław zgodzi? Jarek się NIE zgodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Jestem za debatą ale nie tylko dla widzów PIS 09.06.10, 15:02 Sama widzisz i wiesz, że Maria Bronek jest cienki1Codziennie pokazuje swoją kompetencję. To co piszę jest przecież niezależne od wyniku wyborczego mojego kandydata pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Jestem za debatą ale nie tylko dla widzów PIS 08.06.10, 15:43 Jak mówił Wajda "nasi przyjaciele z TVN". Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Boi się Bronuś 08.06.10, 15:31 no i czego się ten głupol boi...abonamentu którzy ludzie płacą? heheheheheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
4_oddech_kaczuchy Re: Boi się Bronuś 08.06.10, 15:46 witoldzbazin napisał: > no i czego się ten głupol boi...abonamentu którzy ludzie płacą? > heheheheheheeh Un sie boi zemsty bobrów, które okazały się piżmakami. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Boi się Bronuś 29.06.10, 11:37 A jak w środę drogiego Bronka nam zabraknie w debacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A po co ma brać udział w kolejnej debacie? 29.06.10, 11:39 W poprzedniej już pokazał jak rozgnieść Kaczyńskiego przy pomocy kartki papieru. Odpowiedz Link Zgłoś