adam81w 04.07.10, 22:28 Muszę powiedzieć, że wiem na co stać Niesiołowskiego ale teraz zdecydowanie przesadził. Naprawdę mnie zniesmaczył. Minus dla PO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elena4.2 Re: Bardzo duże chamstwo Niesiołowskiego w TVN24 04.07.10, 22:31 .A nie mówiłam? Juz się zaczyna. Na zdrowie rodacy. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Skoro nie masz nic do powiedzenia,to spadaj!!! 04.07.10, 22:39 blumm napisał: To ta małpa w czerwonym powiedziala spieprza. dziad. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: Skoro nie masz nic do powiedzenia,to spadaj!! 04.07.10, 22:46 w takim razie ciebie pisowska szmato już tu nie powinno być od dawien dawna :) Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Kiedy nauczysz się języka polskiego? 04.07.10, 23:04 kibic.zalogowany napisał: w takim razie ---> Jeżeli napiszesz "w takim razie" to twierdzisz, ze masz jakieś argumenty. Dawaj więc przykłady mojego bezpodstawnego plucia, porównywalnego choćby z pluciem blumma! Jak nie znajdziesz, to potwierdzisz tylko, że jesteś takim samym szmatławcem jak co najmniej Niesiołowski... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.kultura Re: Skoro nie masz nic do powiedzenia,to spadaj!! 04.07.10, 23:53 kibic.zalogowany napisał: > w takim razie ciebie pisowska szmato już tu nie powinno być od > dawien dawna :) ciebie wyciorze dupy niesiłowskiego nikt nie dorówna Odpowiedz Link Zgłoś
konto.stworzone.do.wandalizmow Re: Skoro nie masz nic do powiedzenia,to spadaj!! 09.09.10, 15:15 no tak, jak to mówi ekspert od dup, to wypada tylko wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Bardzo duże chamstwo Niesiołowskiego w TVN24 04.07.10, 22:33 Ależ on jest chamem permanentnym, więc co się dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Bardzo duże chamstwo Niesiołowskiego w TVN24 04.07.10, 22:34 schorowana prostata go ciśnie to sika PO na RP trochu heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: Bardzo duże chamstwo Niesiołowskiego w TVN24 04.07.10, 22:48 znasz to z autopsji pisiaku, skoro tak często o tym bełkoczesz hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 To nie prostata,ale proste błędy młodości! :))) 04.07.10, 23:12 witoldzbazin napisał: schorowana prostata go ciśnie ---> Strach Niesiołowskiego przed prawdą o sobie, już dawno temu przyćmił jego zdolność do choćby namiastki racjonalnego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
upior_w_moherze mial grac na pianinie w muzeum ? 04.07.10, 22:37 niesiol glupiemu narodowi kitow nie wciska Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: mial grac na pianinie w muzeum ? 04.07.10, 22:44 Ale on nie mówił nic merytorycznego. Po prostu wywołał konflikt by wpuścić w maliny Jakubiak. Wywołał konflikt z niczego. Poza tym można nie wciskać kitów i być na poziomie. Od polskiego polityka żądam poziomu a nie tracenia energii na głupawe dowalanie rywalowi w rodzaju piaskownicy (nawet jeśli się ma rację to trzeba o tym pamiętać ale Niesiołowski nie zawsze ma rację). Polityk zawsze ma szukać pozytywów i pamiętać o tym by swoim gadaniem nie zaszkodzić Polsce. Niesiołowski takim czymś szkodzi Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Bardzo duże chamstwo Niesiołowskiego w TVN24 04.07.10, 22:41 Ta Jakubiak zachowywała się równie chamsko. A kto to jest ta Jakubiak? Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Przestań,esbecka szmato,pluć na KK!!! 04.07.10, 23:17 blumm napisał: 4 mld zl za katechetow rocznie cisnie mnie na PIS ---> Złodzieje z twojej strony okradają Polaków od 20-tu lat na dużo większe kwoty, niszczą polskie firmy, przemysł, szkolnictwo, historię, tradycję, tożsamość ... a katecheci przynajmniej przypominają i uczą, co dla człowieka powinno być najważniejsze - za to warto zapłacić im dużo więcej niż 4 mld! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Przestań,esbecka szmato,pluć na KK!!! 04.07.10, 23:32 A czego mogą nauczyć przedstawiciele sekty, która jest jedną z najbardziej zbrodniczych organizcji w historii??? Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Przestań,esbecka szmato,pluć na KK!!! 05.07.10, 00:00 normalnyczlowiek1 napisał: > blumm napisał: 4 mld zl za katechetow rocznie cisnie mnie na PIS > > ---> Złodzieje z twojej strony okradają Polaków od 20-tu lat na dużo większ > e kwoty, niszczą polskie firmy, przemysł, szkolnictwo, historię, tradycję, tożs > amość ... a katecheci przynajmniej przypominają i uczą, co dla człowieka pow > inno być najważniejsze - za to warto zapłacić im dużo więcej niż 4 mld! > A 24 mld (miliardy!!!) na potrzeby Komisji przy Episkopacie? Co na to powiesz? To także Twoje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: 4 mld zl za katechetow rocznie 09.09.10, 18:06 Były(są?)i inne "kwiatki" z katechetami.Np K Marcinkiewicz(kiedyś ZChN)powstawiał gorzowskich katechetów do Rad Nadzorczych państwowych spółek w górnictwie!!!Słabo zarabiali w oświacie(?)więc dał im fuchy w górnictwie! Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Bardzo duże chamstwo Niesiołowskiego w TVN24 04.07.10, 22:49 wariant_b napisał: > Ta Jakubiak zachowywała się równie chamsko. > A kto to jest ta Jakubiak? Nie, nie zachowała się równo chamsko. Była spokojna i patrzyła dużymi oczami na to co akurat odwaliło Niesiołowskiemu. A ten ją zaczął bez powodu atakować jak głupi. Trochę tak jak idziesz do znajomego a tam jego pies zaczyna na ciebie bez powodu szczekać i naskakiwać choć nic złego mu nie zrobiłeś. Na dodatek Olejnik w ogóle jakby nie zauważała zachowania Niesiołowskiego. Gospodarz takiego programu nie powinna pozwalać na zachowanie, które na pierwszym lepszym forum internetowym spotkało by się z ostrzeżeniem albo banem. A tu nic. Netykiety za grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Bardzo duże chamstwo Niesiołowskiego w TVN24 04.07.10, 22:43 Komu ty chcesz taki kit wciskać. Jakubiak okazała się ostatnią chamką i osobą niezrównoważoną. Patrzyłam na jad, który z siebie wylewa z coraz większym przerażeniem. Zachowała się poniżej wszelkiej krytyki, czyli wreszcie hamulce puściły i wrócił stary, beznadziejny PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Bardzo duże chamstwo Niesiołowskiego w TVN24 04.07.10, 22:56 renata28 napisała: > Komu ty chcesz taki kit wciskać. Jakubiak okazała się ostatnią > chamką i osobą niezrównoważoną. Patrzyłam na jad, który z siebie > wylewa z coraz większym przerażeniem. Zachowała się poniżej > wszelkiej krytyki, czyli wreszcie hamulce puściły i wrócił stary, > beznadziejny PiS. Popieram w 100%!!! Tym razem Niesiol wyszedl na gentelmena, a Jakubiak darla sie jak przekupa bazarowa handlująca bagnem na mole i pumeksem. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Wy,relatywiści,zawsze odwracacie kota ogonem 04.07.10, 23:20 wanda43 napisała: Tym razem Niesiol wyszedl na gentelmena, a Jakubiak darla sie jak przekupa bazarowa handlująca bagnem na mole i pumeksem. renata28 napisała: Jakubiak okazała się ostatnią chamką i osobą niezrównoważoną. ---> i jak farbowane lisy,udajecie Polaków... Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Wy,relatywiści,zawsze odwracacie kota ogonem 04.07.10, 23:38 normalnyczlowieku1 nie wiem jak ty, ale ja jestem 100% Polką, a jeśli ty masz z tym jakiś kłopot, to wybacz, ale to nie moje zmartwienie tylko twojego lekarza. Ps. Pierwszy raz użyłam na tym forum słowa "cham", bo to, co wyprawiała Jakubowska nie mieści się w moim postrzeganiu przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Re: A co mówił? 04.07.10, 23:41 On nie mówił,on ryczał i twierdził,że nie jest agresywny,jak to całe PO twierdzi-to taka ich ZGODA BUDUJE,hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
all.correct Re: A co mówił? 09.09.10, 18:09 malgosia403 napisała: > On nie mówił,on ryczał i twierdził,że nie jest agresywny,jak to całe PO > twierdzi-to taka ich ZGODA BUDUJE,hahahaha Miał jak zwykle pianę na ryju. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Piękna i szlachetna postawa pani Eli. 04.07.10, 22:56 Jak zwykle z resztą :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krasawicamaskwy Re: Piękna i szlachetna postawa pani Eli. 04.07.10, 23:33 4 wariant_b - napisał - "A kto to jest ta Jakubiak? ===================================== Wredne babsko od parzenia ziółek w pałacu. Za duże pieniądze.Teraz pójdzie się bujać i złość jej tłuste doopsko rozrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Re: Piękna i szlachetna postawa pani Eli. 04.07.10, 23:40 Tłuste dupsko kojarzy mi się z kimś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Piękna i szlachetna postawa pani Eli. 04.07.10, 23:49 malgosia403 napisała: > Tłuste dupsko kojarzy mi się z kimś innym. Z ....???? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Re: Piękna i szlachetna postawa pani Eli. 04.07.10, 23:55 hahahaha,a witam,witam.....no ja nie taka głupia a i szanująca innych,hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Piękna i szlachetna postawa pani Eli. 05.07.10, 00:06 malgosia403 napisała: > hahahaha,a witam,witam.....no ja nie taka głupia a i szanująca innych,hehehe właśnie widzę jaka niegłupia i jak szanująca innych. Odpowiedz Link Zgłoś
nieslusznie.zabanowany.kon i gdzież się podziali wszyscy obrońcy pani Eli? 09.09.10, 14:30 siedzą cicho w mysich norkach i drżą o swoje posadki. A forumowi niegdyś apologleci pani Eli już zaczęli ją opluwać. Tak, prezes mylić się nie może. Tak było z Kaczmarkiem, z pięknym Kaziem. Byli wpaniali, byli ryczerzami Rzeczypospoliej, aż się stali miernotami, bo tak prezes zadecydował. Odpowiedz Link Zgłoś
przewodniczacy_po Re: i gdzież się podziali wszyscy obrońcy pani El 09.09.10, 14:40 A co się stało z Mirem, Zbychem, Grzechem i resztą ferajny? No niestety nic się z nimi nie stało, gdbyż jak na Partię Oszustów przystało okazali się ludźmi nieuczuciwymi. Gdyby któryś z nich się wychylił i ośmieliłby się walczyć z koruypcją albo z nielegalnym lobbingiem, to podzleliłby los Kamińskiego i wyleciał na zbity pysk. Polskie państwo pod rządami PO przypomina chlewnię. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: i gdzież się podziali wszyscy obrońcy pani El 09.09.10, 15:21 Nikt nie walczył tak z nieuczciwym lobbyingiem jak M. Kamiński. Aresztowal on nawet B. Piechę za lobbyingowe konszachty z firmami farmaceutycznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
all.correct Faktem jest, że Niesioł to prymityw. 09.09.10, 16:44 To ten sam poziom co Brudziński czy Jacek Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
panama77 Re: Bardzo duże chamstwo Niesiołowskiego w TVN24 09.09.10, 18:15 zaskoczony? czy bylo to u moni olejniczak w jej ambitnym programie???? Odpowiedz Link Zgłoś