h.c.baron 16.07.10, 20:19 Jeśli Komorowski się podda , to okaże się ,że ten myśliwy ma tylko wtedy jaja kiedy do sarenek ze sztucera z lunetą , strzela. Zaczynam mieć kaca ,że na to głos oddałem. (sprawa krzyża) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vladexpat To prezydent jest od sprzątania chodników? 16.07.10, 20:23 Myślałem, że to sprawa MPO. I niech się z nimi Kaczor szarpie jak ma taką potrzebę. Odpowiedz Link Zgłoś
heofon Re: To prezydent jest od sprzątania chodników? 16.07.10, 21:39 To bardzo dobry pomysł. Należy zwalić sprawę na kwestie sanitarne - w końcu w materii organicznej wystawionej na tak silne ciepło bakterie mają jak w raju. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: To prezydent jest od sprzątania chodników? 16.07.10, 23:36 heofon napisała: > To bardzo dobry pomysł. Należy zwalić sprawę na kwestie sanitarne - w końcu w > materii organicznej wystawionej na tak silne ciepło bakterie mają jak w raju. Nic nie trzeba zwalać. Po prostu trzeba sprawy mierzyć właściwą miarą. Kilku oszołomów robi dym i co? Najwyższe organy państwa mają się tym zajmować? Za duży zaszczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Szantaż. 17.07.10, 00:30 h.c.baron napisał: > Jeśli Komorowski się podda , > to okaże się ,że ten myśliwy ma tylko wtedy jaja kiedy do sarenek ze sztucera > z lunetą , strzela. > Zaczynam mieć kaca ,że na to głos oddałem. > (sprawa krzyża) Trzeba było głosować na kogoś, kto sprawę krzyża załatwiłby w trymiga wetując. Odpowiedz Link Zgłoś