don.kulawy 11.07.25, 15:52 Szymek! Bye, bye. Donald Tusk nie uległ szantażowi Hołowni i PiS. To koniec, Hołownia zostaje z niczym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Jest wręcz odwotnie niż bye, bye 12.07.25, 05:41 don.kulawy napisał: > Szymek! Bye, bye. Instytut Badań Pollster na zlecenie "Super Expressu" zapytał Polaków, jak oceniają fakt, że Szymon Hołownia spotyka się z opozycją. Aż 68 proc. badanych odpowiedziało, że jest to pozytywne zjawisko, a jedynie 32 proc. było negatywnie nastawionych. Tusk znowu udowodnił, że jest przegrywem. Ogrywają go w UE, poniżają Niemcy i ogrywa Hołownia. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Jest wręcz odwotnie niż bye, bye 12.07.25, 10:31 > 68 proc. badanych odpowiedziało, że jest to pozytywne zjawisko, 07 godzina 41 minut czasu moskiewskiego Komsomol nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Jest wręcz odwotnie niż bye, bye 12.07.25, 12:36 don.kulawy napisał: > > 68 proc. badanych odpowiedziało, że jest to pozytywne zjawisko, > > 07 godzina 41 minut czasu moskiewskiego Komsomol nadaje. Jak widać nie masz nic do powiedzenia ruski hejterze od Miedwiediewa. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Jest wręcz odwotnie niż bye, bye 12.07.25, 12:38 Po co mam się wypowiadać na temat twoich mocodawców? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Jest wręcz odwotnie niż bye, bye 12.07.25, 15:55 don.kulawy napisał: > Po co mam się wypowiadać na temat twoich mocodawców? Przecież to oczywiste i powszechnie wiadome, udowodnione, że jesteś z ruskiej propagandy. Zostałeś złapany na tym podłym grzechu ale Ty jesteś wyznawcą zasady : złapią Cie za rękę mówisz to nie moja ręka. Na temat popularności czy oceny spolecznej decyzji o spotkaniu Hołownia nie masz nic do powiedzenia uwielbiający się kompromitować Ruski agencie. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Jest wręcz odwotnie niż bye, bye 12.07.25, 19:34 > uwielbiający się kompromitować Ruski agencie. Polacy piszą przymiotniki imion własnych małą literą. Zapisz sobie to dużymi literami w skrypcie nauki j.polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Jest wręcz odwotnie niż bye, bye 14.07.25, 07:12 don.kulawy napisał: > > uwielbiający się kompromitować Ruski agencie. > > Polacy piszą przymiotniki imion własnych małą literą. Zapisz sobie to dużymi li > terami w skrypcie nauki j.polskiego. Czasami, na forach, stosuje się dużą literę lub duże litery w celu podkreślenia konkretnego wyraxzu, który zdaniem autora ma istotne znaczenie. Jesteś żywym dowodem kogoś kto, jak Trzaskowski, może formalnie znać 7 języków ale z uwagi na słabość intelektualną nie mieć nic mądrego do POwiedzenia, niczego sensownego. Uwaga, zaznaczyłem Ci dwie duże litery w wyrazie "powiedzenia" i wiem, że w tym wyrazie czyli w formie rzeczownikowej , poprzedzonej przyimkiem, od czasownika "powiedzieć", nie piszemy na początku wyrazu dwóch dużych liter. Napisałem to dosyż wyraziście a więc może to dotrze do Ciebie Ruski Trollu. ...w temacie Hołownia nie masz zdań z treścią, jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawnylogin1980 Re: Jest wręcz odwotnie niż bye, bye 12.07.25, 12:38 W jakim celu uporczywie dewaluujesz kwestie ruskich wpływów? Jesteś aż do tego stopnia dysfunkcyjny czy działasz na rzecz ruskich z premedytacją? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Jest wręcz odwotnie niż bye, bye 12.07.25, 14:10 Odwraca od siebie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Jest wręcz odwotnie niż bye, bye 12.07.25, 14:26 don.kulawy napisał: > Odwraca od siebie uwagę. Wyjątkowo przebiegły ten tapatik Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis to idzie w tę stronę 12.07.25, 05:48 don.kulawy napisał: > Tusk! Bye, bye. ten mem jest coraz bardziej realny Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Pieski sondaż 12.07.25, 11:58 don.kulawy napisał: > Szymek! Bye, bye. > Roztropny i skuteczny krok Hołowni ! Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Pieski sondaż 12.07.25, 12:27 W Moskwie macie następny powód do radości. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Pieski sondaż 12.07.25, 12:29 don.kulawy napisał: > W Moskwie macie następny powód do radości. Iga, pieski baranie, gra w Londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Pieski sondaż 12.07.25, 13:43 don.kulawy napisał: > Kto to taki? Stolica GB Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Pieski sondaż 12.07.25, 14:04 mazala2 napisał: > don.kulawy napisał: > > > Kto to taki? > > > Stolica GB > Nie znam człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pieski sondaż 14.07.25, 07:17 don.kulawy napisał: > W Moskwie macie następny powód do radości. Pisz to do forumowych idiotów i pracowników PrOpagandy. Reset robił Tusk i to Tusk był ulubieńcem Putina. To Twój ulubieniec Łukaszenko cieszył się z odejścia PiSu w 2023 roku i bardzo ucieszył z nowej koalicji i wyraził to publicznie. To rząd Tuska nie złożył sprzeciwu wobec gazociągu Nord Steam 2. To Tusk publicznie stwierdzil, że kapitał rosyjski jest taki sam jak każdy inny kapitał. To rząd Tuska dostarczył dokumenty z kont bankowych Łukaszence za co ten skazał opozycjonistę Olesia Bielawskiego na więzienie. Ponieważ rosyjski jest Twoim pierwszym językiem to nie będziesz miał problemów z odnalezieniem takich faktów w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Szymek! Bye, bye 12.07.25, 12:59 Cieniasy- Opinia24.pl 📊 Gdyby #wyboryparlamentarne odbyły się w najbliższą niedzielę: @ko_klub 29,3% @pisorgpl 29,2% @KONFEDERACJA_ 14,9% @KoronyPolskiej 5,6% @__Lewica 5,0% ⛔poniżej progu: @PL_2050 4,7% @partiarazem 3,9% @nowePSL 1,8% Inna partia 0,4% Trudno powiedzieć 5,2% Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Szymek! Bye, bye 12.07.25, 13:07 Nie dziwię się, że kulawy jest niezdrowo podniecony Hołownią. "Kulisy rozmów między szefem rządu a marszałkiem Sejmu Szymonem Hołownią opisał w podcaście "Polityczny WF” dziennikarz Interii. Marcin Fijołek relacjonował: - Wiem z dobrego źródła, nazwijmy to tak, Szymon Hołownia otrzymał od Donalda Tuska bardzo wyraźną propozycję, żeby nie powiedzieć wręcz ofertę albo sugestię, żeby jednak odłożyć to zaprzysiężenie Karola Nawrockiego. Albo żeby rzeczywiście wrzucić ten scenariusz, który przedstawił prof. Andrzej Zoll, to znaczy: jest Zgromadzenie Narodowe, Szymon Hołownia je otwiera, ale po dwóch minutach mówi: "Zarządzam przerwę na świętego nigdy albo na dwa tygodnie, bo musimy przeliczyć głosy - mówił. - Myślę, że jest to źródłem dodatkowego napięcia na linii Tusk–Hołownia - dodał Fijołek. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Szymek! Bye, bye 12.07.25, 13:47 Fiołek nie napisał najważniejszego, nie napisał. że zaprzysiężenie nie jest konieczne do objęcia stanowiska Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Szymek! Bye, bye 12.07.25, 14:03 mazala2 napisał: > Fiołek nie napisał najważniejszego, nie napisał. że zaprzysiężenie nie jest kon > ieczne do objęcia stanowiska Prezydenta. > I to jest ostatnia szansa Hołowni, by jwszcze zaistnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Szymek! Bye, bye 12.07.25, 14:08 a później już tylko ONZ. Nie wróć! Duda tam się wybiera. W takim wypadku będą musieli stanąć przed sobą na ubitej ziemi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Szymek! Bye, bye 12.07.25, 15:30 A są już o lekturze Kodeksu Boziewicza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Szymek! Bye, bye 12.07.25, 15:49 privus napisał: > A są już o lekturze Kodeksu Boziewicza? :) Tego nie wiem ale wiem, że są już wyniki interesującego sondażu: Instytut Badań Pollster na zlecenie "Super Expressu" przeprowadził sondaż dotyczący rozmów Szymona Hołowni z opozycją. Aż 68 proc. Polaków popiera takie spotkania marszałka Sejmu, mimo kontrowersji wokół jego rozmów z Jarosławem Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Donek ! Bye, bye... 12.07.25, 19:22 pies.kulawy napisało: > Za no-popisem panny sznurem. :) a za toba, pies ? . kokosek.pl/products/piesek-na-sznurku-piesek-scottie Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Szymek! Bye, bye 12.07.25, 19:05 Dyskusja jest o przewidywanych losach Hołowni a nie jego sondażach popularności, w której po skrywanych nocnych swoich rozmowach z pozycją zasłużenie wyił się na szczyt nowiek meialnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis o losach Hołowni 14.07.25, 07:19 privus napisał: > Dyskusja jest o przewidywanych losach Hołowni a nie jego sondażach popularności > , w której po skrywanych nocnych swoich rozmowach z pozycją zasłużenie wyił się > na szczyt nowiek meialnych :) Losy Hołowni będą znacznie bardziej atrakcyjne niż los Tuska. Hołownia będzie poza polityką a Tusk w więzieniu....co byś wybrał? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Szymek! Bye, bye 15.07.25, 05:33 privus napisał: > mazala2 napisał: > > > Fiołek nie napisał najważniejszego, nie napisał. że zaprzysiężenie nie je > st kon > > ieczne do objęcia stanowiska Prezydenta. > > > I to jest ostatnia szansa Hołowni, by jwszcze zaistnieć. .....jako oskarżony a póżniej współwięzień Tuska? Ty nie rozumiesz, że Was już nie ma?! Hołownia to wie, Ty nie a Tusk już nie ma wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Szymek! Bye, bye 12.07.25, 15:18 wiadomosci.wp.pl/przesuniecie-terminu-rekonstrukcji-rzadu-podaja-powod-7177258931391424a - przesunęli rekonstrukcję bo Szymon mam talent poszedł na urlop … Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Szymek! Bye, bye 12.07.25, 15:58 oszol-lom-z-rm napisał: > wiadomosci.wp.pl/przesuniecie-terminu-rekonstrukcji-rzadu-podaja-powod-7177258931391424a > > - przesunęli rekonstrukcję bo Szymon mam talent poszedł na urlop … Tak idiotyczna władza bywała tylko w kaberatach Olgi Lipińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Donek ! Bye, bye :) 12.07.25, 19:17 pies.kulawy napisał: > Szymek! Bye, bye. Donek ! Bye, bye :) Holownia nie dal sie namowic na Zamach Stanu. czy moge ci jeszcze w czyms "pomuc", bidulinko ? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Donek ! Bye, bye :) 12.07.25, 19:44 Dottore odstaw wiagrę bo straszne głupoty pierdolisz. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Donek ! Bye, bye :) 13.07.25, 11:46 No straszne głupoty pielą Giertych z Bodnarem to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Szymek! Bye, bye 14.07.25, 13:39 Więcej wyjaśnień. Co, kto i kiedy. HOŁOWNIA NIE MÓWI CAŁEJ PRAWDY. CO UKRYŁ MARSZAŁEK? GRUCA WPROST: PROKURATORZY WIERNI ZIOBRZE Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Szymek! Bye, bye 14.07.25, 13:07 Na szczęście "niedoszli" prezydenci 🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Szymek! Bye, bye 14.07.25, 17:51 don.kulawy napisał: > Na szczęście "niedoszli" prezydenci 🤡 Na całe szczęście niedoszły, po raz kolejny, prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Szymek ale i Tusk bye, bye 15.07.25, 09:20 Według najnowszego, jeszcze cieplutkiego sondażu Instytutu Pollster dla "Super Expressu" Prawo i Sprawiedliwość (33,55 %) i Konfederacja (12,8 %) uzyskałyby razem większość w Sejmie. Koalicja Obywatelska z 31,2 % i Nowa Lewica z 7,25 % przekroczyłyby próg wyborczy, lecz ten wynik nie wystarczy im do samodzielnych rządów. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Szymek ale i Tusk bye, bye 15.07.25, 10:00 > Według najnowszego, jeszcze cieplutkiego sondażu Kiepsko zaczyna się dziać w tej waszej trollowni. Jakieś stare kotlety wam serwują. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Szymek ale i Tusk bye, bye 15.07.25, 10:19 don.kulawy napisał: > > Według najnowszego, jeszcze cieplutkiego sondażu > > Kiepsko zaczyna się dziać w tej waszej trollowni. Jakieś stare kotlety wam serw > ują. > Kłamstwo jest Twoim narzędziem pracy na tym forum. Podałem źródło sondażu, nawę firmy, która zrealizowała sondaż. Ty nie podałeś! Wstydzisz się, że jest to sondaż ruskiej firmy badawczej czy jakiego polskiego odpowiednika tej ruskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Szymek ale i Tusk bye, bye 15.07.25, 10:26 Zapomniałeś jednak podać datę przydatnosści do konsumpcji tego swojego, śmierdzącego już kotleta, ale to jest wasza typowa forma manipulacji.🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Szymek ale i Tusk bye, bye 15.07.25, 10:36 don.kulawy napisał: > Zapomniałeś jednak podać datę przydatnosści do konsumpcji tego swojego, śmierdz > ącego już kotleta, ale to jest wasza typowa forma manipulacji.🤡 Badanie sprzed kilku dni to nie jest śmierdzący kotlet. No chyba, że u Was w Moskwie latem bo lodówka jest u Was luksusem. ewybory.eu/sondaz-pollster-08-09-07-2025/ Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Szymek ale i Tusk bye, bye 15.07.25, 10:42 11 lipca to jest później niż 8 lipca, czy odwrotnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Szymek ale i Tusk bye, bye 15.07.25, 11:12 no-popis napisała: > don.kulawy napisał: > > Badanie sprzed kilku dni to nie jest śmierdzący kotlet. No chyba, że u Was w Moskwie latem bo lodówka jest u Was luksusem. Nie tylko zabijają i gwałcą. Okradają Ukrainę z wszystkiego. Nie gardzą magnesami na lodówkę. Rosjanie kradli już lodówki, skarpety i psie budy. Teraz przymierzają się do elektrowni atomowej www.newsweek.pl/swiat/wojna-w-ukrainie-jak-rosjanie-kradna-w-ukrainie/vmx4s2h Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Szymek ale i Tusk bye, bye 15.07.25, 11:17 storima napisał: > Nie tylko zabijają i gwałcą. > Okradają Ukrainę z wszystkiego. Nie gardzą magnesami na lodówkę. > > Rosjanie kradli już lodówki, skarpety i psie budy. Teraz przymierzają się > do elektrowni atomowej Kulawy ruskich nie skrytykuje. Nie wolno mu! Ma to w zakresie umowy zlecenie w pisane. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Szymek ale i Tusk bye, bye 15.07.25, 11:34 Dzisiaj oba komsomolskie trole są na dyżurze. Co ma się wydarzyć? Batyr nawet pomagał im targać lodówkę. 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Szymek ale i Tusk bye, bye 15.07.25, 21:45 don.kulawy napisał: > Dzisiaj oba komsomolskie trole są na dyżurze. Co ma się wydarzyć? > > Batyr nawet pomagał im targać lodówkę. 😅 Nie odniosłeś się do wypowiedzi, Wskaż proszę jeden Twój krytyczny głos wobec Putina lub Tuska.....nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Szymek ale i Tusk bye, bye 15.07.25, 22:06 no-popis napisała: > don.kulawy napisał: > > > Dzisiaj oba komsomolskie trole są na dyżurze. Co ma się wydarzyć? > > > > Batyr nawet pomagał im targać lodówkę. 😅 > Nie odniosłeś się do wypowiedzi, Wskaż proszę jeden Twój krytyczny głos wobec (...)Tuska.....nie ma! > > > Jakżeż nie ma! Jest: pies.na.czarnych Re: premier Tusk Europie 29.03.24, 11:13 Tusk musi wspierać swoja politykę jeżdżenia po krajach ościennych i namawiania wszystkich do produkowania kulek dla Ukrainy. Tusk będąc niedawno w Stanach powtarzał za Bidenem, że nie ma żadnych indykacji aby twierdzić, że Rosja chce rozszerzyć działania wojenne na Europę. Wrócił do kraju i mu się odwróciło. (Pies.na.czarnych kłamie-moja nota) Straszenie wojną ma jedynie zadanie uzyskania poparcia suwerena na dalsze wspieranie Ukrainy, dawania im broni i amunicji. Zelenski działa na tej samej zasadzie. Dajcie bo jak nie to pożałujecie. I nadawał na obecny rząd, szczególnie Sikorskiego. Po tym gdy ten demaskował Putina na arenie międzynarodowej ukazując jego prawdziwe intencje. I tu już każdy normalny człowiek zauważy, że pies.na.czarnych jedynie udaje zagorzałego przeciwnika PiS. Jątrzy Polaków. Tu to są jedynie próbki szerszej działalności putinowskiej trolnii. Zgodnie z putinowskimi prerogatywami. Czytaj moją sygnaturkę. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Szymek ale i Tusk bye, bye 15.07.25, 12:24 no-popis napisała: > storima napisał: > > > Nie tylko zabijają i gwałcą. > > Okradają Ukrainę z wszystkiego. Nie gardzą magnesami na lodówkę. > > > > Rosjanie kradli już lodówki, skarpety i psie budy. Teraz przymierza > ją się > > do elektrowni atomowej > Kulawy ruskich nie skrytykuje. Nie wolno mu! Ma to w zakresie umowy zlecenie w > pisane. > > Za to niszczy wszystko co ukraińskie. Tak jak putinowski Kreml. Manifestując sowiecką supremację. Nawet jego ojczystego języka: pies.na.czarnych Re: a co masz przeciwko ukraińskiemu? 17.05.22, 14:21 > Ale jak mam do czynienia z czymś dźwięcznym i dobrze brzmiącym Akurat tu się nie zgodzę. Ukraiński nie jest ani dźwięczny, ani dobrze brzmiący. To jest taki popsuty rosyjski i nic więcej. Przynajmniej w moim uchu tak brzmi. "Popsuty rosyjski". Putin wielokrotnie wyrażał się podobnie, ze Ukraina to takie nie wiadomo co, taka popsuta Rosja i należy po prostu ją zniszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Szymek ale i Tusk bye, bye 16.07.25, 09:24 storima napisał: > Za to niszczy wszystko co ukraińskie. Tak jak putinowski Kreml. > Manifestując sowiecką supremację. > Nawet jego ojczystego języka: > > > pies.na.czarnych Re: a co masz przeciwko ukraińskiemu? 17.05.22, 14:21 > > Ale jak mam do czynienia z czymś dźwięcznym i dobrze brzmiącym > > Akurat tu się nie zgodzę. Ukraiński nie jest ani dźwięczny, ani dobrze brzmiący > . To jest taki popsuty rosyjski i nic więcej. Przynajmniej w moim uchu tak brzm > i. > > "Popsuty rosyjski". Putin wielokrotnie wyrażał się podobnie, ze Ukraina to taki > e nie wiadomo co, taka popsuta Rosja i należy po prostu ją zniszczyć. Ruski troll , który krzyczy : łapaj ruskiego trolla kiedy sam nim ewidentnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Szymek ale i Tusk bye, bye 16.07.25, 10:14 > Ruski troll , który krzyczy : łapaj ruskiego trolla kiedy sam nim ewidentnie jest. Jak pięknie się przedstawiliście, komsomolskie trolle! 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Szymek ale i Tusk bye, bye 17.07.25, 06:09 don.kulawy napisał: > > Ruski troll , który krzyczy : łapaj ruskiego trolla kiedy sam nim ewident > nie jest. > Jak pięknie się przedstawiliście, komsomolskie trolle! 😅 Nie pitol bo nawet Marty Wcisło na to nie nabierzesz a tylko pokaż JEDEN Twój krytyczny post wobec Putina lub Tuska ...i już mamy odpowiedź kim jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Szymek ale i Tusk bye, bye 17.07.25, 08:53 Ha, ha. Już komsomolski trollu nie piszesz, że ja ciągle chwalę Tuska i Putina. Po kilkukrotnej mojej prośby o wskazanie linku do tych pochwal zmieniłeś taktykę i teraz ja mam pokazać. Typowe dla ciebie odwracanie kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis autorem cytowanego przez Ciebie sondażu... 15.07.25, 10:39 don.kulawy napisał: > Kiepsko zaczyna się dziać w tej waszej trollowni. Jakieś stare kotlety wam serw > ują. > > OGB jest spółeczką z o.o. z kapitałem 5 000 zł. taką spółką wydmuszką. Właściciel i prezes, pewnie sam wymyśla te badania, jest związany z Kulturą Liberalną a Sierakowski bierze kasę od rządu , od Trzaska to i stara się o dobre sondaże poprzez wyssane z czerwonego palucha sondaże....jakoś musi zarobić na te dotacje. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: autorem cytowanego przez Ciebie sondażu... 15.07.25, 10:44 😂 nikt nie wmówi ci, że białe jest białe. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: autorem cytowanego przez Ciebie sondażu... 15.07.25, 11:18 don.kulawy napisał: > 😂 nikt nie wmówi ci, że białe jest białe. Mi nie trzeba wmawiać bo ja to wiem ale Ty możesz mieć , masz, z tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: autorem cytowanego przez Ciebie sondażu... 15.07.25, 11:35 Ty wiesz tyle co ci szefostwo napisze w SMS-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: autorem cytowanego przez Ciebie sondażu... 15.07.25, 21:46 don.kulawy napisał: > Ty wiesz tyle co ci szefostwo napisze w SMS-ie. Nie mierz innych swoją miarą lub swoją pozycją i rolą w społeczeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Szymek! Bye, bye 16.07.25, 06:56 = KO-Alicja bye , bye Lewica o Polska2050 -Umiecie tylko kłamać i manipulować" - już nie ma KO-Alicji Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis władzuchno bye, bye 16.07.25, 09:22 don.kulawy napisał: > Szymek! Bye, bye. A tam Szymek. Szymek będzie po prostu poza sejmem ale Tuska w areszcie a później prawdopodobnie w więzieniu. Najnowszy sondaż i podkreślam tendencja jest stałą. www.rmf24.pl/polityka/news-fatalne-wiesci-dla-rzadu-pis-juz-na-czele-co-z-konfederacja,nId,8000108 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Szymek! Bye, bye 17.07.25, 08:42 Andrzej Gajcy, dziennikarz portalu Tysol.pl, wcześniej przez wiele lat związany z Onetem, zdradził kulisy planowanego odwetu Donalda Tuska na Szymonie Hołowni i być może również Władysławie Kosiniaku-Kamyszu za zablokowanie zamachu stanu, czyli próby uniemożliwienia zaprzysiężenia nowego prezydenta Karola Nawrockiego. Polska 2050 ma duże stracić w wyniku rekonstrukcji rządu, ponadto KO już ma podejmować próby przekupywania posłów Polski 2050, by zniszczyć partię Hołowni. Gajcy zauważa, że jeśli prawdą jest - jak wynika z politycznych kulis - że to za sprawą Szymona Hołowni i Władysława Kosiniaka-Kamysza udało się zatrzymać planowany przez władzę zamach stanu, to teraz obydwaj mogą spotkać się za to z surowymi konsekwencjami. Dla Tuska – to zdrada. Dla Giertycha – to wyrok. Dla Silnych Razem – to moment, by „jechać z k…” — zauważył Andrzej Gajcy. Już się zaczęło. Kuluary huczą od plotek o szantażach, groźbach i stawianym ultimatum. Według relacji Tusk miał zapowiedzieć, że „odbierze Hołowni partię”, a jeśli dojdzie do wcześniejszych wyborów – to nie wejdzie ona do Sejmu. Paść miały także warunki: bezwzględna lojalność i posłuszeństwo. Hołownia miał odpowiedzieć krótko: „Jeśli tak się stanie, to będziesz siedział” — takie sensacyjne informacje podał dziennikarz. Odpowiedz Link Zgłoś