filate-lista 26.07.10, 11:42 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8177372,Prokuratura_szykuje_nowe_zarzuty_wobec_Mariusza_Kaminskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Re: Podsłuchy i Spiski 26.07.10, 12:00 A co z jego szefem? Sam Kaminski tych s-synstw nie wyprawial bez wiedzy i przyzwolenia kaczorow. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Jego szef będzie coś bredził o funkcjonariuszu 26.07.10, 12:08 czyli o osobie, z którą partyjniak Kamińśki nie miał nic wspólnego. Mówienie o kamińskim "uczciwy funkcjonariusz" to tak jakby o Cezarym Gmyzie napisać "rzetelny dziennikarz". Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jego szef będzie coś bredził o funkcjonariusz 26.07.10, 17:40 W sprawie Lipca Nerwusek Kamiński jednak był wnerwiony na Ziobra i prok. Janicką vel kuromysło. Dał się wrobić. :p Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram stąd te zwarte szeregi we władzach 26.07.10, 18:25 Towarzystwo Haków Wzajemnych ma na siebie haki i trzymajom się razem Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Przekręt i Szantaż (PiS) walczy ! 26.07.10, 20:48 Antoni, Mariuszek i Zbynio Mniejniżzero w pierwszym szeregu budowniczych ! Odpowiedz Link Zgłoś
mm-18 Re: Podsłuchy i Spiski 27.07.10, 11:43 Przejmujecie się, że jakieś dupki na stanowiskach z brudnymi i lepkimi łapami były podsłuchiwane,a przeważająca większość z was ma komórki na podsłuchu. To was nie przejmuje, jak rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Tusk - jeszcze więcej podsłuchów i spisków 27.07.10, 09:32 forum.gazeta.pl/forum/w,28,114606683,114607705,Re_CBA_traci_prestiz.html Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Przekręt i Szantaż (PiS) walczy ! 27.07.10, 09:42 jan.urbaniak1 napisał: > Oczywiście, że spełnia ukryte się marzenie solidaruchów - wziąć > Naród krótko za mordę ! > Ale tym zawsze podniecali się zarówno pisdziaki jak i > popaprańcy ... . ------------------------ No niedościgłymi mistrzami w tej materii byli czerwoni. Już nie pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram kto łże jak bura suka ? 27.07.10, 10:25 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8181353,Ani_Ziobro__ani_Kaczynski_nie_chce_mowic_pierwszy.html Odpowiedz Link Zgłoś
kontestatorbg Re: kto łże jak bura suka ? 27.07.10, 11:51 A ja jestem za tym żeby kazdego od NAczelnika Wydziału w urzędzie po Premiera i Prezydenta objąć podsłuchem o któym jest poinformowany. Taka tranzakcja wiązana - dostajesz stołek z podsłuchem w pakiecie. I jakoś mam dziwne wrażenie że nagle znacznie by sie aferalność skończyła w Polsce A ci wszyscy co się tak podsłuchów boją widac mają dużo na sumieniu. Ja nie mam moga mi założyć i wisi mi to. Najwyżej się dowiedzą co mówie mojej mamie na temat mojej teściowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mm-18 Re: kto łże jak bura suka ? 27.07.10, 12:05 kontestatorbg napisał: > A ja jestem za tym żeby kazdego od NAczelnika Wydziału w urzędzie po Premiera i > Prezydenta objąć podsłuchem o któym jest poinformowany. > Taka tranzakcja wiązana - dostajesz stołek z podsłuchem w pakiecie. > > I jakoś mam dziwne wrażenie że nagle znacznie by sie aferalność skończyła w Pol > sce > > A ci wszyscy co się tak podsłuchów boją widac mają dużo na sumieniu. Ja nie mam > moga mi założyć i wisi mi to. Najwyżej się dowiedzą co mówie mojej mamie na > temat mojej teściowej. Nie widzę przeciwwskazań. Tak się postępuje w Polsce w firmach należących do zagranicznych korporacji. Przy czym bywa, że nawet się o tym nie informuje pracowników, choć to jest obowiązkowe. Odpowiedz Link Zgłoś