Gość: M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 13:17 Każdy z nas,a szczególnie ci którzy zaufali BK i PO będzie mógł się przekonać ile wspólnego z rzeczywistością mają obietnice wyborcze:))) www.kppis.pl/500dni/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolka Re: Obietnice... IP: *.tvgawex.pl 11.08.10, 13:28 biznes.interia.pl/news/gilowska-rzad-nie-ukrywa-ze-zaplanowal- serie-podwyzek,1515383 czy o to chodziło ?? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Obietnice... 15.08.10, 19:01 Jolka + M , to wyjątkowa ideowa jedność. A może jedna , ta sama , osoba ? Jak ładnie (okazuje się) można się samemu ze sobą "na dyskutować". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Obietnice... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 11:01 Myślałam że jesteś mądrzejszym człowiekiem,wyszła z Ciebie intrygancka natura)))Mniej podejrzliwości i proszę nie obrażaj mnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Obietnice... IP: *.tvgawex.pl 17.08.10, 15:08 jednak nic nie masz z detektywa......porażka ! Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Obietnice... 18.08.10, 13:00 Rozumiem, że to moja porażka - jako detektywa (tylko detektywa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Obietnice... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 15:40 wyborcza.pl/1,91446,8276403,MF__dlug_Skarbu_Panstwa_w_czerwcu_wzrosl_o_9_mld_647_7.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: z onetu wzięte IP: *.tvgawex.pl 23.08.10, 11:41 - Pan premier Donald Tusk groził zerwaniem koalicji, jeśli nie poprzemy propozycji ministra Rostowskiego. Zapowiedział też, że po zerwaniu koalicji Platforma przedstawi jedną stawkę VAT - 19 procent na wszystkie produkty żywnościowe - mówi wicepremier i minister gospodarki, Waldemar Pawlak. Według niego ta propozycja byłaby o wiele gorsza, gdyż oznaczałaby drakońskie podwyżki cen żywności. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: z onetu wzięte 23.08.10, 15:57 Jolko i M. i jakie wnioski wynikają dla Was z oświadczenia Premiera Pawlaka i art. o wzroście zadłużenia w czerwcu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: z onetu wzięte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 18:13 M to co napisałaś jest nieprawdą w tym momencie jesteśmy zadłużeni o wiele bardziej od Grecji a dług ciągle rośnie.Rząd ukrywa prawdę Grecja traci suwerenność nas czeka dokładnie to samo,ku chwale Ojczyzny Panie Premierze i Panie Prezydencie.Kto szuka ten znajdzie informacje na temat,ja nikogo nie będę przekonywał.Ojojoj czuk może poduczyć sie pora bo sie ośmieszasz tymi dziecinnymi wywodami. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: z onetu wzięte 23.08.10, 22:15 Gościu. M nie pisała tylko - bez komentarza - odesłała nas do artykułu prasowego. Może na innych wątkach pisałem coś merytorycznie (może i muszę się w czymś tam poduczyć) ale tu nic merytorycznego o gospodarce nie pisałem. Odpowiedz Link Zgłoś