Dodaj do ulubionych

Ewakuacja katowickiego Spodka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:59
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: a psik Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.zrpa.com / *.zrpa.com 22.03.04, 23:03
      ciekawa nazwa "Blow Job" :-))))))))) po polsku brakowalo odwagi ?
      • Gość: red Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: 62.233.163.* 22.03.04, 23:08
        hihi a może po prostu po polsku zbyt kwadratowo brzmi:)
      • Gość: pyro Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.lodz.mm.pl 22.03.04, 23:09
        przecież to jest smieszne. kto tak traktuje taką wiadomość?? A co by było jak
        tam naprawdę była by bomba?? 4,5 tyś niewinnych ludzi. Czy my się sami o
        terrorystów prosimy??
        • Gość: burdel Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:38
          Co za bajzel.
          • Gość: luthi Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 20:41
            nie było nic wielki jeden bajzel... kurcze jeden koncert i nie ma go...
            • Gość: hf Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 23:50
              f
        • Gość: Tomek Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: 66.107.20.* 23.03.04, 01:19
          Ktokolwiek podjal decyzje o oklamaniu ludzi bez najmniejszej watpliwosci
          uratowal zycie wielu osob. W panice ktora by NA PEWNO powstala zadeptanych i
          stratowanych bylyby dziesiatki, a moze i wiecej.
          Chyle czolo przed osoba ktora podjela taka decyzje. Robi mi sie niedobrze gdy
          widze, ze ktos we wszystkim szuka okazji do narzekania.
          Rok z kawalkiem temu w jednym z klubow w Chicago powstala panika, po uzyciu
          przez ochraniarzy gazu lzawiacego. Przypadkowo stalo sie to w takim momencie,
          gdy glosno bylo w mediach o potencjalnej grozbie terrorystycznego ataku
          gazowego. I stalo sie, ktos uzyl gazu, ktos krzyknal terrorysci i powstala
          panika w wyniku ktorej zginelo wtedy kilkadziesiat osob. W aktualnej sytuacji,
          po tym co stalo sie w Madrycie wystarczy nieporozumienie, powstanie panika i
          bedzie tragedia. W Spodku bylo w porzadku bo ktos zachowal sie BARDZO
          profesjonalnie.
          Z glebokim powazaniem.
          • Gość: Wyznawca Allacha Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.tsi.tychy.pl 23.03.04, 08:09
            A pirdolnij się w swój głupi łeb.Skoro tuż po 20 był telefon to po hu.a
            wpuszczano ludzi do środka .Osobiście wszedłem o 20.47,a nie byłem wcale
            ostatni.Po drugie gdzie wogóle byli człoy z grupy bo na pewno nie w spodku.
        • Gość: Pele Re: A co by było jak IP: *.uwn.unsw.EDU.AU 23.03.04, 02:51
          Gdyby naprawde podlozono bombe, oddano by przysluge mlodym, bo halas jaki
          produkuje Limp Bizkit to syf nie do strawienia.
          • Gość: Jędrek Re: A co by było jak IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 24.03.04, 19:32
            A walnij się w łeb! O gustach się nie rozmawia!!
      • Gość: Łukasz Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:45
        Hmmm.. a jak byś to nazwał po polsku, rzeczownikowo, krótko, tak żeby było na
        nazwę zespołu? Laska? Lód? Z czym ci się kojarzą te słowa? Z blowjobem? Chyba
        nie są to skojarzenia, o jakie zespołowi chodziło. Ale ludzie wiedzą o co
        chodzi (jak widać na Twoim choćby przykładzie) i wszyscy są zadowoleni. Zespół
        również.

olczyki(na)hot(kropka)pl
      • Gość: spodek Re: Ewakuacja Spodka? IP: *.nwrk.east.verizon.net 23.03.04, 04:04
        Jak mozna ewakuowac spodek?
      • Gość: boss BLOW JOB(ale zagraniczna nazwa) IP: 5.5D* / *.wp.shawcable.net 23.03.04, 08:57
        Co za glupia nazwe sobie kolesie znalezli. I komuz oni
        ten blow job oferuja? Fanom? Toz to "artystyczna" prostytucja.
        Zagranica cala geba (doslownie).I po co tak sie bezwstydnie
        obnazac? Slyszeliscie o "don't ask, don't tell"?
      • Gość: m04 Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 12:01
        Gość portalu: a psik napisał(a):

> ciekawa nazwa "Blow Job" :-))))))))) po polsku brakowalo odwagi ?

"A teraz zagraja dla was..........Lachociągi!!!!" :))
    • Gość: marcin Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.04, 23:09
      śmierć żydom????? a co to, mały hitler się znalazł??? Uważaj co mówisz,
      kolesiu, bo wtedy gdy mordowali żydów, mordowali i polaków. A tu taki palant
      sobie pisze takie rzeczy. że ludzie są czasem tacy tępi, jest po prosdtu
      zbrodnią.
      • Gość: iaico Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: 213.206.5.* 22.03.04, 23:17
        masz dla debila za dużo wyrozumiałości i zakładasz, że on w ogóle wie
        cokolwiek. O historii na przykład. Jakby wiedział, to by się nie nazwał
        sandinista (też nie bardzo sympatyczni byli, ale raczej lewacy)tylko esesman.
        Tyle się mówi o ograniczonym dostępie do internetu w Polsce, a kretynów jest
        jakby nadreprezentacja
    • Gość: iaico sandinista antysemita? IP: 213.206.5.* 22.03.04, 23:10
      albo zboczeniec albo mutant. Tak czy inaczej wyrazy wsółczucia dla rodziny
    • Gość: eXplozer Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.broker.com.pl 22.03.04, 23:37
      Pan Redaktor chyba nie wziął ze soba okularów. Byłem na tym nieudanym
      koncercie. Wychodzc zaraz po komunikacie przez okno zobaczylem okoBo 30- 40
      bialych kasków [policja :D] ... Ale kogos kto zadzwonil ze jest bomba kazalbym
      nabic na pal przed spotkiem.... Jak mozna bylo pozbawic 4,5 tys ludzi [ w tym
      mnie :D] tkaej rozrywki ...mnie sie w glowie nie miesci ...
      • Gość: Marek Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 22.03.04, 23:41
        Policji powinien sie przeciez wyswietlac numer dzwoniacego na telefonie. Czy ta
        prosta technika w RP jeszcze nie dziala ?
        • Gość: Łukasz Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:47
          Nie pomyślałeś, spryciarzu, że w RP są budki? To takie "payphones" - tyle, że
          po polsku. I facet mógł z czegoś takiego skorzystać. Rozjaśniło się?

olczyki(na)hot(kropka)pl
          • Gość: Łukasz Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:49
            Przepraszam, nie zauważyłem twojego adresu. Już tłumaczę - to się nazywa:
            telefono publico.

papa
            olczyki(na)hot(kropa)pl
          • Gość: Marek Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 22.03.04, 23:50
            A nie pomyslales, spryciarzu, ze w przypadku takiego telefonu namierza sie
            szybko budke ? Czy to przekracza mozliwosci polskiej policji ? Jak toto poradzi
            sobie z terroryzmem ?
            • Gość: gulgul Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:55
              Buahaha namierza się szybko budkę no i co dalej;)))? Wydaje ci się ze policja
              przyjezdza a ten co dzwonil siedzi caly czas w tej budce jak glupi i czeka;))?
              • Gość: det. rutkowski Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.petrus.com.pl 23.03.04, 00:03
                > Buahaha namierza się szybko budkę no i co dalej;)))? Wydaje ci się ze policja
                > przyjezdza a ten co dzwonil siedzi caly czas w tej budce jak glupi i czeka;))?

Sa metody, nie boj sie. Na 90% go zlapia.
                • Gość: gulgul Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 00:08
                  ;)))) Złapią...chyba grype...
                • Gość: Wyznawca Allacha Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.tsi.tychy.pl 23.03.04, 00:09
                  A propos liczby osób kto tam widział 4,5 tysiąca,2,5 tys.i to z ochroną.ćo
                  do "psów" to już przed koncertm było ich w h..j i trochę ;co to miał być mecz
                  Gieksy z legią?
                • Gość: lorry niestety nie złapią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 01:38
                  bo ta nieruchawa polska policja to tylko umie się w krzakach zbunkrować żeby
                  suszarą namierzyć jakiegoś pirata i skasować prywatną wziątkę , a dowcipnisiów
                  z budek złapać to może jednego na 100 ( i to też tylko jak się trafi jakiś
                  przygłup ) a jak ktoś jest w miarę rozgarniętym cwaniakiem tobi z policji wała.
                  u mojej córy w szkole takie "dowcipy" o bombie były już kilka razy i co ?
                  policja oczywiście bezradna.
              • Gość: Marek Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: 5.2.1D* / *.prodigy.net.mx 23.03.04, 00:10
                Budka stoi na pustyni ? Nie ma w poblizu zadnego radziowozu i policjantow
                potrafiacych zdolnych do zrobienia wywiadu ? gdyby Amerykanie lub Francuzi
                mysleli takimi kategoriamii i dzialali wg metod polskiej policji pewnie co
                tydzien bylyby eksplozje. Taki telefon kosztuje do 10 lat pierdla.
                • Gość: gulgul Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 00:16
                  Nie ma w poblizu zadnego radziowozu i policjantow
                  > potrafiacych zdolnych do zrobienia wywiadu ?

Do zrobienia wywiadu to sie nadają reporterzy. Chłopie czytasz za duzo powiesci
                  sensacyjnych. To co piszesz nic z rzeczywistością nie ma wspólnego.
                  • Gość: Marek Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: 168.243.73.* 23.03.04, 01:16
                    Ta polska policja jest g.. warta. Kazdy petak umiejacy sie poslugiwac karta
                    telefoniczna moze narobic zamieszania, a ktos kto przyjdzie z prawdziwa bomba
                    moze rozpieprzyc co mu sie tylko zamarzy.
          • Gość: Wyznawca Allacha Re: Ewakuacja katowickiego Spodka re Lukasz IP: *.tsi.tychy.pl 23.03.04, 00:01
            Co do budek to wszystkie są namierzalne,to nie średniowiecze
        • Gość: polonus Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.proxy.aol.com 22.03.04, 23:50
          Mareczku Ty taki maly glupiutki. Przeciez nie beda dzwonic z domu tylko z budki.
        • Gość: poleczka Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.gdynia.mm.pl 22.03.04, 23:51
          Jakie to dla niektórych wszystko proste, jak cep, jak siekiera leppera. Jasne,
          ONI by wiedzieli jak przeprowadzic ewakuacje, ONI by potrafili szybko
          wyprowadzić 4,5 tys. ludzi by sie nie zadeptali w panice przed wybuchem. Boże,
          co za prostactwo siedzi przed tymi kompami.Brr.Aw razie, gdyby coś się stało,
          ci sami ONI bluzgali by tu niewybredne oskarżenia.
      • Gość: baby Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: 194.146.248.* 22.03.04, 23:45
        To są koszty życia w strachu, zapewne to tylko mała uwertura.

>Jak mozna bylo pozbawic 4,5 tys ludzi [ w tym
        > mnie :D] tkaej rozrywki ...mnie sie w glowie nie miesci ...

• Gość: wkurzeni Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.a.jawnet.pl 22.03.04, 23:50
      Byliśmy na "koncercie", było fajnie do czasu. Ludzie byli bardzo kulturalni,
      tylko gwizdali i odeszli pokornie. Policji od strony parkingu strzeżonego było
      w chuj!!!!!!!!!
      To nie zmienia że Limp Bizkit już więcej nie przyjedzie do Polski.
      A ty dziennikarzu z bożej łaski zastanowiłbyś się co piszesz może tak
      sprawdziłbyś fakty?
      Jak można powiedzieć kilku tysiącom ludzi że w spodku jest bomba?!!
      Dziennikarze to debile i nieuki!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Wyznawca Allacha Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.tsi.tychy.pl 22.03.04, 23:55
      H.j ,a nie bomba.Chyba sami złodzieje z oddyseya zadzwonili o podłożeniu
      bomby.Organizacja koncertu od początku była pod psem 1,5 godziny żeby wejść do
      środka-podobno w tym czasie żępoliił jakiś żałosny kastrat.Hu...nia do
      kwadratu,chciałem iść na Metalikę,ale teraz pierdolę ,jak koncert to
      Berlin,albo Praga.
    • Gość: gusia Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: 80.48.237.* 22.03.04, 23:55
      dobrze wiedziec, ze moglam wyleciec w powietrze!!! 4h stalam jak ostatni debil
      w zatloczonym spodku, a tu nagle ktos wciska nam kity, ze Fred jest w szpitalu
      (nie wiem czy ktos w to uwierzyl). W kazdym razie setki niezle wkurzonych ludzi
      siedzialo jeszcze na plycie okolo 30 minut. A gdyby ta bomba rzeczywiscie tam
      byla? Kto by sie z tego tlumaczyl??? w kazdym razie chcialabym dorwac tego
      *****, ktory zadzwonil na policje i zrobil se z nas wszystkich ***... Do UNII
      prosze panstwa, do UNII! niezla prezentacja...
    • Gość: kosmita Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 00:05
      Spodek powinni odrestaurować i pomalowac na zielono. Terrorystów bym się nie
      bał, raczej że się zawali bym się obawiał.
    • Gość: JABLUS Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.softpro2.pl 23.03.04, 00:13
      CO ZA PARANOJA!!!
      PO PIERWSZE JAK BY DOSTALI TAKI KOMUNIKAT TO BY NAS W MIARĘ SZYBKO I SPRAWNIE
      EWAKUOWALI!! JA O GODZ 22.10 JESZCZE SIĘ PRZYGLĄDAŁEM JAK ZWIJAJĄ SPRZĘT!!
      ZAPILI PEWNIE NA URODZINACH JOHNA OTTO I TERAZ JESZCZE WCISKAJĄ NAM CIEMNOTĘ.
      STAŁEM QRWA W ŚCISKU PRZEZ PONAD 2 GODZ I NA CO TO??. MÓJ NR GG:3734486
    • Gość: patriota Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: 81.219.144.* 23.03.04, 00:15
      przedtem ty
      • Gość: Wyznawca Allacha Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.tsi.tychy.pl 23.03.04, 00:27
        I jeszcze jedno ,jeśli ktoś myśli ,że odzyska kasę to jest w błędzie patrz pkt5
        na bilecie.(i tak 6 godzin z życiorysu i 150zlp + koszty własne).No cóż życie
        jest piękne.
        • Gość: Stach Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 23.03.04, 01:04
          Co mówi pkt. piąty? Tam były moje dzieci . Szkoda mi ich kasy i czasu bo przez
          pół Polski jechali.
          • Gość: Vea&Vteck Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: 193.19.140.* 23.03.04, 01:50
            Pkt 5: Odwołać lub zrezygnować z koncertu z przyczyn będących pzoa kontrolą,
            bez uprzedzenia i bez obowiązku wypłacania rekompensaty wobe jakichkolwiek
            osób...... POZA ZWROTEM CZĘŚCI LUB CAŁKOWITEJ SUMY NA JAKĄ OPIEWA BILET, W
            ZALEŻNOŚCI OD OSOBISTYEGO UZNANIA ORGANIZATORA.
            PS. Byliśmy tam, jechaliśmy przez pół Polski, jeżeli tam była bomba, to ciekawe
            dlaczego "ewakuacja" była taka dłuuuuuuga ? Ludzie sobie spokojnie siedzieli i
            oglądali jak ekipa sprzęt zwijała.....Pozatym organizator powiedział jasno i
            wyraźnie, że będą zwroty za bilety - może ma to ktoś nakrecone ? :)

• Gość: Wyznawca Allacha Re: Ewakuacja katowickiego Spodka IP: *.tsi.tychy.pl 23.03.04, 08:16
              A co miał powiedzieć ;bando debili zrobiliśmy z was wała i h.j wam w dupę
              nawet.Po prostu w Polsce(no może tylko w spodku,albo organizowane przez
              oddyseya pierdolonego)its death.
    • Gość: ytello złodzieje z odyseja i limpa bizkita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 01:21
      nie wierzę w ich wymówki , gwiazdorzy pewno się nachlali lub naćpali i wypieli
      d... na fanów ,którzy ściągnęli z całej Polski .
      odysej powinien oddać za bilety i za koszty dojazdu ( tym spoza śląska)
      a rzekomy komunikat o bombie pewnie wysłali oni sami jak zobaczyli że mogą dać
      d... .
      wszystkim zawiedzionym radzę dochodzić tej kasy od odyseja
      gorzej ma kumpela mojej córy która w trakcie suportu wyrzuciła już bilet
      ( kto przypuszczał że będzie jeszcze potrzebny ? i ma w plecy paczkę.

• apollo440 Nie wszyscy macie racje 23.03.04, 02:04
      Po pierwsze w interesie organizatora jest to,zeby impreza sie odbyla. Jesli
      wystapi sytuacja taka jak ta, i zespol musi otrzymac zaplate (zapewne nie
      mala...), wlasciciel obiektu, itd, wlasciwie to sa najwieksze koszty, wplywy z
      biletow, za ktore zwroca pieniadze lub i nie to jedynie maly odsetek zwrotu
      kosztow dla organizatora).
      Po drugie wg mnie bedzie trudno namierzyc tego gowniarza,ktory dzwonil (pewnie
      jakis glupi 15-letni dresiarz nie mial co robic w tym czasie, wiec znalazl sobie
      rozrywke...), w czasach, gdy np. Heyah rozdaje karty startowe pre-paida za darmo
      np. w kinie, nie prowadzac przy tym zadnej ewidencji, beda problemy,zeby
      zlokalizowac takiego debila. Mol zadzwonic z takiej karty, po czym ja wyrzucic...
      • Gość: krwawa_komuna Re: Nie wszyscy macie racje IP: *.nsk.net.pl 23.03.04, 16:25
        no tylko że jak jest bomba to wszyscy opuszczają obiekt natychmiast!!!!! musi
        sie pojawić straż pożarna i pogotowie ratunkowe i to na koncercie w niemałych
        ilościach!!!!!!! i policja!!!!! a straży nie było nawet 1 samochodu!!!!!
        pogotowia też nie!!!!!! policja no tu była!!!! stała jedna suka i sie pałętało
        ze 3 policjantów!!!!!!! ewakuacja!!!!!! zero ty pomyśl jak coś mówisz nie było
        cie to nie mów!!! a jak byłeś i stałeś te 1,30 na płycie czekając w tłoku to
        powinieneś wiedzieć że to co mówisz nie ma najmniejszego sensu!!!!!!! a oni są
        ubezpieczeni na wypadek odwołania koncertu więc dużo nie stracą!!!!!!!!!!
    • Gość: keleb Ewakuacja? Nie sądzę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 02:38
      Oddziały policji były, a jakże. Tylko że to nie byli pirotechnicy, a oddziały
      do tłumienia zamieszek- "pałkarze". Ustawili się pod wyjściem ewakuacyjnym,
      gotowi wejść, gdyby tylko fani nie zechcieli opuścić Spodka, lub zaczęli dawać
      upust frustracji. Telefon o bombie to bzdura. Policja twierdzi, że dostała go
      przed 20:00. O tej godzinie połowa fanów była jeszcze na zewnątrz. Na co
      czekała policja?! Aż będzie więcej potencjalnych ofiar?! Wygląda na to, że
      Odyssey przygotował bajeczkę o bombie, żeby mógł wykpić się z wypłacenia
      zwrotów za bilety. Albo usprawiedliwić fanaberie zespołu. Tak czy inaczej 4,5
      tys. ludzi zostało prawdopodobnie wystrychnięta na dudka.
      • Gość: Wyznawca Allacha Re: Ewakuacja? Nie sądzę. IP: *.tsi.tychy.pl 23.03.04, 08:42
        Tak właśnie było.
    • Gość: ROGOL DO CZEGO TO DOSZLO. IP: *.dialup.sprint-canada.net 23.03.04, 02:49
      DZIEKI POMOCY AMERYKANOM W MORDOWANIU NIEWINNEGO NARODU.TERAZ BYLE
      SZCZYL,ZADZWONI Z BUDKI BO Z KOMORKI GO NAMIERZA,CALA IMPREZE SZLAK TRAFI.TO
      DZIEKI PREZYDENTOM KTORZY,BEZ BRANIA OPINI TYCH CO ICH WYBRALI,PODEJUJA
      DECYZJE.OJ GLUPI TEN NAROD,CO WYBRAL TAKICH PRZYWODCOW.PONOC Z GORY WIDAC
      LEPIEJ I DALEJ,ALE JAK SIE PATRZY W ODPOWIEDNIA STRONE.
    • Gość: 12YNŚEL JA WIEM TO CZEGO WY NIE WIECIE IP: *.crowley.pl 23.03.04, 03:21
      JESTEM PEWIEN ŻE TO ZROBIŁ JEDEN Z FANÓW LIMP BIZKIT. Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ!!! A TO
      WSZYSTKO PRZEZ RADIO ESKA. ROZDAWALI ONI BILETY NA KONCERT KUMPEL WYSŁAŁ MULTUM
      ESEMESÓW A ONI NIE CHCIELI ZADZWONIĆ. JAKTO MNIE TAM NIE BĘDZIE A ONI BĘDĄ. NIE
      DA RADY CHYBA ZADZWONIĘ ŻE JEST BOMBA PRZYNAJMNIEJ NIE BEDZIE CZEGO ŻAŁOWAĆ
      • Gość: pseudoFred Re: JA WIEM TO CZEGO WY NIE WIECIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 04:37
        Ludzie wiedzieli że był ten telefon o bombie, bo mieli radia, a w radio podali
        o 23, potem był już szlaban na te informację. Jednak do Spodka dotarła i żadnej
        paniki nie było (nikt nie wierzył), a potem ludzie sobie zdali sprawę że zespół
        sie przestraszył i ich olał... Co do policji, to było ich sporo całkiem, ale Z
        TYŁU tylko i to nie byli ani pirotechnicy, ani antyterroryści, tylko tacy mocni
        od zamieszek... W sumie: kiepska organizacja (skandalicznie zorganizowane
        wpuszczanie, BARDZO WIELU osób W OGÓLE nie sprawdzono!), lekceważenie fanów co
        ciężką kasę wybulili za bilety, jakaś ogólna niefrasobliwość i improwizacja
        (jak to u nas), totalne "jakoś to będzie" oraz "co tam się paroma tysiącami
        smarkaczy przejmować". Przykre, jakiś niesmak pozostał i niewiara, że TU coś
        się może udać NORMALNIE. Nie może...
        • Gość: Wyznawca Allacha Re: JA WIEM TO CZEGO WY NIE WIECIE IP: *.tsi.tychy.pl 23.03.04, 08:48
          Corecto mundo.Nic dodać nic ująć.ps.na onecie i interi jest cenzóra,Tam teksty
          puszczają tylko wybiórczo.
    • mskwara Jechałem na ten koncert 400 kilometrów 23.03.04, 07:39
      Dziękuje palancie za wspanialy wieczor. To ze jestes zakompleksionym onanista
      ktorego mamusia nie wypuszcza po 19tej z domu nie uprawnia cie do tego typu
      zartow. szczerze zycze ci choroby nowotworowej i brutalnego gwaltu na twojej
      matce. wal sie cwelu.
    • Gość: arahat Co amerykanskie bedzie teraz >bombardowane> IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.04, 08:04
      taki los zafundowal wyborcom/ciemniakom z usa buszmen
    • Gość: swerd po co budka?nie wystarczy pre-paid? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 08:04
      w maku dają za zete zetaw ery, raz zadzwonić i wyrzucić, w czym problem? no
      chyba pustego aparatu nie namierzą?
      • Gość: SLD-UPek Akcją kierował osobiście tow. min. Oleksy. IP: *.czajen.pl 23.03.04, 08:15
        Wskazówek udzielali mu towarzysze: 07 Cieślak i bagażowy Dziewulski!
      • Gość: ! !!! IP: 62.87.130.* 23.03.04, 08:15
        KURWAAAAAAA
        DAJCIE MI TEGO FRAJERA, A ZAPIERDOLE 5 SEKUND
    • Gość: Afro LIPAAAAAA IP: *.oswirus.krakow.pl 23.03.04, 08:41
      Nie było zadnej bomby i autor artykulu doskonlae oddał co sie dzialo wczoraj w
      spodku. Trzymali nas do 22, gdzie spokojnie można 10 podłożyć bombe. A tak cału
      Kraków musiał czekać do 2.30 na pociąg, co oczywiście wszyscy by zrobili w
      miłej atmosferze gdyby koncert się odbył. Organizator, jeśli zagrozenie było
      faktyczne, powinien "ewakuować" ludzi wcześniej...
    • Gość: tow. stalin dobrze, że ich odwołali, bo są nudni jak flaki! IP: *.hutakatowice.com.pl / *.hutakatowice.com.pl 23.03.04, 08:43
      słuchałem tego kiedyś, i nie licząc jednego, czy dwóch kawałaków, reszta to
      szmelc. do tego bardzo trudno rozróżnić ich utwory, bo wszystkie są takie same.

pomyślcie, jak muszą spadać, skoro przyjechali na jakąś chałturę do polski, a
      ten debil, wokalista jest znany z opowiadania "polskich dowcipów".
      przyjechałeś durniu, popiłeś żołądkowej, to spływaj.

jak mam słuchać amerykańskiego hc/punk/rock to wolę, cholera posłuchać Budki
      Suflera.
      • Gość: Ada Re: dobrze, że ich odwołali, bo są nudni jak flak IP: 217.98.87.* 23.03.04, 08:59
        27.03 ma byc w Spodku Carl Cox.jade tam i wkurwie sie jak cos nie wypali i full
        mi podobnych fanow goracych imprezek,pozdrowka
    • Gość: Yaroo Bylem - Widzialem - Potwierdzam IP: *.welnowiec.net 23.03.04, 09:05
      Nic dodac, nic ujac z tego artykulu. Mam nadzieje, ze "Gazeta" nie odpusci
      tematu i majac spore doswiadczenie i mozliwosci uswiadomi nas fanow i reszte
      ludzi co bylo prawdziwym powodem przerwania koncertu.
      • Gość: lorry 3mać temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 10:19
        oszukanym prawie 5 tysiącom ludzi należy się wyjaśnienie i mam nadzieję że giwi
        albo superexpress lub inny tabloid podrąży temat .
        nie wierzę w żadną bombę jak telefon był o 19 to po h.. wpuszczali ludzi
        jeszcze przed 21 ,rzekoma "ewakuacja" wyjątkowo się ślimaczyła ,pirotechników
        nikt nie widział itd.
        na pewno fredzio z limpa zapił lub zaćpał i wymyślono naprędce telefon o bombie
        żeby nie pójść z torbami . skandal,żenada .
        odysej - gówniarska,szmondacka ekipa, na pewno nie pójdę na żaden ich koncert.

• Gość: luthien Re: Bylem - Widzialem - Potwierdzam IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 20:47
        tez tam byłam i nie wiem co o tym myśleś czy to prawda czy nie tylko jednemu
        sie dziwię czemu do teraz nikt z odyssey nic nie powie co mamy robić z
        biletami?? czy koncerta się odbedzie czy nie...
    • Gość: Karol Not teraz już nie odbędzie się żaden koncert. IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.03.04, 09:53
      Teraz to już żaden koncert się nie odbędzie, bo zawsze będzie telefon o bombie.
      Zadzwonią (*):

- fani innej kapeli,
      - inna kapela,
      - organizatorzy konkurencyjnego koncertu,
      - naćpani 16 latkowie.
    • Gość: cs Brawo Miller IP: 195.215.5.* 23.03.04, 10:02
      Pare dni temu oswiadczal. jak to nasz kraj i wszelkie sluzby przygotowane sa na
      wypadek zagrozenia terrorem.
      Wlasnie widac, nawet jednej hali nie potrafia ewakuowac.
    • Gość: Bakk Nie wierzę.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.04, 10:28
      Byłem tam i nie wierzę w tę bombę. Chodzi o to, ze ludzie majacy wazne bilety w
      sektorze niebieskim nie zostali tam wpuszczeni, a kolo 21.15 przedarli sie
      przez ochrone (5 osob sie szarpalo z ochroniarzami) i zajeli swoje miejsca; w
      ich slady poszlo okolo 300-400 osob. DOPIERO POTEM ODWOLANO KONCERT (kolo
      21:45). Poza tym jesli alarm byl o 20, dlaczego narazano by nas przez 1,45h?
      Dodatkowo organizacja byla beznadziejna, ludzie sie prawie zadeptywali przy
      wchodzeniu (ja wchodzilem 1,15h), nikt mnie nie sprawdzal przy wejsciu, a
      zamkniecie sektora niebieskiego sprawilo, ze plyta byla prawie pelna a w
      sektorze czerwonym wszystkie przejscia ewakuacyjne byly zajete, wiec w
      przyoadku pozaru, wypadku czy bomby skonczyloby sie setkami ofiar - zamiast na
      poliscje trzeba bylo zadzwonic do strazy pozarnej, odwolaliby koncert przez
      niespelnienie warunkow bezpieczenstwa. Fuck the Odyssey company, fuck Spodek
      and their security!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka