tw_wielgus 21.08.10, 17:09 najbardziej zasługuje na tytuł zakłamanej, obłudnej hieny. Proszę nadsyłać kandydatury, uzasadnienie mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczy_mozdzek Tadeusz Rydzyk. 21.08.10, 17:22 Łże, oszukuje, defrauduje, wykorzystuje biednych i prostych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Tadeusz Rydzyk. 21.08.10, 17:24 Z politykow, ktorzy zajmuja sie tylko polityka (bez koloratki), wybor jest jednoznaczny: Jarek K. niniwa2.cba.pl/4rp_jaroslaw_pierwszy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Tadeusz Rydzyk. 21.08.10, 18:17 marudna.menda napisał: > Z politykow, ktorzy zajmuja sie tylko polityka (bez koloratki), wybor > jest jednoznaczny: Jarek K. > niniwa2.cba.pl/4rp_jaroslaw_pierwszy.htm Bezapelacyjne 1 miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Który z polskich polityków po '89 r. 21.08.10, 17:34 Tusk...PO trupie UD do celu nocna zmiana się kłania hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Który z polskich polityków po '89 r. 21.08.10, 17:36 Donald Tusk.Skoczek partyjny(KLD-UW-.Czołowy uczestnik Nocnej Zmiany.PO)Gdy w UW bitwę o przywództwo wygrał Geremek,odszedł z UW przedtem ją rozwalając.Potem wykolegował swoich kolegów współzałożycieli PO.W swej wodzowskiej partii wycinał swoich dawnych przyjaciół bo go przerastali intelektem:Gilowską,Rokitę,Piskorskiego......Idzie do władzy absolutnej a potem ją trzyma nie zważając na następne trupy. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Który z polskich polityków po '89 r. 21.08.10, 17:49 Tych co wymieniłes to nawet do czyszczenia butów Tuskowi nie dorosli. TW Beata, niemce mnie bija i ten szczęściarz ruletkowy - nie kpij :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Który z polskich polityków po '89 r. 21.08.10, 18:53 Dokładnie myslę to samo. Maria co ja niemce bili, Zyta Żenada i Piskorski co mu przedawnienie tyłek uratowało. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Który z polskich polityków po '89 r. 21.08.10, 17:41 Jest jedno z ważniejszych - Jarosław Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen41 odpowiedzmy sobie na pytanie: 21.08.10, 17:46 który to polityk jest Polakiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: odpowiedzmy sobie na pytanie: 21.08.10, 17:53 goldenwomen41 napisała: > który to polityk jest Polakiem ? Fakt,biorąc pod uwagę dość skomplikowana biografię Yarosława.to trzeba się dobrze zastanowić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen41 dokładnie~! poznajmy którzy to byli Polacy przy OS 21.08.10, 18:42 cookies9 napisała: > goldenwomen41 napisała: > > > który to polityk jest Polakiem ? > > Fakt,biorąc pod uwagę dość skomplikowana biografię Yarosława.to > trzeba się dobrze zastanowić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: dokładnie~! poznajmy którzy to byli Polacy pr 21.08.10, 19:49 Gdyby wszyscy Polacy byli tacy bucowaci i nienawistni jak ty to byłaby narodowość wstydliwa. Na szczęście to margines tyle że hałaśliwy Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen45 wstydliwa? dlaczego? 22.08.10, 06:59 Mam sie wstydzić , że jestem Polką? czy dlatego , że nie pozwalam sobie na wciskanie ciemnoty jak ty to czynisz? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen45 ktorzy to przy OS to Polacy? 22.08.10, 07:01 cookies9 napisała: > goldenwomen41 napisała: > > > który to polityk jest Polakiem ? > > Fakt,biorąc pod uwagę dość skomplikowana biografię Yarosława.to > trzeba się dobrze zastanowić:-) POtem odPOwiedzmy na zadane pytanie. Krąg osób jest baaaaaaaaardzo cieniutki. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek To akurat jest proste. 21.08.10, 17:54 Nelly Rokicina! Najlepsi Polacy i Polki są w PiSdzie_lni! Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: To akurat jest proste- lista jest dluga 21.08.10, 18:02 Walesa , Krzaklewski , Oleksy , Lepper , Gierytych , Gosiewski , Kaczynscy , Miller , Rokity , itd. to tylko ci z pierwszych stron gazet . O koloratkowych politykierach obludnych-cwaniakach nie wspominam . Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: odpowiedzmy sobie na pytanie: 21.08.10, 18:19 goldenwomen41 napisała: > który to polityk jest Polakiem ? Pyta niepolka.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: odpowiedzmy sobie na pytanie: 21.08.10, 22:19 goldenwomen41 napisała: > który to polityk jest Polakiem ? Twoj guru nim napewno nie jest . Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Który z polskich polityków po '89 r. 21.08.10, 17:56 Moja kandydatura to Jarek Kurski, nieodmienne, od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Który z polskich polityków po '89 r. 21.08.10, 18:00 Jarek Kurski? Pierwszy zastępca naczelnego GW? Nie zgadzam się/ Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Który z polskich polityków po '89 r. 21.08.10, 18:08 ayran napisał: > Jarek Kurski? Pierwszy zastępca naczelnego GW? Nie zgadzam się/ To poroniona propozycja, TW przepros forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Który z polskich polityków po '89 r. 21.08.10, 18:14 Umiem przyznać się do błędu. Jak widzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Który z polskich polityków po '89 r. 21.08.10, 18:13 Sorki miałem na myśli jego brata. Gorąco dzisiaj to i człowiekowi się imiona mieszają. Jeszcze raz przepraszam za przejęzyczenie i za to iż wprowadziłem Cię w błąd. Ja swój naprawiłem teraz pora na Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Który z polskich polityków po '89 r. 21.08.10, 19:04 Mam naprawić swój błąd? Chętnie, ale nie wiem jaki. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Który z polskich polityków po '89 r. 21.08.10, 18:06 Aleś zaplamił niechcący!! :))) Jak Jarosław, to chyba Kaczyński... A jak Kurski, to chyba Jacek... Cooooo?? Bo Jarosław Kurski, to porządny gośćiu choć brat tego Kurskiego... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Który z polskich polityków po '89 r. 21.08.10, 18:09 sclavus napisał: > Aleś zaplamił niechcący!! :))) > Jak Jarosław, to chyba Kaczyński... > A jak Kurski, to chyba Jacek... Cooooo?? > Bo Jarosław Kurski, to porządny gośćiu choć brat tego > Kurskiego... ;) A co ty mu sie dziwisz, nienawisc zaslepia i takie sa tego efekty. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Tadeusz Mazowiecki 21.08.10, 18:10 Nie ma co uzasadniac, wystarczy znac jego zyciorys. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zupełnie się z tą kandydaturą nie zgadzam. 21.08.10, 18:16 Tadeusz Mazowiecki to jasna postać naszej polityki. Jedna z niewielu. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Zupełnie się z tą kandydaturą nie zgadzam. 21.08.10, 18:19 tw_wielgus napisał: > Tadeusz Mazowiecki to jasna postać naszej polityki. > Jedna z niewielu. Kiedy byl jasny jak donosil na Kaczmarka czy jak dostal od Bieruta zgode na zalozenie gazety ? A moze wtedy gdy bral kasiore w sejmie za komuny ? To jeden z tych co wiecznie trzymaja ryje w zlobie, bez wzgledu na to kto rzadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zupełnie się z tą kandydaturą nie zgadzam. 21.08.10, 18:33 Sajgon, przyjacielu miej odwagę być mądrym. Tytuł wątku jest następujący który z polskich polityków po 89 r. itd... Co masz do zarzucenia Mazowieckiemu jako premierowi? Lub jakie "czarne karty" znajdziesz w jego późniejszej działalnośći? Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Zupełnie się z tą kandydaturą nie zgadzam. 21.08.10, 18:21 Bardziej kaznodzieja niz polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Zupełnie się z tą kandydaturą nie zgadzam. 21.08.10, 18:27 marudna.menda napisał: > Bardziej kaznodzieja niz polityk. Cos w tym jest co napisales ale nie do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Zupełnie się z tą kandydaturą nie zgadzam. 21.08.10, 18:29 Takie mam zdanie o nim i nic w tej materii nie mam zamiaru zmieniac.;) Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Zupełnie się z tą kandydaturą nie zgadzam. 21.08.10, 18:55 Uwielbiam idiotyczne sygnaturki, ta z pomnikiem obłudy to jest mistrzostwo w kategorii: ciężki idiotyzm. Brawo, a to taka oblegana kategoria, nie było łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Konkurs mi głęboko obcy. 21.08.10, 19:22 Ale gdybym miał wskazać polityka aktywnego po 1989, który budzi moją największą niechęć, to wskazałbym na Wojciecha Jaruzelskiego. Mam także złe zdanie o Aleksandrze Kwaśniewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen PS 21.08.10, 19:23 Pana Palikota przepraszam za pominięcie, ale rozumiem, że wątek jest o politykach. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A co z człowiekiem honoru - gen. Kiszczakiem? 22.08.10, 00:40 vargtimmen napisał: > > Pana Palikota przepraszam za pominięcie, ale rozumiem, że wątek jest o polityka > ch. > O politykach już gadaliśmy wiele razy. Dla Ciebie obleśny jest jeden, dla mnie drugi. Skoro nie ma wspólnych gustów, lepiej o nich nie rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Józef Oleksy 21.08.10, 19:23 nie ma bardziej zaklamanego polityka spośród tych, którzy osiągnęli najwyższy szczebel władzy. Nieco niżej: Adam Bielan i Jerzy Jaskiernia. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Najbardziej zakłamany inaczej z zasadami bez 21.08.10, 19:34 żadnych zasad, czyli Paskud: www.zasadyobowiazuja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Najbardziej zakłamany inaczej z zasadami bez 21.08.10, 20:25 Oczywiście Jarosław "300zł" Kaczyński. Nie dość, że osiągnął szczyty zakłamania, to jest tak pełen nienawiści do ludzi i zakłamania, że aż dziw ile się tego w kurduplowatym organizmie może zmieścić. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Który z polskich polityków po '89 r. 21.08.10, 22:07 tw_wielgus napisał: > najbardziej zasługuje na tytuł zakłamanej, obłudnej hieny. > Proszę nadsyłać kandydatury, uzasadnienie mile widziane. może by zadać inne pytanie, który z polityków opiera swoją działalność na prawdzie, raczej żaden. gdyby politycy byli uczciwi, prawdomówni i nie kombinowali byliby co najwyżej naiwnymi ideowcami, a takich polityka nie toleruje. zasady moralne w polityce to abstrakcja, wynaturzenie. wracając do pytania, ostatnimi czasy numerem jeden jest Jaruś Kaczyński, od chwili śmierci swojego brata notorycznie przegina, a nawet niekiedy przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz W zasadzie to poza 21.08.10, 22:39 częścią UPRu, UD, SLD, PSL i UP to wszyscy pasuja. Część SLD to stara ideowa postkomuna znana i lubiana badż nielubiana ale twarda i przewidywalna, część UPR to ideowo towarzystwo skupione wokół Korwina, UD miała sporo ideowców których moze i nie kazdy lubił ale zakłamani nie byli, najbardziej cenię Frasyniuka, PSL to takie towarzystwo dbania o własne interesy które tego nigdy specjalnie nie ukrywało, zaś w UP było sporo ideowej lewicy niekomunistycznej Bugaje, Bujaki etc. A cała reszta to w większości zakłamane obłudne towarzystwo wzajemnej adoracji. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Który z polskich polityków po '89 r. 22.08.10, 00:31 A Richard to juz nikogo nie zajmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
1_normalny_czlowiek.1 W tym Tusk jest bezkonkurencyjny.Idzie PO trupach 22.08.10, 00:32 tw_wielgus napisał: Który z polskich polityków po '89 r. najbardziej zasługuje na tytuł zakłamanej, obłudnej hieny. ---> od kiedy nauczył się, jak liczyć głosy, w czasie Nocnej Zmiany ... Odpowiedz Link Zgłoś