ferrari.dubienieckich 05.09.10, 15:34 Jemu naprawde wydaje sie, ze jest jakoms carem, albo krolem co najmniej. :)))) "Wszelkie informacje o mojej abdykacji są nieprawdziwe" pl.wikipedia.org/wiki/Abdykacja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odnowiony_moralnie Re: Kaczor zglupial kompletnie. 05.09.10, 15:38 ferrari.dubienieckich napisał: > Jemu naprawde wydaje sie, ze jest jakoms carem, albo krolem co najmniej. :)))) > "Wszelkie informacje o mojej abdykacji są nieprawdziwe" > > pl.wikipedia.org/wiki/Abdykacja Ciekawe czy on się ma za Cezara czy za Bonapartego? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Kaczor zglupial kompletnie. 05.09.10, 15:40 W wariatkowie to so grugi to car albo Napoleon Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Kaczor zglupial kompletnie. 07.09.10, 18:40 odnowiony_moralnie napisał: > ferrari.dubienieckich napisał: > > > Jemu naprawde wydaje sie, ze jest jakoms carem, albo krolem co najmniej. > :)))) > > "Wszelkie informacje o mojej abdykacji są nieprawdziwe" > > > > pl.wikipedia.org/wiki/Abdykacja > > Ciekawe czy on się ma za Cezara czy za Bonapartego? Bez różnicy, jednostka chorobowa ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Kaczor zglupial kompletnie. 07.09.10, 18:42 Donald znów zabrałeś starą na wycieczkę za nasze hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Kaczor zglupial kompletnie. 07.09.10, 18:47 witoldzbazin napisał: > Donald znów zabrałeś starą na wycieczkę za nasze hehehehe Znowu się po pijaku (a może po psychotropach) zabłąkałeś bo wątek nie o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Kaczor zglupial kompletnie. 05.09.10, 15:41 Bo Jarosław jest Wielki www.jaroslawwielki.pl/o-akcji Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kaczor zglupial kompletnie. 07.09.10, 18:51 I Mądry pl.wikipedia.org/wiki/Jaros%C5%82aw_I_M%C4%85dry Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Kaczor zglupial kompletnie. 05.09.10, 15:42 Też mnie to zastanawia, czy to błąd, czy celowe... W jego przypadku obstawiałbym celowe działanie, jego choroba się pogłębia, to zaczyna robić się niebezpieczne, a to że jego przydupasy próbują tłumaczyć jego bezsensowne wypowiedzi, wcale mnie dziwi...kredyty nabrane, a jak toto "ABDYKUJE", to z czego będą spłacać, bo bez tego kobolda do sejmu się nie dostaną... Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: Kaczor zglupial kompletnie. 05.09.10, 16:03 Dodatkowo Pan i Wladca zapowiada czystki w pododdzialach. Niewiernych ogniem i zelazem nalezy wytepic. Tak mi dopomoz moj brat swiety Lech chociaz zimny. "Musimy uporać się ze zjawiskiem nielojalności" www.tvn24.pl/0,1672245,0,1,wszelkie-informacje-o-mojej-abdykacji-sa-nieprawdziwe,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
all.correct POPiS walczy ! 05.09.10, 17:24 Jan Maria Rokita zjednoczy PO i PiS ! Na to czeka cała parwicowa Polska - od Krakowskiego Przedmieścia po Toruń !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: POPiS walczy ! 05.09.10, 17:33 all.correct napisała: > [b]Jan Maria Rokita zjednoczy PO i PiS ! > Na to czeka cała parwicowa Polska - od Krakowskiego Przedmieścia po Toruń !!![/ > b] On z Rokicina sie jednoczy (o ile mu wydaje) i niech na tym pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Kaczor zglupial kompletnie. 07.09.10, 18:49 ferrari.dubienieckich napisał: > Dodatkowo Pan i Wladca zapowiada czystki w pododdzialach. Niewiernych ogniem i > zelazem nalezy > wytepic. Tak mi dopomoz moj brat swiety Lech chociaz zimny. > "Musimy uporać się ze zjawiskiem nielojalności" > www.tvn24.pl/0,1672245,0,1,wszelkie-informacje-o-mojej-abdykacji-sa-nieprawdziwe,wiadomosc.html Zajmij ty się lepiej swoją ikoną "słońcem Peru",który w swoim marszu od utworzenia Platformy zdołał wykosić wszystkich,którzy mu zagrażali....dla przypomnienia platformę opuścili założyciele tacy jak Płażyński,Olechowski.....następnie Gilowska,Piskorski,Rokita wystarczy? kto chce współpracować z Tuskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Kaczor zglupial kompletnie. 05.09.10, 17:33 Ano zgłupiał i zdaje się, że choroba ma wyraźny postęp. Kiedy wreszcie w kaftaniku go zobaczymy? Chyba już pora... Odpowiedz Link Zgłoś
all.correct Re: POPiS walczy ! 05.09.10, 17:35 Gowin montuje w Tarnobrzegu nowy POPiS ! JMR udzielił mu poparcia. Bubel mówi TAK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: POPiS walczy ! 05.09.10, 17:41 Ty też cierpisz jak yaro? opanuj nerwy, nie było, nie ma i nie będzie żadnego POPiSu, zagońcie Grzesia do szkół, może jeszcze coś z niego będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
all.correct Re: POPiS walczy ! 07.09.10, 18:37 etta2 napisała: > Ty też cierpisz jak yaro? opanuj nerwy, nie było, nie ma i nie będzie żadnego P > OPiSu, zagońcie > Grzesia do szkół, może jeszcze coś z niego będzie.... Znowu ? Tyle razy ci mówiła żebyś się nim nie bawił, zboczku ... . Odpowiedz Link Zgłoś
v.t.s Re: Kaczor zglupial kompletnie. 07.09.10, 18:11 wyjątkowo małostkowa kanalia Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce A co na to Królowa Matka Jadwiga? 07.09.10, 18:23 Może to ona się nie zgadza na abdykację. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: A co na to Królowa Matka Jadwiga? 07.09.10, 18:59 ave.duce napisała: > Może to ona się nie zgadza na abdykację. Zawsze to milej być królową, niż zwykłą panią Jadzią. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Kaczor zglupial kompletnie. 07.09.10, 18:26 on po prostu ma inne priorytety, dla niego najważniejsze jest krzesło... ups, chciałam napisać tron...;) Odpowiedz Link Zgłoś
all.correct Kaczor jak zawsze zglupial kompletnie. 07.09.10, 18:33 O i teraz jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś