Gość: iuppi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.04, 23:14 Hausner??? A czy to przypadkiem polskie nazwisko??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nikodem Dyzma Re: Sprint Hausnera IP: *.toya.net.pl 30.03.04, 23:23 To wszystko jest do chrzanu Odpowiedz Link Zgłoś
gandalv To już jest koniec nie ma już..To nie jest wina po 30.03.04, 23:33 lityków to wina systemu. To władza, profity doprowadzajądo upakdu partie. Najpierw AWS teraz SDL - nasepni skończą tak samo. Dopuki koryto będzie dla miliona niemot niższego szczebla i kilkutysięcy eRki GRALEM dopuki w tym kraju będzie tak a nie inaczej :( Pozdrawiam Gandalv www.twojamagia.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śtęźń... Kwasniewski Balcerowiczowi nie podpisałęś,a teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 23:48 Kwasniewski Balcerowiczowi nie podpisałeś i co narobiłeś prezydencie i mój, i jego, działałeś dla swojej partii, nie dla mnie i dla niego, to po co ty mi i twój rząd! Teraz ratuj reformy, rządzie i partio trwaj! Miller do końca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinczak Kwacha dobijanie Polski, to on jest odpowiedzialny IP: 61.51.178.* 31.03.04, 03:00 to Kwasniewski podpisywal wszystkie ustawy ktore zrujnowaly obywatel, to on dopuscil do skandalicznej prywatyzacji majatku polskiego za 15% ceny, to on zajety budowaniem swojego dworu i swojej pozycji na swiecie,(kretynskie wyjazdu bez zadnego rezultatu gdzie sie dalo)to on zaciekle wprowadza nas do unii, do wiekszych ce i jescze wiekszego bezrobocia, to za jego panowania bezrobocie wzroslo do 25% srednio a w rejonach dawniej wielkoprzemyslowych do 40% sic! To za jego czasow zadluzylismy Polske do ponad 100 miliardow dolarow, gdzie za Gierka bylo oklo 20 mld z czego to wlasnie Kwach z Millerem i innymi wyprowadzili ponad 80% (FOZZ m.innymi) To zdradfa stanu, i powinna byc za to najwyzsza kara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Hausner to prostytutka sprzedajaca sie w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 10:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Hausner to prostytutka sprzedajaca sie w Irak IP: *.nll.se 31.03.04, 11:50 Uposledzenie umyslowe? Kto pomagal Tobie pisac post? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Belka to prostytutka sprzedajaca sie w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 10:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Sprint Hausnera IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.03.04, 23:26 tak samo jak iuppi, sjerotto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spartanin Też nie lubimy emerytów!Dowal im staryOstro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 23:32 Też nie lubimy emerytów! Dowal im stary! Ostro! Hausner na prezydenta! Górnej Wolty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bengalczyk Hausner na Prezydenta Bangladesz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 23:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Hausner na Prezydenta Bangladesz!!! IP: *.nll.se 31.03.04, 11:52 Bangladeszu, matolku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokomotywa sprint HAUSERA KASPARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 23:34 STOI NA STACJI LOKOMOTYWA TLUSTA RUDAWA I POT Z NIEJ SPLYWA TO KASPAR HAUSER- TAKA JEJ KSYWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Traugutt - dowódca Re: Sprint Hausnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 23:38 Gość portalu: iuppi napisał(a): > Hausner??? A czy to przypadkiem polskie nazwisko??? A czy "iuppi" to polski przydomek. Może miało być głuppi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Bieg na 15 mcy diet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 00:09 SLD i PO to organizacje przestępcze mające na celu eksterminację ludzi w wieku powyżej 50 którzy nie dorobili się majatków na rozkradaniu Polski ,obawiają się o utrzymania pracy i są zmęczeni trzydziestokilkuletnią charówą na czerwonych i solidarnościowych knurów.Te przestepcze orgnizacje chcą doprowadzić do ruiny wiele polskich rodzin.I nie chodzi o ratowanie finansów publicznych.Chodzi o zebranie pieniędzy na składkę do Unii i NATO aby w nagrodę uzyskać tam lukratywne posadki dla siebie i swoich dzieci.Ta solidnościowo-komunistyczna banda kumplująca się od sławnej Magdalenki 1989 nadaj Polską rządzi.Była PZPR i solidarnośc potem SDRP i UW potem SLD iAWS a szykuje się PO i SDPL.Zmiana szyldów a ludzie ci sami.Sen z powiek 60 % posłów zabiera wizja odsunięcia od koryta przez Andrzeja Leppera.Ten ,,cham''smie wchodzić na salony ,,warszawki''i wymyslać im od złodziei którzy Polskę rozkradli.A prawda w oczy kole.Szukają po omacku kół ratunkowych .Koła nie ma ,znalazła się belka.Ale ta belka nie z drena tylko z żelbetu i zamiast uratować topielców SLD jeszcze ich na dno pociągnie.I dałby Bóg!!!Niestety szumowina zawsze wypłynie na wierzch,jak to wiedzą gospodynie gotujące rosół.Nie jestem populistą ,oszołomem komuchem itd itd.Od trzydziestu lat ciężko pracuję i chciałem w wieku 55 lat mieć wybór:świadczenie przedemerytalne i niższy poziom dochodów lub dalsza praca do ,,usranej śmierci''.Banda poselkich nierobów(kto z nich w moim wieku tak długo pracuje?-nie wliczam w to tzw działania z partiach org.,,młodzieżowych''typu ZSP ZSMP i nne komunistyczne ,,komuch jugend''lub w tzw ,,opozycji''typu KOR ROPCIO KPN NZS) chce mi zabrać szansę na dożycie w spokoju do emerytury bez stresów i zawału a także to aby na moje miejsce wszedł ktoś młodszy(bo nie ma pracy).Darwinizm społeczny tzn liberalizm ,któremu hołduje SLD SDPL PO to ideologia gorsza od faszyzmu.Plan Hausnera to lustrzane odbicie Janosika : zabrać biednym i dać bogatym.Liczę na upadek planów tego ekonomicznego oszołoma i szkodnika.I nie straszcie Argentyną.Argentyna upadła bo ślepo trzymała się się doradców pokroju J.Sachs(profesora naszego Balcerowicza) a gdy wszystko się posypało zaczęłą działac po omacku bez jakiegokolwiek planu.Nazwijcie mnie głupkiem ,ale i tak wiekszość myślących jest po mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
loop_ Re: Bieg na 15 mcy diet 31.03.04, 01:11 Ze szczegolnym usmiechem czytalem(-lismy) Twoj przypis... Nic dodac nic ujac...! Moznaby sie histori uczyc...! :) Pozdrawiam! loop_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Bieg na 15 mcy diet IP: *.nll.se 31.03.04, 12:00 Tak! Niestety musze Cie, tak jak sie tego spodziewales, nazwac glupkiem! To co piszesz to jest tylko najgorszej jakosci bigos, ugotowany z nieswiezych skladnikow. Ja wiem, ze jak na Twoje mozliwosci "kulinarne" to i tak jest to wykwintne danie. I to na tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Bieg na 15 mcy diet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 12:22 Tu naprawdę nie chodzi o analizę przyczyn, lecz o efekt. W moim wieku jest mi wszystko jedno czy zdechnę od planu Hausnera, czy od kuracji Leppera. Ale od tej kuracji Leppera może zdechnie część tych egoistów którzy uważają, że można uchwalić ustawowo śmierć najuboższych by chronić własne konta. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: Bieg na 15 mcy diet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 14:03 Andrzeju ty chyba jesz z tego samego korytka, ci twoi idoli, których bronisz nie przy pomocy merytorycznych argumentów tylko przez chamskie dowalanie przedmówcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś I co w związku z tym? Lepper zbawi naród? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.04, 12:51 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Sprint Hausnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 01:31 Cóż ten nasz Prezydent wymyślił za termin w czasie wakcaji.Chyba po to ażeby nic z tego nie wyszło. Lepeij gdyby w ogóle nie odzywał sie w tej sprawie. Ale niestety konstytucja to jemu powierzyła tę rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobotny_54 Re: Sprint Hausnera IP: *.visp.energis.pl 31.03.04, 01:32 Kiedy rząd, zaślepiony (jedynie słusznym) planem Hausnera wreszcie zauważy, że istnieją jeszcze bezrobotni, bez nadziei, bez zasiłków i bez pracy - nieszczęśnicy z 33-34 letnim stażem ubezpieczenia w ZUS, zaskoczeni bezrobociem i pustym rynkiem pracy, zdrowi mężczyźni w wieku 54-55 lat. Czy ci nieszczęśni rodacy p.Hausnera i posłów SLD (za późno o kilka lat urodzeni aby otrzymać dotychczasowe świadcz. lub zasiłek przedemerytalny) doczekają jeszcze czegoś dobrego od solidarnościowego społeczeństwa, pobierającego wysokie urzędnicze, państwowe lub samorzadowe pensje, zatrudnionego po znajomości głównie przez kumpli i krewniaków na stanowiskach, ponoszącego wyłącznie straty na własnej dzialalnosci gospodarczej (czytaj - bezczelnie unikający podatku), pseudorolników (np. taksówkarzy z 1 ha ugorów i ubezp. emerytalnym w KRUS), pobierajacego słuszne i niesłuszne (także sfałszowane) renty lub zasiłki albo tzw. wcześniejsze emeryturki - po zaledwie 15, 20, 25 lub 30 latach ubezpieczenia w ZUS? Gdzie w tych precyzyjnych planach p. Hausnera jest miejsce na minimalną sprawiedliwość (społeczną)? Czy bezrobotnym z 33-34 letnim ubezp. w ZUS nie można zapewnić jakichkolwiek, nawet rzędu 200-300 zł, miesięcznych świadczeń społecznych, należnych im po sprawiedliwości jako odsetki od wpłaconych przez tych ludzi ponad 30-letnich składek na ZUS i podatków? Czy nawet uczucia zwykłej litości, dla pozostawionych bez środków do życia rodaków, nie znają ludzie z SLD i z otoczenia p. Hausnera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re:w polskim judenracie europy nie ma litosci IP: *.ok.shawcable.net 31.03.04, 02:43 kft.umcs.lublin.pl/stona/zaglada/judenrat.html pozostaje jeszcze sprawa otwarta termin ostatecznego rozwiazania sprawy polskiej pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: Sprint Hausnera IP: *.dialup.online.no 31.03.04, 05:49 Zakancza Bezrobotny_54, swoj wywod, placzliwym pytaniem "czy nawet uczucia zwyklej litosci, dla pozostawionej bez srodkow do zycia rodakow nie znaja ludzie z SLD i z otoczenia p. Hausnera?" - po pierwsze panie Bezrobotny_54, trzeba bylo sobie zadac to pytanie wybierajac sobie ludzi tej formacji na prezydenta, premiera i na stolki. - po drugie i tak Pan i Panu podobni bedziecie ich znow wybierac; zapytuje retorycznie w slepo, jest Kwasniewska Twoim faworytem? jest. Czemu wiec slaby czlowieku skamlasz i o litosc prosisz!?. - bo po trzecie, sam dostarczasz w swym pytaniu jaki glupiutki jestes, ze zwracasz sie do nich per "rodacy". Jaki ty dla nich rodak jestes, puknij sie w czolo, moze przejrzysz na oczy, kogo wybierasz zeby Toba rzadzil. Przedtem, Teraz i w Przyszlosci!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobotny Re: Sprint Hausnera IP: *.visp.energis.pl 01.04.04, 02:15 Nigdy nie głosowałem na żydokomunę, ani na komunę. Nie jestem obrzezany i nie mam wśród nich rodaków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobotny_54 Re: Sprint Hausnera IP: *.visp.energis.pl 01.04.04, 03:48 Zaproponuj kolego coś mądrego (zamiast obrażać tych co uczciwie płacili składki ZUS i podatki) bo Hausner sprintuje z żydokumuną na czele, wkrótce Twoja rodzinka zbankrutuje (PiS szykuje projekt ustawy o upadłości osób fizycznych, nie myl z upadłymi kobietami...): Patrz na newsy: Z aktualności: serwis newsletterowy portalu Gazeta.pl Praca nad planem Hausnera wre - Pierwsze trzy ustawy z planu Hausnera będą uchwalone przez Sejm do końca kwietnia - zapewnia Wiesław Kaczmarek (SLD), który kieruje sejmową komisją nadzwyczajną zajmującą się tym planem 30-03-2004 19:01 Agata Nowakowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Wczesniej niz do konca kwietnia???? IP: *.proxy.aol.com 31.03.04, 01:38 Marzec juz minal ...prawie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobotny_54 Re: Wczesniej niz do konca kwietnia???? IP: *.visp.energis.pl 01.04.04, 04:03 Czytaj i nie pytaj. Z aktualności: serwis newsletterowy portalu Gazeta.pl Praca nad planem Hausnera wre - Pierwsze trzy ustawy z planu Hausnera będą uchwalone przez Sejm do końca kwietnia - zapewnia Wiesław Kaczmarek (SLD), który kieruje sejmową komisją nadzwyczajną zajmującą się tym planem 30-03-2004 19:01 Agata Nowakowska Poza tym mam wniosek: Piszcie swoje wypowiedzi na rządowych stronach debaty publicznej: www.debatapubliczna.gov.pl/wydatki.php?dzial=1145 aktywizacja starszych... - może ktoś z senatu-sejmu jeszcze uwzględni Wasze głosy w toku prac nad ustawami. Poważniejsze wypowiedzi można wysłać do Poseł Jolanty Banach na Jej skrzynkę sejmową: Jolanta.Banach@sejm.pl Ja tak przynajmnie zrobiłem, nie wiem co z tego wyniknie, ale mam czyste sumienie. Jak ktoś liczy na Leppera to piszcie też na jego e-mail sejmowy. Płakanie tylko na tym (kilkudniowym) forum niewiele zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda.. Re: Sprint przy totalnym upadku IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 31.03.04, 03:40 pan Belka jest z tej samej gliny przebierancow , ktorzy doprowadzili Polske do takiego stanu jaki widzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Sprint przy totalnym upadku IP: *.nll.se 31.03.04, 12:02 Polske do "takiego stanu" doprowadzili glownie ludzie Twojego pokroju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sprint Hausnera-Kali IP: 212.160.234.* 31.03.04, 06:46 Kali zrobi swoje Kali może odejść. A naród bedzie powoli wymierał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandy Re: Sprint Hausnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 06:52 popieram wypowiedz autora o pseudo KIEPSKI-rzeczywiscie ci wszyscy d z i a l a c z e ZMS ,PZPR, i innych zbrodniczych organizacji,beda mieli wliczony staz do emerytury,zarobki-a mieli niewaskie,i dlatego ten bandzior ekonomiczny Hausner musi na kims zaoszczedzic-a nakim , a na tym ktory harowal przez ponad 30 lat chcialby miec wybor ,swiadczenia przedemerytalne -czy lopata po grzbiecie.Zwylky czlowiek jest zpracowany,gdzie lekarze,gdzie przepisy BHP,najlepiej jakby starcy babcie i dzieci tyrali na Hausnera i jego kompanow ,a oni zyli by dlugo i w zdrowiu za nasza tyranine.Banda zlodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Sprint Hausnera IP: *.zeto.opole.pl / *.zeto.opole.pl 31.03.04, 07:17 Świadczenia dla kobiet musza pozostać, bo żaden pracodawca nie zatrudni kobiety po 50-tce a jeżeli to na czarno.I co wtedy maja robić iść sie utopić. po co kobietom jakieś kursy czy przekształcenia, my już mamy swoje zawody.Tylko niema gdzie ich wykorzystać przecież nie będziemy na leżąco prosic o pracę.Dlatego nie mozna w żadnym wypadku znosic śiwadczeń przed.i nie za 600 zł,bo to kompromis władzy i całego hausnerowskiego pomiotu.Ci co żyli przez 1 m- c za tą kwotę niech powiedzą czy można wytrzymać psychicznie i jak sie żyje.Czy tak wogóle można żyć to skandal proponować cos takiego kobietom, gdzie wiadomo,że nikt nie stworzy żadnych miejsc pracy, to tylko propaganda i wierutna bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobotny_54 Re: Sprint Hausnera IP: *.visp.energis.pl 01.04.04, 02:25 Piszcie swoje wypowiedzi na rządowych stronach www.debatapubliczna.gov.pl/wydatki.php?dzial=1145 aktywizacja starszych debaty publicznej, może to ktoś jescze uwzgledni. Poważniejsze wypowiedzi można wysłać do Poseł Jolanty Banach Jolanta.Banach@sejm.pl Ja tak przynajmnie zrobiłem, nie wiem co z tego wyniknie ale mam czyste sumienie. Jak ktoś liczy na Leppera to piszcie też na jego e-mail Płakanie tylko na tym (kilkudniowym) forum niewiele zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michelin Re: Sprint Hausnera IP: 212.160.234.* 31.03.04, 08:44 dalczego "nasze" ustawy nie moga dotrwać do końca. ustawa o emeryturach i świadczeniach miała obowiazywac do 2006 roku, ale oczywiście P. Hausner musi ja zmienić, dlaczego nie moga 50 - cio latki odejść na świadczenie a szczególnie kobiety. brak pracy na rynku a tu nagle zmienia sie ustawę bo to jest oszczędność pytam sie na kim? na konietach które by chciały odejść po 30 latach pracy na biedne 850 zł. dajcie im sznsę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Sprint Hausnera IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.03.04, 09:05 A czy widzieliscie ten projekt skocz.pl/aox ? ludzie z Centrum A. Smitha wiedza co zrobic ... Odpowiedz Link Zgłoś
zhk PODRYGI PRZEDSMIERTNE 31.03.04, 09:11 PODRYGI PRZEDSMIERTNE, rózne mają formy. ten plan to jest właśnie to. Taki niby inteligentny człowiek i taki profesor (no..) i związał się z takim układem. To jest dla mnie argument, że nadaje się by rządzić co najwyżej działem ekonomiczbym w jakimś średnim prywatnym biznesie, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOBIO Re: Sprint Hausnera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.04, 09:41 Wszyscy prowadzący działalność gospodarczą ZDECHĄ jak przyjdzie zapłacić takie składki ZUS-owi jak zakładają. Totalny PI PI PI PI PI PI PI -))..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Lepper na czele rankingów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 09:57 Gratuluję Andrzejowi Lepperowi. Powinien być wdzięczny Premierowi Hausnerowi. Taki wynik rankingów był do przewidzenia od dawna. Kryzys elit władzy powiązanych układami polityczno-oligarchicznymi jest totalny. Karuzela z Rokitami, Olechowskimi, Piskorskimi, Millerami, Kaczyńskimi czy Belkami kręci się. Czy nie ma dla tych panów zmienników w narodzie, który liczy prawie 40 milionów obywateli? Afera goni aferę tam gdzie rządzą panowie z SLD, PO czy innych partii ustawionych w układzie władza-opozycja. Zza kulis dramtatu wyglądają znajome twarze rodzimych oligarchów. Od Bałtyku do Tatr. Trwają bale, parady. Państwo bawią się w salonowca. A minister Husner dobiera się właśnie do portfeli emerytów i rencistów aby znaleźć pieniądze na nowe BMW, premie i komputery dla elit władzy. Tak odbiera to wszystko szary człowiek. Własnie powiadomiono ludzi o podwyżkach cen cukru, mięsa itd. jakie nastąpią po wejściu do Unii. Progi podatkowe według biurokratów z Brukseli też są w Polsce za niskie. Wszystko więc przed nami. A miało być tak pięknie. Ludzie z przerażeniem czekają na wprowadzenie opłat za pomoc lekarską. Ustawa w przygotowaniu. A chorzy ludzie w strachu. Premier odkłada dymisję, prezydent przesuwa termin wyborów. A życie nasze mija. Kiedy wreszcie będzie w Polsce normalnie? - pytają ludzie. Przecież ten socjotechniczny eksperyment na społeczeństwie trwa już 15 lat. O rok krócej rządzili w Polsce Piłsudczycy a cała II-ga Rzeczpospolita trwała przez 19 lat. Kto zatrzyma wreszcie tę karuzelę i pozwoli wyść Polakom z błednego koła? Andrzej Lepper? Z pewnością nie. Ale on daje przynajmniej ludziom nadzieję, że może być inaczej niż dotychczas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pizdryk Pierduszycie, Panie. Pierduszycie bez sensu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.04, 12:48 O tym, że Lepper chce się dobrac do portfeli przyszłych emerytów rozwalając otwarte fundusze emerytalna jakoś nic nikt tu nie mówi. Ludzie! Przeciez to jest wasza cięzko zarobiona kasa! Planowane "eksperymety" Leppera wydaja się jeszcze bardziej chore. Jaka jest w tym nadzieja? Wśród ślepców jednooki królem? Inaczej będzie, bo będzie jeszcze głupiej. Do dupy z taką nadzieją! Kurwiki w oczach się pokazują, scyzoryk w kieszeni się otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Sprint Hausnera IP: *.amg.gda.pl 31.03.04, 11:42 Dzierżyński, Jaruzelski to "dobre" i na pewno polskie nazwiska. A przy tym pochodzenie też dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Sprint Hausnera IP: *.nll.se 31.03.04, 11:47 Czesc glupku! Jakie jest twoje nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: Sprint Hausnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 14:09 Ty mądrala, masz dzisiaj dyżur w jednostce, bo mądrzejsi mają wolne. To idź do szefa i zapytaj co odpisywać, bo gonisz w piętkę. Odpowiedz Link Zgłoś