2.andrzej.d 02.10.10, 15:41 popiera narkomanię czy walczy z nią? dwa tytuły z gazeta.pl "'Brutalnie rozstrzygniemy problem dopalaczy" "Marsz za legalizacją marihuany na ulicach Wrocławia" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookies9 Re: Brutalny Tusk stoi w rozkroku... 02.10.10, 15:43 Piszesz,jak pwrwdziwy 'stachanowiec' - dużo,byle jak i głupio:-) Tylko PO i Tuska masz w głowie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Brutalny Tusk stoi w rozkroku... 02.10.10, 15:44 errata; prawdziwy stachanowiec - 300 %normy Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: jeżeli cię boli to dobrze piszę :) 02.10.10, 15:53 Nic mnie nie boli,ale zacznij pisać o swoim prezesie i jego problemach.Spraw, aby wygrał za rok wybory i trochę sobie ,ku zadowoleniu pisfanów ,porządził:-) Odpowiedz Link Zgłoś
2.andrzej.d o prezesie piszesz ty... 02.10.10, 15:57 ja pisze o Tusku i jego cudach... za co dostał na 11 lat akademik w stanie wojennym też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2.andrzej.d brutalność jak kastrowanie pedofili ;) 02.10.10, 15:48 dużo krzyku, potem nic... jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: brutalność jak kastrowanie pedofili ;) 04.10.10, 13:38 Aż takim durniem jesteś czy celowo łżesz? Prawne zapisy zmian zapowiadanych przez Tuska obowiązują od 8 czerwca i nie działają wstecz. Żeby takli delikwent był poddany tej "chemicznej kuracji" musi zostać najpierw prawomocnie skazany i odbyć karę, a najniższa wynosi 3 lata. Teraz już rozumiesz matołku dlaczego w praktyce "chemicznych kastratów" jeszcze nie ma, czy mam wersalikiem napisać? 2.andrzej.d napisał: > dużo krzyku, potem nic... jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: Brutalny Tusk stoi w rozkroku... 04.10.10, 11:03 ryży wytrzeszcz na dopalaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: jedno pytanie tylko? 04.10.10, 13:39 Co ma wspólnego Tusk z marszem legalizacji trawki? 2.andrzej.d napisał: > popiera narkomanię czy walczy z nią? > > dwa tytuły z gazeta.pl > > "'Brutalnie rozstrzygniemy problem dopalaczy" > > "Marsz za legalizacją marihuany na ulicach Wrocławia" Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Brutalny Tusk stoi w rozkroku... 04.10.10, 13:42 kto skojarzył brunatny Tusk??? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Brutalny Tusk stoi w rozkroku... 04.10.10, 13:46 >Marsz za legalizacją marihuany na ulicach Wrocławia" < a co ma Tusk do nielegalnego marszu na ulicach Wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś
e.beata Re: Brutalny Tusk stoi w rozkroku... 04.10.10, 13:50 a nawet gdyby był legalny, szedł na czele marszu, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky I co durniu ? 04.10.10, 14:05 Piałeś zdaje się coś ostatnio o jakimś merytorycznym odniesieniu się do tematu. Zmusiłem się i to zrobiłem mimo iż wątek na to nie zasługiwał i co...???? Ano nic, bo na nic więcej poza głupim ujadaniem, albo gadką szmatką z podobnymi do ciebie troglodytami cię po prostu nie stać, albo inaczej, rozumku nie styka. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: I co durniu ? 04.10.10, 14:52 Z 2andrzekiem ?? Nie, to gupol najprawdziwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Brutalny Tusk stoi w rozkroku... 06.10.10, 10:34 Stoi w rozkroku i leje na PiS :-) To cie tak denerwuje? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Z całOM powagOM 06.10.10, 11:12 www.youtube.com/watch?v=gN7Ur2bAwfI Odpowiedz Link Zgłoś