Gość: Koppen IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.04, 12:24 Hi Hi Ha Ha Ha Sld przegra ,ja będę głosował na Unię Wolności Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SDPL http://groups.yahoo.com/group/socjaldemokracjapols IP: *.76.classcom.pl 03.04.04, 12:33 Zapraszam do prawdziwej lewicy Odpowiedz Link Zgłoś
gandalv Panowie to już jest koniec. Nie ma już nic. Jesteś 03.04.04, 12:39 cie wolni, możecie iść. I wsi nie róbcie sobiebo nawet powiatowe klakiery glosują na wszystko tylko nie na sdl. Pozdrawiam Gandalv www.twojamagia.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epidemolog TAKTYKA - JAK NADLUZEJ PRZY KORYCIE !!!!!!!!!!! IP: 68.152.174.* 03.04.04, 13:53 moralnie i politycznie niezywi sldupcy przeciagaja termin pogrzebu jak najdalej ryzykujac tym samym wybuchem zarazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz POGRZEB SLDUP JUZ !!! INACZEJ GROZI ZARAZA !!! IP: 68.152.174.* 03.04.04, 13:56 Gość portalu: epidemolog napisał(a): > moralnie i politycznie niezywi sldupcy > przeciagaja termin pogrzebu jak najdalej > ryzykujac tym samym wybuchem zarazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Odbudować leprozoria! IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.04.04, 15:12 Czy pogrzeb już, czy za rok, i tak grozi LEPRA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trup w szafie Tow. Oleksy: wstydu oszczedz! Dosc juz SLD!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 04.04.04, 14:34 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artex www.lisnaprezydenta.pl/ IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.04.04, 23:41 www.lisnaprezydenta.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus dziękuję nie skorzystam IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.04, 15:41 już widziałem jedynie słuszne ideologie budujące realny socjalizm, to mogę sobie wyobrazić co to jest prawdziwa lewica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Przykro mi stary ale czas na urlop. IP: *.gdynia.mm.pl 03.04.04, 16:44 Socjaldemokracja w RP ma na razie przesrane. Nawet ta najprawdziwsza i najuczciwsza. Ale równowaga w polityce jest niezbędna, tak czy inaczej. I ta socjaldemokracja kiedyś wróci (ale bez Millerów, Polów i Jagiełłów - miejmy nadzieję). Bo chyba nikt o zdrowych zmysłach nie zakłada, że scena poltyczna trwale przekształci się w kołchoz polityczny Giertych-Lepper-Kaczyńscy. Jednak chwilowo socjaldemokracja musi mieć wolne by przemyśleć w spokoju pewne sprawy. Ja raczej będę głosował na UW i chciałbym zobaczyć czy cztery lata na ławce rezerwowych na coś się zdały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRAWICA http://prawica.net/modules/Album/card.php?id=10818 IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.04, 20:54 prawica.net/modules/Album/card.php?id=1081871292 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Alexis kandydatem "GW"? Więc i moim kandydatem. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.04.04, 23:11 Ja też będę głosowała na Mumię Wolności!!! Bo przecież nie na SocjalDemokrację Polski Ludowej. A co z profesorem Religą? 1500 osób nadzieńdobry? Gdzie i kiedy ostatni raz na spotkanie Mumijne przyszło więcej niż 150 osób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KGB Re: http://groups.yahoo.com/group/socjaldemokracj IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.04, 01:51 cards.mail.ru/card.php3?id=9868880257316&user_id=21910168 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 12:52 Głosujcie na sld wprowadzi w Europie zamęt i korupcję na niespotykaną skalę. Niech zachód zobaczy jak rządzili komuniści i co to za twór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korumpo_unita MAFIJNI SLDUPCY CHCA DO SKORUMPOWANEJ BRUKSELI !! IP: 141.158.65.* 03.04.04, 13:42 Gość portalu: obserwator napisał(a): > Głosujcie na sld wprowadzi w Europie zamęt i korupcję na niespotykaną skalę. > Niech zachód zobaczy jak rządzili komuniści i co to za twór. nie widze w tym sprzecznosci, jezeli sldupcy wyrazaja chec polaczenia sie ze swoimi bracmi po fachu w brukseli. Wszystkei ue-urzedy brukselskie sa potwornie skorumpowane i zlobowane jest to jedna wielka miedzynarodowa mafia zerujaca na europejskich spoleczenstwach i wzorujaca sie na bolszewizmie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac OLEKSY MA RACJĘ IP: 213.17.204.* 03.04.04, 12:54 TESTY WYPADNĄ NIEPOMYŚLNIE I SLD NA ZŁOM. Z diagnozą "BRAK SZANSY NA NAPRAWĘ". Mam nadzieje, że nowy prototyp SDPL też te testy obleje i nie zostanie skierowany do dalszych prac. Aha. W ramach akcji złomowania należy dokładnie sprawdzić sposoby działania SLD, i współpracę z innymi organizmami politycznymi. Za błędy i wypaczenia przetopić natychmiast odpowiedzialnych w ogniu piekielnym wymiaru sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trrrr Jestam za SLD!!! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 03.04.04, 15:54 Sld jest partia lewicowa i lepiej lub gorzej reprezentuje pewien lewicowy zespol pogladow. Lewica byle jest i bedzie potrzebna, a w Polsce mamy juz dwie wyraziste partie o tych pogladach. SLD stracilo zaufanie i powinno teraz pokornie pracowac nad jego odzyskaniem. Po co ja chcecie chowac, zeby jej miejsce zajela inna-taka sama lewica. Bo opcji politycznych jest kilka, a u nas juz wiekszosc pochowano. I co naprawde myslicie, ze pojawi sie lub wymislicie cos nowego, inna lewica, nowa prawica i nieodkryte dotad centrum? Wszystko to juz bylo i powraca jedynie w nowym przebraniu. W ten jednak sposob zaciera sie odpowiedzialnosc, bo odpowiedzialnosci nie ponosza politycy, ale partie. Ilu politykow idzie do grobu z partia? Kilku. Reszta sie rozpelza kryjac pod nowymi szyldami, ktore adoptuja stare pomysly i sposoby dzialania. Dla jasnosci sceny politycznej i odpowiedzialnosci za dzialania musza istniec trwale partie. Nie glosujcie na przebierancow, oni nawet nic nie musza zmieniac, bo pod nowym szyldem stare wydaje sie swieze i pociagajace. Dlatego jestem za SLD, niech trwa, taka jest lewica i musi ewoluowac, bo ile razy mozna zaczynac od poczatku. Na koniec wyjasnie, ze moje poglady gospodarcze i spoleczne sa calkowicie odmienne od tych prezentowanych przez SLD, ale przynajmniej o tym wiem i nie mam zamiaru sie przekownywac jeszcze dwadziescie razy, ze kazda nowa lewica to ciegle ta sama lewica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Ja też jestem za SLD, a nawet przeciw!!! IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.04, 16:29 Lewica się ciągle zmienia i przepoczwarza, bo w ruchomy cel trudniej trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trocki Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:06 Błagam...nie zapomnijcie o Olence Jakubowskiej i jednorękim. Te lokomotywy zawiozą was napewno , no gdzie ...na śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedi Geniusz lewicy przemówił IP: *.bphpbk.pl 03.04.04, 13:57 Zaczynam się mocno bać o zdrowie swoje i innych członków tego społeczeństwa. Oczywiście mam na myśli zdrowie psychiczne. Jak długo ten idiota będzie opowiadał te swoje głodne kawałki? Przecież ten człowiek zaczyna przerastać swego najlepszego wychowanka A Lepera. Jeśli chce go słuchać jego rodzina to jej sprawa,jeśli chcą go słuchać jego kumple to ich sprawa ale dlaczego ja muszę- tego nie wiem. Nieudacznik,kłamca i cham zmuszony siłą do abdykacji (właściwie do obietnicy abdykacji- to jest dopiero światowe osiągnięcie), ma czelność pouczać kogokolwiek? Gdzie jest prezydent, gdzie są marszałkowie sejmu i senatu gdzie posłowie i senatorowie? Pora skończyć ten kabaret. Przecież ten gość z nienawiści do własnego Narodu jeszcze sprowadzi jakieś nieszczęście. On jest nieobliczalny, na razie w słowach. Co będzie jak przejdzie czynów? To jest jakieś szaleństwo- idiota rządzi krajem i tak naprawdę nie wiadomo kiedy odejdzie (właściwie kiedy skończy). I nie ma na to żadnej rady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek tedi=emocjonalny masochista. Zle wstales dzisiaj? IP: *.sympatico.ca 03.04.04, 17:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cx Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 03.04.04, 14:05 Zastapil zlodziej zlodzieja. Michnik przestan juz pisac o Jaskierni. To juz jest nie do "strawienia". Wiem ze to Twoj koles, ale daj sobie na wstrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re:a nie przestanie przecie to ferajna janika IP: *.broker.com.pl 03.04.04, 14:24 spod okraglego stolu pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BM Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.internet.radom.pl 03.04.04, 14:08 Głosuj na SLD jeśli chcesz żeby w dalszym ciągu szerzyły się afery,korupcja, zwykłe złodziejstwo, bezrobocie ,likwidacja świadczeń przedemerytalnych przy jednoczesnym braku szans na pracę dla ludzi po 50-tce itd. Głosuj na komuchów niech się bogacą jeszcze bardziej a oni będą mieli nas w d... .Głosuj na SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.04.04, 14:53 ci faceci zachowuja sie jakby byli z innej planety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sraczewski Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.cnpae.pl / 212.244.49.* 03.04.04, 15:04 Szkoda takiego męża stanu jakim był Jaskiernia. Mógłby wiele zdziałć w parlamencie europejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.icpnet.pl 03.04.04, 15:38 I co tu dobrego mówić można o SLD ? Do tej pory Jaskiernia kierował klubem sejmowym SLD, a gdy podpadł to zastąpił go Janik. Wysłano Jaskiernię na banicję jako barona świętokrzyskiego. Tam się nie przyjął i odszedł, tłumacząc że przygotowuje się do wejścia do Parlamentu Europejskiego. Już od dawna atakowano Jaskiernię, aby przestał myśleć o Parlamencie Europejskim, gdyż ani małopolska ani świętokrzyskie nie odda ani jednego głosu na takiego kandydata SLD. Powinien raczej zmienić kierunek na parlament moskiewski. I stało się, że wreszcie zrozumiał że nie można służyć najpierw komuchom a następnie kapitalistom. Został na lodzie i słusznie, bo SLD już zrezygnował z byłego super aktywisty, tak bardzo popieranego przez Millera. Podobnie będzie ze wszystkimi innymi propozycjami kandydatów SLD i Prezydenta, jak Siwiec itd. itd. że uzyskać mogą troszkę głosów od swoich kolesiów, ale napewno nie od tak licznego polskiego narodu. Jaskiernia zaś tłumaczył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avanti Poppolo Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 15:54 Premier Oleksy jest równie potrzebny Polsce jak posłowi Oleksemu fryzjer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trrrrrrr Jestem za SLD!!!!!!!!!!!!! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 03.04.04, 15:55 Sld jest partia lewicowa i lepiej lub gorzej reprezentuje pewien lewicowy zespol pogladow. Lewica byle jest i bedzie potrzebna, a w Polsce mamy juz dwie wyraziste partie o tych pogladach. SLD stracilo zaufanie i powinno teraz pokornie pracowac nad jego odzyskaniem. Po co ja chcecie chowac, zeby jej miejsce zajela inna-taka sama lewica. Bo opcji politycznych jest kilka, a u nas juz wiekszosc pochowano. I co naprawde myslicie, ze pojawi sie lub wymislicie cos nowego, inna lewica, nowa prawica i nieodkryte dotad centrum? Wszystko to juz bylo i powraca jedynie w nowym przebraniu. W ten jednak sposob zaciera sie odpowiedzialnosc, bo odpowiedzialnosci nie ponosza politycy, ale partie. Ilu politykow idzie do grobu z partia? Kilku. Reszta sie rozpelza kryjac pod nowymi szyldami, ktore adoptuja stare pomysly i sposoby dzialania. Dla jasnosci sceny politycznej i odpowiedzialnosci za dzialania musza istniec trwale partie. Nie glosujcie na przebierancow, oni nawet nic nie musza zmieniac, bo pod nowym szyldem stare wydaje sie swieze i pociagajace. Dlatego jestem za SLD, niech trwa, taka jest lewica i musi ewoluowac, bo ile razy mozna zaczynac od poczatku. Na koniec wyjasnie, ze moje poglady gospodarcze i spoleczne sa calkowicie odmienne od tych prezentowanych przez SLD, ale przynajmniej o tym wiem i nie mam zamiaru sie przekownywac jeszcze dwadziescie razy, ze kazda nowa lewica to ciegle ta sama lewica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Znowu amnestia w Tworkach??? IP: *.cnpae.pl / 212.244.49.* 03.04.04, 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Z dwojga złego nie wybieraj żadnego! IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.04, 16:22 Moim zdaniem SLD dzieli się na osoby sprawne które się odpowiednio urządziły, oraz na nieudaczników i młodziaków którzy potrzebują na to jeszcze jednej lub dwu kadencji. Tak na marginesie. Na zdjęciu Oleksy przedstawiony jest w kolorze żółto- zielonkawym. Jest to kolor nieprzyjemny, który w ludzkiej psychice kojarzy się z chorobą. W identycznym kolorze żółto-zielonkawym na identycznym niebieskim tle Michnik prezentował Jakubowską. Może to jest jakaś prawidłowość i w takich kolorach są prezentowane osoby które nie zaskarbiły sobie przychylności pana redaktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Z dwojga złego nie wybieraj żadnego! IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.04, 16:41 O! Trafiłem! Już jest inne zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.btk.net.pl / *.btk.net.pl 03.04.04, 16:24 panie Oleksy pan już był i to wystarczy niech pan zachowa trochę godności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.4kroki.net / *.4kroki.pl 03.04.04, 16:27 czyli maxymalne pogłębienie nędzy Narodu Polskiego! Ludzie ileż można????????Tego naprawde więcej nie zniesiemy !!!!!!!!! Ale co dalej??tylko można się śmiało domyślać! Ale ja w to wchodzę,bo w tej chwili wegetuję (z wyższym wykształceniem)i nie chcę tak dalej żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.04, 16:35 Ludzie biedni są naturalnym zapleczem wyborczym dla lewicy i dlatego rządy lewicy starają się, żeby takich ludzi było procentowo jak najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oracle Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 03.04.04, 17:19 Dlaczego w kraju z ponad 1000 letnia tradycja chrzescijanska i 90% spoleczenstwa ludzi wierzacych (placacych podatki), wciska sie nam od 1945 roku NIE POLAKOW? Czyzby juz Polski mialo nie byc (1795/2004)? Ano zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotkubus Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.04, 17:40 Oracle, do kogo Ty masz pretensję? Kto Ci tu kogo "wciska"? Nie zauważyłeś, że od blisko 15 lat każdy głosuje, na kogo chce, nikt mu w kabinie w trakcie głosowania przez ramię nie zagląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.69.3.213.cust.bluewin.ch 03.04.04, 17:19 Z pieciorga zlego.... juz chyba lepiej glosowac na J,O, bylego ministranta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ao Z kim teraz będzie biesiadował? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.04.04, 17:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus z europy Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.04, 18:24 ZAMIENIL STRYJEK SIEKIERKE NA KIJEK!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIEKIERA Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.04, 01:55 cards.mail.ru/card.php3?id=9868880257316&user_id=21910168 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIERP Re: siekiera i kije IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.04, 01:56 cards.mail.ru/card.php3?id=9868880257316&user_id=21910168 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob podejmijcie sie w koncu pracy ,nieroby jedne IP: *.westk01.tn.comcast.net 03.04.04, 18:28 Odpowiedz Link Zgłoś
markmig Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla 03.04.04, 18:29 Oleksemu się pomyliło... Bydło mówi ludzkim głosem w Wigilię Bożego Narodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Jelcyn Oleksy spadaj do Moskwy ! IP: 62.233.232.* 03.04.04, 18:41 Szpionie jeden ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajnik? SLD prowadzi nas na rzez!!! IP: *.centrum.gliwice.pl / *.gl.digi.pl 03.04.04, 18:43 Przeciez kazdy kolejny dzien rzadow SLD to wieksze poparcie dla Samoobrony. Janik i reszta przyspawanych do stolkow eseldowcow mowi o przyszlorocznych wyborach parlamentarnych. Pal licho, ile jeszcze syfu w Polsce by te rzady narobily, najwazniejsze jest to, ze rzesze niezadowolonych beda mialy czas by rosnac jeszcze caly okraglutki rok, dzieki czemu Samoobrona bedzie mogla zgarnac nawet polowe glosow wyborcow. Z takim mandatem poparcia, Lepper pokaze nam wtedy, co to znaczy dobry premier ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lylwer Oleksy - skoncz najpierw swoja lustracje!!! IP: *.ipt.aol.com 03.04.04, 18:43 Ciekaw jestem ja czuje sie tow Kwasniewski dowiadujac sie jak SLDupki knuja juz nowy rzad z tym cymbalem na czele... Odpowiedz Link Zgłoś