Dodaj do ulubionych

Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla SLD

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.04, 12:24
Hi Hi Ha Ha Ha Sld przegra ,ja będę głosował na Unię Wolności
Obserwuj wątek
    • Gość: SDPL http://groups.yahoo.com/group/socjaldemokracjapols IP: *.76.classcom.pl 03.04.04, 12:33
      Zapraszam do prawdziwej lewicy
      • gandalv Panowie to już jest koniec. Nie ma już nic. Jesteś 03.04.04, 12:39
        cie wolni, możecie iść. I wsi nie róbcie sobiebo nawet powiatowe klakiery
        glosują na wszystko tylko nie na sdl.
        Pozdrawiam
        Gandalv
        www.twojamagia.republika.pl

• Gość: epidemolog TAKTYKA - JAK NADLUZEJ PRZY KORYCIE !!!!!!!!!!! IP: 68.152.174.* 03.04.04, 13:53
          moralnie i politycznie niezywi sldupcy
          przeciagaja termin pogrzebu jak najdalej
          ryzykujac tym samym wybuchem zarazy.
          • Gość: lekarz POGRZEB SLDUP JUZ !!! INACZEJ GROZI ZARAZA !!! IP: 68.152.174.* 03.04.04, 13:56
            Gość portalu: epidemolog napisał(a):

> moralnie i politycznie niezywi sldupcy
            > przeciagaja termin pogrzebu jak najdalej
            > ryzykujac tym samym wybuchem zarazy.
            • Gość: Jędrzej Odbudować leprozoria! IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.04.04, 15:12
              Czy pogrzeb już, czy za rok, i tak grozi LEPRA!
              • Gość: Trup w szafie Tow. Oleksy: wstydu oszczedz! Dosc juz SLD!!!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 04.04.04, 14:34
                j/w
        • Gość: Artex www.lisnaprezydenta.pl/ IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.04.04, 23:41
          www.lisnaprezydenta.pl/
      • Gość: nicelus dziękuję nie skorzystam IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.04, 15:41
        już widziałem jedynie słuszne ideologie budujące realny socjalizm, to mogę
        sobie wyobrazić co to jest prawdziwa lewica.

• Gość: maruda Przykro mi stary ale czas na urlop. IP: *.gdynia.mm.pl 03.04.04, 16:44

Socjaldemokracja w RP ma na razie przesrane. Nawet ta najprawdziwsza i
        najuczciwsza. Ale równowaga w polityce jest niezbędna, tak czy inaczej.

I ta socjaldemokracja kiedyś wróci (ale bez Millerów, Polów i Jagiełłów - miejmy
        nadzieję).

Bo chyba nikt o zdrowych zmysłach nie zakłada, że scena poltyczna trwale
        przekształci się w kołchoz polityczny Giertych-Lepper-Kaczyńscy.

Jednak chwilowo socjaldemokracja musi mieć wolne by przemyśleć w spokoju pewne
        sprawy.

Ja raczej będę głosował na UW i chciałbym zobaczyć czy cztery lata na ławce
        rezerwowych na coś się zdały.

• Gość: PRAWICA http://prawica.net/modules/Album/card.php?id=10818 IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.04, 20:54
        prawica.net/modules/Album/card.php?id=1081871292
      • Gość: Jagnieszka Alexis kandydatem "GW"? Więc i moim kandydatem. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.04.04, 23:11
        Ja też będę głosowała na Mumię Wolności!!!
        Bo przecież nie na SocjalDemokrację Polski Ludowej.
        A co z profesorem Religą? 1500 osób nadzieńdobry? Gdzie i kiedy ostatni raz na
        spotkanie Mumijne przyszło więcej niż 150 osób?
      • Gość: KGB Re: http://groups.yahoo.com/group/socjaldemokracj IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.04, 01:51
        cards.mail.ru/card.php3?id=9868880257316&user_id=21910168
    • Gość: obserwator Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 12:52
      Głosujcie na sld wprowadzi w Europie zamęt i korupcję na niespotykaną skalę.
      Niech zachód zobaczy jak rządzili komuniści i co to za twór.
      • Gość: korumpo_unita MAFIJNI SLDUPCY CHCA DO SKORUMPOWANEJ BRUKSELI !! IP: 141.158.65.* 03.04.04, 13:42
        Gość portalu: obserwator napisał(a):

> Głosujcie na sld wprowadzi w Europie zamęt i korupcję na niespotykaną skalę.
        > Niech zachód zobaczy jak rządzili komuniści i co to za twór.

nie widze w tym sprzecznosci, jezeli
        sldupcy wyrazaja chec polaczenia sie
        ze swoimi bracmi po fachu w brukseli.

Wszystkei ue-urzedy brukselskie sa
        potwornie skorumpowane i zlobowane
        jest to jedna wielka miedzynarodowa mafia
        zerujaca na europejskich spoleczenstwach
        i wzorujaca sie na bolszewizmie,

• Gość: jac OLEKSY MA RACJĘ IP: 213.17.204.* 03.04.04, 12:54
      TESTY WYPADNĄ NIEPOMYŚLNIE I SLD NA ZŁOM. Z diagnozą "BRAK SZANSY NA NAPRAWĘ".
      Mam nadzieje, że nowy prototyp SDPL też te testy obleje i nie zostanie
      skierowany do dalszych prac.

Aha. W ramach akcji złomowania należy dokładnie sprawdzić sposoby działania
      SLD, i współpracę z innymi organizmami politycznymi. Za błędy i wypaczenia
      przetopić natychmiast odpowiedzialnych w ogniu piekielnym wymiaru
      sprawiedliwości.
      • Gość: trrrr Jestam za SLD!!! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 03.04.04, 15:54
        Sld jest partia lewicowa i lepiej lub gorzej reprezentuje pewien lewicowy
        zespol pogladow. Lewica byle jest i bedzie potrzebna, a w Polsce mamy juz dwie
        wyraziste partie o tych pogladach. SLD stracilo zaufanie i powinno teraz
        pokornie pracowac nad jego odzyskaniem.
        Po co ja chcecie chowac, zeby jej miejsce zajela inna-taka sama lewica. Bo
        opcji politycznych jest kilka, a u nas juz wiekszosc pochowano. I co naprawde
        myslicie, ze pojawi sie lub wymislicie cos nowego, inna lewica, nowa prawica i
        nieodkryte dotad centrum? Wszystko to juz bylo i powraca jedynie w nowym
        przebraniu. W ten jednak sposob zaciera sie odpowiedzialnosc, bo
        odpowiedzialnosci nie ponosza politycy, ale partie. Ilu politykow idzie do
        grobu z partia? Kilku.
        Reszta sie rozpelza kryjac pod nowymi szyldami, ktore adoptuja stare pomysly i
        sposoby dzialania.
        Dla jasnosci sceny politycznej i odpowiedzialnosci za dzialania musza istniec
        trwale partie. Nie glosujcie na przebierancow, oni nawet nic nie musza
        zmieniac, bo pod nowym szyldem stare wydaje sie swieze i pociagajace.
        Dlatego jestem za SLD, niech trwa, taka jest lewica i musi ewoluowac, bo ile
        razy mozna zaczynac od poczatku.
        Na koniec wyjasnie, ze moje poglady gospodarcze i spoleczne sa calkowicie
        odmienne od tych prezentowanych przez SLD, ale przynajmniej o tym wiem i nie
        mam zamiaru sie przekownywac jeszcze dwadziescie razy, ze kazda nowa lewica to
        ciegle ta sama lewica.

• Gość: nicelus Ja też jestem za SLD, a nawet przeciw!!! IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.04, 16:29
          Lewica się ciągle zmienia i przepoczwarza, bo w ruchomy cel trudniej trafić.

• Gość: Trocki Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:06
      Błagam...nie zapomnijcie o Olence Jakubowskiej i jednorękim.
      Te lokomotywy zawiozą was napewno , no gdzie ...na śmietnik.
    • Gość: tedi Geniusz lewicy przemówił IP: *.bphpbk.pl 03.04.04, 13:57
      Zaczynam się mocno bać o zdrowie swoje i innych członków tego społeczeństwa.
      Oczywiście mam na myśli zdrowie psychiczne. Jak długo ten idiota będzie
      opowiadał te swoje głodne kawałki? Przecież ten człowiek zaczyna przerastać
      swego najlepszego wychowanka A Lepera. Jeśli chce go słuchać jego rodzina to
      jej sprawa,jeśli chcą go słuchać jego kumple to ich sprawa ale dlaczego ja
      muszę- tego nie wiem. Nieudacznik,kłamca i cham zmuszony siłą do abdykacji
      (właściwie do obietnicy abdykacji- to jest dopiero światowe osiągnięcie), ma
      czelność pouczać kogokolwiek? Gdzie jest prezydent, gdzie są marszałkowie sejmu
      i senatu gdzie posłowie i senatorowie? Pora skończyć ten kabaret. Przecież ten
      gość z nienawiści do własnego Narodu jeszcze sprowadzi jakieś nieszczęście. On
      jest nieobliczalny, na razie w słowach. Co będzie jak przejdzie czynów?
      To jest jakieś szaleństwo- idiota rządzi krajem i tak naprawdę nie wiadomo
      kiedy odejdzie (właściwie kiedy skończy). I nie ma na to żadnej rady?
      • Gość: Janek tedi=emocjonalny masochista. Zle wstales dzisiaj? IP: *.sympatico.ca 03.04.04, 17:29
    • Gość: cx Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 03.04.04, 14:05
      Zastapil zlodziej zlodzieja. Michnik przestan juz pisac o Jaskierni.
      To juz jest nie do "strawienia". Wiem ze to Twoj koles, ale daj sobie
      na wstrzymanie.
      • Gość: http://pamietamy.t Re:a nie przestanie przecie to ferajna janika IP: *.broker.com.pl 03.04.04, 14:24
        spod okraglego stolu
        pamietamy.tripod.com
    • Gość: BM Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.internet.radom.pl 03.04.04, 14:08
      Głosuj na SLD jeśli chcesz żeby w dalszym ciągu szerzyły się afery,korupcja,
      zwykłe złodziejstwo, bezrobocie ,likwidacja świadczeń przedemerytalnych
      przy jednoczesnym braku szans na pracę dla ludzi po 50-tce itd.
      Głosuj na komuchów niech się bogacą jeszcze bardziej a oni będą mieli nas
      w d... .Głosuj na SLD!
    • Gość: kuku Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.04.04, 14:53
      ci faceci zachowuja sie jakby byli z innej planety...
    • Gość: Sraczewski Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.cnpae.pl / 212.244.49.* 03.04.04, 15:04
      Szkoda takiego męża stanu jakim był Jaskiernia. Mógłby wiele zdziałć w
      parlamencie europejskim.
    • Gość: Henryk Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.icpnet.pl 03.04.04, 15:38
      I co tu dobrego mówić można o SLD ? Do tej pory Jaskiernia kierował klubem
      sejmowym SLD, a gdy podpadł to zastąpił go Janik. Wysłano Jaskiernię na banicję
      jako barona świętokrzyskiego. Tam się nie przyjął i odszedł, tłumacząc że
      przygotowuje się do wejścia do Parlamentu Europejskiego.
      Już od dawna atakowano Jaskiernię, aby przestał myśleć o Parlamencie
      Europejskim, gdyż ani małopolska ani świętokrzyskie nie odda ani jednego głosu
      na takiego kandydata SLD. Powinien raczej zmienić kierunek na parlament
      moskiewski. I stało się, że wreszcie zrozumiał że nie można służyć najpierw
      komuchom a następnie kapitalistom. Został na lodzie i słusznie, bo SLD już
      zrezygnował z byłego super aktywisty, tak bardzo popieranego przez Millera.
      Podobnie będzie ze wszystkimi innymi propozycjami kandydatów SLD i Prezydenta,
      jak Siwiec itd. itd. że uzyskać mogą troszkę głosów od swoich kolesiów, ale
      napewno nie od tak licznego polskiego narodu.
      Jaskiernia zaś tłumaczył
    • Gość: Avanti Poppolo Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 15:54
      Premier Oleksy jest równie potrzebny Polsce jak posłowi Oleksemu fryzjer
    • Gość: trrrrrrr Jestem za SLD!!!!!!!!!!!!! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 03.04.04, 15:55
      Sld jest partia lewicowa i lepiej lub gorzej reprezentuje pewien lewicowy
      zespol pogladow. Lewica byle jest i bedzie potrzebna, a w Polsce mamy juz dwie
      wyraziste partie o tych pogladach. SLD stracilo zaufanie i powinno teraz
      pokornie pracowac nad jego odzyskaniem.
      Po co ja chcecie chowac, zeby jej miejsce zajela inna-taka sama lewica. Bo
      opcji politycznych jest kilka, a u nas juz wiekszosc pochowano. I co naprawde
      myslicie, ze pojawi sie lub wymislicie cos nowego, inna lewica, nowa prawica i
      nieodkryte dotad centrum? Wszystko to juz bylo i powraca jedynie w nowym
      przebraniu. W ten jednak sposob zaciera sie odpowiedzialnosc, bo
      odpowiedzialnosci nie ponosza politycy, ale partie. Ilu politykow idzie do
      grobu z partia? Kilku.
      Reszta sie rozpelza kryjac pod nowymi szyldami, ktore adoptuja stare pomysly i
      sposoby dzialania.
      Dla jasnosci sceny politycznej i odpowiedzialnosci za dzialania musza istniec
      trwale partie. Nie glosujcie na przebierancow, oni nawet nic nie musza
      zmieniac, bo pod nowym szyldem stare wydaje sie swieze i pociagajace.
      Dlatego jestem za SLD, niech trwa, taka jest lewica i musi ewoluowac, bo ile
      razy mozna zaczynac od poczatku.
      Na koniec wyjasnie, ze moje poglady gospodarcze i spoleczne sa calkowicie
      odmienne od tych prezentowanych przez SLD, ale przynajmniej o tym wiem i nie
      mam zamiaru sie przekownywac jeszcze dwadziescie razy, ze kazda nowa lewica to
      ciegle ta sama lewica.
      • Gość: greg Znowu amnestia w Tworkach??? IP: *.cnpae.pl / 212.244.49.* 03.04.04, 16:07
    • Gość: nicelus Z dwojga złego nie wybieraj żadnego! IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.04, 16:22
      Moim zdaniem SLD dzieli się na osoby sprawne które się odpowiednio urządziły,
      oraz na nieudaczników i młodziaków którzy potrzebują na to jeszcze jednej lub
      dwu kadencji.

Tak na marginesie. Na zdjęciu Oleksy przedstawiony jest w kolorze żółto-
      zielonkawym. Jest to kolor nieprzyjemny, który w ludzkiej psychice kojarzy się
      z chorobą. W identycznym kolorze żółto-zielonkawym na identycznym niebieskim
      tle Michnik prezentował Jakubowską. Może to jest jakaś prawidłowość i w takich
      kolorach są prezentowane osoby które nie zaskarbiły sobie przychylności pana
      redaktora.

• Gość: nicelus Re: Z dwojga złego nie wybieraj żadnego! IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.04, 16:41
        O! Trafiłem! Już jest inne zdjęcie.
    • Gość: xxxx Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.btk.net.pl / *.btk.net.pl 03.04.04, 16:24
      panie Oleksy pan już był i to wystarczy niech pan zachowa trochę godności
    • Gość: hanna Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.4kroki.net / *.4kroki.pl 03.04.04, 16:27
      czyli maxymalne pogłębienie nędzy Narodu Polskiego!
      Ludzie ileż można????????Tego naprawde więcej nie zniesiemy !!!!!!!!!
      Ale co dalej??tylko można się śmiało domyślać! Ale ja w to wchodzę,bo w tej
      chwili wegetuję (z wyższym wykształceniem)i nie chcę tak dalej żyć!
      • Gość: nicelus Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.04, 16:35
        Ludzie biedni są naturalnym zapleczem wyborczym dla lewicy i dlatego rządy
        lewicy starają się, żeby takich ludzi było procentowo jak najwięcej.

• Gość: Oracle Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 03.04.04, 17:19
      Dlaczego w kraju z ponad 1000 letnia tradycja chrzescijanska i 90%
      spoleczenstwa ludzi wierzacych (placacych podatki), wciska sie nam od 1945
      roku NIE POLAKOW? Czyzby juz Polski mialo nie byc (1795/2004)? Ano zobaczymy.
      • Gość: kotkubus Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.04, 17:40
        Oracle, do kogo Ty masz pretensję? Kto Ci tu kogo "wciska"? Nie zauważyłeś, że
        od blisko 15 lat każdy głosuje, na kogo chce, nikt mu w kabinie w trakcie
        głosowania przez ramię nie zagląda.
    • Gość: pacyfista Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.69.3.213.cust.bluewin.ch 03.04.04, 17:19
      Z pieciorga zlego.... juz chyba lepiej glosowac na J,O, bylego ministranta....
    • Gość: ao Z kim teraz będzie biesiadował? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.04.04, 17:22
    • Gość: krakus z europy Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.04, 18:24
      ZAMIENIL STRYJEK SIEKIERKE NA KIJEK!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: SIEKIERA Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.04, 01:55
      • Gość: SIERP Re: siekiera i kije IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.04, 01:56
    • Gość: rob podejmijcie sie w koncu pracy ,nieroby jedne IP: *.westk01.tn.comcast.net 03.04.04, 18:28
    • markmig Re: Wybory do Parlamentu Europejskiego testem dla 03.04.04, 18:29
      Oleksemu się pomyliło... Bydło mówi ludzkim głosem w Wigilię Bożego
      Narodzenia...
    • Gość: tow. Jelcyn Oleksy spadaj do Moskwy ! IP: 62.233.232.* 03.04.04, 18:41
      Szpionie jeden !
    • Gość: Pytajnik? SLD prowadzi nas na rzez!!! IP: *.centrum.gliwice.pl / *.gl.digi.pl 03.04.04, 18:43
      Przeciez kazdy kolejny dzien rzadow SLD to wieksze poparcie dla Samoobrony.
      Janik i reszta przyspawanych do stolkow eseldowcow mowi o przyszlorocznych
      wyborach parlamentarnych. Pal licho, ile jeszcze syfu w Polsce by te rzady
      narobily, najwazniejsze jest to, ze rzesze niezadowolonych beda mialy czas by
      rosnac jeszcze caly okraglutki rok, dzieki czemu Samoobrona bedzie mogla
      zgarnac nawet polowe glosow wyborcow. Z takim mandatem poparcia, Lepper pokaze
      nam wtedy, co to znaczy dobry premier ...
    • Gość: Lylwer Oleksy - skoncz najpierw swoja lustracje!!! IP: *.ipt.aol.com 03.04.04, 18:43
      Ciekaw jestem ja czuje sie tow Kwasniewski dowiadujac sie jak SLDupki knuja juz
      nowy rzad z tym cymbalem na czele...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka