Dodaj do ulubionych

Pytania posłów PiS

21.10.10, 13:55
ZMularczyka, Rokiciny, i Antka , potwierdzają fakt prątkowania, TOsię przenosi drogą
kropelkową.
Nelly- jacy źli ludzie mnie otaczają, ja nie wiem??
Mularczyk- w jakim trybie był przesłuchiwany , i w jakim trybie , panie ministrze, pan to ujawnia??
Macierwicz- nie uzyskałem odpowiedzi, co robiono z tym człowiekiem, przez tyle godzin
Obserwuj wątek
    • prawieemeryt Re: Zmularczyk i Nelly to pic 21.10.10, 14:02
      Ale maciora? Kazdy prokurator i każdy policjant powinien mu obowiązkowo meldować o czym gada z zatrzymanym, a takoz przyjść do niego zapytać co i jak ma robić.
    • graf-speer Re: Pytania posłów PiS 21.10.10, 14:06
      Co się przenosi drogą kropelkową? głupota czy cynizm rządzącej partii. Jesteś w stanie kontrolować swoje wszystkie emocje w sytuacjach niezwykle ekstremalnych? w sytuacji śmierci i potencjalnie istniejącego zagrożenia tą śmiercią.
      Jesteś pewna,że taka sytuacja się nie powtórzy?
      • jola.iza1 Re: Pytania posłów PiS 21.10.10, 14:15
        graf-speer napisał:

> Co się przenosi drogą kropelkową? głupota czy cynizm rządzącej partii. Jesteś w
        > stanie kontrolować swoje wszystkie emocje w sytuacjach niezwykle ekstremalnych
        > ? w sytuacji śmierci i potencjalnie istniejącego zagrożenia tą śmiercią.
        > Jesteś pewna,że taka sytuacja się nie powtórzy?
        Idiotyzm posłów PiS, sie przenosi?? Wybacz, ale nie o cynizmie rządzących wątek założyłam, zawsze możesz.
        Nie jestem pewna, ale jak się to ma do durnych pytań posłów??
        Nie wmawiaj mi, że Nelly, Zmularczyk są w ekstremalnej, niezwykle, sytuacji, Macierewicz jest od zawsze, powinien się przyzwyczaić. Reszte pytań poślednich posłów Pis, laskawie pominęłam.
        • graf-speer Re: Pytania posłów PiS 21.10.10, 14:25
          jola.iza1 napisała:

Nie wmawiaj mi, że Nelly, Zmularczyk są w ekstremalnej, niezwykle, sytuacji, Macierewicz jest od zawsze, powinien się przyzwyczaić. Reszte pytań poślednich posłów Pis, laskawie pominęłam

Jesteś posłem,masz biuro poselskie,jesteś pewna,że nie mogą odczuwać sytuacji zagrożenia?
          Ja ich rozumiem,emocje przeważnie nie są związane z rozwagą i dotyczy to każdego posła obojętnie z jakiej strony politycznej.Ja rozumiem ich emocje w tym momencie.
          Dla mnie jest to bez znaczenia z jakiej są partii politycznej,tak samo rozumiałbym emocje posłów PO i SLD.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka