marta.von.zpalacu 22.10.10, 18:25 Jarek wyglosil nowa mowe do przyjaciol Rosjan. Tyle w niej uczucia i milosci, ze az sie lezka w oku kreci. :o www.tvn24.pl/0,1679028,0,1,kaczynski-rosja-zabija--i-to-nie-pojedynczo,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.von.zpalacu Nowe zlote mysli Prezesa. :))) 22.10.10, 18:38 Kaczyński: "Rosja zabija, i to nie pojedynczo" :) Odpowiedz Link Zgłoś
hordol a na dodatek klich przeszedł na strone pisu :-( 22.10.10, 20:41 www.wpolityce.pl/view/3048/Smolensk_10_04__To_naprawde_jest__sledztwo___Edmund_Klich_opowiada_jak_Rosjanie_odmawiaja__hamuja__blokuja_i____strasza_.html Odpowiedz Link Zgłoś
marta.von.zpalacu Re: a na dodatek klich przeszedł na strone pisu : 22.10.10, 21:19 Ten przydupas Kaczynskich po zakonczeniu sledztwa w Rosji zaczal zupelnie inaczej spiewac. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol co racja to racja 22.10.10, 21:29 zamiast mówic jak donald i bronek ze sledztwo było OK to ten wyrodek po jego zakończeniu mówi że wcale nie bylo OK i na dodatek mówi to publicznie : ( a siedział sobie za panstwowe diety w pieknej rassiji przez kilka tygodni. czarna niewdzięcznośc wobec milości i zaufania jaką mu okazano Odpowiedz Link Zgłoś
marta.von.zpalacu Re: co racja to racja 22.10.10, 21:37 hordol napisała: > zamiast mówic jak donald i bronek ze sledztwo było OK to ten wyrodek po jego > zakończeniu mówi że wcale nie bylo OK Podczas sledztwa mowil, ze wsio jest OK. Co mo przeszkadzalo na bierzaco bledy wytykac. > a siedział sobie za panstwowe diety w pieknej rassiji przez kilka tygodni. czar > na niewdzięcznośc wobec milości i zaufania jaką mu okazano No wlasnie i teraz przeszedl na diety PiCu :p Odpowiedz Link Zgłoś
marta.von.zpalacu Re: martusiu dziecko moje 22.10.10, 22:16 hordol napisała: > poprawnie pisze sie "bieżąco" Sorry. O czyms innym myslalem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Do przyjaciol Rosjan. 22.10.10, 20:43 Przypomnę, że to jest państwo, które bez żadnych wahań zabija własnych obywateli i to (...) nie pojedynczo - powiedział J.K. Nie pojedyńczo , czyli jak ? Masowo? Grupowo ? Na pęczki? Mam wrażenie , że ten człowiek żyje w równoległej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.von.zpalacu Re: Do przyjaciol Rosjan. 22.10.10, 21:20 aniechto.only napisała: > Przypomnę, że to jest państwo, które bez żadnych wahań zabija własnych obywatel > i i to (...) nie pojedynczo - powiedział J.K. > > Nie pojedyńczo , czyli jak ? Masowo? Grupowo ? Na pęczki? > Mam wrażenie , że ten człowiek żyje w równoległej rzeczywistości. On nadal zyje w czasach Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Do przyjaciol Rosjan. 22.10.10, 21:28 aniechto.only napisała: > > Nie pojedyńczo , czyli jak ? Masowo? Grupowo ? Na pęczki? > Mam wrażenie , że ten człowiek żyje w równoległej rzeczywistości. A może to "nie pojedynczo" odnosi się do zabijających, a nie do ofiary ? Na przykład cały rząd na jednego faceta ? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.von.zpalacu Re: Do przyjaciol Rosjan. 22.10.10, 21:38 > A może to "nie pojedynczo" odnosi się do zabijających, a nie do ofiary ? Na prz > ykład cały rząd na jednego faceta ? Huzia na Jozia. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Do przyjaciol Rosjan. 22.10.10, 21:55 Na Józia ? Żartujesz waćpani. W Moskwie to imię to immunitet. Odpowiedz Link Zgłoś
itsgettingcolder Re: Do przyjaciol Rosjan. 22.10.10, 21:22 Jedno jest pewne. Jarosław już codziennie będzie nam dostarczał rozrywki. Ja już się przestałem denerwować i z roześmianą gębą to wszystko czytam :D Co nius to lepszy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Do przyjaciol Rosjan. 22.10.10, 21:55 Jeszcze nie tak dawno na Wschodzie uważano go za człowieka nieprzyjaznego. Ze względu na zajmowaną pozycję polityczną traktowano go poważnie. Dziś należy to do przeszłości i z tego powodu możemy mówić o marginalizacji jego wpływu na pogarszanie naszych relacji ze wschodnimi sąsiadami. Jest to ważne tym bardziej, że duże państwa UE rozwijają, a USA redefiniują relacje z Rosją. Żal byłoby być w konflikcie z sąsiadami z obu stron, potęgowanym stanowiskiem USA. Jednak J.K. nie ma juz tej niszczycielskiej siły, zdolnej ustawić nas w takiej sytuacji. Jakkolwiekby się nie starał. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Do przyjaciol Rosjan. 22.10.10, 21:44 Czekam, aż partyjni towarzysze J.K. wystąpią z wyrazami masowego poparcia prezesa. W znanym stylu: "Wstąpiłem do partii o nazwie bliźniacy Kaczyńscy" i "Jeżeli chcecie wiedzieć, co myślę, zapytajcie Jarosława Kaczyńskiego" Tak to jest w partii wolnych Polaków. -- Czy można... hmm... liznąć... hmm... głębiej? Odpowiedz Link Zgłoś
w111mil ale tak jest naprawdę - co zarzucasz Kaczynskiemu? 22.10.10, 22:05 marta.von.zpalacu napisał: > Jarek wyglosil nowa mowe do przyjaciol Rosjan. Tyle w niej uczucia i milosci, z > e az sie lezka w oku kreci. :o > rel="nofollow">www.tvn24.pl/0,1679028,0,1,kaczynski-rosja-zabija--i-to-nie-pojedynczo,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
marta.von.zpalacu Re: ale tak jest naprawdę - co zarzucasz Kaczynsk 22.10.10, 22:17 Notoryczny debilizm. Odpowiedz Link Zgłoś
w111mil czy zarzucasz Kaczynskiemu kłamstwo 22.10.10, 22:32 w jego wypowiedzi o panstwie rosyjskim? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.von.zpalacu Re: czy zarzucasz Kaczynskiemu kłamstwo 22.10.10, 23:05 w111mil napisał: > w jego wypowiedzi o panstwie rosyjskim? Tez. Nie widzisz tego? Przeciez tylko ktos niespelna rozumu moze takie bzdury gadac, a moze za duzo prochow sie nalykal. Odpowiedz Link Zgłoś