Dodaj do ulubionych

Nowa akcja!

11.12.10, 00:52
W każdym mieście, w każdej wsi, oddziały terenowe, miejskie i wojewódzkie PiS, powinny rozpocząc jak najszybciej akcje budowy symbolicznych grobów śp. Ukochanego Prezydenta.
Dlaczego tylko Warszawa ma byc wyróżniona? My w takich Kołakach też chcemy, tym bardziej, że mamy już Izbe Pamięci Przemysława.
Obserwuj wątek
    • normalny.1_czlowiek.1 [...] 11.12.10, 00:57
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • kropkai Re: Nic wam,bolszewikom,do tego!!! 11.12.10, 01:02
        Ale ja bym chciała na was popatrzeć jak oddajecie pokłony pustej płycie!
      • kum.z.antalowki Normals, lepiej szersze czy dwupoziomowe? 11.12.10, 01:07
        A, przy okazji - czemu jedni są ludźmi od chwili poczęcia, a inni dopiero od urodzenia?
        www.se.pl/s/photos/thumbnails/99249/Wystawi_bratu_symboliczny_gr_b_580x467.jpg
        • normalny.1_czlowiek.1 A wiesz,że tym pytaniem odpowiedziałeś kropce, 11.12.10, 01:14
          kum.z.antalowki napisał: czemu jedni są ludźmi od chwili poczęcia, a inni dopiero od urodzenia?

---> która nie wie, że symboliczny grób NIGDY nie jest pusty.
          • kum.z.antalowki To jak to z nimi? Jarek to człowiek od poczęcia 11.12.10, 01:25
            a Lech dopiero od urodzenia?

Bo tak mu Jarek kazał napisać na kamiennej tablicy. Umiesz czytać?

www.se.pl/s/photos/thumbnails/99249/Wystawi_bratu_symboliczny_gr_b_580x467.jpg
            • normalny.1_czlowiek.1 Gdzieś tam jest napisane,że przed 18 VI 1949 roku 11.12.10, 01:42
              kum.z.antalowki napisał: Umiesz czytać?

---> Lech Kaczyński nie był człowiekiem?
          • kropkai Re: A wiesz,że tym pytaniem odpowiedziałeś kropce 11.12.10, 09:08
            normalny.1_czlowiek.1 napisał:

> kum.z.antalowki napisał: czemu jedni są ludźmi od chwili poczęcia, a inni dopi
            > ero od urodzenia?
            >
            > ---> która nie wie, że symboliczny grób NIGDY nie jest pusty.

Normalnyciulu, ojaśnij ciemny lud, co jest w tym symbolicznym grobie! Symboliczny nieboszczyk czy jakiś symbol nieboszczyka, np, flaga Monako, kartofel?
            >
    • wiem_ze_wiem Re: Nowa akcja! 11.12.10, 01:24
      Kropka, nie bądź nachalna. Taka Izba Pamięci Przemysława jest chyba jedyną w Polsce. Wycieczki będą tam pielgrzymowały i poziom życia mieszkańców wzrośnie.
      • normalny.1_czlowiek.1 Bez obaw!Zaraz tam podjedzie Vincent z Donkiem 11.12.10, 01:58
        wiem_ze_wiem napisała: i poziom życia mieszkańców wzrośnie.

---> i oskubią tych, którym wzrosło ... a resztę załatwi nowa ustawa kopaczowej o zbiorowej eutanazji ... na własną prośbę, oczywiście!
        • wiem_ze_wiem Re: Bez obaw!Zaraz tam podjedzie Vincent z Donkie 11.12.10, 02:07
          Na wysoką gorączkę dobry jest Ibuprom. W stanach szczególnych polecam pogotowie.
          • normalny.1_czlowiek.1 Wiem wiem! Bierzesz go przecież na okrągło ... 11.12.10, 02:26
            wiem_ze_wiem napisała: Na wysoką gorączkę dobry jest Ibuprom.

---> ... ale jak widać, nie pomaga - może sama wezwij? :)
    • hal9000 Re: Nowa akcja! 11.12.10, 01:36
      oddziały terenowe, miejskie i wojewódzkie PiS, powinny rozpocząc jak najszybciej akcje budowy symbolicznych grobów śp. Ukochanego Prezydenta.

To oczywiście najważniejszy punkt programu politycznego PiS dla Polski. Drugi co ważności to sprowadzenie wraku Tu154 do Polski. :)
      • kum.z.antalowki Re: Nowa akcja! 11.12.10, 02:34
        hal9000 napisał:

> oddziały terenowe, miejskie i wojewódzkie PiS, powinny rozpocząc jak
        > najszybciej akcje budowy symbolicznych grobów śp. Ukochanego Prezydenta.

>
        > To oczywiście najważniejszy punkt programu politycznego PiS dla Polski. Drugi
        > co ważności to sprowadzenie wraku Tu154 do Polski. :)

To dopiero gra wstępna do ambitnego projektu Umiłowanego Prezesa wypromowania się, jako klona śp. Ukochanego Prezydenta, na główne bóstwo narodowego panteonu
    • ave.duce Akcja "grób" nie może przeszkodzić w niczym akcji 11.12.10, 09:43
      "pomnik"!

img34.imageshack.us/img34/4269/statueofzeusa.jpg
      Bliźnięta wiecznie żywe!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka