hordol 21.12.10, 16:08 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8851487,Tusk__Pacjenci_moga_byc_dzis_spokojniejsi.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adams96 Re: czy ktos jeszcze wierzy w kolejne obietnice t 21.12.10, 16:16 Sadze ze nawet mlodziez gimnazjalna juz nie wierzy w jego obietnice i chyba nie bedzie na niego glosowac.Pan premier zorganizowal obecnie panstwo tylko dla swoich kolegow partyjnych ktorzy do emerytury musza byc ministrami nawet jezeli sa dyletantami i nie nadaja sie na te stanowiska w panstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubba1 metoda z tuskiem jest prosta - jak tusk mowi a 21.12.10, 16:21 znaczy sie b. "podatki beda obnizane" - a wyszly podwyzki "jestesmy fenomenalnym miejscem na gospodarczej mapie swiata", "pacjenci moga byc spokojniejsi", "polska jest postrzegana jako kraj sukcesu", "znalazlem inwestora dla stoczni w dobie kryzysu" - prosze zmienic tylko sens zdan na przeciwny Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Od Tuska-blagiera, 21.12.10, 16:25 To ja nawet kataru nie złapię. Gorzej, że ja wierzę Prezesowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kkuubba1 w polsce polityka to sa glownie klamstwa, ale 21.12.10, 16:27 obecny rzad podobnie jak w dlugu publicznym, tak i w klamstwie i populizmie bije rekordy dwudziestolatki Odpowiedz Link Zgłoś
gugarin Re: w polsce polityka to sa glownie klamstwa, ale 22.12.10, 20:44 kkuubba1 napisał: > obecny rzad podobnie jak w dlugu publicznym, tak i w klamstwie i populizmie bij > e rekordy dwudziestolatki tchórzostwo to główny problem elity i lidera. a Tchórzostwo rodzi kłamstwo, a kłamstwo rodzi ruchy pozorne i kolejne kłamstwa a ruchy pozorne rodzą bałagan, niezrozumiałe decyzje, a niezrozumiałe decyzje rodzą zdziwienie i strach w części myślącej narodu. Poparcie dla PO świadczy o braku refleksji i myślenia u dużej cześci narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_polski ... a białe = czarne 23.12.10, 18:57 kkuubba1 napisał: > obecny rzad podobnie jak w dlugu publicznym, tak i w klamstwie i populizmie bij > e rekordy dwudziestolatki ... i dlatego ma największe zaufanie z wszystkich rządów, po trzech latach rządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_polski On wierzy! on wierzy...!!!!! 23.12.10, 19:00 haen2010 napisał: > To ja nawet kataru nie złapię. Gorzej, że ja wierzę Prezesowi. Jednak! Wierzysz ze Tusk zabił L. Kaczyńskiego razem z Putinem! NO TO PRZEGRAŁEM ZAKŁAD, bo przecież jeszcze nie jest 2011 rok! Odpowiedz Link Zgłoś
po_to_polska_zguba Re: czy ktos jeszcze wierzy w kolejne obietnice t 21.12.10, 17:52 a kiedy ktokolwiek mu wierzył? POmijam tych co muszą... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: czy ktos jeszcze wierzy w kolejne obietnice t 21.12.10, 20:26 Niech jarek powie gdzie schował braciszka . Przepakowal go czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Wolę wierzyś Tuskowi 22.12.10, 08:37 Ni z naczelnemu idiocie z Partii inaczej Sprawnych , któremu na dodatek odbiło! Odpowiedz Link Zgłoś
po_to_polska_zguba Re: Wolę wierzyś Tuskowi 22.12.10, 18:25 zapijaczony_ryj napisał: > Ni z naczelnemu idiocie z Partii inaczej Sprawnych , któremu na dodatek odbiło > ! .....no, odbiło, tobie i bronkowi, bo kto trzyma słuchawki jak przgłuchy?! Odpowiedz Link Zgłoś
all.correct Re: Wolę wierzyś Tuskowi 23.12.10, 15:56 zapijaczony_ryj napisał: > Ni z naczelnemu idiocie z Partii inaczej Sprawnych , któremu na dodatek odbiło > ! No i co z tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Zasady Zobowiązują 22.12.10, 08:48 www.dallas.pl/viewtopic.php?p=1434&sid=2a749bdd915cabbb794242ace4fd63f2 Odpowiedz Link Zgłoś
po_to_polska_zguba Re: Zasady Zobowiązują 22.12.10, 18:56 ryju: twój idol - bronek - trzyma słuchawki jak przy g(łupi)łuchy i tego tysiącami wątpliwych linków nie zaprzeczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zasady Zobowiązują 22.12.10, 20:47 Przynajmniej wiedzial ze sluchawka nalezy do ucha.Pajac tego nie wiedzial. Widac to na filmie.Stala zdumiona sierota i obracala to dziwo w pulchnych lapkach.Dopiero przywolany przez Merkel Niemiec zalozyl mu to dziwo na ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
all.correct Re: Zasady Zobowiązują 22.12.10, 20:43 zapijaczony_ryj napisał: > www.dallas.pl/viewtopic.php?p=1434&sid=2a749bdd915cabbb794242ace4fd63f2 Ale jaja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Ja nie wierzę w podwyżkę VAT i podatek katastralny 22.12.10, 08:39 a o dziwo przeciwnicy Tuska wierzą w te jego obietnice. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj MY 22.12.10, 08:51 m.onet.pl/_m/2725fcd1a36e01377fe5b7ae6a328a87,14,1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
all.correct Re: MY 22.12.10, 20:45 zapijaczony_ryj napisał: > m.onet.pl/_m/2725fcd1a36e01377fe5b7ae6a328a87,14,1.jpg My ch...e. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: MY i nie da się ukryć, ze MY to większość..... 23.12.10, 19:07 all.correct napisała: > zapijaczony_ryj napisał: > > > m.onet.pl/_m/2725fcd1a36e01377fe5b7ae6a328a87,14,1.jpg > My ch...e. Zdecydowana większość! Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: czy ktos jeszcze wierzy w kolejne obietnice t 22.12.10, 08:59 A kogo obchodzi , w kogo wy tam wierzycie w tym Toruniu? Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Mam nadzieję, że nie dotrzyma... 22.12.10, 09:01 ...tego co obiecywał i jednak zacznie ciąć wydatki państwa po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Czy ty, dr Akusiu mialbys jakas niebanalna.. 22.12.10, 09:11 ...terapie dla ob. typu Zapijaczony? No bo tak: - po ryju dostaje - alkoholu nikt mu juz nie sprzeda - siedzi przywiazany przez zone i dzieci do kaloryfera i sznurek gryzie a ryczy, ze musi nadawac na forum:/ Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Czy ty, dr Akusiu mialbys jakas niebanalna.. 22.12.10, 11:05 marouder.eu napisał: > ...terapie dla ob. typu Zapijaczony? > > No bo tak: > > - po ryju dostaje > - alkoholu nikt mu juz nie sprzeda > - siedzi przywiazany przez zone i dzieci do kaloryfera i sznurek gryzie > a ryczy, ze musi nadawac na forum:/ możesz mnie tam gdzie pana majstra w d...pocałować miernoto intelektualna! 4.bp.blogspot.com/_lMgYGGveVSc/SkjKowFmvDI/AAAAAAAAA0c/6oqjYQTAD7s/s400/Dupa_artysty.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: czy ktos jeszcze wierzy w kolejne obietnice t 22.12.10, 09:16 A co sie stalo z ofesnywa legislacyjna w czasie ktorej premier Tusk mial siedziec w Sejmie i caly proces nadzorowac? Odpowiedz Link Zgłoś
all.correct Ale jaja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.10, 20:40 agnostic5 napisał: > A co sie stalo z ofesnywa legislacyjna w czasie ktorej premier Tusk mial siedzi > ec w Sejmie i caly proces nadzorowac? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Tuska obietnice i ich niespełnienie, to pryszcz!! 23.12.10, 16:41 Byle by Kaczorowi wykluczyć możliwość spełnienia swoich!! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: czy ktos jeszcze wierzy w kolejne obietnice t 23.12.10, 19:04 A dlaczego miałby wierzyć lub nie wierzyć? Dlaczego miałby interesować się tym co oni tam? Wystarczy patrzeć po sobie i widzieć - bo widzę, że żyje mi się lepiej, sąsiadom żyje się lepiej - blisższym i dalszym krewnym też. Pewnie - zawsze są jakieś problemy bo takie jest życie, ale już nie ma strachu, że nagle znajdziesz się w wirze wywołanym przez Ziobrę lub jego pomocników lub aby napisać artykuł do gazetki musisz wypełnić formularz lustracyjny. Teraz zima - frustraci domagają się usunięcia śniegu do czystego i ma być tak jakby zimy nie było. Normalni mówią na podekscytowane pytanie "dziennikarza" co myślą o tych strasznych utrudnieniach - No cóż - zima jest! - po czym dziennikarz zawiedzony odchodzi bo spodziewał się, że plaże zasypane są śniegiem i plażować nie można skandalicznie. Rząd robi swoje bo im za to płacę, ja robię swoje, żyjemy sobie spokojnie, nie bez chwilowych zawirowań i tąpnięć, ale takie jest życie i cłowiek jest od tego aby te trudności przechodzić i potem przy winku w cichości powspominać te trudne czasy. Nie oczekuję, że ktoś lub coś mi da i dlatego może łatwiej przez życie sobie idę. Ci, którzy liczą na to, że ktoś albo coś dla nich lub za nich coś zrobi często są zawiedzeni i sfrustrowani. I tym zdołowani dołują podobnych siebie zapytaniem - Czy jeszcze ktoś wierzy w kolejne obietnice........ A życie ci ucieka w oczekiwaniu, że ktoś albo coś.......... Odpowiedz Link Zgłoś
psiogon Re: czy ktos jeszcze wierzy w kolejne obietnice t 27.12.10, 03:19 Jak to polityk obiecuje jedno a robi to co mu sponsorzy każą. Odpowiedz Link Zgłoś