Dodaj do ulubionych

Macierewicz złożył doniesienie na Premiera Tuska

31.12.10, 13:55

w związku z niedopatrzeniem przez niego obowiązków służbowych, ktore to doprowadziło do śmierci Lechkacza[tak, o innyh ofiarach katatrofy zapomniał] - podało Tok Fm. Tak więc wszyscy którzy od wczoraj płaczą że Tusk ich okradł w końcu doczekali się sprawiedliwości. Premier w przyszłym roku nie będzie wychodził z sądu.

Swoją drogą aż miło popatrzeć jak sobie pisiaki z napieralszczykami od wczoraj piątki przybijają. Co tam, że ich okradł najważniejsze że ma słabą koniunkturę a forum.
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Macierewicz złożył doniesienie na Premiera Tu 31.12.10, 14:21
      Fakt.Mieliśmy pRezydenta specjanej troski i należało zabranić mu zorganizowania
      przedwyborczego lotu na nieczynne,wojskowe,spowite głęboka mgła lotnisko.
      • sinner40 Re: Macierewicz złożył doniesienie na Premiera Tu 31.12.10, 14:33
        A kto złoży doniesienie na tego pisowego ..............(każdy sobie wstawi) iż zamiast ochronić kurdupla przed "ruskimi strzałami" spie...ł ze Smoleńska do Polski tak że tylko smród po nim został ???
        • otrzepotka Re: Macierewicz złożył doniesienie na Premiera Tu 31.12.10, 14:38
          sinner40 napisał:

> A kto złoży doniesienie na tego pisowego ..............(każdy sobie wstawi) iż
          > zamiast ochronić kurdupla przed "ruskimi strzałami" spie...ł ze Smoleńska do Po
          > lski tak że tylko smród po nim został ???

Jakubiak sie zdeklarowała jakiś czas temu u Olejnik. Powiedziała że jego zachowanie było cytuję - wstrętne. Tak wiem, wcześniej jej nie przeszkadzało.
      • otrzepotka Re: Macierewicz złożył doniesienie na Premiera Tu 31.12.10, 14:35
        cookies9 napisała:

> Fakt.Mieliśmy pRezydenta specjanej troski i należało zabranić mu zorganizowania
        > przedwyborczego lotu na nieczynne,wojskowe,spowite głęboka mgła lotnisko.

Dubieniecki złożył swoje doniesienie, Macierewicz swoje, teraz pora na Ziobrę. Walka o ucho prezesa to nie zabawa. Dorn też powinien przemyśleć czy nie złożyć.
        • makova_panenka Re: Macierewicz złożył doniesienie na Premiera Tu 31.12.10, 15:29
          Kłamstwo kaczyńskie zyskuje widać nowych wyznawców na dodatek zarażają się zespołem Macierewicza.
          • graf-speer Re: Macierewicz złożył doniesienie na Premiera Tu 31.12.10, 15:51
            makova_panenka napisała:

> Kłamstwo kaczyńskie zyskuje widać nowych wyznawców na dodatek zarażają się zesp
            > ołem Macierewicza.

Najprędzej można się zarazić głupotą piszących w tym wątku,dlatego uciekam stąd szybko żeby się nie zarazić.
            • otrzepotka Re: Macierewicz złożył doniesienie na Premiera Tu 31.12.10, 15:59

> Najprędzej można się zarazić głupotą piszących w tym wątku,dlatego uciekam stąd
              > szybko żeby się nie zarazić.

Opowiedzałabym ci ale jeszcze by ci przyszło do głowy, żeby mi odpisać a to dla wątku oznaczałoby równię pochyłą. Tak więc bądź łaskaw dotrzymać słowa.
            • wilk_z_wolfow skad masz taki ladny nick oszczepniku ? 31.12.10, 16:45
              graf-speer napisał:

> makova_panenka napisała:
              >
              > > Kłamstwo kaczyńskie zyskuje widać nowych wyznawców na dodatek zarażają si
              > ę zesp
              > > ołem Macierewicza.
              >
              >
              >
              > Najprędzej można się zarazić głupotą piszących w tym wątku,dlatego uciekam stąd
              > szybko żeby się nie zarazić.
              • graf-speer Re: skad masz taki ladny nick oszczepniku ? 31.12.10, 16:55
                wilk_z_wolfow napisał:

> graf-speer napisał:
                >
                > > makova_panenka napisała:
                > >
                > > > Kłamstwo kaczyńskie zyskuje widać nowych wyznawców na dodatek zaraż
                > ają si
                > > ę zesp
                > > > ołem Macierewicza.
                > >
                > >
                > >
                > > Najprędzej można się zarazić głupotą piszących w tym wątku,dlatego ucieka
                > m stąd
                > > szybko żeby się nie zarazić.

Wilku z wilków....nick jest tylko nickiem . Co ci się skojarzyło z oszczepnikiem?
    • prynsztarn Doskonale się wkopał! 31.12.10, 16:09
      Następnego dnia po tym jak Prokuratura to odrzuci/umorzy, ja składam doniesienie na Maciorewicza:
      art. 238
      Kto zawiadamia o przestępstwie lub o przestępstwie skarbowym organ powołany do ścigania wiedząc, że przestępstwa nie popełniono,
      podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Bardzo elegancko!
      • mondrala-z-po wyrzuć śmiecie do ssypu,zmów paciorek do stalina 31.12.10, 17:05
        i do łóżeczka bo dostaniesz klapa od grossmutter...
      • normal.nyczlowiek1 [...] 31.12.10, 17:37
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • horpyna4 Re: Doskonale się wkopał! 31.12.10, 18:36
        Prynsztarn, nic z tego. On "nie wie", że przestępstwa nie popełniono; między innymi dlatego nie zjawił się wtedy w Smoleńsku. Teraz może pluć, a nikt mu nie dowiedzie, że świadomie łże.

Macierewicz cwany jest, a przynajmniej w jego szaleństwie jest metoda.
    • venus99 Re: Macierewicz złożył doniesienie na Premiera Tu 31.12.10, 16:10
      zdążył jeszcze w tym roku.2010 rok kończy tak jak zaczął-w oparach absurdu i głupoty.
      biedny,chory człowieczek.
      • ruska_trumna Dzień bez doniesienia to dzień stracony 31.12.10, 16:43
        Macierewicz jest absolutnym rekordzistą świata w składaniu doniesień o popełnieniu przestępstwa. W okresie, kiedy rozwiązywał WSI, takich doniesień było kilkaset.
        Informację o zamiarze złożenia doniesienia składa zwykle w świetle kamer i obecności mikrofonów.
        Żaden z dziennikarzy nie raczy zapytać tego paranoika, jaki był los poprzednich doniesień.
        Oczywiście wszystkie te chore "twory" są przez prokuraturę umarzane.
        Maciora jednak się tym nie przejmuje i z całą pewnością w styczniu 2011 będzie "wysyp" nowych doniesień.
        Dla przypomnienia "radosnej twórczości" Macierewicza wspomnę o rzekomym wycieku z silnika przed startem Tu 154; tym "wyciekiem" okazała się kałuża wody pozostała po myciu samolotu...
        • normal.nyczlowiek1 [...] 31.12.10, 17:45
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • mariner4 On na wszystkim się zna: 31.12.10, 16:35
      Na wywiadzie, bo z harcerstwa miał stopień wywiadowcy.
      na lotnictwie, bo puszczał latawce,
      Chowa swoje kompleksy za "solidar-bródką"
      M.
      • lumpior Re: On na wszystkim się zna: 31.12.10, 16:39
        www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Antoni_Macierewicz
      • jacekm22 Re: On na wszystkim się zna: 31.12.10, 16:46
        A czemu mamy sie przejmowac tym to co oznajmia nawiedzony psychopata , ktory wykazuje zdumiewajace podobienstwo fizyczne do Feliksa Dzierzynskiego ..... ????!!!!
    • xulu Re: Macierewicz złożył doniesienie na Premiera Tu 31.12.10, 16:49
      otrzepotka napisała:

>
      > w związku z niedopatrzeniem przez niego obowiązków służbowych, ktore to doprowa
      > dziło do śmierci Lechkacza[tak, o innyh ofiarach katatrofy zapomniał] - podało
      > Tok Fm. Tak więc wszyscy którzy od wczoraj płaczą że Tusk ich okradł w końcu do
      > czekali się sprawiedliwości. Premier w przyszłym roku nie będzie wychodził z są
      > du.
      >
      > Swoją drogą aż miło popatrzeć jak sobie pisiaki z napieralszczykami od wczoraj
      > piątki przybijają. Co tam, że ich okradł najważniejsze że ma słabą koniunkturę
      > a forum.

Niem takie nazwiska Lechkaczka , jest Lech Kaczyński tak samo jak Bronisław Komorowski a nie Bronkorm ;)
    • mariner4 W donosach ma doświadczenie jeszcze z PRL 31.12.10, 16:54
      Stare przyzwyczajenie.
      M.
      • gat45 A mnie się wydawało, że do 1989 roku 31.12.10, 17:08
        on był naprawdę godnym szacunku opozycjonistą. Mylę się ?

Tyle jednak dał z siebie potem, że chyba nie trzeba mu dokładać win niepopełnionych. Co o tym myslisz, Marinerze ?
        • graf-speer Re: A mnie się wydawało, że do 1989 roku 31.12.10, 17:16
          gat45 napisała:

> on był naprawdę godnym szacunku opozycjonistą. Mylę się ?
          >
          > Tyle jednak dał z siebie potem, że chyba nie trzeba mu dokładać win niepopełnio
          > nych. Co o tym myslisz, Marinerze ?

Marynarza nie przekonasz,że Macierewicz nie skupił się na malowaniu kominów.
          • gat45 Re: A mnie się wydawało, że do 1989 roku 31.12.10, 17:25
            graf-speer napisał:

> Marynarza nie przekonasz,że Macierewicz nie skupił się na malowaniu kominów.

Niemądra i zupełnie niepotrzebna złośliwostka. Wiem, wiem, takim intelektualnym ping-pongiem to forum żyje. A ja, naiwna, czasem próbuję poprzestawiać perspektywy. I za usiłowanie oddania sprawiedliwości Macierewiczowi (którego uważam za jednostkę niebezpieczną i szkodliwą) dostaję na odlew Tuskiem (któremu daleko do bycia moim idolem). Eeeeeeh....
            • graf-speer Re: A mnie się wydawało, że do 1989 roku 31.12.10, 17:49
              gat45 napisała:

> graf-speer napisał:
              >
              >
              > > Marynarza nie przekonasz,że Macierewicz nie skupił się na malowaniu komin
              > ów.
              >
              >
              > Niemądra i zupełnie niepotrzebna złośliwostka. Wiem, wiem, takim intelektualnym
              > ping-pongiem to forum żyje. A ja, naiwna, czasem próbuję poprzestawiać perspek
              > tywy. I za usiłowanie oddania sprawiedliwości Macierewiczowi (którego uważam za
              > jednostkę niebezpieczną i szkodliwą) dostaję na odlew Tuskiem (któremu daleko
              > do bycia moim idolem). Eeeeeeh.

Wiem co pisze mariner,ten człowiek jest kompletnie zaślepiony.Ja się z Tobą zgodziłem w ocenie Macierewicza z lat kiedy aktywnie działał i narażał się komunistycznym władzom,nie tak jak Tusk. Chciałem to wyraźnie zaznaczyć. Porównanie Macierewicza opozycjonisty do Tuska to porównania żołnierza do zucha bo di harcerza wiele by mu brakowało.
              • venus99 Re: A mnie się wydawało, że do 1989 roku 31.12.10, 19:14
                o Macierewiczu mówi się,że aktywnie działał i narażał sie.Komorowski,który między innymi był uczestnikiem pamietnego składania wieńca pod pomnikiem Nieznanego Zołnierza 11 listopada,przez wiele lat działał w opozycji dzisiaj jest opluwany i mieszany z błotem przez byłych kolegów.tylko dlatego,że ma odmienne od nich poglądy.
                co zostało z dawnej Solidarności i solidarności?paranoja i schizofrenia.
          • mariner4 Tak sobie to napisałem, ale 31.12.10, 17:41
            donosicielstwo to charakter, a nie poglądy.
            M.
          • normal.nyczlowiek1 ... lub na myszkowaniu po piwnicach MSW 31.12.10, 17:47
            graf-speer napisał: Marynarza nie przekonasz,że Macierewicz nie skupił się na malowaniu kominów.
            • obraza.uczuc.religijnych Re: ... lub na myszkowaniu po piwnicach MSW 31.12.10, 22:20
              Albo na myszkowaniu po archiwach IPN jak Wildstein. Co on tam chciał znaleźć by się nie wydostało na światło dzienne? Swoje donosy do najlepszego przyjaciela, Maleszki?
        • otrzepotka Re: A mnie się wydawało, że do 1989 roku 31.12.10, 17:25
          gat45 napisała:

> on był naprawdę godnym szacunku opozycjonistą. Mylę się ?
          >
          > Tyle jednak dał z siebie potem, że chyba nie trzeba mu dokładać win niepopełnio
          > nych. Co o tym myslisz, Marinerze ?

Myślę że tu działa podobny mechanizm psychologiczny jak w stosunku do Marty Kaczyńskiej. Zaraz po katastrofie było mi jej cholernie żal, ale po jej ostatnich występach moje współczucie szlag trafił. Jak patrzę a jej zdjęcia w żałobnym toczku zastanawiam się czy już wtedy z mężem kombiowali k wykozysć tę sytuację. Teraz już nigdy nie będzie mi się koayła z żałobą tylko z knuciem i jątrzeniem. Z macierewiczem mam tak samo. Gdyby za młodu był świnią a a starość sporządniał to by mu ludzie wybaczyli. Na odwrót to nie działa.
        • orla_noga Re: A mnie się wydawało, że do 1989 roku 31.12.10, 17:26
          Z uwagi na nieskazitelnosc charakteru p.Macierewicz jest i bedzie godny szacunku.

Szanowni przedpiscy odwykli od myslenia, albowiem czytajac gazety i ogladajac telewizje nie przyswajaja informacji tylko ich interpretacje.
          Kazda czynnosc, nawet najprostsza wymaga myslenia, analizy i stanowi element ciagu przyczynowo-skutkowego. Dlatego prosze porzucic strach przed mysleniem i przypomniec sobie czasy swojego dziecinstwa, kiedy kombinowaliscie swiadomie sami a nie wykonywaliscie czynnosci pod czyjes dyktando.

Aby czemus sie przeciwstawic trzeba to poznac. Aby nie poddac sie manipulacjom, trzeba nauczyc się je rozpoznawac. A przede wszystkim należy zauwazyc, ze sa.

Szczesliwego Nowego Roku.

• venus99 Re: A mnie się wydawało, że do 1989 roku 31.12.10, 19:16
            nieskazitelność charakteru p.Macierewicza jest dostrzegana wyłącznie przez psychiatrów.lub ich pacjentów.
        • venus99 Re: A mnie się wydawało, że do 1989 roku 31.12.10, 18:55
          trudno wielbiciela Che Guevary uznać za godnego szacunku opozycjonistę.znam wielu,którzy byli w opozycji ale nie budują sobie z tego powodu pomników.potem to w paranoicznym szale wypatrywał wszędzie agentów,rozwalił wywiad i kontrwywiad,opublikował sławetne raporty czyniąc wielką radość wszystkim wywiadom świata i słusznie dorobił się tytułu wyjatkowego idioty.
    • fiu-bzdziu2010 Re: Macierewicz złożył doniesienie na Premiera Tu 31.12.10, 17:07
      fakt Donald nie nastawił budzika, co by Leszek nie zaspał
      • otrzepotka Re: Macierewicz złożył doniesienie na Premiera Tu 31.12.10, 17:29
        fiu-bzdziu2010 napisała:

> fakt Donald nie nastawił budzika, co by Leszek nie zaspał

I nie wysłał Błasikowi prognozy pogody ze smoleńska.
    • pokemon4 Bardzo słusznie postąpił przewodniczący sejmowej k 31.12.10, 17:47
      Bardzo słusznie postąpił przewodniczący sejmowej komisji ds. zbadania kaktastrofy smoleńskiej poseł Antoni Macierewicz.
      Nie może być tak jak na to liczy i próbuje zachachmęcić Tusk: że jeszcze parę miesięcy i wszystko się rozmyje, rozmydli, zagada i zaklajstruje. A winnych jak nie ma, tak nie będzie. Chociaż gra POzorów prowadzona od początku przez Tuska wspólnie z jego ministrami-krętaczami i Kremlem będzie pewnie trwać jeszcze przez długie miesiące - jest już dość faktów, ustaleń, dowodów obciążających Tuska jako szefa rządu i podległe mu służby. Niech Tusk nie liczy, że znowu psim swędem wyłga się z kolejnej afery, ze swojej części odpowiedziałności za zbrodnię smoleńską.

Życzę tego sobie i wszystkim uczciwym ludziom dobrej woli w dzisiejszej POlsce.

Re: Macierewicz złożył doniesienie na Premiera Tuska
    • otrzepotka Oups, dywany nalot normalsów widzę 31.12.10, 17:51
      no to ja się zmywam
      • kum.z.antalowki Tylko p. Antoni tak umie przerobić horror na farsę 31.12.10, 20:04
        a farsę na horror.

--
        "Nie szło się z Antkiem dogadać, bo podejrzenia przesłaniały mu jasność widzenia. Wszędzie dostrzegał frakcje i spiskujące koterie. Oczywiście przeciw niemu" /Jacek Kuroń, o współpracy w czasach KOR-u/
        • venus99 Re: Tylko p. Antoni tak umie przerobić horror na 31.12.10, 20:31
          prawdziwy talent.
    • adams96 Re: Macierewicz złożył doniesienie na Premiera Tu 01.01.11, 13:46
      Re:sadze ze PO przegra wybory i prawem wzajemnosci nalezy powolac Komisje Sledcze i postepowania prokuratorskie aby wyjasnic kto osobowo oprocz premiera odpowiada za katstrofalna sytuacje Polski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka