mrsajgon 31.12.10, 20:19 malo sympatyczne, agresywne i pelne idiotycznych porownan. Nawet w takich chwilach nie potrafi powstrzymac sie od atakow na swoich przeciwnikow politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fastwinter.5 Re: Wyjatkowo agresywne oredzie Komorowskiego 31.12.10, 20:30 jak śmiał,prawda????? Przecież monopol na agresję ma tylko Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc [...] 31.12.10, 20:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Wyjatkowo agresywne oredzie Komorowskiego 31.12.10, 20:32 Tak to sie ocenia gdy slucha sie jedynie RM Rydzyka.Nie swiruj. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.kultura [...] 31.12.10, 20:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 Re: Wyjatkowo agresywne oredzie Komorowskiego 31.12.10, 20:39 Ono nie było agresywne tylko po prostu ...głupie. Szkoda, bo to mój Prezydent. Tych co mu piszą takie bzdety na poziomie sekretarza KC PZPR wylałbym na zbitą mordę z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Wyjatkowo agresywne oredzie Komorowskiego 31.12.10, 20:41 tym którym się nie podoba proponuję zeby sobie odtwarzali orędzia Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
orla_noga Re: Wyjatkowo agresywne oredzie Komorowskiego 31.12.10, 20:41 Nie dziwota, wszak to jest morderca sarenek. Panie Sajgon, pomysl Pan, ze nie tak dawno to była calkiem inna Polska... Odpowiedz Link Zgłoś
scorpioletta ...slogany... 31.12.10, 21:00 .. do tego złosliwe na poziomie inteligencji psa podwórzowego.......... ...jaki prezydent takie orędzie ... jednym słowem prymityw. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Miał takie złożyć 31.12.10, 21:20 www.youtube.com/watch?v=tMzH2Lt0UEQ Czy takie jak brat kurdupel na prochach do "Braci Rosjan"? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Miał takie złożyć 31.12.10, 21:31 www.youtube.com/watch?v=_FGfl9zaA-Y // Odpowiedz Link Zgłoś
paseo Brawo z.ryjek 02.01.11, 10:28 Swietej pamieci Irasiad mialaby tu cos do powiedzenia. To po prostu chory umyslowo czlowiek i ciekaw jestem kto wreszcie powie to glosno i publicznie.Bo w kuluarach juz od dawna wysylaja go na oddzial zamkniety Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Wyjatkowo agresywne oredzie Komorowskiego 31.12.10, 21:23 Moja polonistka za takie czytanie że o treści nie wspomnę dała by takiemu czytaczowi dwóję(najgorsza ocena za moich czasów) Za używanie znaków przestankowych(przecinków i kropek) w nieodpowiednim miejscu.Facet ma chyba za krótki oddech. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Wyjatkowo agresywne oredzie Komorowskiego 31.12.10, 21:41 Trudno uwierzyc, ze czcigodna Pani Profesor byla tak wymagajaca, kiedy sie czyta twoje wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
pokemon4 nie nazwałbym tego agresywnym, raczej drętwym piep 31.12.10, 21:44 Re: Wyjatkowo agresywne oredzie Komorowskiego nie nazwałbym tego agresywnym, raczej drętwym pieprzeniem w stylu pzprowskich kacyków:) Fałsz bije od tego gościa, zupełnie tak jak od R.yżego... i nie da sie tego ukryć - stąd to pośpieszne wyliczanie wszystkich sukcesów dzisiejszej P.Olszewickiej P.Olski i złośliwości wobec wszelkiej politycznej konkurencji, strach? Wyrachowane, 3-zdaniowe obłudne wspomnienie "tragicznej śmierci prezydenta" opatrzone natychmiast natrętną tezą Tuska o tym jak jak to "nasza IIIRP" "istniejąca już dłużej niż międzywojenna Polska"(!) dzięki katastrofie "zdała egzamin"!!!!!!!! Bezczelne propagandowe majaczenie. zoil44elwer napisał: > Moja polonistka za takie czytanie że o treści nie wspomnę dała by takiemu czyta > czowi dwóję(najgorsza ocena za moich czasów) Za używanie znaków przestankowych( > przecinków i kropek) w nieodpowiednim miejscu.Facet ma chyba za krótki oddech. Widocznie już zaczął pić. Odpowiedz Link Zgłoś
glowka-sodowka Re: Wyjatkowo agresywne oredzie Komorowskiego 31.12.10, 21:35 gdzie Ty Sajgonku slyszałeś agresję, w jakich słowach konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Też rada bym się dowiedzieć,bo orędzia nie słucha- 01.01.11, 02:00 łam. glowka-sodowka napisała: > gdzie Ty Sajgonku slyszałeś agresję, w jakich słowach konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kami.312 Orędzie Prezydenta Komorowskiego 31.12.10, 21:38 Weszłam tu na chwilę przerywając zabawę, aby złożyć Wam życzenia i jestem w szoku - Jak można być tak zrzędliwym w taki wyjątkowy wieczór? Gdzie Ty mrsajgon widzisz agresję? Chyba słuchaliśmy innego orędzia, bo to które ja słyszałam jest tutaj: www.tvn24.pl/0,1687961,0,1,nasze-mysli-i-serca-wracaja-do-dramatycznych-przezyc,wiadomosc.html i nie jest agresywne, ale podnoszące na duchu. Życzę WSZYSTKIM Polakom, aby 2011 rok był dla nas, dla WAS szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Orędzie Prezydenta Komorowskiego 01.01.11, 02:02 kami.312 napisała: > Weszłam tu na chwilę przerywając zabawę, aby złożyć Wam życzenia i jestem w szo > ku - Jak można być tak zrzędliwym w taki wyjątkowy wieczór? > Gdzie Ty mrsajgon widzisz agresję? > Chyba słuchaliśmy innego orędzia, bo to które ja słyszałam jest tutaj: www.tvn24.pl/0,1687961,0,1,nasze-mysli-i-serca-wracaja-do-dramatycznych-przezyc,wiadomosc.html i nie jest agresywne, ale podnoszące na duchu. > Życzę WSZYSTKIM Polakom, aby 2011 rok był dla nas, dla WAS szczęśliwy. > Dołączam się do tych życzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
fagay Re: Wyjatkowo agresywne oredzie Komorowskiego 31.12.10, 22:34 Agresywny wyjatkowo to bedzie moj ponizszy wpis: Dla ciebie i podobnych pisozaurow, kazde przemowienie gdzie nie chwali sie pod niebiosa geniuszu wawelskiego trupa i jego brata jest agresywne. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Fagay, szkoda zdrowia, to tylko....... 01.01.11, 02:06 sajgonek, który chce, żeby mu mówić "mister". Jak każdy pisowiec. fagay napisał: > Agresywny wyjatkowo to bedzie moj ponizszy wpis: > Dla ciebie i podobnych pisozaurow, kazde przemowienie gdzie nie chwali sie pod > niebiosa geniuszu wawelskiego trupa i jego brata jest agresywne. > Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Konkrety poproszę. Punkt po punkcie. 31.12.10, 22:58 mrsajgon napisał: Wyjatkowo agresywne oredzie Komorowskiego > malo sympatyczne, agresywne i pelne idiotycznych porownan. > Nawet w takich chwilach nie potrafi powstrzymac sie od atakow na swoich przeciw > nikow politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
icek.goldberg Przeciwnicy polityczni????????????????????? 31.12.10, 23:43 Te wypierdki z dna szamba?????????????????????????????????? Wasze ulyce, nasze kamenyce Odpowiedz Link Zgłoś
mrsajgon Re: Konkrety poproszę. Punkt po punkcie. 01.01.11, 12:22 ave.duce napisała: > mrsajgon napisał: > > Wyjatkowo agresywne oredzie Komorowskiego > > > malo sympatyczne, agresywne i pelne idiotycznych porownan. > > Nawet w takich chwilach nie potrafi powstrzymac sie od atakow na swoich p > rzeciw > > nikow politycznych. > zyczysz sobie i masz Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Konkrety poproszę. Punkt po punkcie. 01.01.11, 12:49 Znasz takie słowo: symbol? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wyjatkowo agresywne oredzie Komorowskiego 01.01.11, 02:08 mrsajgon napisał: > malo sympatyczne, agresywne i pelne idiotycznych porownan. > Nawet w takich chwilach nie potrafi powstrzymac sie od atakow na swoich przeciw > nikow politycznych. Już nie kopiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
monia.i Re: Wyjatkowo agresywne oredzie Komorowskiego 01.01.11, 02:15 Najbardziej agresywne to pewnie było to, że Bronek żyje a Lechu wręcz przeciwnie. No, ale z tym to szczęśliwie niewiele można począć. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Wyjatkowo agresywne oredzie Komorowskiego 01.01.11, 02:31 Kopie ....dołek pod sobą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Mial przynajmniej 3 setki w organizmie... 01.01.11, 03:02 ...gdy glosil oredzie:) Na moje oko. Darz bor! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 "Polska wróciła na liczącą się pozycję w świecie" 01.01.11, 08:36 ...czy jakoś tak. Skoro wróciła, to znaczy, że wcześniej się nie liczyła. Zapewne wyborcy PO też tak uważają, wyborcy PiS uważają inaczej. A więc nie jest to pogląd powszechny i bezdyskusyjny. Tymczasem orędzie głowy państwa powinno jednak łączyć a nie dzielić. I to jest właśnie symptomatyczne dla tej prezydentury, opartej na fałszu i obłudzie. To mniej więcej to samo co wyznaczanie doradców z jednego środowiska (i podkreślanie, jak bardzo zależy na różnorodności środowisk politycznych) czy odznaczanie wyłącznie zwolenników z kampanii wyborczej (i podkreślanie, że nie chodzi tu o poglądy, podczas gdy jednak poprzednik odznaczał swoich oponentów za osiągnięcia z okresu PRL). Zgoda, która buduje, polega na tym, że postępowa część społeczeństwa zgadza się z głową państwa, że jest cool a zacofaną częścią nie ma się co przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: "Polska wróciła na liczącą się pozycję w świe 01.01.11, 09:45 Zgoda, która buduje, polega na tym, że postępowa część społeczeństwa zgadza się z głową państwa, że jest cool a zacofaną częścią nie ma się co przejmować. Trafne. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: "Polska wróciła na liczącą się pozycję w świe 01.01.11, 13:17 Raczej "trEfne". Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: "chrabjego" nie oglądam ;) 01.01.11, 09:55 Na pewno jest tym wstrząśnięty. Ach, cóż za wyrafinowana forma zemsty na przypadkowo i przez nieporozumienie wybranym prezydencie Polski! Było wybrać Maleństwo z miłością na buźce wypisanOM Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: "chrabjego" nie oglądam ;) 01.01.11, 12:48 A ja nie muszem i nie chcem oglądać i słuchać chrabjego.Dobrze mi tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 NIKT ci nie każe! 01.01.11, 13:06 zoil44elwer napisał: > A ja nie muszem i nie chcem oglądać i słuchać chrabjego.Dobrze mi tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.kultura Re: CISZEJ wos9, ciszej... 01.01.11, 19:52 krzyczeć to se możesz przy szorowaniu kibla u Bronka Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj NAucz się języka polskiego, a potem wysłuchaj 01.01.11, 09:55 www.tvn24.pl/-1,1687961,0,1,nasze-mysli-i-serca-wracaja-do-dramatycznych-przezyc,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Wyjatkowo agresywne oredzie KomorowskiegoRE:na 01.01.11, 13:32 to go tylko stac.Nie mamy dobrego oraz madrego prezydenta bo to zasliga TUSKA. Odpowiedz Link Zgłoś
icek.goldberg Czasy kartoffelnlandu 01.01.11, 19:28 mamy już za sobą - per omnia saecula saeculorum Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon witaj w swiecie burak 02.01.11, 10:22 icek.goldberg napisał: > mamy już za sobą - per omnia saecula saeculorum Odpowiedz Link Zgłoś
paseo Agresywny to jest twoj wpis. 02.01.11, 10:24 Komorowkiego popiera ponad 60 % Polakow i ta liczba rosnie.I dawno juz na tym miejscu nie bylo rownie spokojnego i zrownowazonego czlowieka.Wypisywanie tego co tu wstawiles swiadczy tylko o tobie jak najgorzej Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Kolejny podaje zanizone wyniki 02.01.11, 10:30 paseo napisał: > Komorowkiego popiera ponad 60 % Polakow i ta liczba rosnie.I dawno juz na tym m > iejscu nie bylo rownie spokojnego i zrownowazonego czlowieka.Wypisywanie tego c > o tu wstawiles swiadczy tylko o tobie jak najgorzej bo Komorowskiego popiera 99.99% wiec nie klam bezczelnie. ps. od wycieczek osobistych pod moim adresem radze ci sie powstrzymac bo wykopie twoich przodkow lini zenskiej i oddam w dzierzawe do burdelu. Dotąd będę kopał w pomnik obłudy i kłamstwa Donalda Tuska aż spadnie z cokołu i rozsypie się w proch. PRemier Odpowiedz Link Zgłoś