Dodaj do ulubionych

W kraju bida aż piszczy, łupią podatkami ludzi ile

12.01.11, 20:49
wlezie, a ten huncwot w indiańskiej czapce embrajerami na narty się wybrał...
Obserwuj wątek
    • mr.sajgon Re: W kraju bida aż piszczy, łupią podatkami ludz 12.01.11, 20:51
      jon-ze-wsi napisał:

> wlezie, a ten huncwot w indiańskiej czapce embrajerami na narty się wybrał...

A ja sie zastanawiam dlaczego Dondon nie wrocil samolotem rejsowym ?
      I do tego lot kapciowego po pilkarzyka ktory bez ciecia nie dalby sobie pewnie rady.
    • lew-35 Re: W kraju bida aż piszczy, łupią podatkami ludz 12.01.11, 20:53
      Dzisiaj otrzymałem rachunek za energię elektryczna i zgodnie z reklamą "zbaraniałem "
    • boblebowsky Re: W kraju bida aż piszczy, łupią podatkami ludz 12.01.11, 20:53
      A co, powinien cię zabrać ze sobą czy może w ramach solidarności postawić ci wyjazd do Bukowiny, bo akurat wolisz polskie góry? A może kasą przeznaczoną na wyjazd dofinansować dożywianie głodnych dzieci?
      • prawda_lamie_regulamin_gw bobel, już tyle razy ci pisałem, dlaczego ty 12.01.11, 20:59
        bobel, już tyle razy ci pisałem, dlaczego ty nie myślisz samodzielnie? dlaczego pisząc masz tylko na uwadze dobro tych oszustów? dlaczego ty w ogóle nie myślisz o Polsce? o tym że nas w Polsce od trzech lat wszyscy od wschodu do zachodu dymają aż się w ameryce afrykańczycy mieją... ?
        Nie wierzę że mi odpowiesz.
    • rzewuski1 a kosciol KK znowu domaga sie pieniedzy 12.01.11, 20:58
      prawie 100 milionów ma wyłożyć Poznań
      niech katolicy płaca
      • mr.sajgon Re: a kosciol KK znowu domaga sie pieniedzy 12.01.11, 21:01
        rzewuski1 napisał:

> prawie 100 milionów ma wyłożyć Poznań
        > niech katolicy płaca

Nie podobaja ci sie orzeczenia niezawislych sadow, marzy ci sie dyktatura proletariatu co by jednym zabirala a dawal sobie ? To co skradzione nalezy oddac.
        • rzewuski1 Re: a kosciol KK znowu domaga sie pieniedzy 12.01.11, 21:22
          nie podoba mi się pazerność kościoła
          widza ze ludzie nie maja pieniędzy a mimo to wciąż wydzieraj państwu ile sie da

gdzie ubóstwo kościoła?
          liczy się tylko kasa

• mr.sajgon Re: a kosciol KK znowu domaga sie pieniedzy 12.01.11, 21:35
            rzewuski1 napisał:

> nie podoba mi się pazerność kościoła
            > widza ze ludzie nie maja pieniędzy a mimo to wciąż wydzieraj państwu ile sie da
            >
            > gdzie ubóstwo kościoła?
            > liczy się tylko kasa
            >
            To moze zaproponuj sekularyzacje ?
      • jon-ze-wsi Widzisz, to jest reguła. 12.01.11, 21:05
        Sprawdź sobie, kiedy i jak założono komisję kościelną, kiedy i kto utworzył i ratyfikował konkordat w Polsce, kiedy wprowadzono religię do szkół i oceny z religii na świadectwach, no i teraz to, o czym piszesz. Sprawdź to sobie, co to za formacje polityczne za tym stoją, z jakiej to partii się wywodzą, co to za środowisko jest. Możesz się ciężko zdziwić.
        • rzewuski1 w Polsce wszyscy słuza kosciołowi 12.01.11, 21:26
          w Rzeszowie SLD owski prezydent daje kościołowi działkę na kaplice (było tam boisko dla dzieci)
          w zamian biskup zgodzi się firmować swoim nazwiskiem jakaś uroczystość

r
    • hawranekslonko Re: W kraju bida aż piszczy, łupią podatkami ludz 12.01.11, 20:59
      ja zastanawiam się czy zmienić lodówkę ,czy zmywarkę.Pozdrawiam
      • mr.sajgon Re: W kraju bida aż piszczy, łupią podatkami ludz 12.01.11, 21:02
        hawranekslonko napisał:

> ja zastanawiam się czy zmienić lodówkę ,czy zmywarkę.Pozdrawiam

Proponuje jedno i drugie wtedy moze sie pokazac ze bedzie taniej.
        • hawranekslonko Re: W kraju bida aż piszczy, łupią podatkami ludz 12.01.11, 21:09
          To trochę za trudne dla humanisty.Pozdrawiam.
    • prawda_lamie_regulamin_gw te, etta... 12.01.11, 21:01
      dlaczego ty nie myślisz samodzielnie? dlaczego pisząc masz tylko na uwadze dobro tych oszustów? dlaczego ty w ogóle nie myślisz o Polsce? o tym że nas w Polsce od trzech lat wszyscy od wschodu do zachodu dymają aż się w ameryce afrykańczycy śmieją... ?
      Nie wierzę że mi odpowiesz
    • etta2 [...] 12.01.11, 21:13
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • venus99 Re: W kraju bida aż piszczy, łupią podatkami ludz 12.01.11, 21:27
      a lud jak kupował samochody tak kupuje.żeby oszukać głód?
      • jon-ze-wsi Samochód dla ciebie jest towarem luksusowym w 2011 12.01.11, 21:30
        roku? Oj, czeka nas jednak wariant wałbrzyski...
    • jon_ze_wsi A tak nawiasem mówiąc... 24 godziny minęły 13.01.11, 07:47
      i gdzie nasza władza?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka