jon-ze-wsi 12.01.11, 20:49 wlezie, a ten huncwot w indiańskiej czapce embrajerami na narty się wybrał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.sajgon Re: W kraju bida aż piszczy, łupią podatkami ludz 12.01.11, 20:51 jon-ze-wsi napisał: > wlezie, a ten huncwot w indiańskiej czapce embrajerami na narty się wybrał... A ja sie zastanawiam dlaczego Dondon nie wrocil samolotem rejsowym ? I do tego lot kapciowego po pilkarzyka ktory bez ciecia nie dalby sobie pewnie rady. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-35 Re: W kraju bida aż piszczy, łupią podatkami ludz 12.01.11, 20:53 Dzisiaj otrzymałem rachunek za energię elektryczna i zgodnie z reklamą "zbaraniałem " Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: W kraju bida aż piszczy, łupią podatkami ludz 12.01.11, 20:53 A co, powinien cię zabrać ze sobą czy może w ramach solidarności postawić ci wyjazd do Bukowiny, bo akurat wolisz polskie góry? A może kasą przeznaczoną na wyjazd dofinansować dożywianie głodnych dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
prawda_lamie_regulamin_gw bobel, już tyle razy ci pisałem, dlaczego ty 12.01.11, 20:59 bobel, już tyle razy ci pisałem, dlaczego ty nie myślisz samodzielnie? dlaczego pisząc masz tylko na uwadze dobro tych oszustów? dlaczego ty w ogóle nie myślisz o Polsce? o tym że nas w Polsce od trzech lat wszyscy od wschodu do zachodu dymają aż się w ameryce afrykańczycy mieją... ? Nie wierzę że mi odpowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 a kosciol KK znowu domaga sie pieniedzy 12.01.11, 20:58 prawie 100 milionów ma wyłożyć Poznań niech katolicy płaca Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: a kosciol KK znowu domaga sie pieniedzy 12.01.11, 21:01 rzewuski1 napisał: > prawie 100 milionów ma wyłożyć Poznań > niech katolicy płaca Nie podobaja ci sie orzeczenia niezawislych sadow, marzy ci sie dyktatura proletariatu co by jednym zabirala a dawal sobie ? To co skradzione nalezy oddac. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: a kosciol KK znowu domaga sie pieniedzy 12.01.11, 21:22 nie podoba mi się pazerność kościoła widza ze ludzie nie maja pieniędzy a mimo to wciąż wydzieraj państwu ile sie da gdzie ubóstwo kościoła? liczy się tylko kasa Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: a kosciol KK znowu domaga sie pieniedzy 12.01.11, 21:35 rzewuski1 napisał: > nie podoba mi się pazerność kościoła > widza ze ludzie nie maja pieniędzy a mimo to wciąż wydzieraj państwu ile sie da > > gdzie ubóstwo kościoła? > liczy się tylko kasa > To moze zaproponuj sekularyzacje ? Odpowiedz Link Zgłoś
jon-ze-wsi Widzisz, to jest reguła. 12.01.11, 21:05 Sprawdź sobie, kiedy i jak założono komisję kościelną, kiedy i kto utworzył i ratyfikował konkordat w Polsce, kiedy wprowadzono religię do szkół i oceny z religii na świadectwach, no i teraz to, o czym piszesz. Sprawdź to sobie, co to za formacje polityczne za tym stoją, z jakiej to partii się wywodzą, co to za środowisko jest. Możesz się ciężko zdziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 w Polsce wszyscy słuza kosciołowi 12.01.11, 21:26 w Rzeszowie SLD owski prezydent daje kościołowi działkę na kaplice (było tam boisko dla dzieci) w zamian biskup zgodzi się firmować swoim nazwiskiem jakaś uroczystość r Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: W kraju bida aż piszczy, łupią podatkami ludz 12.01.11, 20:59 ja zastanawiam się czy zmienić lodówkę ,czy zmywarkę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: W kraju bida aż piszczy, łupią podatkami ludz 12.01.11, 21:02 hawranekslonko napisał: > ja zastanawiam się czy zmienić lodówkę ,czy zmywarkę.Pozdrawiam Proponuje jedno i drugie wtedy moze sie pokazac ze bedzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: W kraju bida aż piszczy, łupią podatkami ludz 12.01.11, 21:09 To trochę za trudne dla humanisty.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
prawda_lamie_regulamin_gw te, etta... 12.01.11, 21:01 dlaczego ty nie myślisz samodzielnie? dlaczego pisząc masz tylko na uwadze dobro tych oszustów? dlaczego ty w ogóle nie myślisz o Polsce? o tym że nas w Polsce od trzech lat wszyscy od wschodu do zachodu dymają aż się w ameryce afrykańczycy śmieją... ? Nie wierzę że mi odpowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 [...] 12.01.11, 21:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: W kraju bida aż piszczy, łupią podatkami ludz 12.01.11, 21:27 a lud jak kupował samochody tak kupuje.żeby oszukać głód? Odpowiedz Link Zgłoś
jon-ze-wsi Samochód dla ciebie jest towarem luksusowym w 2011 12.01.11, 21:30 roku? Oj, czeka nas jednak wariant wałbrzyski... Odpowiedz Link Zgłoś
jon_ze_wsi A tak nawiasem mówiąc... 24 godziny minęły 13.01.11, 07:47 i gdzie nasza władza? Odpowiedz Link Zgłoś