Dodaj do ulubionych

Człowiek WSI i Stalinówka chcą zhańbić Wawel!!!

15.01.11, 10:03
Nie dopuśćmy do tego!

Niech las smoleński i birnamski otoczy wzgórze wawelskie i nie wpuści tam osób niegodnych!
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj Wawel został schańbiony przyjmując do swojej 15.01.11, 10:07
      krypty najgorszego polskiego prezydenta, który powinien być pochowany w Juracie, bo tam"pracował" zazwyczaj
      • 1normalnycz.lowiek Obecny,nie powinien wychodzić z Budy Ruskiej,skoro 15.01.11, 10:19
        zapijaczony_ryj napisał: który powinien być pochowany w Juracie, bo tam"pracował" zazwyczaj

---> i tak włazi bez mydła Putinowi ...
        A gdzie powinna obecnie przebywać Stalinówka - podobnie, jak i Moczarówka Tuska - powinieneś też się domyślać!
        • klara551 Re: Obecny,nie powinien wychodzić z Budy Ruskiej, 15.01.11, 13:12
          A czytało biedactwo Makbeta? Jak las Birnamski zbliży się do Wawelu,to twój ś.p prezydent zgodnie z przepowiednią nie będzie na Wawelu bezpieczny. Czasami zastanów na co się powołujesz.
          • 1normalnycz.lowiek Las ustrzeże Wawel przed PolitycznymiProstytutkami 15.01.11, 21:27
            klara551 napisała: Jak las Birnamski zbliży się do Wawelu

---> a dopiero później przeniesie się pod Budę Ruską ...
    • mike.recz Normals, zaczynam Ci trochę współczuć. 15.01.11, 10:18
      Delikatnie rzecz ujmując rzut na głowę postępuje i nie mam na myśli swojej.
      • 1normalnycz.lowiek Dziękuję,że się ze mną zgadzasz co do meritum! 15.01.11, 10:21
        mike.recz napisał: Normals, zaczynam Ci trochę współczuć.
        Delikatnie rzecz ujmując rzut na głowę postępuje i nie mam na myśli swojej.

---> Natomiast zdolności stawiania diagnoz psychologicznych, możesz z powodzeniem rozwijać w MAK-u, u Tatiany Anodiny.
        • mike.recz Mam tylko jedno zastrzeżenie, czysto techniczne. 15.01.11, 10:29
          Czy pod pojęciem "człowiek WSI" masz na myśli denata ukrywającego i blokującego
          ujawnienie aneksu do raportu o rozwiązaniu WSI?
        • venus99 Re: Dziękuję,że się ze mną zgadzasz co do meritum 15.01.11, 11:59
          tu jest potrzebny psychiatra,nie psycholog.proponowałem ci kurację od dawna.
      • zapijaczony_ryj Re: Normals, zaczynam Ci trochę współczuć. 15.01.11, 10:22
        mike.recz napisał:

> Delikatnie rzecz ujmując rzut na głowę postępuje i nie mam na myśli swojej.

Ja mu polecam:
        www.abcsexu.pl/images/3000007511.jpg
        Za Szwejka działała cuda!
        • 1normalnycz.lowiek Widzę,że obaj bywacie na szkoleniach w MAK-u. 15.01.11, 10:45
          zapijaczony_ryj napisał: zaczynam Ci trochę współczuć.
          > mike.recz napisał:
          > > Delikatnie rzecz ujmując rzut na głowę postępuje i nie mam na myśli swojej.

---> Tam szkolą tylko i wyłącznie ekspertów od psychologii, psychiatrii i parapsychologii.
          Natomiast do spraw lotnictwa i katastrof zatrudniają kompletnych amatorów.
    • ayran Re: Człowiek WSI i Stalinówka chcą zhańbić Wawel! 15.01.11, 11:03
      Proponuję, żebyś staną im na drodze. Możesz, wzorem Rejtana, rozpiąć koszulę - myślę że widok i zapach twojej gołej klaty zatrzyma nie tylko kolumnę BOR.
      • 1normalnycz.lowiek Ty hańbisz dobre imię Jacka Kaczmarskiego 15.01.11, 11:25
        ayran napisał: myślę że widok i zapach twojej gołej klaty zatrzyma nie tylko kolumnę BOR.

---> więc nic dziwnego, że Rejtanem stajesz, by obronić gloryfikatorów WSI/UB/KGB/NKWD...
        • ayran Re: Ty hańbisz dobre imię Jacka Kaczmarskiego 15.01.11, 11:40
          Potraktowanie tego, co napisałeś, z powagą, dopiero byłoby hańbiące.

PS. Cytat z Kaczmarskiego jest autentyczny.
          • 1normalnycz.lowiek Treść cytatu nie jest tu istotna! 15.01.11, 11:46
            ayran napisał: Potraktowanie tego, co napisałeś, z powagą, dopiero byłoby hańbiące.

---> Haniebne jest pokazywanie się "w towarzystwie" porządnych ludzi tylko po to by się dowartościować. M.in. dlatego haniebne jest zachowanie Bronisława Komorowskiego.
            • ayran Re: Treść cytatu nie jest tu istotna! 15.01.11, 13:07
              Tego też nie potraktuję z powagą, inaczej trzeba by wezwać pogotowie.
          • venus99 Re: Ty hańbisz dobre imię Jacka Kaczmarskiego 15.01.11, 12:00
            to prawdziwy debil.niestety nieuleczalny.
        • lgbx Re: Ty hańbisz dobre imię Jacka Kaczmarskiego 17.01.11, 01:41
          1normalnycz.lowiek napisał:
          >Ty hańbisz dobre imię Jacka Kaczmarskiego

Co ty wiesz o Kaczmarskim? gó..no. Dobre imię? O tym, że był genialnym bardem, kochającym ojczyznę, wiedzą wszyscy. Tyle, że chlał i regularnie lał żonę i córkę to już mniej. Chyba, że dla ciebie to w porządku, bo sam tak robisz. UBeku p-lony.
    • trzecikot [...] 15.01.11, 11:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • martusia_krolowa_polski O! wasz kolega jon_ze_wsi pojechał na Wawel!! 15.01.11, 11:27

a ta Stalinowka to pewnie wasza najnowsza tutejsza gwiazda kuunbbaa?
      • venus99 Re: O! wasz kolega jon_ze_wsi pojechał na Wawel!! 15.01.11, 12:01
        ja stawiam albo na Kempę albo na Wróbel.one nawet wyglądają jak aktywistki nieboszczyka JÓzefa Wissarionowicza.
    • wariant_b Spadaj, 15.01.11, 12:04
      jeśli nawet nie jesteś w stanie zrozumieć tego, co nam linkujesz.
      • x2468 Re: Spadaj, 15.01.11, 13:23
        To glupies prowadzony przez slepca.
        www.historiasztuki.com.pl/KANON/KANON_REN/REN129-bruegel_slepcy.jpg
      • 1normalnycz.lowiek Sprawdzimy,kto lepiej zrozumiał,co kryje ten link? 16.01.11, 23:33
        wariant_b napisał: jeśli nawet nie jesteś w stanie zrozumieć tego, co nam linkujesz.

---> Ten odczyt oznacza, że piloci usiłowali odejść na drugi krąg i wyprowadzić maszynę. To jest stwierdzone. Jest to kluczowa sprawa dla ustalenia przyczyn katastrofy – powiedział nam płk Mirosław Grochowski.

Może najlepiej zrozumie Komorowski i na Wawelu się nie pojawi?
    • kremilek Re: Człowiek WSI i Stalinówka chcą zhańbić Wawel! 16.01.11, 23:49
      Ile dni trzeba, aby po wizycie żony namiestnika wywierzyć Wawel z zapachu czosnku i cebuli?
      • 1normalnycz.lowiek A nie zostawią w Jaskini?Podobno Smok na urlopie:) 17.01.11, 00:03
        kremilek napisał: Ile dni trzeba, aby po wizycie żony namiestnika wywierzyć Wawel z zapachu czosnku i cebuli?
    • snajper55 Wawel został zhańbiony pochówkiem pokurcza 17.01.11, 03:13
      Nic już Wawelu zhańbić gorzej nie może. Najgorszy prezydent, kukła swego brata, pochowany wśród królów.

S.
      • mondrala-z-po yoyne forum dla giejów w innym miejscu 17.01.11, 03:31

• simera16 Re: yoyne forum dla giejów w innym miejscu 17.01.11, 09:37
          mondrala-z-po napisał:
          yoyne forum dla giejów w innym miejscu
          >

Reklamujesz, czy zabłądziłeś...?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka