Gość: rybak IP: *.client.attbi.com 20.12.02, 23:03 zaraz zwymiotuje, najpodlejsza ryba na swiecie, nikt tego nie jeje. trzeba byc zdrowo pijanym zeby to jesc, dlatego dla polakow to delicje. bbuuuueee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bigobserver Re: polski karp 20.12.02, 23:12 Gość portalu: rybak napisał(a): > zaraz zwymiotuje, najpodlejsza ryba na swiecie, nikt tego nie jeje. > trzeba byc zdrowo pijanym zeby to jesc, dlatego dla polakow to delicje. > bbuuuueee Oczywiscie w Katarze delicji nie brakuje, wiec co tam karp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: polski karp IP: *.client.attbi.com 20.12.02, 23:14 bigobserver napisała: > Gość portalu: rybak napisał(a): > > > zaraz zwymiotuje, najpodlejsza ryba na swiecie, nikt tego nie jeje. > > trzeba byc zdrowo pijanym zeby to jesc, dlatego dla polakow to delicje. > > bbuuuueee > > > Oczywiscie w Katarze delicji nie brakuje, wiec co tam karp? jeszcze nie w Katarze, ale jak czlowiek moze karpia jesc? slabo sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: polski karp 20.12.02, 23:31 Gość portalu: rybak napisał(a): > bigobserver napisała: > > > Gość portalu: rybak napisał(a): > > > > > zaraz zwymiotuje, najpodlejsza ryba na swiecie, nikt tego nie jeje. > > > trzeba byc zdrowo pijanym zeby to jesc, dlatego dla polakow to delicj > e. > > > bbuuuueee > > > > > > Oczywiscie w Katarze delicji nie brakuje, wiec co tam karp? > > jeszcze nie w Katarze, ale jak czlowiek moze karpia jesc? slabo sie robi www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=3961118&a=3962354 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: polski karp IP: *.client.attbi.com 20.12.02, 23:42 bigobserver napisała: > Gość portalu: rybak napisał(a): > > > bigobserver napisała: > > > > > Gość portalu: rybak napisał(a): > > > > > > > zaraz zwymiotuje, najpodlejsza ryba na swiecie, nikt tego nie je > je. > > > > trzeba byc zdrowo pijanym zeby to jesc, dlatego dla polakow to d > elicj > > e. > > > > bbuuuueee > > > > > > > > > Oczywiscie w Katarze delicji nie brakuje, wiec co tam karp? > > > > jeszcze nie w Katarze, ale jak czlowiek moze karpia jesc? slabo sie robi > > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=50&w=3961118&a= > 3962354"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=50&w=39 > 61118&a=3962354</a> ale to nie ja hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: polski karp IP: *.client.attbi.com 20.12.02, 23:52 wesoly3 napisał: > ale karp po zydowsku juz jest OK ? ????? co to jest karp po zydowsku? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: polski karp 20.12.02, 23:59 to takie cos z takim czyms bez takiego czegos hehehehe - spadaj debilku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: polski karp IP: *.client.attbi.com 21.12.02, 00:09 wesoly3 napisał: > to takie cos > z takim czyms > bez takiego czegos > > hehehehe - spadaj debilku widzisz polaczku, pewnie juz wypiles tradycyjnie jak polaczek Odpowiedz Link Zgłoś
brennton Rozszerzona Formula NATO 21.12.02, 00:33 wlasnie widzialem w TV Polonia Losos w galarecie z Karpia Czy to rozszerzona formula NATO? asta la vista, boys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: Rozszerzona Formula NATO IP: *.client.attbi.com 21.12.02, 00:35 brennton napisał: > wlasnie widzialem w TV Polonia > Losos w galarecie z Karpia > > Czy to rozszerzona formula NATO? > > asta la vista, boys to znaczy ze karpie sa az tak syfiaste ze tylko galarete mozna z nich robic? Odpowiedz Link Zgłoś
brennton Na to wychodzi, niestety. 21.12.02, 00:52 wolalbym galarete z Saddama. asta la vista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: Na to wychodzi, niestety. IP: *.client.attbi.com 21.12.02, 00:54 brennton napisał: > wolalbym galarete z Saddama. > > asta la vista. nie pij wiecej dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Na to wychodzi, niestety. 21.12.02, 01:15 ty cos przewrazliwiony jestes ??? jestes alkoholikiem z wszytym esperalem ??? i szag cie trafia , ze ja sobie moge piwko wypic ??? czy jestes zakomplekionym tchozliwym zydem ktoremu jakis Polak (slusznie z reszta) przypierdolil w ryj ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: Na to wychodzi, niestety. IP: *.client.attbi.com 21.12.02, 01:57 wesoly3 napisał: > ty cos przewrazliwiony jestes ??? > jestes alkoholikiem z wszytym esperalem ??? > i szag cie trafia , ze ja sobie moge piwko wypic ??? > czy jestes zakomplekionym tchozliwym zydem > ktoremu jakis Polak (slusznie z reszta) przypierdolil w ryj ??? co to jest esperalem???????? polska witamina? (slyszalem o polackow) zydem nie jestem wesolku, mam ich gdzies ale sam chyba jestes skoro lubisz karpia (syf,syf) po zydowsku. i przypierdolisz mi w ryj?? haha bylo nie pic po polsku, denaturat nie zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Na to wychodzi, niestety. 21.12.02, 02:10 obsesja z tym denaturatem ???? kiedys wypiles i ci sie we lbie pojebalo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: Na to wychodzi, niestety. IP: *.client.attbi.com 21.12.02, 02:18 wesoly3 napisał: > obsesja z tym denaturatem ???? > kiedys wypiles i ci sie we lbie pojebalo ? nie mnie ale znam opowiadania polaczkow-pijaczkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANS A JA TAM WOLE GESIE PIPKI PO ZYDOWSKU IP: *.24.141.119.Dial1.Tampa1.Level3.net 21.12.02, 02:31 ================================= A JA TAM WOLE GESIE PIPKI PO ZYDOWSKU. ================================= Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: polski karp 21.12.02, 11:09 Polski Karp emigrowal do Izraela i plywa na Pustini jest smaczny jako gifiltefisz ! wszytko dobre z Polski wzielismy Odpowiedz Link Zgłoś