czan-dra 18.01.11, 16:07 Będzie to trudne, ale, J. Miller okazał się mądrzejszy od wszystkich PiSich razem wziętych... wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/miller-zamach-wykonuje-pan-dubieniecki-i-spolka,1,4114746,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike.recz Re: W życiu nie sądziłem, że to napiszę... 18.01.11, 16:10 Ja również jestem zaskoczony jak można pomylić Jerzego z Leszkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: W życiu nie sądziłem, że to napiszę... 18.01.11, 16:19 Fakt, pomyłka niewybaczalna...:) Za karę napiszę jeszcze raz LESZEK MILLER ... Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Zadziwiające jest jak politycy mądrzeją 18.01.11, 16:21 po utracie władzy! M. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnycz.lowiek LMiller jak był tak pozostał bolszewickim pieskiem 18.01.11, 17:02 mariner4 napisał: politycy mądrzeją po utracie władzy! ---> i dlatego w tej wypowiedzi opluwał uczciwych Polaków. Nie przez przypadek jego wypowiedzi nie są wiernymi cytatami z tego, co powiedział, bo zarówno ostrzej nazywał prezydenta Kaczyńskiego, jak i Dubienieckiego, którego wprost nazwał dewiantem! Leszek Miller pokazał, że jest zwykłym zerem i udawał głupiego twierdząc, że Lech Kaczyński "był złym prezydentem, izolowanym na arenie międzynarodowej..." Zabrakło mu odwagi, by przyznać, że to on i podobne do niego polskie - niestety - bolszewickie męty, usilnie zabiegały właśnie za granicą o taką izolację ... nie zawsze z powodzeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner.4 L. Miller miał rację! 18.01.11, 17:07 Szkoda tylko, że nie wtedy, kiedy rządził. M. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Jakimi cechami osobowości trzeba się odznaczać 18.01.11, 17:30 aby napisać taki post jak twój? O takim drobiazgu jak kultura wypowiedzi nie wspomnę. :- ( ----------------- W życiu zawsze trzeba mieć jakiś cel - powiedział snajper do syna. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Cechy osobowościowe ma człowiek 18.01.11, 17:37 Normals ma tylko układ wegetatywny. M. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnycz.lowiek Coś ty!Gdzie mi się równać z Niesiołowskim,Kutzem, 18.01.11, 17:43 mariner4 napisał: Normals ma tylko układ wegetatywny. ---> Millerem, Kuczyńskim, Wołkiem, Szostkiewiczem, Paradowską, Piterą, Kidawą-Błońską ... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Coś ty!Gdzie mi się równać z Niesiołowskim,Ku 18.01.11, 18:49 Zobaczyć samokrytykę normalsa - bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Coś ty!Gdzie mi się równać z Niesiołowskim,Ku 18.01.11, 20:48 yoma napisała: > Zobaczyć samokrytykę normalsa - bezcenne. Jutro powie, że nie wie co pisał bo był na prochach. To modne w ich środowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: LMiller jak był tak pozostał bolszewickim pie 18.01.11, 18:20 Jaki Miller jest kazdy wie.Czyli jest znany.Ty jestes jedynie malym,bezimiennym przydroznym pieskiem obszczekujacym tych ktorzy ida do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnycz.lowiek Widzisz!NawetPrzydrożnymPieskom nie jest po drodze 18.01.11, 18:30 x2468 napisał: Jaki Miller jest kazdy wie. ---> z takimi jak Miller ... Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Zadziwiające jest jak politycy mądrzeją 18.01.11, 20:41 mariner4 napisał: > po utracie władzy! > M. A może to my tak bardzo ich negujemy, gdy są u władzy? :))) Mille to szczwany lis - wykształcony, inteligentny (wrodzona i nabyta). Podobnie Kwaśniewski, Kalisz... Cóż, skoro źle nam się kojarzą. Dzisiaj nie do przyjęcia byłyby regulowane ceny chleba, energii, czy zapewnienie dachu starcom z 250 zł emerytury (wybiegam w przyszłość ale dostałam pismo od ZUS, z informacją że po 10 latach pracy uskładałam 150 zł z groszami emerytury i zapewnienie, że jeśli dopracuję do końca /jakieś 20 lat) to otrzymam nawet 250 zł- po 10 latach 150 a po kolejnych 20 latach jeszcze 100 na plusie!). Nic nie poradzę na moje zboczenie ale lubię słuchać starej kadry ( mają o wiele lepszą dykcję niż panowie K.) i bywa, w chwilach deprechy,gdy zastanawiam się co by zrobił Gierek, gdyby dane mu było zaciągnąć nasze obecne zadłużenie a jeszcze miałby miliony euro z dotacji unijnych,,,, Jak wspomniałam - deprecha - nie strzelajcie. - Osoba nie zdająca sobie sprawy z szansy porażki może być kijem wepchniętym w szprychy roweru historii. (Terry Pratchett) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: W życiu nie sądziłem, że to napiszę... 18.01.11, 16:35 Zanim Miller to powiedział, był tutaj wątek... zamach na (zdrowy)* rozsądek... Całkowita racja w obu wypadkach :) * - nie pamiętam, czy był to po prostu rozsądek, czy zdrowy rozsądek... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: W życiu nie sądziłem, że to napiszę... 18.01.11, 16:52 czan-dra napisał: > Będzie to trudne, ale, J. Miller okazał się mądrzejszy od wszystkich PiSich raz > em wziętych... To prawda. Natomiast do dziś nie wiadomo czy GTW (Grupa Trzymająca Władzę) wysłała L.Rywina czy wezwała? --------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mowiono.mi.ze.to.on To zamach na inteligencję Polaków 18.01.11, 17:16 Dobrze Miller podsumował Dubienieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: W życiu nie sądziłem, że to napiszę... 18.01.11, 17:34 Miller dobrze powiedział,szkoda,że tak niewiele znaczy w SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: W życiu nie sądziłem, że to napiszę... 18.01.11, 20:54 cookies9 napisała: > Miller dobrze powiedział,szkoda,że tak niewiele znaczy w SLD. Zeszmacił się z Samoobroną. Gdyby wziął na wstrzymanie, ukazałby się Politykiem a tak, jest tylko karierowiczem (dla młodych: zastąpić słowem "celebryta" - człowiek bez innych dochodów i ambicji niż te płynące z klikania na Plotku) Odpowiedz Link Zgłoś
paprykowychips Re: W życiu nie sądziłem, że to napiszę... 18.01.11, 17:39 Już był u władzy i jakoś sie nie utrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: W życiu nie sądziłem, że to napiszę... 18.01.11, 18:14 paprykowychips napisał: > Już był u władzy i jakoś sie nie utrzymał. Jednak znacznie dłużej, niż Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: W życiu nie sądziłem, że to napiszę... 18.01.11, 20:56 paprykowychips napisał: > Już był u władzy i jakoś sie nie utrzymał. Nie miał w opozycji Kaczyńskiego, Gdyby miał do dyspozycji dzisiejszy PiS to nawet jakby biegał bez gaci bo placu Zamkowym i wykrzykiwał nieokreślone wykrzykniki - ostałby się. Odpowiedz Link Zgłoś
trel Re: W życiu nie sądziłem, że to napiszę... 18.01.11, 18:40 A co tu mądrego jest?! Pan Tusk od 9 mies. nie może dojść tołku z Ruskimi, ściemnia o konwencji chicagowskiej. Grzecznie oddał sprawę w ruskie ręce, czeka nie wiadomo na co. Robotę odwala Zespół Parlemantarny Bo ludzie chcą wiedzieć, co się stało! A Pan Miller niech nie udaje, że go oświeciło i niech nie kłamie, że wina jest po stronie polskiej. Bo wątpliwości jest dużo, aż za dużo jak na tyle miesięcy śledztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: W życiu nie sądziłem, że to napiszę... 18.01.11, 21:00 trel napisał: > A co tu mądrego jest?! > > Pan Tusk od 9 mies. nie może dojść tołku z Ruskimi, ściemnia o konwencji chicag > owskiej. Grzecznie oddał sprawę w ruskie ręce, czeka nie wiadomo na co. > > Robotę odwala Zespół Parlemantarny Bo ludzie chcą wiedzieć, co się stało! > > A Pan Miller niech nie udaje, że go oświeciło i niech nie kłamie, że wina jest > po stronie polskiej. Bo wątpliwości jest dużo, aż za dużo jak na tyle miesięcy > śledztwa. Ble ble ble ble.... A nasi mieli minima, nie mieli za ciężkiego samolotu i reagowali gdy wieża w Smoleńsku powiedziała, że warunków do lądowania nie ma.... RZYG oraz jeszcze jeden RZYG u WON OD mieszania mnie w te cyrki! Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: W życiu nie sądziłem, że to napiszę... 18.01.11, 20:24 Temu panu już podziękowaliśmy choć nie mogę odmówić Mu racji w "tym temacie" Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan Miller, Leszek, 18.01.11, 20:53 nie zasłużył się dobrze, bo zredukował własną partię, będąc jej przywódcą, do mało zauważalnego marginesu. Co nie znaczy, że nie potrafi myśleć i działać. wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/4115261,wiadomosc-drukuj.html Tutaj jest też część jego wywiadu. A tego nienormalnego, który zapewnia wszystkich o swej normalności "jak Boga kocham, przysięgam, jestem normalny!" powinno się tylko ignorować, nie tylko na wulgarności i patologiczną agresję, ale na idiotyzm. Mógłby np. założyć forum idiotów i zostać kierownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś