redakcja 09.10.01, 12:59 jawal, Levy i Mike proponują, żeby wszystkie wątki o Colleonim przenieść do osobnego podforum. ZetKa ostro zaprotestował. A co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Koala Re: Colleoni do podforum? IP: 157.25.198.* 09.10.01, 13:38 redakcja napisał(a): > jawal, Levy i Mike proponują, żeby wszystkie wątki o Colleonim przenieść do oso > bnego podforum. > ZetKa ostro zaprotestował. A co Wy na to? Niech będzie, już dużo pozytywnego szumu narobiliśmy i swego dopięliśmy. Proponuję natomiast na forum pozostawić ewnetualne wątki dotyczące kolejnych cennych zabytków uprowadzonych ze Szczecina lub zniszczonych, tj. pomnik proroka i sediny. Może coś z tego wyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: Colleoni do podforum? IP: *.robotics.ntua.gr 09.10.01, 13:47 > Niech będzie, już dużo pozytywnego szumu narobiliśmy i swego dopięliśmy. Znaczy czego? Swiadomosci miejskiej? Mika nadal nie wie, kto to Colleoni... Colleoniego? Nie dostalismy go jeszcze :(( I nie wiadomo czy dostaniemy, bo nie wiadomo ile mamy pieniazkow.. > Proponuję natomiast na forum pozostawić ewnetualne wątki dotyczące kolejnych > cennych zabytków uprowadzonych ze Szczecina lub zniszczonych, tj. pomnik prorok > a > i sediny. Może coś z tego wyjdzie :) Nie przerzucac niczego, co nie jest warte wyciszania. Dopoki nie odzyskamy Colleoniego, nie mozna uciszyc tematu, bo skonczy sie tak jak z Kurskiem - afera byla wielka, nikt nie chcial go ciac, bo to skazenie, itp. Ale jak sie nagle uciszylo (przez przypadek, bo to akurat Arabowie nowe ladowisko sobie w WTC urzadzili) to go szybciutko pocieli. Zeby tak samo nie stalo sie z Colleonim - my sprawe uciszymy, rektor to wykorzysta, szybciutko cos tam zachachmeci, a my nie dostaniemy nic :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koala do Zetki IP: 157.25.198.* 09.10.01, 13:51 Zetka bądź optymistką. Nic nie wykombinuje bo gwarantują to Runowicz i Piskorski. W razie czego zawsze możemy ponowić atak medialny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: do Zetki IP: *.robotics.ntua.gr 09.10.01, 14:01 > Zetka bądź optymistką. No way! Nie twierdze, ze bycie kobieta jest zle, ale mi jest dobrze byc mezczyzna i nie chce mi sie specjalnie tego zmieniac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: do ZetKi IP: *.robotics.ntua.gr 09.10.01, 14:18 > Figalarz z ciebie kwiatku ;) No chyba raczej figlarz ;) Bo juz na pewno nie figalarz (to taki co pokazuje fige? ;) ani figlara... btw prosze pisac do ZetKi, a nie do Zetki, bo to nawet glupia forum-wyszukiwarka rozroznia jako dwie inne osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Ostatni boj Bartolomeo Colleoniego IP: *.*.*.* 10.10.01, 13:09 Uwazam ze dla sprawy pomnika Colleoniego nalezy uruchomic podforum bo: -umowa juz podpisana i czas zbierac pieniadze a nie dyskutowac -ostatnie gwaltowne rozmnozenie watkow colleonistycznych wprowadzilo balagan, powtorzenia, ciezko je czytac i cos dopowiadac bo latwo przeoczyc -osoby, ktore nie sa zainteresowane sprawa - widzac monotematycznosc forum - lada chwila trafi szlag i zaczna ja bojkotowac lub osmieszac -Mojzesza i Sedyny nie przenosic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: Ostatni boj Bartolomeo Colleoniego IP: *.robotics.ntua.gr 10.10.01, 13:15 > Uwazam ze dla sprawy pomnika Colleoniego nalezy uruchomic podforum bo: [...] oki, niech wam bedzie, troche racji w tym jest, a mnie i tak ostatnio zwisa, troche wiecej klikania zajmuje troche wiecej czasu, wiec sie codziennie bede nudzic 5 sekund mniej w pracy Tylko blagam redakcje, naprawcie co nie dziala, bo juz mnie szlag trafia od tego ciaglego klikania w odpowiedz, ze nie chce debugowac... I POWIEDZCIE WRESZCIE ILE PIENIEDZY MAMY! A najlepiej dorzuccie link na colleoni.pl, mysle, ze sie zgodza. > -Mojzesza i Sedyny nie przenosic Odpowiedz Link Zgłoś