mariner.4 09.02.11, 21:05 Kępa, Wróbel i Sobecka? To dlatego tak zaciekle PiS broni spotów w TV. M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.krisk Gust Prezesa się zmienia.... 09.02.11, 21:10 Swego czasu promował kobiety ekstrawaganckie: Szczypińska, Rokita, itp. Wiecie - róża w zębach i harakiri dla Prezesa. Teraz czas wojenny nastaje, toteż i kobiety w typie Wandy Wasilewskiej: Sobecka, Kępa.... Pryncypialne ideologicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mowiono.mi.ze.to.on Re: Gust Prezesa się zmienia.... 09.02.11, 21:35 Róża w zębach przed księdzem trzeba dodać Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Nowe aniołki prezesa? 09.02.11, 21:13 Wybrał Kaczor modele bojowe straszliwie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Nowe aniołki prezesa? 09.02.11, 21:15 dupetek napisał: > Wybrał Kaczor modele bojowe straszliwie:)) powinni cie uskarżyć dzieciaku ; bo nie wiesz co piszesz ..... Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Nowe aniołki prezesa? 09.02.11, 21:19 Uskarż mnie! USKARŻ głupku:))) xulu napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Nowe aniołki prezesa? 09.02.11, 21:27 dupetek napisał: > Uskarż mnie! USKARŻ głupku:))) > Uskarż mnie, bo sam jestem winien temu, Uskarż mnie i od dziś się za mnie nie módl, Uskarż mnie nie mogłem zrobić podlej. Niczym mnie nie oblej, A raczej uskarż mnie, Uskarż mnie, przekleństwo cię pokrzepi, Uskarż mnie, donosów tylko nie pisz, Uskarż mnie, lecz ugodź słowem słabszem, Nie w biurze, w teatrze, intymnie już raczej, Uskarż mnie, uskarż mnie, uskarż mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Tygrysy? Raczej Grube Berty.... 09.02.11, 21:26 I to grubością charakteru głównie - patrz "Marchołt Gruby a Sprośny"...... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Markietanki:) 09.02.11, 23:46 Zapewne też żywe tarcze! dupetek napisał: > Wybrał Kaczor modele bojowe straszliwie:)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Nowe aniołki prezesa? 10.02.11, 07:10 dupetek napisał: > Wybrał Kaczor modele bojowe straszliwie:)) :) i bojowe, i straszliwe - to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
czart_polski Re: Diablice prezesa nt 09.02.11, 21:25 wypraszam sobie diablice są od kuszenia a nie straszenia Odpowiedz Link Zgłoś
blind_as_a_bat Re: Nowe aniołki prezesa? 10.02.11, 07:24 Pan Prezes się zbroi. Wojna trwa. Odpowiedz Link Zgłoś