homosovieticus 27.04.04, 10:52 proszę o krótkie wypowiedzi. Jeśli ktoś chciałby uzasadnić swoją wypowiedź , to byłbym wdzięcznym. Śmiało, tak jak czujesz i myslisz, tak napisz!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hydy Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 27.04.04, 10:57 homosovieticus napisał: > proszę o krótkie wypowiedzi. Jeśli ktoś chciałby uzasadnić swoją wypowiedź , > to byłbym wdzięcznym. > Śmiało, tak jak czujesz i myslisz, tak napisz!! poddajesz się pod osąd? :) kto jest bez winy... i tak dalej...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 27.04.04, 11:00 hydy napisał: > homosovieticus napisał: > > > proszę o krótkie wypowiedzi. Jeśli ktoś chciałby uzasadnić swoją wypowiedź > , > > to byłbym wdzięcznym. > > Śmiało, tak jak czujesz i myslisz, tak napisz!! > > poddajesz się pod osąd? :) > kto jest bez winy... i tak dalej...? :) zapomniałeś udzielić odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piessek Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 27.04.04, 11:05 A to niby dlaczego, nie ponimaju... Odpowiedz Link Zgłoś
hydy Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 27.04.04, 11:14 homosovieticus napisał: > hydy napisał: > > > homosovieticus napisał: > > > > > proszę o krótkie wypowiedzi. Jeśli ktoś chciałby uzasadnić swoją wypo > wiedź > > , > > > to byłbym wdzięcznym. > > > Śmiało, tak jak czujesz i myslisz, tak napisz!! > > > > poddajesz się pod osąd? :) > > kto jest bez winy... i tak dalej...? :) > zapomniałeś udzielić odpowiedzi! juz to dzisiaj uczyniłem w innym wątku - przecież o tym wiesz? ale co Cie napadło aby przeprowadzać taki plebiscyt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Nie, zostań. Brakuje jeszcze homocatholicusa IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 11:05 Reprezentujesz poglądy jakiejś grupy społecznej, Zostań, Mogę się z tobą nie zgadzać, ale bez ciebie nie poznałbym sposobu myslenia homosovieticusa. Brakuje mi na forum homocatholicusa, człowieka szarpanego między zdrowym rozsądkiem a posłuszeństwem klerowi, pomiędzy niemoralnością a egzaltowaną religijnością, pomiędzy chęcia podobania się Bogu a niezdolnością do samodzielnego myslenia w sprawach wiary, człowieka zagubionego pomiędzy lojalnością Bogu a klerowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia.basia Ani mi się waż!:) IP: *.localdomain / *.kim.pl 27.04.04, 11:07 Homo, idź nad morze, powdychaj jodu i ... damy radę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Niech żyje wolność słowa!!!! - freedom fighter 27.04.04, 11:12 O to przecież walczyłem. Uzasadnienie: "Donos 1" Do Postępowej Ludzkości Niniejszym oświadczam, że jestem ostro przeciw A. Hitlerowi i jego klice. Uważam, że A. Hitler był zły i potępiam kategorycznie. Również jestem przeciwko cesarzowi Neronowi, przeciwko chińskiemu cesarzowi Ming, oraz przeciwko uciskowi warstwy chłopskiej w starożytnym Egipcie przez Faraona. podkreślam z naciskiem, że te moje poglądy głoszę z podniesioną przyłbicą i wcale się nie boję reakcyjnych głosów. Za to proszę Sz. Postępową Ludzkość o przesłanie mi Nagrody Pokoju im. Nobla. Jak nie może być w Dolarach, to może być w Markach Zachodnich. Z postępowym pozdrowieniem Sławomir Mrożek - freedom fighter Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 27.04.04, 11:18 Mogę Ci poprawić humor i założyć identyczny wątek ale pytanie będzie dotyczyć mojej skromnej osoby. Chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 27.04.04, 11:26 NIEEEE! Ja mam dobry humor. :)) Chcę wiedzieć co ludzie myslą na temat, czy powinienem odejść z forum kraj. dzięki za ten post! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 27.04.04, 11:27 Ale taki post też świadczy o wysokim mniemaniu o sobie, zaraz ci jeszcze coś z Mrożka mam dołożyć? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus to takie proste! chcę wiedzieć co myslicie o tym 27.04.04, 11:33 To nie jest żadna kokieteria z mojej strony.Chcę wiedzieć co o tym myśli wiekszość ludzi na forum. Nie mam żadnego ukrytego celu.Chcę wiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus prośba do Giwi żeby pozwoliła na "jak kto może" 27.04.04, 11:43 homosovieticus napisał: > proszę o krótkie wypowiedzi. Jeśli ktoś chciałby uzasadnić swoją wypowiedź , > to byłbym wdzięcznym. > Śmiało, tak jak czujesz i myslisz, tak napisz!! Usunełaś trzy głosy na "TAK".Pozwól - jesli możesz - każdemu na wyrażenie swojej mysli w sposob , który uzna za najwłaściwszy. Proszę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Życzę homosovieticusowi jak i innym forumowiczom IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 12:06 wiosennego optymizmu. Na pewno różnorodność myśli jest bogactwem dla nas wszystkich. Homosovieticusie byłeś i jesteś elegancki i szczery w swoich wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy nie zamieniajmy forum w rynsztok IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 13:01 Drogi Homosovieticusie, Tutaj się z tobą nie zgodzę. Jestem za usuwaniem z forum tekstów wulgarnych i obscenicznych. Owszem, reprezentują one naszą rzeczywistość, ale nie zamieniajmy forum w rynsztok. Ten język, to może część spuścizny po "kulturze" prosowieckiej, ale zostawmy ją już na śmietniku historii. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 27.04.04, 12:08 Nie :) Nie przejmuj się tymi baranami.Wiesz, w zasadzie możesz być dumny z tych ataków :) Tak traktowane są tu osoby wybijające się w jakiś sposób ponad przeciętność ( nie mam tu na myśli działlności Oszołoma).Swoje przeszły tu Kataryna i Basia :( To, że jesteś atakowany zarówno przez pospolitych kretynów, jak i agorowych hunwejbinów ( takich jak Eva i bratek) tylko dobrze świadczy o Tobie :) z wyrazami sympatii i solidarności L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Dzięki homosovietiucusowi wiem, że wiosna nad IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 13:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Bałtykiem jest piękna IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 13:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Dzięki homosovietiucusowi (wyznanie) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.04, 17:33 dzieki homosovieticusowi poznalam zabawny dowcip na temat przedsmiertnych wyznan trzech pan. To chyba jedyne co mu zawdzieczam. Za chwile odpowiem smiertelnie powaznie na jego pytanie, ustawie sie w tym celu na koncu kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 14:57 A wlasciwie dlaczego masz odchodzic? Nie wiem co prawda ilu jest piszacych pod tymi nickami, ale poruszasz ciekawe tematy. Sam dziwie sie niecheci niektorych "elit" do ciebie a juz porownanie z oszolomem jest chwytem z najnizszej szuflady z ich strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek A kto jest a kto nie jest oszołomem kto to wie ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 15:39 Oszołomy nie dajcie się antoszołomom. Antyoszołomy nie dajcie się oszołomom. Byle grzecznie i wyrozumiale względem siebie nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 27.04.04, 15:09 NIE! A dlaczego nie, to niech już piszą mądrzejsi i ogólnie wybitni. Na przykład Maciej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 15:12 Nie mogłeś się powstrzymać przed personalnym wtrętem? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 27.04.04, 15:17 Gość portalu: abc napisał(a): > Nie mogłeś się powstrzymać przed personalnym wtrętem? Ależ w tym nic złośliwego nie ma. Maciej na pewno potwierdzi, że jest wybitny. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz A tak już całkiem poważnie 27.04.04, 15:26 goniacy.pielegniarz napisał: > Gość portalu: abc napisał(a): > > > Nie mogłeś się powstrzymać przed personalnym wtrętem? > > Ależ w tym nic złośliwego nie ma. Maciej na pewno potwierdzi, że jest wybitny. A tak poważnie to przepraszam za ten post na temat Macieja. Niegodnie się zachowałem i biję się w piersi. Nie chciałbym w żaden sposób izolować go, a co gorsza, wywierać presję na tysiące osób piszących na forum, aby wszyscy wspólnie izolowali Macieja. Przyznaję. To było straszne i nie tyle był to wtręt z mojej strony co wręcz wstręt, który czuję teraz do siebie. Mam nadzieję, że Giwi wytnie ten niegodny post. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: A tak już całkiem poważnie 27.04.04, 15:27 goniacy.pielegniarz napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Gość portalu: abc napisał(a): > > > > > Nie mogłeś się powstrzymać przed personalnym wtrętem? > > > > Ależ w tym nic złośliwego nie ma. Maciej na pewno potwierdzi, że jest wybi > tny. > > A tak poważnie to przepraszam za ten post na temat Macieja. Niegodnie się > zachowałem i biję się w piersi. Nie chciałbym w żaden sposób izolować go, a co > gorsza, wywierać presję na tysiące osób piszących na forum, aby wszyscy > wspólnie izolowali Macieja. Przyznaję. To było straszne i nie tyle był to wtręt > > z mojej strony co wręcz wstręt, który czuję teraz do siebie. Mam nadzieję, że > Giwi wytnie ten niegodny post. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 27.04.04, 15:25 homosovieticus napisał: > proszę o krótkie wypowiedzi. Jeśli ktoś chciałby uzasadnić swoją wypowiedź , > to byłbym wdzięcznym. > Śmiało, tak jak czujesz i myslisz, tak napisz!! Homo, nie przejmuj się, naprawdę nie warto. Zrób tak jak Ty chcesz a resztą się nie przejmuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? IP: 82.160.16.* 27.04.04, 16:42 Panie "homosovieticus" w żadnym wypadku. Powiem tylko o jednym przypadku jaki mnie z Pana strony spotkał. Jakieś 1.5 m-ca temu (nie pamiętam nawet wątku) tak mnie Pan rozbawił swymi wierszykami(aforyzmami) jak jeszcze nikt i nigdy dotąd i póżniej. Atakami na swoje(czyli Pańskie) poglądy radziłbym się nia przejmować, taki już (niestety czasami obrzydliwy) charakter nas uczestników forum i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.04, 17:44 Moim zdaniem wcale nie musisz odchodzic z tego forum.Moglbys wprawdzie zmienic choc troche swoje obyczaje, ale wiem ze tego nie zrobisz, gdyz rola (eufemistycznie rzecz nazywajac) enfant terrible bardzo Ci odpowiada. Ale czy moglbys zrobic prezent osobom,ktore nie lubia Twoich postow? Prezent w sumie nie taki znowu wyszukany: zacznij sie logowac zawsze kiedy wchodzisz na forum i pozostan temu nickowi wierny. Wtedy niektorzy z nas ustawia sobie "moje forum" z wyeliminowaniem Twoich postow, a pozostali pozostana Twoimi wiernymi czytelnikami. Bylbys zdolny do takiego gestu? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 27.04.04, 17:59 Gość portalu: eva napisał(a): > Moim zdaniem wcale nie musisz odchodzic z tego forum.Moglbys wprawdzie zmienic > choc troche swoje obyczaje, ale wiem ze tego nie zrobisz, gdyz rola > (eufemistycznie rzecz nazywajac) enfant terrible bardzo Ci odpowiada. > Ale czy moglbys zrobic prezent osobom,ktore nie lubia Twoich postow? Prezent w > sumie nie taki znowu wyszukany: zacznij sie logowac zawsze kiedy wchodzisz na > forum i pozostan temu nickowi wierny. Wtedy niektorzy z nas ustawia sobie "moje > > forum" z wyeliminowaniem Twoich postow, a pozostali pozostana Twoimi wiernymi > czytelnikami. > Bylbys zdolny do takiego gestu? Marian, kiedy się pojawia we wcieleniu Homo, zawsze się loguje:) No chyba, że są jakieś kłopoty z forum (czasami system wylogowywuje co po chwilę - tak było przedwczoraj np.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.04, 18:10 droga Basiu, widze ze jestes kopalnia wiedzy o tym forum,ale ja widywalam tez posty z gosciem portalu homo z IP cos tam Gdynia.Nie powiesz mi chyba ze to nie on? Wlasnie umykam w pospiechu z miasta stol.zagrozonego najazdem hunow, nie wiem wiec czy zdaze jeszcze przeczytac Twoja odpowiedz o ile rzecz jasna mi odpowiesz. W kazdym razie mam przed soba caly tydzien w gluszy,sprobuje w tym czasie przemyslec Twoje sugestie z watku Rywin mowi. jeszcze raz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? IP: 82.160.16.* 27.04.04, 18:15 Proszę mnie nie kojarzyć z Panem "homosovieticus" i Panem "Marian", w niczym mi to oczywiście nie uwłacza ale wolę być "Henryk" Ps. Proszę ,jeśli łaska dokładniej przyjrzeć się mojemu IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? IP: 82.160.16.* 27.04.04, 18:18 Dla ścisłości to jest Re. do wypowiedzi Pani "eva". Z poważaniem. Henryk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva do Henryka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.04, 18:28 to chyba jakies nieoporozumienie albo zart,ktorego nie mam czasu zglebiac.czyzbys wchodzil na forum jako homo z Gdyni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Do Pani "eva" IP: 82.160.16.* 27.04.04, 18:36 Ze nieporozumienie to fakt, może mi w takim razie zechce Pani pomóc w udowodnieniu, że nie jestem wielbłądem ani homo z Gdyni ani Bóg wie jeszce kim, jestem po prostu "Henryk" o "IP: 82.160.16.* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Do Pani "eva" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.04, 18:39 panie Henryku, nie bardzo rozumiem problem.przepraszam,ale wlasnie w tej chwili wyjezdzam.wszelkie problemy na tym forum rozwiazuje pani Basia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśl złota Do Pani "eva" IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 28.04.04, 11:57 Gość portalu: eva napisał(a): > panie Henryku, nie bardzo rozumiem problem.przepraszam,ale wlasnie w tej chwili > > wyjezdzam.wszelkie problemy na tym forum rozwiazuje pani Basia > pozdrawiam To fakt:) A jak nie rozwiązuje, to powoduje, w każdym razie jest ekspertem. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz MAM PROSTSZE ROZWIĄZANIE 27.04.04, 18:40 Gość portalu: eva napisał(a): > Moim zdaniem wcale nie musisz odchodzic z tego forum.Moglbys wprawdzie zmienic > choc troche swoje obyczaje, ale wiem ze tego nie zrobisz, gdyz rola > (eufemistycznie rzecz nazywajac) enfant terrible bardzo Ci odpowiada. > Ale czy moglbys zrobic prezent osobom,ktore nie lubia Twoich postow? Prezent w > sumie nie taki znowu wyszukany: zacznij sie logowac zawsze kiedy wchodzisz na > forum i pozostan temu nickowi wierny. Wtedy niektorzy z nas ustawia sobie "moje > > forum" z wyeliminowaniem Twoich postow, a pozostali pozostana Twoimi wiernymi > czytelnikami. > Bylbys zdolny do takiego gestu? Nie czytaj jego postów - to znaczy, nie klikaj w nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: MAM PROSTSZE ROZWIĄZANIE 27.04.04, 18:47 goniacy.pielegniarz napisał: > Gość portalu: eva napisał(a): > > > Moim zdaniem wcale nie musisz odchodzic z tego forum.Moglbys wprawdzie > zmienic > > choc troche swoje obyczaje, ale wiem ze tego nie zrobisz, gdyz rola > > (eufemistycznie rzecz nazywajac) enfant terrible bardzo Ci odpowiada. > > Ale czy moglbys zrobic prezent osobom,ktore nie lubia Twoich postow? Preze > nt > w > > sumie nie taki znowu wyszukany: zacznij sie logowac zawsze kiedy wchodzisz > na > > forum i pozostan temu nickowi wierny. Wtedy niektorzy z nas ustawia > sobie "moje > > > > forum" z wyeliminowaniem Twoich postow, a pozostali pozostana Twoimi wiern > ymi > > czytelnikami. > > Bylbys zdolny do takiego gestu? > > > Nie czytaj jego postów - to znaczy, nie klikaj w nie. Widocznie z jakichś powodów nie pomaga :) Dziwne, że dając Homo tę radę sama się nie loguje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pragmatyczna do Kataryny IP: *.net.autocom.pl 27.04.04, 21:08 Przyznaje, ze malo rozumiem z tej wymiany, ale wydaje mi sie, ze propozycja evy (od tej danej jej przez pielegniarza), wydaje mi sie rozsadniejsza. Przeciez niektóre watki maja po kilkadziesiat postów, klikanie po kolei (z ew. ominieciem "raf" to czysta strata czasu. Taka wstepna selekcja (z calosci) pewnie by byla wygodniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: do Kataryny 27.04.04, 21:40 Gość portalu: pragmatyczna napisał(a): > Przyznaje, ze malo rozumiem z tej wymiany, ale wydaje mi sie, ze propozycja evy > > (od tej danej jej przez pielegniarza), wydaje mi sie rozsadniejsza. Przeciez > niektóre watki maja po kilkadziesiat postów, klikanie po kolei (z ew. > ominieciem "raf" to czysta strata czasu. Taka wstepna selekcja (z calosci) > pewnie by byla wygodniejsza. Zgadzam się, propozycja jest praktyczniejsza, pod warunkiem, że dotyczy wszystkich - niech się wszyscy logują, wtedy każdy będzie mógł omijać kogo chce. Postulat "loguj się bo nie chcę cię widzieć" wysuwany przez osobę, która sama się nie loguje (a tym samym nie daje innym możliwości usunięcia się z ich monitorów) wydaje mi się trochę śmieszny. Ale ten wątek to pokłosie innego, którego pewnie nie czytałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: do Kataryny- TY TO LUBISZ BYC ODWETOWA 28.04.04, 07:30 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: pragmatyczna napisał(a): > > > Przyznaje, ze malo rozumiem z tej wymiany, ale wydaje mi sie, ze propozycj > a > evy > > > > (od tej danej jej przez pielegniarza), wydaje mi sie rozsadniejsza. Przeci > ez > > niektóre watki maja po kilkadziesiat postów, klikanie po kolei (z ew. > > ominieciem "raf" to czysta strata czasu. Taka wstepna selekcja (z calosci) > > > pewnie by byla wygodniejsza. > > > > Zgadzam się, propozycja jest praktyczniejsza, pod warunkiem, że dotyczy > wszystkich - niech się wszyscy logują, wtedy każdy będzie mógł omijać kogo > chce. Postulat "loguj się bo nie chcę cię widzieć" wysuwany przez osobę, która > sama się nie loguje (a tym samym nie daje innym możliwości usunięcia się z ich > monitorów) wydaje mi się trochę śmieszny. Ale ten wątek to pokłosie innego, > którego pewnie nie czytałaś. Eva ma 20 wpisow na forum w sumie i ciezko je znalezc,a homo wali 20 dziennie i ciezko sie o nie nie przewrocic. Ty jak zwykle roznicy nie widzisz,bo odwetowa jestes. Zaszkodziloby Ci troche bardzie sophisticated widzenie prostej poniekad sprawy? Wolisz jak zwykle niewybredne oko za oko,a szkoda bo ten facet co ma obsesje na Twoim punkcie ocenia Cie duuuuuuuzo wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
micaela Re: do Kataryny- TY TO LUBISZ BYC ODWETOWA 28.04.04, 11:10 aleś sie Kataryna Evy czepiła! Specjalnie przestudiowałam na tę okoliczność wątek 'do oszoła'.Ona ma racje,a Ty okropnie na nią napadłaś.Nic dziwnego że Cię w wątku 'Rywin mówi'nieustępliwą,agresywną carycą Kataryną nazwała.Rzeczywiście powinnaś zostać zdetronizowana.Przewodnik forumowego stada nie powinien być taki jadowity i małostkowy. A homo niech nie urządza głupich plebiscytów,bo i tak z tego forum nie zniknie chociaż powinien.Wielu by się tu wpisało żeby sobie poszedł,ale boją się jego chamstwa i agresji. a a Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: do Kataryny- TY TO LUBISZ BYC ODWETOWA 28.04.04, 12:12 micaela napisała: > aleś sie Kataryna Evy czepiła! Specjalnie przestudiowałam na tę okoliczność > wątek 'do oszoła'.Ona ma racje,a Ty okropnie na nią napadłaś.Nic dziwnego że > Cię w wątku 'Rywin mówi'nieustępliwą,agresywną carycą Kataryną > nazwała.Rzeczywiście powinnaś zostać zdetronizowana.Przewodnik forumowego stada > > nie powinien być taki jadowity i małostkowy. Już się nie mogę doczekać, grono detronizatorów się powiększa i mnie to cieszy bo jestem bardzo ciekawa jak tę procedurę impeachmentu będziecie przeprowadzać. Zwłaszcza, że od dawna już nie jestem tu żadnym liderem i wątpię, żebym kiedykolwiek była więc apele o detronizację w sytuacji braku tronu brzmią pociesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśl złota cztery złote myśli po prostu IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 28.04.04, 13:25 Pamiętaj, że zawsze możesz na niektórych liczyć, takich, co to: 1. Obronią Twój tron 2. Może zdołają przepędzić złych doradców 3. Zawsze chętnie się z Tobą podroczą 4. I dla których stanowisz warunek konieczny istnienia tego forum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: cztery złote myśli po prostu 28.04.04, 15:54 Gość portalu: myśl złota napisał(a): > Pamiętaj, że zawsze możesz na niektórych liczyć, takich, co to: > 1. Obronią Twój tron > 2. Może zdołają przepędzić złych doradców > 3. Zawsze chętnie się z Tobą podroczą > 4. I dla których stanowisz warunek konieczny istnienia tego forum. > :) Widze,ze tu o mnie mowa! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: cztery złote myśli po prostu 28.04.04, 16:25 Gość portalu: myśl złota napisał(a): > Pamiętaj, że zawsze możesz na niektórych liczyć Nie martw się, bez względu na to ile postów napisze te kilka osób dla których nie jestem najgorszym co się temu forum mogło przytrafić i tak do końca moich dni tutaj o wiele więcej do poczytania będą mieli ci, którym największą przyjemność sprawia inicjowanie walki o tron lub kibicowanie kolejnym "detronizatorom". Te dowcipy o grupie trzymającej forum już mnie dawno nie śmieszą ale to sprawdzona broń a i cel łatwy. No i to się zawsze podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: cztery złote myśli po prostu 28.04.04, 17:01 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: myśl złota napisał(a): > > > Pamiętaj, że zawsze możesz na niektórych liczyć > > > > Nie martw się, bez względu na to ile postów napisze te kilka osób dla których > nie jestem najgorszym co się temu forum mogło przytrafić i tak do końca moich > dni tutaj o wiele więcej do poczytania będą mieli ci, którym największą > przyjemność sprawia inicjowanie walki o tron lub kibicowanie > kolejnym "detronizatorom". Te dowcipy o grupie trzymającej forum już mnie dawno nie śmieszą ale to sprawdzona broń a i cel łatwy. No i to się zawsze >podoba. Imponuje mnie,jak Twoja grupa mocno zwiera szeregi i wystepuje w Twojej obronie, bo ja tu rzekomo z rakieta ziemia-powietrze na Ciebie czekam. Przeciez wiesz,ze mam obsesje na Twoim punkcie ,tylko nie mow tego Przystojniakowi,bo gotow wokorzystac to w niewygodnym dla mnie momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśl złota cztery złote myśli po prostu 2 IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 28.04.04, 17:52 Podtrzymuję wszystko, co napisałem w poprzednim poście, a zwłaszcza punkt 4. A tekstem jeszcze bardziej otwartym: Twoje posty lubię bardzo, co nie przeszkadza mi zauważać pełnych zdrowego rozsądku postów Evy lub moich własnych :) p.s. Moja "grupa trzymająca władzę na forum" nie jest grupą, o której pisze Maciek. Pisałem o niej całkiem poważnie. Ale przed chwilą obiecałem w innym wątku, że nie będę się na te tematy więcej wypowiadał, no więc nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: cztery złote myśli po prostu 2 29.04.04, 00:30 Gość portalu: myśl złota napisał(a): > Podtrzymuję wszystko, co napisałem w poprzednim poście, a zwłaszcza punkt 4. > A tekstem jeszcze bardziej otwartym: Twoje posty lubię bardzo, co nie > przeszkadza mi zauważać pełnych zdrowego rozsądku postów Evy lub moich > własnych :) > > p.s. Moja "grupa trzymająca władzę na forum" nie jest grupą, o której pisze > Maciek. Pisałem o niej całkiem poważnie. Ale przed chwilą obiecałem w innym > wątku, że nie będę się na te tematy więcej wypowiadał, no więc nie będę. No wlasnie,niemal kazdy potrafi pisac ciekawe posty,z tym ze jedni mniej a drudzy wiecej. Nie chodzi mnie o eliminacje kogokolwiek lecz o wiecej ciekawych postow i jak mozna,to bez reklamy popijania towarzyskiego,co wiadomo jest glowna forma spedzania wolnego czasu w kraju nad Wisla. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: do Kataryny- TY TO LUBISZ BYC ODWETOWA 28.04.04, 13:06 micaela napisała: > aleś sie Kataryna Evy czepiła! Specjalnie przestudiowałam na tę okoliczność > wątek 'do oszoła'.Ona ma racje,a Ty okropnie na nią napadłaś.Nic dziwnego że > Cię w wątku 'Rywin mówi'nieustępliwą,agresywną carycą Kataryną > nazwała.Rzeczywiście powinnaś zostać zdetronizowana.Przewodnik forumowego stada nie powinien być taki jadowity i małostkowy. > A homo niech nie urządza głupich plebiscytów,bo i tak z tego forum nie zniknie > chociaż powinien.Wielu by się tu wpisało żeby sobie poszedł,ale boją się jego > chamstwa i agresji. Dziekuje bardzo za kolejny glos rozsadku,bo GTW by znowu na mnie napadla,ze wymyslam niestworzone rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz PROPOZYCJA DLA MACIEJA!!! 28.04.04, 13:26 maksimum napisał: > Dziekuje bardzo za kolejny glos rozsadku,bo GTW by znowu na mnie napadla,ze > wymyslam niestworzone rzeczy. Tak, ja też się cieszę, że popiera Twoje stanowisko coraz więcej osób, które jakoś się wcześniej nie pojawiały na forum. Może więc warto pójść za radą t1s i założyć sobie nowe konto, żeby uchodzić za konstruktywnego krytka? Ale mam PROPOZYCJĘ! Może zawrzemy umowę, Macieju? Nikt z CIEMNO nie będzie się Ciebie czepiał, a Ty przestaniesz się czepiać wszystkich z CIEMNO. Co Ty na to? Myślę, że to będzie dobry sprawdzian tego, komu, na czym zależy na tym forum. Wyłączmy z tego osoby z CIEMNO, które nie brały udziału w sporach na temat Twoich teorii forumowych, zawężając krąg zainteresowanych. Każdy kto by chciał, zawarłby z Tobą taką umowę i już więcej nie byłoby wzajemnego czepiania się. Wytrzymasz coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: PROPOZYCJA DLA MACIEJA!!! 28.04.04, 13:46 goniacy.pielegniarz napisał: > maksimum napisał: > > > > Dziekuje bardzo za kolejny glos rozsadku,bo GTW by znowu na mnie napadla,ze > > wymyslam niestworzone rzeczy. > > Tak, ja też się cieszę, że popiera Twoje stanowisko coraz więcej osób, które > jakoś się wcześniej nie pojawiały na forum. Może więc warto pójść za radą t1s >i założyć sobie nowe konto, żeby uchodzić za konstruktywnego krytka? Ty udajesz naiwniaka,jakbys nie wiedzial,ze duuuuuuuuuuuuzo wiecej czyta to forum niz tu pisze. Kolezanka i eva wstapily tu chwilowo,a to tylko dlatego ze przerazalo ich chamstwo reprezentowane przez GTW na forum kraj. Juz ich nie ma i sie nie pokaza,bo ich skutecznie wypedziliscie swoja agresja! Ja bym bardzo chetnie z tymi ludzmi porozmawial,ale oni od was stronia jak od tradu. > Ale mam PROPOZYCJĘ! > > Może zawrzemy umowę, Macieju? Nikt z CIEMNO nie będzie się Ciebie czepiał, a Ty przestaniesz się czepiać wszystkich z CIEMNO. Co Ty na to? Myślę, że to >będzie dobry sprawdzian tego, komu, na czym zależy na tym forum. > > Wyłączmy z tego osoby z CIEMNO, które nie brały udziału w sporach na temat > Twoich teorii forumowych, zawężając krąg zainteresowanych. Każdy kto by chciał, > zawarłby z Tobą taką umowę i już więcej nie byłoby wzajemnego czepiania się. > Wytrzymasz coś takiego? Czy Ty nie widzisz,ze wam jeden dzien wystarczy,zeby zrobic z tego forum chlew? Ktos musi kontrolowac wasze zachowanie,tak jak wy kontrolujecie zachowanie prawdziwej GTW z Millerem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: PROPOZYCJA DLA MACIEJA!!! 28.04.04, 13:51 maksimum napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > maksimum napisał: > > > > > > > Dziekuje bardzo za kolejny glos rozsadku,bo GTW by znowu na mnie napa > dla,ze > > > wymyslam niestworzone rzeczy. > > > > Tak, ja też się cieszę, że popiera Twoje stanowisko coraz więcej osób, któ > re > > jakoś się wcześniej nie pojawiały na forum. Może więc warto pójść za radą > t1s > >i założyć sobie nowe konto, żeby uchodzić za konstruktywnego krytka? > > Ty udajesz naiwniaka,jakbys nie wiedzial,ze duuuuuuuuuuuuzo wiecej czyta to > forum niz tu pisze. > Kolezanka i eva wstapily tu chwilowo,a to tylko dlatego ze przerazalo ich > chamstwo reprezentowane przez GTW na forum kraj. A co byś powiedział na to, że jedną z tych osób, które Cię poparły, byłem ja i zrobiłem to tylko po to, żeby się pośmiać z tego, jak dorabiasz do tego całą swoją ideologię? > Juz ich nie ma i sie nie pokaza,bo ich skutecznie wypedziliscie swoja agresja! > Ja bym bardzo chetnie z tymi ludzmi porozmawial,ale oni od was stronia jak od > tradu. > > > Ale mam PROPOZYCJĘ! > > > > Może zawrzemy umowę, Macieju? Nikt z CIEMNO nie będzie się Ciebie czepiał, > a > Ty przestaniesz się czepiać wszystkich z CIEMNO. Co Ty na to? Myślę, że to > >będzie dobry sprawdzian tego, komu, na czym zależy na tym forum. > > > > Wyłączmy z tego osoby z CIEMNO, które nie brały udziału w sporach na temat > > > Twoich teorii forumowych, zawężając krąg zainteresowanych. Każdy kto by > chciał, > > zawarłby z Tobą taką umowę i już więcej nie byłoby wzajemnego czepiania si > ę. > > Wytrzymasz coś takiego? > > Czy Ty nie widzisz,ze wam jeden dzien wystarczy,zeby zrobic z tego forum chlew? > Ktos musi kontrolowac wasze zachowanie,tak jak wy kontrolujecie zachowanie > prawdziwej GTW z Millerem na czele. No więc jak? Czy zgadzasz się na przerwanie tego wszystkiego czy nie? Odpowiedz wprost. Myślałem, że można z Tobą zawrzeć dźentelmeńską umowę? Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: PROPOZYCJA DLA MACIEJA!!! 28.04.04, 15:15 goniacy.pielegniarz napisał: > maksimum napisał: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > maksimum napisał: > > > > > > > > > > Dziekuje bardzo za kolejny glos rozsadku,bo GTW by znowu na mnie > napa > > dla,ze > > > > wymyslam niestworzone rzeczy. > > > > > > Tak, ja też się cieszę, że popiera Twoje stanowisko coraz więcej osób > , któ > > re > > > jakoś się wcześniej nie pojawiały na forum. Może więc warto pójść za > radą > > t1s > > >i założyć sobie nowe konto, żeby uchodzić za konstruktywnego krytka? > > > > Ty udajesz naiwniaka,jakbys nie wiedzial,ze duuuuuuuuuuuuzo wiecej czyta t > o > > forum niz tu pisze. > > Kolezanka i eva wstapily tu chwilowo,a to tylko dlatego ze przerazalo ich > > chamstwo reprezentowane przez GTW na forum kraj. > > A co byś powiedział na to, że jedną z tych osób, które Cię poparły, byłem ja i > zrobiłem to tylko po to, żeby się pośmiać z tego, jak dorabiasz do tego całą > swoją ideologię? > > > Juz ich nie ma i sie nie pokaza,bo ich skutecznie wypedziliscie swoja agre > sja! > > Ja bym bardzo chetnie z tymi ludzmi porozmawial,ale oni od was stronia jak > od > > tradu. > > > > > Ale mam PROPOZYCJĘ! > > > > > > Może zawrzemy umowę, Macieju? Nikt z CIEMNO nie będzie się Ciebie cze > piał, > > a > > Ty przestaniesz się czepiać wszystkich z CIEMNO. Co Ty na to? Myślę, że to > > > >będzie dobry sprawdzian tego, komu, na czym zależy na tym forum. > > > > > > Wyłączmy z tego osoby z CIEMNO, które nie brały udziału w sporach na > temat > > > > > Twoich teorii forumowych, zawężając krąg zainteresowanych. Każdy kto > by > > chciał, > > > zawarłby z Tobą taką umowę i już więcej nie byłoby wzajemnego czepian > ia si > > ę. > > > Wytrzymasz coś takiego? > > > > Czy Ty nie widzisz,ze wam jeden dzien wystarczy,zeby zrobic z tego forum > chlew? > > Ktos musi kontrolowac wasze zachowanie,tak jak wy kontrolujecie zachowanie > > > prawdziwej GTW z Millerem na czele. > > No więc jak? Czy zgadzasz się na przerwanie tego wszystkiego czy nie? >Odpowiedz wprost. Myślałem, że można z Tobą zawrzeć dźentelmeńską umowę? Ty nie bardzo masz pojecie o tym co to jest dzeltenmenska umowa,szczegolnie ze przebrales sie za kogos innego,zeby swoje chore teorie szerzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: PROPOZYCJA DLA MACIEJA!!! 28.04.04, 15:54 maksimum napisał: > Ty nie bardzo masz pojecie o tym co to jest dzeltenmenska umowa,szczegolnie ze > przebrales sie za kogos innego,zeby swoje chore teorie szerzyc. Po pierwsze to chyby były Twoje teorie :), ale cieszę się, że się zgadzasz, że chore. Po drugie to nie przebierałem się za nikogo. Tak tylko napisałem, żeby Ci pokazać, w jak bezsensowny sposób zawsze dorabiasz do wszystkiego jakieś teorie. Co nie zmienia faktu, że nadal nie wiem, skąd Ty wiesz, że jak się nowa osoba wpisze, to z całą pewnością jest to zgodne z Twoją teorią i na pewno nie jest to żaden prowokator, który się przebrał, żeby być bardziej wiarygodnym w dokładaniu komuś. A na końcu zwyczajnie potwierdziłeś swoją postawą, komu tak naprawdę zależy na dowalaniu sobie. Szukaj sobie jeszcze więcej wymówek, a i tak przecież wiadomo, że gdybyś musiał zaprzestać dokuczać innym, to jednocześnie oznaczałoby to ograniczenie w ogromnej mierze sensu Twojej działalności na tym forum. Żałosne. Mam tylko nadzieję, że wszyscy to przeczytają i zobaczą wyraźnie, kto tu żyje z kopania innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: PROPOZYCJA DLA MACIEJA!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 28.04.04, 16:56 To jednak Kolezanka i eva byly najnormalniejszymi osobami,ktore po zaatakowaniu przez Kataryne nie pisza tu wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: PROPOZYCJA DLA MACIEJA!!! IP: *.unicity.pl / 80.51.254.* 04.06.04, 16:49 Prorok Ty, czy cuś? Masz rację, więcej czyta aniżeli pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśl złota nieśmiesznie wcale IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 28.04.04, 12:12 Nie widzę powodu, dla którego postulat miałby dotyczyć każdego. Homo zaczynając ten wątek niejako automatycznie pozwolił na wszelkie wypowiedzi pod jego adresem. Zadał głupie pytanie i - jeżeli chce zachować pozory, że miał szczere intencje - musi wysłuchać każdej opinii. Nie ma więc powodu bronić go mężnym sercem w walecznej piersi ani niczym innym, bo sam prosił o swoje masochistyczne przyjemnostki. Opinie zwolenników i przeciwników tak czy siak wrzuci do kosza, a póki co wszystkich obśmiewa jednakowo. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: nieśmiesznie wcale 28.04.04, 13:10 Gość portalu: myśl złota napisał(a): > Nie widzę powodu, dla którego postulat miałby dotyczyć każdego. Homo zaczynając > > ten wątek niejako automatycznie pozwolił na wszelkie wypowiedzi pod jego > adresem. Zadał głupie pytanie i - jeżeli chce zachować pozory, że miał szczere > intencje - musi wysłuchać każdej opinii. Nie ma więc powodu bronić go mężnym > sercem w walecznej piersi ani niczym innym, bo sam prosił o swoje > masochistyczne przyjemnostki. > Opinie zwolenników i przeciwników tak czy siak wrzuci do kosza, a póki co > wszystkich obśmiewa jednakowo. Dokladnie o to chodzi! Przeciez homo i tak sie nie dostosuje do wypowiedzi jego krytykow. Za to bardzo chetnie pojdzie na popijawe z GTW do ich chlewika pt "Ciemno juz" i tam z prosiaczkiem albo bez beda chlac az padna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nycka Re: nieśmiesznie wcale IP: *.chello.pl 28.04.04, 23:17 maksimum napisał: > Gość portalu: myśl złota napisał(a): > > > Nie widzę powodu, dla którego postulat miałby dotyczyć każdego. Homo > zaczynając > > > > ten wątek niejako automatycznie pozwolił na wszelkie wypowiedzi pod jego > > adresem. Zadał głupie pytanie i - jeżeli chce zachować pozory, że miał > szczere > > intencje - musi wysłuchać każdej opinii. Nie ma więc powodu bronić go mężn > ym > > sercem w walecznej piersi ani niczym innym, bo sam prosił o swoje > > masochistyczne przyjemnostki. > > Opinie zwolenników i przeciwników tak czy siak wrzuci do kosza, a póki co > > wszystkich obśmiewa jednakowo. > > Dokladnie o to chodzi! > Przeciez homo i tak sie nie dostosuje do wypowiedzi jego krytykow. > Za to bardzo chetnie pojdzie na popijawe z GTW do ich chlewika pt "Ciemno juz" > i tam z prosiaczkiem albo bez beda chlac az padna! Ależ Cię zazdrość żre. A fe! Nie stać Cię na flaszkę? Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: nieśmiesznie wcale 29.04.04, 00:34 Gość portalu: Nycka napisał(a): > maksimum napisał: > > > Gość portalu: myśl złota napisał(a): > > > > > Nie widzę powodu, dla którego postulat miałby dotyczyć każdego. Homo > > zaczynając > > > > > > ten wątek niejako automatycznie pozwolił na wszelkie wypowiedzi pod j > ego > > > adresem. Zadał głupie pytanie i - jeżeli chce zachować pozory, że mia > ł > > szczere > > > intencje - musi wysłuchać każdej opinii. Nie ma więc powodu bronić go > mężn > > ym > > > sercem w walecznej piersi ani niczym innym, bo sam prosił o swoje > > > masochistyczne przyjemnostki. > > > Opinie zwolenników i przeciwników tak czy siak wrzuci do kosza, a pók > i co > > > wszystkich obśmiewa jednakowo. > > > > Dokladnie o to chodzi! > > Przeciez homo i tak sie nie dostosuje do wypowiedzi jego krytykow. > > Za to bardzo chetnie pojdzie na popijawe z GTW do ich chlewika pt "Ciemno > juz" > > i tam z prosiaczkiem albo bez beda chlac az padna! > > Ależ Cię zazdrość żre. A fe! Nie stać Cię na flaszkę? To nie zazdrosc a kultura. Mam 5 flaszek w domu i do zadnej mnie nie ciagnie. Czy Polak jak ma troche wolnego czasu to musi sie uchlac? Albo co najmniej pic towarzysko? Czy poza piciem nie mozna nic innego towarzysko robic? To ostatnie zdanie,to jest zadanie domowe. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: MAM PROSTSZE ROZWIĄZANIE-OBSESJA? 28.04.04, 07:23 kataryna.kataryna napisała: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Gość portalu: eva napisał(a): > > > > > Moim zdaniem wcale nie musisz odchodzic z tego forum.Moglbys wprawdzi > e > > zmienic > > > choc troche swoje obyczaje, ale wiem ze tego nie zrobisz, gdyz rola > > > (eufemistycznie rzecz nazywajac) enfant terrible bardzo Ci odpowiada. > > > Ale czy moglbys zrobic prezent osobom,ktore nie lubia Twoich postow? > Preze > > nt > > w > > > sumie nie taki znowu wyszukany: zacznij sie logowac zawsze kiedy wcho > dzisz > > na > > > forum i pozostan temu nickowi wierny. Wtedy niektorzy z nas ustawia > > sobie "moje > > > > > > forum" z wyeliminowaniem Twoich postow, a pozostali pozostana Twoimi > wiern > > ymi > > > czytelnikami. > > > Bylbys zdolny do takiego gestu? > > > > > > Nie czytaj jego postów - to znaczy, nie klikaj w nie. > > > Widocznie z jakichś powodów nie pomaga :) > Dziwne, że dając Homo tę radę sama się nie loguje. Bardzo mnie imponuje jak tak razem czesto wystepujecie i sie wspomagacie. To chyba nie jest zadna obsesja jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? IP: *.lama.net.pl / 62.233.214.* 27.04.04, 18:20 mnie osobiscie nie przeszkadzasz chociaz nie rozrozniasz milosci platnej od platonicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homo x dowcipny język homocośtam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 18:52 dowcip homa: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12028891&a=12068730 nauczanie homa: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12028891&a=12029437 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo xyz dialogi forumiaków znad Bałtyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 19:03 leszek.sopot "Ale z homciem miło jest się porztykać, czasem podyskutować nawet można, a gdy nie ma z jakimś homo pogadać to można z marianem lub homosovieticusem. Ja go polubiłem, a on mi od idiotów - fu! Jak mi kapra nie postawi to mu o tym sikaniu i klonowaniu pantofelków nieustannie przypominać będę. A "euglena" rozmnaża się bezpłciowo przez podział podłużny lub podział w cystach!!! Tak już jest i nawet homo tego nie zmieni, chyba... że się zmutuje w nowy rodzaj pantofelka". homosovieticus "Nigdy nie twierdziłem ,ze pantofelko pod wiatr sikają. Nie mówiłem też ze euglena zielona jest z klanu wiciowcow i prze klonowanie się rozmnaża. Nie mąć w głowie głupiutkiemy i przygłupiemu rolo, bo kowalskie zajęcie porzuci i za filozofa zacznie robić na forum". leszek.sopot "Ale euglena zielona należy do wiciowców i homo tego nie zmieni. KOREPETYCJE ZA DARMO DLA HOMO Glony dzielą się na: - jednokomórkowe - np. euglena, chlorella i okrzemki - wielokomórkowe - np. gałęzatka, morszczyn, ulwa. Kilka gatunków glonów stoi na pograniczu świata roślin i zwierząt. Na przykład osobniki należące do Euglenophyta wykazują wiele cech zwierzęcych - poruszają się za pomocą wici, mają wrażliwą na światło stigmę (pomaga ona w znalezieniu najlepszego miejsca do przeprowadzenia fotosyntezy). Euglena zielona jest przedstawicielem tej grupy. Występuje ona w wodach słodkich. Jest organizmem jednokomórkowym, rozmnażającym się przez podłużny podział komórki. Występują niekiedy w takich ilościach, że barwią wodę w której zamieszkują na zielono. W rodzaju Euglena, zwanym także klejnotkami i w rodzajach pokrewnych, występuje charakterystyczny sposób odżywiania się. W komórce euglen znajdują się liczne chloroplastry, dzięki którym pierwotniaki te mogą odżywiać się jak rośliny; jeśli jednak pozostają bez światła, łowią bakterie i inne cząsteczki pokarmowe, przechodząc na sposób odżywiania charakterystyczny dla zwierząt". homosovieticus: "Podobnie jak te cholerne eugleny czerwone ,odżywiaja się politycy z PO .Jak nie starczyło wolnosci w unii to na platforme obywatelską -gdzie nie ma do tej pory żadnego obywatela - przeniesli się szybko. Tfu, jak żywo coś z pogranicza świata zwierząt". Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Mam nadzieję, że z tej euglany zielonej skamieniał 27.04.04, 21:02 Hi, hi, hi Będą się teaz z nas obśmiewać, ale winien za to powinien być tylko ten Kargul zza płota!! Jak to znajdę w jakimś wątku, to ci to wkleję od czego się zaczęło - ta historia z pantofelkiem. A ja tam wcześniej przecież bardzo poważenie potraktowałem ten wątek - o jakimś nauczeniu fundamentalnym, a Homo, mimo moich dwukrotnych próśb nie raczył nawet odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot skamieniała euglena zielona 27.04.04, 21:29 Re: List do Adama Michnika Autor: homosovieticus, Data: 18.04.2004 16:26 A co to takiego "prawda alternatywna"? Pierwszy raz słyszę takie określenie.Zachęcam do rzeczowej dyskusji o tej "prawdzie alternatywnej" a nawet o tym śmiałym odkryciu ,że Gazeta .pl i Wyborcza nie są tym samym. Masz racje nie są. A czy ktoś twierdził,że są ? Do zagubionych ludzi wiekszość nalezy dzięki Gazecie .pl i Wyborczej własnie.Pomimo,że nie są tym samym.Ty zagubionym się nie czujesz podobnie jak skamieniała euglena zielona. skamieniała euglena zielona:)) Autor: leszek.sopot, Data: 18.04.2004 16:45 homosovieticus napisał: > skamieniała euglena zielona. Lubisz obracać się wśród skamieniałych tworów, a czemu nie żywych? To takie miłe stworzonku, rodzaj pierwotniaków z gromady wiciowców zwierzęcych. Macie jedną cechę wspólną - rozmnażanie bezpłciowe przez podział podłużny lub w podział w cystach (wtedy gdy rozmnażaniu towarzyszą niekorzystne warunki środowiskowe - co w twoim przypadku jest chyba zgodne z "prawdą obiektywną") Re: skamieniała euglena zielona:)) Autor: homosovieticus, Data: 18.04.2004 16:51 Milczenie jest złotem. Skamieniała euglena zielona, siostra pantofelka, co to forumowa idiotka go zgubiła, też milczy.Głupstw wiec nie mówi jak Ty.Pierwotniaki rozmnażają sie przez klonowanie. Nawet rolo o tym wie. Może łykniesz - eugenolem: 2-metoksy-4allilofenol? Autor: leszek.sopot, Data: 18.04.2004 17:04 Pomyślałeś o euglene a powinieneś o eugenolemie: 2-metoksy-4allilofenol, związek organizczny, oleista ciecz o silnym zapachu goździków i piekącym smaku, stsowany w syomatologii jako środek odkażający. Jak boli to płucz, nie zapomnij rozcięczyć z wodą! Re: Może sie poczestujesz od Klimuszki receptura! Autor: homosovieticus, Data: 18.04.2004 17:12 Na deser zawsze nam daja podczas obiadu. Przywykłem.Teraz juz nic - oprócz myśli własnych, zanim je z siebie wywlokę - nie rozcieńczam. A czy Ty przypadkiem, z tym rozcieńczaniem nie przesadzasz? Moim zdaniem - podobnie jak marynat i Klarysa - zbyt duzo wody lejesz. Nie sądzisz? Klimuszki receptura - stosuj Autor: leszek.sopot, Data: 18.04.2004 17:17 Nic dziwnego, że skoro nierozcieńczasz to ci co nieco przeżarło. A zagęszczenie esencji w wodzie powinno być zależne od ilości bakterii - radzę więc stosować z umiarem. A gdybyś przeszłał na forum recepturę od Klimuszki na wzrost ilorazu inteligencji to byłbym dozgonnie wdzięczny, a może i jeszcze na ból resztek zębów i porost włosków... Re: Klimuszki receptura - stosuj Autor: homosovieticus, Data: 18.04.2004 17:26 Całość da się streścić w jednym zdaniu: długo moczyć w kuble z zimną wodą. Re: Klimuszki receptura - stosuj Autor: leszek.sopot, Data: 18.04.2004 17:45 To musi być duuuuży kubeł, a takiego mi brak:( Re: U Boya na półce obok słówek stoi duży ruski Autor: homosovieticus, Data: 18.04.2004 17:56 U Boya na półce, obok słówek stoi duży ruski kubel a rublami.Przesłonięty zrolowaną GW. Weż tylko trzy ruble! I mocz , mocz w kuble Krokodyl z Homa czymś tam w paszczy Autor: leszek.sopot, Data: 18.04.2004 23:38 Twoje rady nic nie warte, coś naprawdę ci dzisiaj się złego stało. Może jakąś mądrość bym ci przekazał, ale czy warto jak ty już o ch... w gębie krokodyla piszesz. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12028891&a=12068730 Zaprawdę, zaprawdę powiadam Homo weź prysznic i połóż się spać, jutro może będzie lepszy dzień. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Henryk ! Henryk ! - "IP: 82.160.16.*" IP: 82.160.16.* 27.04.04, 19:38 Panie "homosovieticus" chyba się kiedyś narozrabiało na tym forum:)?. Zechce Pan zauważyć,że moja pozytywna notka o Pańskim poczuciu humoru wywołała u kilkoro forumowiczów podejrzenie, że to Pan sam jest jej autorem. Podjąłem chyba niewykonalne przedsięwzięcie udowodnienia, że nie jestem wielbłądem, Panem czy kimkolwiek innym poza sobą. Widocznie za tyle szczerego i darmowego śmiechu jaki Pan we mnie wywołał swoimi "wierszykami" przychodzi mi odprawić pokutę zleconą przez nieufną(z natury?) część rozmówców. Faktem jest, że nie jestem zbyt częstym uczestnikiem tego forum, więc zapewne nie zechce mi się na stałe zalogować, co z kolei może na stałe związać mój nick z Pańskim (u nieufnych), za co Pana przepraszam. I powtórzę, że dla rozchmurzania tego zbyt często gniewnego,nieżyczliwego dla dla oddmiennych pogłądów forum, Pańska obecność choćby dla tych "wierszyków" jest wprost uzdrowicielska. Z poważaniem Henryk. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Popatrz Homo! 27.04.04, 19:43 Robi się z tego wątku akademia ku czci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Popatrz Homo! IP: *.lama.net.pl / 62.233.214.* 27.04.04, 19:48 Zdziwienie ze nie ku czci KOlezanki kasi ? ps juz wiem jak baska zaczyna mail do kaski Moja Czcigodna Kolezanko Kataryno Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Popatrz Homo! 27.04.04, 20:39 Gość portalu: marcee napisał(a): > Zdziwienie ze nie ku czci KOlezanki kasi ? > > ps > juz wiem jak baska zaczyna mail do kaski > Moja Czcigodna Kolezanko Kataryno Czy mogłabym się dowiedzieć czemu zawdzięczam Twoje złośliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Popatrz Homo! IP: *.lama.net.pl / 62.233.214.* 27.04.04, 22:38 Alez oczywiscie Tylko dlatego ze nie rozmawiasz ze mna na innych watkach i mnie to drazni. ta wynioslosc karzesz mnie za cos nierozmawiajac ze mna? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia do Marcee 27.04.04, 23:08 Gość portalu: marcee napisał(a): > Alez oczywiscie > > Tylko dlatego ze nie rozmawiasz ze mna na innych watkach i mnie to drazni. > ta wynioslosc > karzesz mnie za cos nierozmawiajac ze mna? Ani to wyniosłość, ani karanie. Mogłabym napisać różne rzeczy ale odkryłam, że Ty sama doskonale określiłaś swój stosunek do mnie i do innych osób, które lubię: "Mnie bawi sytuacja wlasnie I bede specjalnie przywalac Kasi zeby mu przykrosc wlasnie zrobic. Z tej prostej przyczyny ZE NIGDY MNIE NA NIKIM Z SIECI NIE ZALEZALO I NIGDY NIE BEDZIE." Dużo czasu mi zajęło, by zrozumieć, że tak właśnie jest. Wszystko inne co tu demonstrowałaś to było udawanie a ja myślałam, że jesteś szczera. Tylko się na pośmiewisko wystawiałam jak Cię czasami broniłam. Masz to w nosie, mnie też masz w nosie. Szkoda gadać:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: do Marcee IP: *.lama.net.pl / 62.233.214.* 28.04.04, 08:03 Babciu Basiu mnie tez sie nie chce za duzo gadac. Jestem tylko przekonana ze ataki personalne wziely sie z tego badziewnego watka oszoloma z NYC, ktory tak bardzo (watek) podoba sie Cioci Kasi Jakos nie przyszlo Kasi do glowy zeby pisac do Admina aby wycial ten zasrany watek w diably, tylko bawi was tj ciebie i kaske to jak mnie sie to nie podoba ze ten watek jest i jest mam racje? a na dodatek jeszcze wpadlas zeby mnie ignorowac bo przeciez tak robi ciocia Kasia, nie stac cie na wlasne zdanie i wlasny osad? ze mna juz PRAWIE PRAWIE podalas sobie reke z nia nigdy to nie nastapi , wiec daj sobie spokoj z ta ignorancja bo to ja jestem tobie blizsza niz ona odwoluje sie tylko do twojego rozsadku i jak widzisz nie boje sie Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 27.04.04, 20:03 Domyślałam się, że zmierzasz do zorganizowania sobie laurki. Skoro mniej więcej jest gotowa, nie mam już żadnych oporów i chętnie powiem szczerze co myślę. Otóż byłoby miło, gdybyś sobie poszedł. Mnie byłoby miło. Nie chodzi tylko o to, ze nie podzielam twoich poglądów, ani nawet o pokrętny sposób w jaki je prezentujesz, ani nawet o chamstwo z jakim zwalczasz przeciwników, ale o to, że takie kombajny forumowe jak ty, wypaczają sens forum. Gdybyś zdecydował się na taki eksperyment, forum z pewnością początkowo kulałoby, przyzwyczajone do maszynki tworzącej wciąż nowe wątki, ale może z czasem odzyskałoby swoją dawną urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 27.04.04, 23:59 Przetacza się po FK, od czasu do czasu, okrzyk – TAKI A OWAKI WON Z FORUM!!! Bywa, że nie jest to krzyk tylko złośliwa aluzja, albo mało wyrafinowane przezwiska. Bywa i tak, że login lub nick przesiąknięty nienawiścią do innego logina bądź nicka podejmuje programową krucjatę przeciwko obiektowi swojej nienawiści, którą rozciąga na wszystkie pozostałe loginy i nicki, niepodejmujące haseł swojej prywatnej wojny. Od paru dni mamy tu festiwal takich zachowań. A ja na to, parafrazując Wyspiańskiego, odpowiadam tak: Forum Kraj ja widzę ogromne, Bo wielkie są netu przestrzenie, Ludzie tu piszą i cienie Nie zawsze całkiem przytomnie. Ja czytam, nie czytam, patrzę - Poznaję – nie znanych mi ludzi, Pamięć niektórych czas zatrze, Czytanie ich postów znudzi. Loginów część mam zielonych. Przy pewnych wątkach uczynię Klik - „Dodaj do ulubionych”, Pewne zaś wątki pominę. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Dzwonnica Izabeli :-)) 28.04.04, 00:16 Wiem, że lubisz Rybę, a nie wiem gdzie by to wkleić więc wklejam tu. A on przypadkiem o Izabeli pisze: www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040427/publicystyka/publicystyka_a_5.html Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Dzwonnica Izabeli :-)) 28.04.04, 00:29 Lubię M.R., ale z tego tekstu to najbardziej ucieszą się Rolo i Maciej. Oni też imię Iza kojarzą z wierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Dzwonnica Izabeli :-)) 28.04.04, 00:29 ups...miało być "wieżą":( Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Dzwonnica Izabeli :-)) 28.04.04, 00:31 Ups - ich jeszcze bardziej ucieszy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Dzwonnica Izabeli :-)) 28.04.04, 00:33 leszek.sopot napisał: > Ups - ich jeszcze bardziej ucieszy:)) Ja myślę! A niech mają radochę na wiosnę, co mi tam :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? IP: *.nas33.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 28.04.04, 08:25 Straight answer is NO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macant Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 08:53 Zdecydowanie NIE.No chyba,że dasz zastępstwo .Nie będę uzasadniał, bo musiał bym powazelinować.A swoją drogą to ciekawe .Skąd taki pomysł.Czyż by Cię kopneła Monika? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 11:48 Eeeeeeee! Prowokator:). Szkoda by było. Napewno byłoby mniej wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 28.04.04, 17:12 ...za nim to bys tesknił...:( :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśl złota Gratuluję Homo! IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 28.04.04, 11:54 Ale Homo ma ubaw. Nędzna kreatura, to fakt, ale sprytu nie sposób mu odmówić. Każdy, kto się tu wpisuje, obojętnie za czy przeciw, jest ofiarą Homcia. Go nigdy jakość nie zadawalała, tylko ilość. Piszcie więc o Homciu tak czy owak, każdy głos idzie na jego konto. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 28.04.04, 13:07 NIE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_buczek Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 28.04.04, 16:33 oszolom.z.radia.maryja napisał: > NIE!!!!!!!! Nie? A czemu nie Bracie Hubercie??? Taki jakiś ma ten pseudonim niedobry... Może to szatan? Odpowiedz Link Zgłoś
panidalloway Śmiesznym być! 28.04.04, 15:59 Czy należy obawiać się śmieszności? Tak się zastanawiam. Myślę, że umiarkowanie, aby w jeszcze większą śmieszność, przez przesadę w jej unikaniu, nie popaść. Czy dobrze jest rozmawiając z Homo, lub o nim coś tam od niechcenia napomykając,ciągle mrugać okiem, dając do zrozumienia, że się świetnie wie co jest grane. Ja nie wiem, nie rozumiem, po co Marian przyszedł, i dlaczego Homo, wielki manipulator ponoć odchodzi, lub nie. To, że przyrządzana przez niego strawa, jest moim zdaniem trująca, powszechnie wiadomo, że ma grono wielbicieli, także. I jeśli już Homo buduje sobie naszymi głosami wielki forumowy pomnik, niech dzieło to oddaje prawdę, o tym jak sytuacja na forum się ma. Niektórzy sugerują, że Osobnika, o którym tu mowa, nie można dotknąć, przekonać, zasmucić, można go wyłącznie rozśmieszyć. W dodatku śmieszy go każda reakcja, wskazująca na to, że się go zauważyło. A jak się udaje, że się go nie widzi, to go nie śmieszy? Jeśli o mnie chodzi, niech się śmieje do rozpuku, o ile to prawda, że umie się śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśl złota nie zastanawiać się IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 28.04.04, 17:58 Ja tam nie mam recepty na Homo ani żadnej metodologii dotyczącej odpowiadania mu lub nie. Po prostu mnie nudzi, niesmaczy i wolę nie gadać z nim ani do niego. Ale będę ostatni, który będzie nawoływał do jakichkolwiek względem niego reakcji. Natomiast bardzo chętnie czytam i będę czytał Twoje opinie na ten temat, jak i na każdy inny, o ile mi czas pozwoli. No a teraz problem nie lada: na "jedynce" Hennelowa, na "dwójce" mecz. Do zobaczenia! ------------ Poezja: "Księżyc leje na sosny i wysmukłe świerki" Odpowiedz Link Zgłoś
clarence Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 29.04.04, 01:54 Jasne,że NIE. Ale jakbyś przez jakiś czas ,kazdego ranka walnął się dużym,gumowym młotkiem w czerep,uporządkowało by to Twoje myśli. I skończ chlać tego kapra i różne takie napitki o. Klimuszki. Po nich zaczynasz "pissująco kaczorzyć" i wszystko dekomunizować. Zarwij jakąś miłą laseczkę,daj upust zmęczonemu zimą ciału!!! (z umysłem - młotek zrobi swoje),a potem z nowymi siłami przystąp do forumowej działalności. Z wyrazami za.ebistej miłości, clarence. Odpowiedz Link Zgłoś