obcy34 13.04.05, 20:05 Wczoraj bylo przezrane ale dzis to juz JAAAZDA! Kurna zaczyna mnie to normalnie smieszyc. Macie tak? CZasem tak sie wszystko pie.. ze az sie chce smiac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna-bajka Re: Aaale kibel 13.04.05, 20:11 Miałam. Miałm do realizacji zaaaa...ty kontrakt, cyba jeden z najwiekszych w historii firmy. I założyłam sobie, że firma będzie wzorcowo załatwiona, wszystko na tip top. I wszystko zaczęło się knocić, towar spóźniony, terminy nikomu nie pasują, nikt nie maczasu, nikt naie wie jak od str. technicznej ugryźć. Dałam radę byłam dumna z siebie. Doszły mnie słuchy od klienta, ze moi wspłópracownicy odpowiedzialni za realizację, bezstresowo podchodzą do wszystkiego. Z dwóch dni realizacji zrobił się tydzień. 120 km jechałam wściekła i oczami wyobraźni widziałm co im zrobię jak dorwę. Wpadam na halę ja burza, a .... panowie dawno skończyli prace i piją w hotelu. I wtedy ..... ręce mi opadły, dostałam ataku śmiechu i wróciłam do domu. Odpowiedz Link Zgłoś