Dodaj do ulubionych

CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ?

• Gość: polishAM Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? IP: *.nas28.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 29.04.04, 02:21
      Long way, the straight answer is NO.
    • Gość: gdynianin Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? IP: *.gdynia.mm.pl 01.05.04, 20:26
      sporadycznie zagladam na forum Kraj i z zainteresowaniem sledzę sposóby jakich
      używasz, chcąc nakłonić ludzi do bardziej samodzielnego myślenia.
      pzdr
      • Gość: Abi Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 23:34
        Hehehe! Sam do siebie? Hehehe! Mamo, chwalą nas, wy mnie a ja was!
        • Gość: pierwsza naiwna Re: Biały wywiad na necie ma przyszłość... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 23:59
          Jeśli ci za to płacą, że czytasz, wypytujesz, prowokujesz i piszesz raporty -
          to żadnym wypadku nie odchodź ani "na własną prośbę", ani "za porozumieniem",
          bo stracisz na tym finansowo. Juz lepiej poczekaj aż cię wywalą - wtedy możesz
          się ubiegać o odprawę. Mi sie podobało, jak tu przez rok tych baranów
          podpytywałeś w sprawie Rywina i robili dla ciebie za frajer riserczerkę, albo
          jak zbierałeś dla Leppera pomysły "co mam zrobić jak zostanę premierem?". Nie
          łam się tym co tu o tobie gadają, tylko rób swoje. Wszystko jedno dla kogo
          pracujesz, ale skoro jest to twoje żródło utrzymania - to się go trzymaj.
          Zasugeruj sponsorom, zeby nie sępili i załatwili ci kilka nowych IP, bo zbyt
          łatwo zauważyć kiedy próbujesz solo robić za chórek. I masz rację, że nie
          ograniczasz się do "biernego monitorowania" - techniki aktywne mogą dać o wiele
          wiekszą efektywność w dojeniu źródeł.
          • Gość: ABS Czy powinieneś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:46
            Już dawno!
    • Gość: czytelnik Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 14:12
      rób, co robisz!
      nie rezygnuj!
      pzdr
      • rolotomasi Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 09.05.04, 15:25
        Taki temat i ~człowiek~ nie może pozostać zapomniany,

więc -> wyżej! i dalej! i
        • rolotomasi Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 04.06.04, 14:44
          "I odszedł pozostawiając za sobą CHAOS i zgliszcza" - kto nie widzi, ten zobaczy

Dlatego trzeba przypomnieć , kto był ~forumowym wodziejem~ i w imię jakiego JCh
          =Kościoła to zrobił .
          • goniacy.pielegniarz Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 04.06.04, 14:58
            rolotomasi napisał:

> "I odszedł pozostawiając za sobą CHAOS i zgliszcza" - kto nie widzi, ten
            zobaczy
            > Dlatego trzeba przypomnieć , kto był ~forumowym wodziejem~ i w imię jakiego
            JCh
            >
            > =Kościoła to zrobił .

Ja bym, Rolo, na Twoim miejscu nie chwalił dnia przed zachodem słońca. Czuję,
            że jak tylko Roland Garros się zakończy, to Homo wróci. A już są półfinały
            męskie i finał kobiecy chyba jutro.
            • leszek.sopot Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 04.06.04, 15:18
              Da nam popalić po kampanii wyborczej. Teraz to on jeździ po kraju i rozdaje
              czerwonobiałe krawaty.
              Od czasu do czasu widać jego wpisy pod różnymi nickami na forum Trójmiasto. Na
              forum kraj też sie pewnie produkuje pod jakims nowym zalogowanym nickiem.
              • goniacy.pielegniarz Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 04.06.04, 15:41
                leszek.sopot napisał:

> Da nam popalić po kampanii wyborczej. Teraz to on jeździ po kraju i rozdaje
                > czerwonobiałe krawaty.
                > Od czasu do czasu widać jego wpisy pod różnymi nickami na forum Trójmiasto.
                Na
                > forum kraj też sie pewnie produkuje pod jakims nowym zalogowanym nickiem.

Nie wiem, czy to on pisze na forum Trójmiasta, ale chyba nie jest czymś
                wyjątkowym akurat na tym forum adres z Gdyni, co:)? Homo jest miłosnikiem
                tenisa, więc podejrzewam, że siedzi zapatrzony w telewizor. A może pojechał??
                A poza tym, tak gwoli ścisłości, to Homo już dawno powiedział, na kogo ma
                zamiar głosować. Na PiS. Leppera broni z innych powodów. ALe już nie będę pisał
                w jego imieniu więcej, żeby nie było żadnych nieporozumień.
                • goniacy.pielegniarz Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 04.06.04, 15:43
                  goniacy.pielegniarz napisał:

ALe już nie będę pisał
                  > w jego imieniu więcej, żeby nie było żadnych nieporozumień.

Żeby była jasność, to ten post nie jest w jego imieniu, tylko starałem się
                  raczej napisać to, o czym on mówił wcześniej na forum :)
                • leszek.sopot Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? 04.06.04, 16:07
                  goniacy.pielegniarz napisał:

> leszek.sopot napisał:
                  >
                  >> Da nam popalić po kampanii wyborczej. Teraz to on jeździ po kraju i rozdaje
                  > > czerwonobiałe krawaty.
                  >> Od czasu do czasu widać jego wpisy pod różnymi nickami na forum Trójmiasto.
                  > Na forum kraj też sie pewnie produkuje pod jakims nowym zalogowanym nickiem.
                  >
                  > Nie wiem, czy to on pisze na forum Trójmiasta, ale chyba nie jest czymś
                  > wyjątkowym akurat na tym forum adres z Gdyni, co:)?

Nie jest, ale te, które czasem czytuję maja jego specyficzny "urok i styl".

> Homo jest miłosnikiem
                  > tenisa, więc podejrzewam, że siedzi zapatrzony w telewizor. A może pojechał??
                  > A poza tym, tak gwoli ścisłości, to Homo już dawno powiedział, na kogo ma
                  > zamiar głosować. Na PiS. Leppera broni z innych powodów. ALe już nie będę
                  pisał w jego imieniu więcej, żeby nie było żadnych nieporozumień.

Oj nie wiem czy na PiS. W minionym stadium schyłkowym już tak się wpieniał na
                  wszystko co związane z prawicą, ze zahaczał chyba swoim jadem i o Kaczorki.
                  Po tenisie już niedługo ME w piłce, to aktywność na forum chyba bardzo zmaleje.
                  • rolotomasi Re: POWINIEN ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ! 04.06.04, 16:54
                    Dla mnie to postać ponura - manipulanta i cwaniaczka szerzącego kłamstwa ala
                    Gebels, rozbijającego dyskusje, wypychającego z forum otwrte umysły - wcale mi
                    nie do śmichu patrząc na scenę -jej brak- polityczną; A powiedzieć, że w
                    olbrzymim stopniu zawdzięczamy ogłupienie Elektoratu takim właśnie kiecuchom -
                    kto uwierzy,a nawet jeśli, to znów pójdą do kościółka posłuchać dyrektyw,na kogo
                    głosować.
                    Przepis na sterowanie Masami jest na tym fo w wykonaniu o.Osioła =Homo czyli
                    Maryjana z Miasta DDyni.
                    Jest na pewno zadowolony,że o NIM znów piszą- nieważne,że źle: "liczy się ilość"
                    Ma już wyznawców i namiętne uczennice - też w tym pakiecie, np. GoniPielę.>> np:
                    rozciąganie tematu na boki : a to o tenisie, a to o duMaryny i inne ~metody~.

Przy okazji>>
                    Chciałem i dalej chcę założyć na foKra wirtualny Rząd Rzeczypospolitej, ale
                    teraz nie ma z kim- panuje przygnębienie i zniechęcenie, a chaos dopiero przed
                    Nami.
                    • goniacy.pielegniarz Re: POWINIEN ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ! 04.06.04, 17:11
                      rolotomasi napisał:

Twoje zdanie na jego temat jest już tu powszechnie znane, odkąd założyłeś te
                      kilka wątków na jego temat i napisałeś kilkadziesiąt czy kilkaset postów na ten
                      sam temat.

> Jest na pewno zadowolony,że o NIM znów piszą- nieważne,że źle: "liczy się
                      ilość
                      > "
                      > Ma już wyznawców i namiętne uczennice - też w tym pakiecie, np. GoniPielę.>&
                      > #62 np:
                      > rozciąganie tematu na boki : a to o tenisie, a to o duMaryny i inne ~metody~.

Nie wiem, dlaczego nazywasz mnie jego "wyznawcą". Trochę to śmnieszne. Ale mnie
                      to nawet nie dziwi, zwłaszcza, że nawołujesz go od dłuuugiego czasu do
                      odejścia, a gdy tylko zniknie na jakiś czas, to zakładasz wątki na jego temat i
                      podbijasz stare.
                      • rolotomasi Re: POWINIEN ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ! 04.06.04, 17:25
                        goniPielę. napisał [..]

A Ja> itp itd.; Pisałem już o tym, vide: grudzień '3.

Wspaniale podgotowane mięso armatnie,
                        mam na myśli, do krzewienia w EUROpie tzw. wartości krześcijańskich.

*CERTYFIKAT DOPUSZCZENIA* >> nadaje się, przed użyciem wstrząsnąć.
    • heterosovieticus homosovieticus musi odejść 04.06.04, 15:44
      zaraz po balcerowiczu
    • Gość: wojtek Re: CZY POWINIENEM ODEJŚĆ Z FORUM KRAJ ? IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 04.06.04, 16:02
      A dlaczego mialbyś odejść? Przynajmniej jesteś barwny. A na tym forum to już
      coś:)
      • Gość: uciekająca siostra Re: Konserwacja maczugi :) IP: *.crowley.pl 04.06.04, 21:11
        Doznała uszczerbku w walce :)
        Maryjanek pieczołowicie rekonstruuje.
        A poza tym jest wiosna,a sąsiadka ma oczy jak Bajkał.
        Może inna "maczuga" w uzywaniu? :))))
        Celibatariusz też człowiek,no nie?
        Mam nadzieję ,że nie zapił się tym kaprem na śmierć. To przez to
        chlanie,ciągle w PISuarze siedzi.
        Wracaj Homosiu,będzie weselej!
        • Gość: uciekająca wiedźma Re: Witamy Maryjanka po konserwacji maczugi :))) IP: *.crowley.pl 29.07.04, 11:02
          Gość portalu: uciekająca siostra napisał(a):

> Doznała uszczerbku w walce :)
          > Maryjanek pieczołowicie rekonstruuje.
          > A poza tym jest wiosna,a sąsiadka ma oczy jak Bajkał.
          > Może inna "maczuga" w uzywaniu? :))))
          > Celibatariusz też człowiek,no nie?
          > Mam nadzieję ,że nie zapił się tym kaprem na śmierć. To przez to
          > chlanie,ciągle w PISuarze siedzi.
          > Wracaj Homosiu,będzie weselej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka