wanda43 04.03.11, 07:58 czyzby powtorka z rozrywki? www.se.pl/multimedia/galeria/56147/107447/ludwik-spiacy-dorn/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie_pis_mienny Re: Poseł Dorn 04.03.11, 09:26 wanda43 napisała: > czyzby powtorka z rozrywki? Kac proszę państwa, kac gigant! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Poseł Dorn 04.03.11, 16:04 cookies9 napisała: > Często odlatuje:-) Ty byś nie "odlatywał" i nie pił z rozpaczy po takiej katastrofie:Kiedyś 3 Bliżniak-3 osoba w partii rządzącej,minister MSWiA posyłający lekarzy w kamasze,Marszałek Sejmu-2 osoba w państwie.A dziś siedzi w ostatnich ławach sejmowych (na wylocie) blisko drzwi wyjściowych(odlotowych). Odpowiedz Link Zgłoś
lew-35 Re: Poseł Dorn 04.03.11, 09:38 Ten człowieczyna ośmiesza się przed swoimi wyborcami i nie tylko.Czas aby ten ktoś co kocha " wodę ognistą " zlazł z trybuny sejmowej o własnych siłach . Odpowiedz Link Zgłoś
nie_pis_mienny Re: Poseł Dorn 04.03.11, 10:49 lew-35 napisał: >....Czas aby ten ktoś co kocha " wodę ognistą " zlazł z trybuny sejmowej o > własnych siłach . Dotyczy to większej ilości posłów i to nie tylko z PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
mowiono.mi.ze.to.on Jemu potrzebna jest pomoc 04.03.11, 10:04 Podejrzewam, że wpadł w alkoholizm. Jedyny inteligent w PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Jemu potrzebna jest pomoc 04.03.11, 10:52 Swoją decyzję o powrocie do PiSsu,musi wzmacniać codziennym toastem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_pis_mienny Re: Jemu potrzebna jest pomoc 04.03.11, 10:55 mowiono.mi.ze.to.on napisał: > Podejrzewam, że wpadł w alkoholizm.... ...albo nawiązał ściślejszą współpracę z Kamińskim przywróconym łonu pisowskiemu...... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Jemu potrzebna jest pomoc 04.03.11, 15:49 Z hemoroidami ciężko siedzieć a z alimentami na 3 rodziny i kosztami czwartej za przychód 10 tys. to raczej można niedomagać na trzeżwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jemu potrzebna jest pomoc 04.03.11, 16:19 Alimenty-tarapaty taty,a gdy jest się 3-krotnym rozwodnikiem to już nie są kłopoty a katastrofa finansowa,shoah. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.von.z.palacu Re: Jemu potrzebna jest pomoc 04.03.11, 16:01 mowiono.mi.ze.to.on napisał: > Podejrzewam, że wpadł w alkoholizm. Jedyny inteligent w PiS. Gdyby byl inteligentny to nie bylby w PiC. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Strata Saby i ..zalosc,rozpacz. 04.03.11, 16:08 www.wiadomosci24.pl/artykul/zdechla_saba_ludwika_dorna_96706.html // Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Strata Saby i ..zalosc,rozpacz. 04.03.11, 16:34 alez Saba odeszla w maju 2009! Musial bardzo kochac swoja sunie, skoro nadal rozpacza. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Strata Saby i ..zalosc,rozpacz. 04.03.11, 16:51 wanda43 napisała: > alez Saba odeszla w maju 2009! > Musial bardzo kochac swoja sunie, skoro nadal rozpacza. A ma takze 3 tesciowe /a Jarek ZERO/ wiec niezbadane sa przyczyny rozpaczy.Biedactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Poseł Dorn 04.03.11, 16:23 A Kwach:Ludwiku Dorn i SABO,nie idżcie tą drogą bo drogo za to zapłacicie!No i słowo Kwacha ciałem siem stało. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Poseł Dorn 04.03.11, 16:53 wali w szyje ze zmartwienia i glowkuje ... co bede robic po uplywie swojkej kadencji (p)oslelskiej , wybrac mnie ponownie na osla nie wybiora ... isc do uczciwej roboty .... przeciez NIC nie umiem robic , a alimenty trzeba placic . Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Poseł Dorn 04.03.11, 17:02 Stracił zaufanie prezesa,a w innych partiach też ma przechlapane.Czyli:Sznura i na góra(strych)! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Poseł Dorn 04.03.11, 17:29 Dorn, to Dorn, ale co taki prezio by zrobil jak by go wyborcy oleli? Ciekawe jak sie zabezpieczyl? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Facet ma kłopoty 04.03.11, 17:04 płaci alimenty na dwoje dzieci i ma dwoje innych. Co biedak będzie robił jak się na następną kadencję? Ma chłop 57 lat więc już niewiele zwojuje. Właściwie to nie ma wyboru jak uwiesić się u czyjejś klamki z prośbą o jedynkę. Frasuje się chłopisko, więc robaka musi zalać. "Dlaczego pijesz? Żeby zapomnieć. A o czym chcesz zapomnieć? O tym, że piję." M. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Facet ma kłopoty 04.03.11, 18:32 mariner4 napisał: >płaci alimenty na dwoje dzieci i ma dwoje innych. Co biedak będzie robił jak się na >następną kadencję? Ma chłop 57 lat więc już niewiele zwojuje. Właściwie to > nie ma wyboru jak uwiesić się u czyjejś klamki z prośbą o jedynkę. nie ma szans na uczciwa prace ... trzeba umiec cos konkretnego robic nie ma szans na jedynke ... musi pic Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Facet ma kłopoty 04.03.11, 19:12 hm, uwazam , ze jestem jednak zdecydowanie bardziej odpowiedzialna od posla Dorna, bo licząc sily na zamiary wyprodukowalam tylko jednego potomka. Jak kopyta wyciągne, to przynajmniej zyska jeden i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Poseł Dorn 04.03.11, 18:49 Czy się siedzi, czy się leży, dieta się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Poseł Dorn 04.03.11, 19:22 Kiedys POSEŁ to był ktus, a teraz? No nie wiem, wstydzic sie, czy szczycic? Szanowac, czy wrzecz przeciwnie? Znalam jednego i chwatit! Odpowiedz Link Zgłoś