volupte01 20.03.11, 13:03 Graś sie zaraził choroby palikotowej od pissu? Gdzie to Palikot obraża premiera?wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tych-slow-nie-napisal-J-Kaczynski-Brzmi-jak-Palikot,wid,13241560,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen2010 Re: Graś 20.03.11, 16:46 Pewnie wtedy, gdy po nalocie ABW na jego syna pogroził Tuskowi, że ujawni jego i platformy schwindle. Od ręki dali mu spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Graś 20.03.11, 17:04 Czyżby Hofman był autorem teksu Yarosława? Jestem podobnego zdania. " Zorientowali się - tu poseł Hofman dzierży palmę pierwszeństwa - że po to, żeby zaistnieć w mediach nie potrzeba mieć nic do powiedzenia, ale wystarczy obrazić premiera, skopać go i obdarzyć jakimś epitetem - mówił Graś. " Hofman,niemalże,jak sztubak,robi to kilka razy dziennie,ile razy dorwie się do mikrofonu... Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Graś 20.03.11, 17:11 Hofman za tępy jest. Podejrzewam łapkę zlośliwca Krasnodębskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Graś 20.03.11, 17:17 Mało mnie interesuje kto kaczce to napisał , tylko czemu Graś wyciera sobie tu pysk Palikotem , który krytykuje, ale premiera nie obraza. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Graś 20.03.11, 17:23 > Mało mnie interesuje kto kaczce to napisał , tylko czemu Graś wyciera sobie tu > pysk Palikotem , który krytykuje, ale premiera nie obraza. Czterolatek do dwuletniej siostrzyczki:"Ale masz brudną mordę". Mama:"Nie znasz innego słowa". "Znam. Pysk". Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Graś 20.03.11, 17:37 To dosyć proste. Sprawdzają, obserwują i widzą, że Palikot wcale nie bluffuje z przewidywanym wynikiem wyborczym. Zwyczajnie, w strachu są, zaraza prawdy o nich i polskiej polityce rozprzestrzenia się z każdym tygodniem. Ja tu zamieściłem duże badanie na Częstochowie, jak wielka jest dynamika zmian nastrojów ludzi. Polowa elektoratu platformy z 2007 się rozpłynęła. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Graś 20.03.11, 17:42 że Palikot wcale nie bluffuje z przewidywanym wynikiem wyborczym. Zdanie perełka. --------------- W życiu zawsze trzeba mieć jakiś cel - powiedział snajper do syna. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Graś 20.03.11, 17:54 A znasz komuszku ten wynik? Bo on was sytuuje wysoko, z czym ja się fundamentalnie nie zgadzam. A to dlatego, że wam TVP zabrali. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Graś 20.03.11, 18:10 haen2010 napisał: > A znasz komuszku ten wynik? Bo on was sytuuje wysoko, z czym ja się fundamental > nie nie zgadzam. A to dlatego, że wam TVP zabrali. Panie (inżynierze), pohamuj się. Wiem, że jesteś potomkiem najmłodszego syna Noego ale nie musisz stale tego udowadniać. A to, z czym Ty się zgadzasz lub nie .... --------------- W życiu zawsze trzeba mieć jakiś cel - powiedział snajper do syna. Odpowiedz Link Zgłoś