Dodaj do ulubionych

Androsteron

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 17:37
Czy podwyższony androsteron można zmniejszyć tylko Dianą? Czy może są jakieś
inne leki?
Obserwuj wątek
    • Gość: sabinka Re: Androsteron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 17:49
      moja pani doktor mowila o jeszcze innym leku (nie pamietam jaki) ale
      ostatecznie zdecydowalysmy sie na Diane, ktora wydawala sie byc dla mnie
      korzystniejsza.
      • Gość: kasia Re: Androsteron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:23
        szkoda, że nie pamietasz nazy tego drugiego leku. A może wiesz czy ten lek
        stosuje się na takiej samej zasadzie co diane? Działa antykon? Ja nie chcę
        Diany, ponieważ po Dianie mam zerowe libido! ogolnie moje libido jest słabe, a
        po Dianie...sad(( Można spytać jaki miałaś poziom androsteronu??? norma jest od
        0,4-5,3ng/ml a ja mam 6,50.
        • Gość: sabinka Re: Androsteron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:09
          ja nazwy nie pamietam, ale przeciez lekarz powinien wiedziec. Mi pani doktor
          przedstawila dwie opcje, ale obie stwierdzilysmy, ze Diane bedzie dla mnie
          lepsza. Tamten lek nie mial dzialania antykoncepcyjnego-tyle pamietam. Badania
          robiłam wiele m-cy temu wiec poziomu nie pamietam, ale wiem, ze byl on bardzo
          wysoki, co az przerazilo lekarzasmile Jak bede w domu i znajde te wyniki to
          ewentulanie podam.
    • Gość: lilith Re: Androsteron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 23:13
      zazywam dianewink poza tym ten drugi lek to jeannine(czy jakos tak) o dzialaniu
      antykoncepcyjnym ale kosztuje ok. 37-45 zlindifferent dlatego ja pozostalam przy diane-
      35..tansze a prawie to samo
      • Gość: lilith do sabinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 23:15
        wiem ze te tabsy sa dobre na cere i dzialaja anty...zawiodlas sie na nich?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka