Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 17:37 Czy podwyższony androsteron można zmniejszyć tylko Dianą? Czy może są jakieś inne leki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sabinka Re: Androsteron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 17:49 moja pani doktor mowila o jeszcze innym leku (nie pamietam jaki) ale ostatecznie zdecydowalysmy sie na Diane, ktora wydawala sie byc dla mnie korzystniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Androsteron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:23 szkoda, że nie pamietasz nazy tego drugiego leku. A może wiesz czy ten lek stosuje się na takiej samej zasadzie co diane? Działa antykon? Ja nie chcę Diany, ponieważ po Dianie mam zerowe libido! ogolnie moje libido jest słabe, a po Dianie...(( Można spytać jaki miałaś poziom androsteronu??? norma jest od 0,4-5,3ng/ml a ja mam 6,50. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabinka Re: Androsteron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:09 ja nazwy nie pamietam, ale przeciez lekarz powinien wiedziec. Mi pani doktor przedstawila dwie opcje, ale obie stwierdzilysmy, ze Diane bedzie dla mnie lepsza. Tamten lek nie mial dzialania antykoncepcyjnego-tyle pamietam. Badania robiłam wiele m-cy temu wiec poziomu nie pamietam, ale wiem, ze byl on bardzo wysoki, co az przerazilo lekarza Jak bede w domu i znajde te wyniki to ewentulanie podam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilith Re: Androsteron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 23:13 zazywam diane poza tym ten drugi lek to jeannine(czy jakos tak) o dzialaniu antykoncepcyjnym ale kosztuje ok. 37-45 zl dlatego ja pozostalam przy diane- 35..tansze a prawie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilith do sabinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 23:15 wiem ze te tabsy sa dobre na cere i dzialaja anty...zawiodlas sie na nich? Odpowiedz Link Zgłoś