Dodaj do ulubionych

Dubieniecki jak deVirion

07.04.11, 10:07
przeczytajcie wynurzenia panaprezesa
"Nigdy nie miał pan wątpliwości co do jego osoby?

- Początkowo, nie ukrywam, miałem. Ale po sprawie z tą widowiskową kontrolą policji, doszedłem do wniosku, że nie jest tak, jak o nim mówią. Wielu wybitnych adwokatów – jak ś.p. mecenas Tadeusz de Virion czy premier Jan Olszewski - nieraz widywali się z osobami skazanymi. "

i wiele innych kwiatuszków
wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Tuskowi-swietnie-to-szlo-i-niezle-na-tym-zarabial,wid,13295183,komentarz.html
Obserwuj wątek
    • allspice Re: Dubieniecki jak deVirion 07.04.11, 10:10
      >Wielu wybitnych adwokatów<

czyżby coś nam sugerował? wybitny,jak de Virion? woda sodowa uderzyła?;)
    • wos9 Porównanie byle chłystka do mec. de Virion jest po 07.04.11, 11:05
      prostu nadużyciem.
      I jak to się ma do absencji jego i babuni na ślubie Marty i Marcina?
      Teraz dopiero to małżeństwo i rodzina jest warta wszelkiej ochrony...

zoro_wieczorowo_poro napisał:

> przeczytajcie wynurzenia panaprezesa
      > "Nigdy nie miał pan wątpliwości co do jego osoby?
      >
      > - Początkowo, nie ukrywam, miałem. Ale po sprawie z tą widowiskową kontrolą pol
      > icji, doszedłem do wniosku, że nie jest tak, jak o nim mówią. Wielu wybitnych a
      > dwokatów – jak ś.p. mecenas Tadeusz de Virion czy premier Jan Olszewski -
      > nieraz widywali się z osobami skazanymi. "
      >
      > i wiele innych kwiatuszków
      > wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Tuskowi-swietnie-to-szlo-i-niezle-na-tym-zarabial,wid,13295183,komentarz.html
      • zoro_wieczorowo_poro Re: Porównanie byle chłystka do mec. de Virion je 07.04.11, 12:11
        nawet mu nie przeszkadza, że dziecko z pierwszego - kościelnego związku, ma DNA nijak nie pasujące do tatusia
        • wos9 Re: Porównanie byle chłystka do mec. de Virion je 07.04.11, 12:41
          zoro_wieczorowo_poro napisał:

> nawet mu nie przeszkadza, że dziecko z pierwszego - kościelnego związku, ma DNA
          > nijak nie pasujące do tatusia

Martusi też nie przeszkadzało wkręcenie perwszego męża w to dziecko. I to przed oltarzem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka