Gość: paula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 18:26 w krakowskiej szkole jezykowej tricolore jest organizowany kurs japonskiego,ale na razie jest malo osob(w tym ja) i zajecia moga nie ruszyc,zachecam,www.tricolore.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: jezyk japonski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 18:35 jak widac inni wola chodzic do everestu ( www.everest.edu.pl) lub do mangghi ( www.manggha.krakow.pl ) ... :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: jezyk japonski IP: *.sebastiana.ceti.pl 18.09.05, 19:19 Czy wiadomo już w jakie dni będą zajęcia? Rozumiem że jest to grupa początkująca? Ja chętnie bym się zapisała ale mam pewne problemy z czasem. Pon i śr wieczorem mam juz na pewno zajęte, a nie mam jeszcze planu zajęć na studiach. I czy wiecie może ile kosztuje semestr w "mandze" ? (bo w tricolore 590 zł, tak?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jezyk japonski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:44 900 zl/sem., zajecia 2x / tyg., raz prowadzone przez Japonczyka/Japonke, raz przez polskiego lektora/lektorke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darksin Re: jezyk japonski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:23 Prawdopodobnie sie zglosze, ilu ludzi brakuje ? gg:5215281 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: jezyk japonski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:13 dla wszystkich zainteresowanych:zajecia beda w soboty(blok 3 godzinny),godziny jeszcze do uzgodnienia,popoludniowe lub wczesniej,brakuje w sumie to 1 osoby,ale im wiecej tym weselej:) cena kursu 540 zlotych/60h(semestrze),poziom podstawowy,ale jest tez grupa po roku nauki,telefon do tricolore:422-84-05 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś