pan_ryj_zapijaczony_banow_26 12.04.11, 07:19 To typowy przedstawiciel tej "Partii". Oni już tak mają, ze lubią za nasze, dla naszego dobra: www.fakt.pl/Bieda-po-poselsku-Gwiazda-PiS-co-roku-ma-nowe-auto-FOTO-,artykuly,101008,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mowiono.mi.ze.to.on Re: Adam Hofman trzyma standardy PiS 12.04.11, 07:39 Dziękujemy CI ZUSie Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Adam Hofman trzyma standardy PiS 12.04.11, 07:53 nie wiem czy tak macie ale jak słucham tego barana np. dziś w tok fm to jestem pełen podziwu dla dziennikarza, bo to co pismeni wygadują to obraza dla człowieka, nawet takiego z IQ 70. hofman oczywiście głupi nie jest, robi to z wyrachowania, pewnie gdyby jarek go wyrzucił to jutro innego pana by znalazł. niedobrze się robi jak sie tego słucha. ale też dziennikarze nasi nie są czasami orłami intelektu, bo wiedząc jaki idiota przychodzi można by go było zniszczyć - najlepszy przykład płaszczaka u olejnik, nie wytrzymał przyciśnięcia go jego własną głupotą i z płaczem pobiegł do panaprezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Adam Hofman trzyma standardy PiS 12.04.11, 08:10 adam111115 napisał: > nie wiem czy tak macie ale jak słucham tego barana np. dziś w tok fm to jestem > pełen podziwu dla dziennikarza, bo to co pismeni wygadują to obraza dla człowie > ka, nawet takiego z IQ 70. hofman oczywiście głupi nie jest, robi to z wyrachow > ania, pewnie gdyby jarek go wyrzucił to jutro innego pana by znalazł. niedobrze > się robi jak sie tego słucha. > > ale też dziennikarze nasi nie są czasami orłami intelektu, bo wiedząc jaki idio > ta przychodzi można by go było zniszczyć - najlepszy przykład płaszczaka u olej > nik, nie wytrzymał przyciśnięcia go jego własną głupotą i z płaczem pobiegł do > panaprezesa. Un do nich mówi:www.hot.jpg.pl/zdjecie/26533/z_piesnia_na_ustach.html Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: Adam Hofman trzyma standardy PiS 12.04.11, 08:14 Hofman prawi: Bóg Honor i Ojczyna - a gdzie Melexy? Odpowiedz Link Zgłoś
ajax333 Re: Adam Hofman trzyma standardy PiS 12.04.11, 08:18 Nastały czasy totalnych cyników.Kiedyś trzeba było zrobić coś dla kraju i społeczeństwa,by otrzymać za te działania wynagrodzenie umożliwiające zakup auta ,domu.Dzisiaj wystarczy być bezideowym "działaczem partyjnym",by w wieku 30 paru lat mieć luksusy-Kurski,Hofman i wielu innych.W luksusowym otoczeniu wygłaszają tyrady o narastającej biedzie i cenach w sklepie."Ciemny lud" i tak to kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj W tych wyborach juz nie kupi 12.04.11, 17:49 ajax333 napisała: > Nastały czasy totalnych cyników.Kiedyś trzeba było zrobić coś dla kraju i społe > czeństwa,by otrzymać za te działania wynagrodzenie umożliwiające zakup auta ,do > mu.Dzisiaj wystarczy być bezideowym "działaczem partyjnym",by w wieku 30 paru l > at mieć luksusy-Kurski,Hofman i wielu innych.W luksusowym otoczeniu wygłaszają > tyrady o narastającej biedzie i cenach w sklepie."Ciemny lud" i tak to kupi. Po tym co pokazał pod pałacem naród ma dość tego psychola Odpowiedz Link Zgłoś
nie_pis_mienny Re: Adam Hofman trzyma standardy PiS 12.04.11, 13:31 pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał: > To typowy przedstawiciel tej "Partii". ... Nie tak do końca, o ile posiada prawo jazdy i umie prowadzić te swoje limuzyny. Standardy narzucone przez "panprezesa" są w tym względzie zgoła inne. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Adam Hofman trzyma standardy PiS 13.04.11, 08:04 nie_pis_mienny napisał: > pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał: > > > To typowy przedstawiciel tej "Partii". ... > > Nie tak do końca, o ile posiada prawo jazdy i umie prowadzić te swoje limuzyny. > Standardy narzucone przez "panprezesa" są w tym względzie zgoła inne. Pan prezes to Pan Prezes specjalnej Troski i gdyby w tym wieku mieszkał samotnie z mamusia nie w mieście , a na wsi to by był uznawany za miejscowego głupka > ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_polski Za pieniądze chorych i emertytów z ZUSU. 12.04.11, 17:52 Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Adam Hofman trzyma standardy PiS 12.04.11, 18:13 cwaniaczek:-) "...Auto kupiłem jakieś pół roku temu. Sprowadziłem zza granicy, było lekko puknięte, musiałem je zrobić – tłumaczy rzecznik Prawa i Sprawiedliwości. – Ile zapłaciłem? 10 tysięcy euro plus zrobienie, to będzie nie wiem, jakieś 60-65 tysięcy złotych – pochwalił się poseł. " Odpowiedz Link Zgłoś