man_sapiens 19.04.11, 00:02 Jarosław "300zł" Kaczyński wyraźnie boi się odwiedzać grób swojego brata. Dlaczego? Przecież chyba nie z powodu sfałszowanego testamentu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blind_as_a_bat Re: Ale dlaczego? 19.04.11, 00:13 Znowu się zasłania mamusią jak przed lotem? P/S. Nie podejrzewasz go chyba o strach przed zemstą 'zza krypty'. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Ostatnimi czasy Lech Kaczyński był w takim stanie 19.04.11, 08:56 man_sapiens napisał: > Jarosław "300zł" Kaczyński wyraźnie boi się odwiedzać grób swojego brata. Dlacz > ego? Przecież chyba nie z powodu sfałszowanego testamentu. chorobowym, ze chyba nie był w stanie sam napisać testamentu..., Odpowiedz Link Zgłoś
stanczyk-5 Re: Ale dlaczego? 19.04.11, 09:14 man_sapiens napisał: > Jarosław "300zł" Kaczyński wyraźnie boi się odwiedzać grób swojego brata. Dlacz > ego? Przecież chyba nie z powodu sfałszowanego testamentu. poczatkowo myslalem zes tylko glupi teraz wiem zes glupi i chory Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Ale dlaczego? 19.04.11, 09:17 stanczyk-5 napisał: > > poczatkowo myslalem zes tylko glupi > teraz wiem zes glupi i chory > Bo nie pisze po twojej myśli...? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Ale dlaczego? 19.04.11, 09:21 Wyslal brata na smierc sam wylegujac sie w wyrku. Teraz sumienie go gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
stanczyk-5 Re: Ale dlaczego? 19.04.11, 09:25 pies_na_czarnych napisała: "Wyslal brata na smierc sam wylegujac sie w wyrku. Teraz sumienie go gryzie." .. ciebie by niegryzlo ? sumienie Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Ale dlaczego? 19.04.11, 09:34 stanczyk-5 napisał: > pies_na_czarnych napisała: > > "Wyslal brata na smierc sam wylegujac sie w wyrku. Teraz sumienie go gryzie. > " > > > .. ciebie by niegryzlo ? sumienie - ort. Gdybym postapil tak jak on to gryzloby mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Ale dlaczego? 19.04.11, 09:26 przekręty z testamentami to specjalność Krakowa.pewnie coś z Dziwiszem kombinował. Odpowiedz Link Zgłoś
stanczyk-5 Re: Ale dlaczego? 19.04.11, 09:28 venus99 napisał: " przekręty z testamentami to specjalność Krakowa.pewnie coś z Dziwiszem kombinow ał." ..obiecal Jaroslaw Stasiowi ze da Swiadectwo Cudu ? Swiadectwo Swietosci Stanislawa II Krakowskiego ??? Odpowiedz Link Zgłoś