hummer 09.06.11, 20:43 PO PiSowi Napieralski zagląda w okno i mówi sprawdzam. A tam panika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 20:46 A coś bardziej dosłownie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Napieralski to, 09.06.11, 21:18 m.c.hrabia napisał: > burak pastewny. Jesteś?A może ćwikłowy? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Słodki, to pewnie cukrowy. 09.06.11, 21:22 veglie napisał: > m.c.hrabia napisał: > > > burak pastewny. > > Jesteś?A może ćwikłowy? Miło patrzeć, jak Solidaruch się boją chłystka urodzonego pod koniec lat 70tych :) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Słodki, to pewnie cukrowy. 09.06.11, 21:32 hummer napisał: > veglie napisał: > > > m.c.hrabia napisał: > > > > > burak pastewny. > > > > Jesteś?A może ćwikłowy? > > Miło patrzeć, jak Solidaruch się boją chłystka urodzonego pod koniec lat 70tych > :) Solidaruchy w 10 mln tłumie odważne...pojedynczo to cykoria.;) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Słodki, to pewnie cukrowy. 09.06.11, 21:48 veglie napisał: > Solidaruchy w 10 mln tłumie odważne...pojedynczo to cykoria.;) Ale zdarzają się wyjątki. Też kiedyś w owczym pędzie (dzisiaj bym napisał, że jak jaki leming) zapisałem się byłem do Solidarności, a wcale pojedynczo cykorią nie jadę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 20:50 humbak napisał: > A coś bardziej dosłownie?:) forum.gazeta.pl/forum/w,28,125985764,125985764,Napieralski_wzial_w_lape_UZI.html forum.gazeta.pl/forum/w,28,125980692,125980692,Napieralski_kolek_bez_plotu.html Do jesieni pewnie się pojawią nowe wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 20:51 Mam na myśli to sprawdzanie w wykonaniu Napieralskiego. Bo z tego co widzę to z niego równie sprawna opozycja, jak z Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 20:57 humbak napisał: > Mam na myśli to sprawdzanie w wykonaniu Napieralskiego. Bo z tego co widzę to z > niego równie sprawna opozycja, jak z Jarka. Po tak miażdżącej krytyce gotów popełnić seppuku. ;- ( Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 20:59 Żebyś nie poczuł się przesadnie dotknięty, dodam że Tusk jest równie wybitnym rządzącym jak oni koalicjantami póki co. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 21:04 humbak napisał: > Żebyś nie poczuł się przesadnie dotknięty, dodam że Tusk jest równie wybitnym r > ządzącym jak oni koalicjantami póki co. Dlaczego w ogóle mam się czuć dotknięty? Jak ktoś twierdzi, że 2 x 2 = 5, wzruszam ramionami. PS - koalicjantami czy opozycjonistami? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 21:09 No rypło mi się. A co do urazów... twoja odpowiedź z nikąd się nie wzięła. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 21:18 humbak napisał: > No rypło mi się. > A co do urazów... twoja odpowiedź z nikąd się nie wzięła. Miałem narysować wzruszenie ramionami? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 21:20 Jakby Ci ta wypowiedź "wisiała", to byś ją ominął. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 21:24 humbak napisał: > Jakby Ci ta wypowiedź "wisiała", to byś ją ominął. Nigdy nie opuszczam Twoich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 21:28 Ale i nie zawsze odpisujesz:> PS Miło mi. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 21:29 Może skończmy już. Rozwadniamy niepotrzebnie dyskusję tą wymianą. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 21:34 humbak napisał: > Może skończmy już. Rozwadniamy niepotrzebnie dyskusję tą wymianą. Chętnie. Chociaż dyskusji to tu jak na lekarstwo. :- ( Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 21:39 remez2 napisał: > humbak napisał: > > > No rypło mi się. > > A co do urazów... twoja odpowiedź z nikąd się nie wzięła. > Miałem narysować wzruszenie ramionami? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 21:21 remez2 napisał: > humbak napisał: > > > Mam na myśli to sprawdzanie w wykonaniu Napieralskiego. Bo z tego co widz > ę to z > > niego równie sprawna opozycja, jak z Jarka. > Po tak miażdżącej krytyce gotów popełnić seppuku. ;- ( Tępą kataną.;) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 21:27 Tępą kataną.;) Jak robotnik - przedsiębiorca, który bardzo się zdziwił, że telefonem można robić zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 21:33 remez2 napisał: > Tępą kataną.;) > Jak robotnik - przedsiębiorca, który bardzo się zdziwił, że telefonem można rob > ić zdjęcia? Wszedł na rynek T-Mobil. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 21:44 hummer napisał: > remez2 napisał: > > > Tępą kataną.;) > > Jak robotnik - przedsiębiorca, który bardzo się zdziwił, że telefonem moż > na rob > > ić zdjęcia? > > Wszedł na rynek T-Mobil. static2.wpolityce.pl/site_media/pictures/2011/06/04/vczxg.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 21:53 To nie o niego chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 21:57 remez2 napisał: > To nie o niego chodzi. Wiem od 15 lat jestem w tej sieci.......mobile mi pasowało.;) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 21:37 remez2 napisał: > Tępą kataną.;) > Jak robotnik - przedsiębiorca, który bardzo się zdziwił, że telefonem można rob > ić zdjęcia? Gumowe klapki......miał na oczach,tfu! Nogach.;) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A przebadany psychiatrycznie? 09.06.11, 21:41 veglie napisał: > remez2 napisał: > > > Tępą kataną.;) > > Jak robotnik - przedsiębiorca, który bardzo się zdziwił, że telefonem moż > na rob > > ić zdjęcia? > > Gumowe klapki......miał na oczach,tfu! Nogach.;) Bo gumowe klapki, to potrafi założyć byle dureń. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 20:53 Dosłownie:Tusk straszy koalicją Kaczyński-Napieralski.Bo straszenie samym tylko PiSem nie wystraszy Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 20:55 Nie widzicie, że oni się już wszyscy siebie nawzajem boją? Cacy - cacy, a w rękawie kosa - i nie ufa się nikomu, bo rozkręca się kampania wyborcza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 20:58 Boją jak boją... słabego wyniku się boją, a nie siebie wzajemnie. Ze strony żadnego z liderów nie spodziewam się świadomego ruchu dającego istotny skok poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 20:52 Mówić "sprawdzam" może partner, a nie takie coś jak grześ, hahaha. Nie kompromituj się. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Masz zaświadczenie od psychiatry? 09.06.11, 20:56 etta2 napisała: > Mówić "sprawdzam" może partner, a nie takie coś jak grześ, hahaha. Nie kompromi > tuj się. Każdy kij ma dwa końce. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 21:14 etta2 napisała: > Mówić "sprawdzam" może partner, a nie takie coś jak grześ, hahaha. Nie kompromi > tuj się. Tusk nie ma partnerów do gry wyborczej? Oby to jego:Nie ma z kim przegrać,nie odbiło mu się czkawką,do końca życia.Przeważnie przegrywają ci co lekceważą przeciwnika,partnera w grze.UW też była przemądrzała i zadufana. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Napieralski to, Napieralski tamto... 09.06.11, 21:18 zoil44elwer napisał: > etta2 napisała: > > > Mówić "sprawdzam" może partner, a nie takie coś jak grześ, hahaha. Nie ko > mpromi > > tuj się. > Tusk nie ma partnerów do gry wyborczej? Oby to jego:Nie ma z kim przegrać,nie o > dbiło mu się czkawką,do końca życia.Przeważnie przegrywają ci co lekceważą prze > ciwnika,partnera w grze.UW też była przemądrzała i zadufana. O zniknęła ze sceny tak jak zniknie PO :) Odpowiedz Link Zgłoś