Dodaj do ulubionych

Tusk gra raportem Millera do końca

13.06.11, 21:58
Zdziwiłem się bardzo, kiedy w czerwcu zapowiedział jego publikację. Nie pasowało mi to do charakterystyki tego picusia. Przedtem zapowiadał w lutym, mało kto pamięta.

Współczuję Millerowi, że ma takiego premiera, który robi z niego szmatę dla swoich fanaberii.

Ta histeria świadczy tylko o tym, że Tusk liczy się z klęską wyborczą. Raport to jego ostatni pocisk w magazynku.

No, platfusy, macie wodza że tylko pozazdrościć.

www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/polska/raport-smolenski-po-wyborach,78154,1
Obserwuj wątek
    • bryt.bryt fakt 13.06.11, 22:04
      haen2010 napisał:

(...)
      > No, platfusy, macie wodza że tylko pozazdrościć.

Faktycznie, Tusk nie ma w Polsce konkurencji. W pozytywnym znaczeniu tego stwierdzenia.
    • behemot17-13 Re: Tusk gra raportem Millera do końca 13.06.11, 22:10
      jeżeli nazwę Ciebie panią Joanną, chyba nie będziesz miał urazu.
      • haen2010 Re: Tusk gra raportem Millera do końca 13.06.11, 22:15
        Nie mam. Już dawno skonstatowałem, że mordobicie z Kaczorem jest jedynym motywem polityki platfusów.
        • klara551 Re: Tusk gra raportem Millera do końca 14.06.11, 01:25
          To może jeszcze napiszesz kiedy to kaczor dostał po dziobie? I 3/słownie trzech /ochroniarzy go nie obroniło? O,ooo i jeszcze nie wezwał swoich do walki,czyżby miał okres wyciszenia i gdy biją to nadstawia drugi policzek? A tak na serio to może porównasz czas roztrząsania,oskarżania PO jaki poświęcił prezes na ostatnim spędzie z czasem poświęconym PiSowi na spędzie PO ? Czy w Gdańsku cokolwiek powiedzieli o prezesie? A może boli to ,że go po prostu olali?
          • smutas13 Re: Tusk gra raportem Millera do końca 14.06.11, 07:05
            klara551 napisała:

> To może jeszcze napiszesz kiedy to kaczor dostał po dziobie? A tak na serio
            > to może porównasz czas roztrząsania,oskarżania PO jaki poświęcił prezes na ost
            > atnim spędzie z czasem poświęconym PiSowi na spędzie PO ? Czy w Gdańsku cokolwi
            > ek powiedzieli o prezesie?
            I tu obaj pokazali swoją klasę.
            Plus dla Tuska. Kaczyński - poniżej poziomu przyzwoitości.
    • pan_kultura_online Re: Tusk gra raportem Millera do końca 13.06.11, 22:30
      z tego raportu wyjdzie Tuskowi "Mein Kampf"
      • wilk_z_wolfow Re: Tusk gra raportem Millera do końca 13.06.11, 22:39
        Mein Kampf PiSal jakis kurdupel w Klarysewie i nic z tego nie wyszlo .
        Tusk nie zrobi takiego numeru , tym bardziej , kiedy republikanie i demokraci wspolnymi silami
        CIA i FBI splawili tratwa Antka , Anie , Jarka , Bogusia , Ernesta i Zbysia .

pan_kultura_online napisała:

> z tego raportu wyjdzie Tuskowi "Mein Kampf"
        • pan_kultura_online Re: Tusk gra raportem Millera do końca 13.06.11, 22:57
          wilk_z_wolfow napisał:

> Mein Kampf PiSal jakis kurdupel w Klarysewie i nic z tego nie wyszlo .
          > Tusk nie zrobi takiego numeru , tym bardziej , kiedy republikanie i demokraci w
          > spolnymi silami
          > CIA i FBI splawili tratwa Antka , Anie , Jarka , Bogusia , Ernesta i Zbysia .
          >
          > pan_kultura_online napisała:
          >
          > > z tego raportu wyjdzie Tuskowi "Mein Kampf"

a od kiedy Tusk jest przyjacielem CIA i FBI ?
          w tej bajce o ptaszku z gówna wyciąga go ten "przyjaciel" co go w nie wpasował
          a i tak Tusk idzie na pożarcie
          • kaczkadonosicielka Kaczy donosiciel probowal sie przypodobac Obamie 13.06.11, 23:39
            bi CIA i Ambasada juz mu pokazala co o nim, wolaczku antysemickim, mysli. teraz czas by spadl.
            • dirloff Re: Kaczy donosiciel probowal sie przypodobac Oba 14.06.11, 13:17
              > bi CIA i Ambasada juz mu pokazala co o nim, wolaczku antysemickim, mysli. tera
              > z czas by spadl.

Po pierwsze, to ambasador Stanów szorował do Kaczyńskiego z prośbą o spotkanie z Obamą, a nie odwrotnie. Cóż, typowe dla PO-lszewika, łżeć, łżeć i łżeć dopóty, dopóki nie złapią na tym. Po drugie, to zdecydujcie się lemingi na coś, bo ta dwuznaczność ukazuje waszą schizofrenię - albo Kaczyński jest antysemitą, albo prosyjonistą. Czyżbyście brały kasę z dwóch central...? Partyjnej i jakiejś dodatkowej, zabużańskiej...? Po trzecie, to... który to już twój nick? Hehe...
    • halfinteligentzpis Pomyliłeś link. Wynika z nich że to Miller gra 13.06.11, 23:38
      a nie Tusk.

Pomyłka, czy w swojej technice propagandowej zbliżyłeś się znacznie do sawy.com?
    • 3alfa.alfa Raport Milera nadaje się w zasadzie do powieszenia 14.06.11, 00:30
      na gwoździu w latrynie
    • haen2010 Wielkiej analizy tu nie trzeba 14.06.11, 07:06
      Zamysł jest prosty - wyborcy w końcowej fazie kampanii mają się podzielić wg klucza Kaczor czy Donald. Mają zapomnieć o nieudolnych rządach, spekulacyjnych cenach, pozorowaniu polityki i cynicznej pogardzie dla ciemnego ludu. Mają zapomnieć o kościelno-chadecko-ludowej ośmiornicy, która objeła całe państwo, od Tuska z Pawlakiem do wójta najmniejszej gminy.

To wcale nie musi się udać. Na oko widać, jak ludzie mają takiej polityki i takich rządów dość. Wynik wyborów staje się bardziej nieprzewidywalny niż kiedykolwiek.
      • zoro_wieczorowo_poro ty henius już 14.06.11, 07:25
        całkiem sPiSdziałeś. A co ma Tusk do tych twoich bredni? Przecież to Miler czeka z upublicznieniem a nie Tusk. Jak Tusk dostanie do łapy raport i będzie zwlekał wtedy PiSz te swoje wywody, celne niczym prognozy Staniszkis.
        P,S
        Dzisiaj twój ulubiony poseł SLD będzie czytał inny raport, w którym Kaczyński i Ziobro są planowani do TS. Doczekałeś się :D
        • haen2010 Re: ty henius już 14.06.11, 07:49
          Nie wypisuj głupot. Ja się tylko wypisałem ze stajni platfusów, zobaczywszy tam żarcie polityczne podłej jakości. Bajer i kit tuskowy tolerowałem do czasu, ale przeciez nie będę robił za dyspozycyjnego przygłupa, jak wielu tutaj.
          • muchomor-sromotnikowy Re: ty henius już 14.06.11, 07:50
            haen2010 napisał:

> Nie wypisuj głupot. Ja się tylko wypisałem ze stajni platfusów, zobaczywszy tam
            > żarcie polityczne podłej jakości. Bajer i kit tuskowy tolerowałem do czasu, al
            > e przeciez nie będę robił za dyspozycyjnego przygłupa, jak wielu tutaj.

Słusznie,cenię taką odwagę.
        • muchomor-sromotnikowy Re:makiawelizm 14.06.11, 07:49
          postawa charakteryzująca się cynizmem i brakiem skrupułów w dążeniu do celu,
          dodając do tego liczne kłamstwa Tuska i puste obietnice tworzy razem portret psychologiczny
          tego człowieka.
    • dirloff oczywista oczywistość... 14.06.11, 13:15
      1. Od dawna podejrzewałem i czasem tu pisałem, że raportu do wyborów nie będzie. Teraz zastanawiam się, czy czasem w ogóle go nie będzie... Oczywiście w tej postacji, pod dyrekcją Millera. Pewnie biegli przestraszeni tym co dotąd ustalili, wstrzymują wszystko ile tylko się da i boją się pod ekspertyzami podpisywać w strachu przez spodziewaną odpowiedzialnością prawną, karną... Odbędą się wybory, będzie nowy parlament, wytworzy się nowy rząd i ten rząd powoła nową, nadzwyczajną komisję, prowadzącą całe to śledztwo od początku. Tak, jak powinno być prowadzone, wraz z pomocą prawną, wywiadowczą NATO & UE.
      2. Nie ma żadnej wrażej rozmowy obu braci Kaczyńskich. Wcześniejsza publikacja tego raportu wybudziłaby leminże masy ze snu o rozmowie niszczącej Jarka i PiS. O sile tego propagandowego mitu można się przekonać bywając choćby na tym forum.
      3. Jaka jest rzeczywista wartość raportu, który nie opiera się na oryginałach materialnych, lecz kopiach? A raczej kopiach kopii po raz n-ty zgrywanych - bo ciągle coś nie pasi - "aż do skutku"...? Przecież eksperci przyklepujący taki raport mają świadomość, ze poparcie dla Jarka i PiS to ciągle stałe 30-35 proc., co może oznacząc rządy tego środowiska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka