Dodaj do ulubionych

Moniusia właśnie przerabia Napierdka na kotlety

15.06.11, 20:21
W tvn24
Czyli jak nie może się sięgnąć do PISu to zarzyna się jedynego możliwego koalicjanta
Obserwuj wątek
    • joannabarska Pani Olejnik... 15.06.11, 20:28
      Pani Olejnik minęła się z powołaniem. Powinna być prokuratorem.

"Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające." (JULIAN TUWIM)
      • indeed4 Re: Pani Olejnik... 15.06.11, 20:36
        Ciekawe, że dopiero teraz to widzicie jak wzięła w obroty Grzesia.
        Na moje oko magluje wszystkich równo i nie wybiera - nie zauważyłem, żeby ktoś cieszył się jej specjalnymi względami.
        • boblebowsky Re: Pani Olejnik... 15.06.11, 22:34

> Ciekawe, że dopiero teraz to widzicie jak wzięła w obroty Grzesia.
          > Na moje oko magluje wszystkich równo i nie wybiera - nie zauważyłem, żeby ktoś
          > cieszył się jej specjalnymi względami.

Ale co ty, nie wmówisz im. Dla lewusków pani Monika jest częścią układu prawicowych mediów, a dla oszołomków z prawej zawsze będzie Stokrotką. I nikt ich nie przekona, że czarne.....:))
          • 3alfa.alfa Re: Pani Olejnik... 15.06.11, 23:00
            Jak sam wiesz że pisowi możecie skoczyć to się za postkomunistów zabieracie

boblebowsky napisał:

>
            > > Ciekawe, że dopiero teraz to widzicie jak wzięła w obroty Grzesia.
            > > Na moje oko magluje wszystkich równo i nie wybiera - nie zauważyłem, żeby
            > ktoś
            > > cieszył się jej specjalnymi względami.
            >
            > Ale co ty, nie wmówisz im. Dla lewusków pani Monika jest częścią układu prawico
            > wych mediów, a dla oszołomków z prawej zawsze będzie Stokrotką. I nikt ich nie
            > przekona, że czarne.....:))
            • boblebowsky [...] 15.06.11, 23:11
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • veglie Re: Moniusia właśnie przerabia Napierdka na kotle 15.06.11, 20:37
      Młode świeże "mięsko" z Monisi byłyby zbyt łykowate.
    • dirloff duży kiks... 15.06.11, 21:53
      Duży, naprawdę duży kiks Grzesia. A już go chwaliłem, wczoraj, za schowanie się przed mediami i szczwane wystawienie na pożarcie lwom Kalisza. A tu taki kiks - przylazł do Olejnik, która go rozjechała. Pewnie teraz żałuje, że w ogóle tam przylazł. Albo pożałuje, gdy obejrzy powtórkę programu o północy i/lub internetowe relacje.

Jak można było tak kiksnać się?

Grześ jest wielce nierówny. Raz pozytywnie zaskakuje, jak wczoraj. Innym razem kiksuje, jak dziś. Nienajlepiej to wróży SLD.
    • bu2m Re: Moniusia właśnie przerabia Napierdka na kotle 15.06.11, 23:39
      Napierdka na kotlety to zrobi byle dziennikarz z redakcji sportowej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka