3alfa.alfa 15.06.11, 20:21 W tvn24 Czyli jak nie może się sięgnąć do PISu to zarzyna się jedynego możliwego koalicjanta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannabarska Pani Olejnik... 15.06.11, 20:28 Pani Olejnik minęła się z powołaniem. Powinna być prokuratorem. "Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające." (JULIAN TUWIM) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Pani Olejnik... 15.06.11, 20:36 Ciekawe, że dopiero teraz to widzicie jak wzięła w obroty Grzesia. Na moje oko magluje wszystkich równo i nie wybiera - nie zauważyłem, żeby ktoś cieszył się jej specjalnymi względami. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Pani Olejnik... 15.06.11, 22:34 > Ciekawe, że dopiero teraz to widzicie jak wzięła w obroty Grzesia. > Na moje oko magluje wszystkich równo i nie wybiera - nie zauważyłem, żeby ktoś > cieszył się jej specjalnymi względami. Ale co ty, nie wmówisz im. Dla lewusków pani Monika jest częścią układu prawicowych mediów, a dla oszołomków z prawej zawsze będzie Stokrotką. I nikt ich nie przekona, że czarne.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
3alfa.alfa Re: Pani Olejnik... 15.06.11, 23:00 Jak sam wiesz że pisowi możecie skoczyć to się za postkomunistów zabieracie boblebowsky napisał: > > > Ciekawe, że dopiero teraz to widzicie jak wzięła w obroty Grzesia. > > Na moje oko magluje wszystkich równo i nie wybiera - nie zauważyłem, żeby > ktoś > > cieszył się jej specjalnymi względami. > > Ale co ty, nie wmówisz im. Dla lewusków pani Monika jest częścią układu prawico > wych mediów, a dla oszołomków z prawej zawsze będzie Stokrotką. I nikt ich nie > przekona, że czarne.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky [...] 15.06.11, 23:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Moniusia właśnie przerabia Napierdka na kotle 15.06.11, 20:37 Młode świeże "mięsko" z Monisi byłyby zbyt łykowate. Odpowiedz Link Zgłoś
dirloff duży kiks... 15.06.11, 21:53 Duży, naprawdę duży kiks Grzesia. A już go chwaliłem, wczoraj, za schowanie się przed mediami i szczwane wystawienie na pożarcie lwom Kalisza. A tu taki kiks - przylazł do Olejnik, która go rozjechała. Pewnie teraz żałuje, że w ogóle tam przylazł. Albo pożałuje, gdy obejrzy powtórkę programu o północy i/lub internetowe relacje. Jak można było tak kiksnać się? Grześ jest wielce nierówny. Raz pozytywnie zaskakuje, jak wczoraj. Innym razem kiksuje, jak dziś. Nienajlepiej to wróży SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Moniusia właśnie przerabia Napierdka na kotle 15.06.11, 23:39 Napierdka na kotlety to zrobi byle dziennikarz z redakcji sportowej. Odpowiedz Link Zgłoś