Dodaj do ulubionych

"Pedofilia polityczna"

22.06.11, 19:20
Takich slow uzyl doradca Komorowskiego niejaki Nalecz na wiadomosc ze Kaczynski spotkal sie ze swoja mlodziezowka.
Zastanawiam sie jak nazwac to co dzis zrobil Donald Tusk kiedy gral w pilke z dziecmi.

Jak dorzuce obrazek jak pan Tusk glaszcze chlopca to zaczynam miec powazne obawy czy to nie jest przejaw molestowania.

Tusk glaszczacy chlopca
Obserwuj wątek
    • humbak Re: "Pedofilia polityczna" 22.06.11, 19:26
      Kurcze... niemal żałuję że tego nie widziałem. To mógł być niezły bełkot:)
      • pan.sajgon Re: "Pedofilia polityczna" 22.06.11, 19:31
        humbak napisał:

> Kurcze... niemal żałuję że tego nie widziałem. To mógł być niezły bełkot:)

A ja sie zastanawiam do czego sa zdolni politycy w pogoni za slupkami sondazowymi.
        • humbak Re: "Pedofilia polityczna" 22.06.11, 19:38
          W tym względzie chyba już nic mnie nie zaskoczy... ale nadal wiele mnie bawi:)
          • pan.sajgon Re: "Pedofilia polityczna" 22.06.11, 19:46
            humbak napisał:

> W tym względzie chyba już nic mnie nie zaskoczy... ale nadal wiele mnie bawi:)
            Mnie tez jeszcze pewne sprawy bawia ale boje sie to nie jest jeszcze dno mozliwosci naszych celebrytow politycznych.
    • wsk175 Re: "Pedofilia polityczna" 22.06.11, 19:30
      myślisz , że Yaro pękł z zazdrości ?
      • pan.sajgon Re: "Pedofilia polityczna" 22.06.11, 19:44
        wsk175 napisał:

> myślisz , że Yaro pękł z zazdrości ?

Mysle ze raczej to ty jestes zazdrosnikiem.
    • mariner4 Prezes ma kuku na muniu i tego 22.06.11, 19:32
      faktu nikt nie zmieni. Macie przygłupa za wodza.
      M.
      • pan.sajgon Re: Prezes ma kuku na muniu i tego 22.06.11, 19:44
        mariner4 napisał:

> faktu nikt nie zmieni. Macie przygłupa za wodza.
        > M.

Jak tak woda, nadal mokra ?
    • mike.recz W Polsce o "Pedofilii politycznej" nie wolno mówić 22.06.11, 20:05
      ponieważ przyjdą totalitaryści i za pomocą prokuratury zamkną ci usta gdyż poruszasz
      niewygodne dla polityków tematy zastraszając pozwami:

www.bankier.pl/wiadomosc/Mlodziezowka-PiS-doniosla-prokuraturze-w-sprawie-Tomasza-Nalecza-2357197.html
      Młodzieżówka Prawa i Sprawiedliwości złożyła w warszawskiej prokuraturze okręgowej zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa przez prezydenckiego doradcę Tomasza Nałęcza.
      • pan.sajgon Re: W Polsce o "Pedofilii politycznej" nie wolno 22.06.11, 22:26
        mike.recz napisał:

> ponieważ przyjdą totalitaryści i za pomocą prokuratury zamkną ci usta gdyż poru
        > szasz
        > niewygodne dla polityków tematy zastraszając pozwami:
        >
        > www.bankier.pl/wiadomosc/Mlodziezowka-PiS-doniosla-prokuraturze-w-sprawie-Tomasza-Nalecza-2357197.html
        > Młodzieżówka Prawa i Sprawiedliwości złożyła w warszawskiej prokuraturze okręgo
        > wej zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa przez prezydenckiego do
        > radcę Tomasza Nałęcza.

Trudno mowic o "politycznej pedofilii " w przypadku osob pelnoletnich. To jest naduzycie.
        Natomiast glaskanie obcych dzieci mozna pod pedofilie podciagnac. To sie nazywa zly dotyk.
        • jacekm22 [...] 22.06.11, 23:08
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • dirloff [...] 22.06.11, 23:16
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • tojabogdan nieh rzyje yarosuaf katschynsky! 22.06.11, 23:23
              idol młodzieżówki pis dzielskiej!
              Swoją drogą ciekawe, jakie będą wyniki najbliższych wyborów?
              Należy oczekiwać zmasowanych ataków opozycji radyomaryjno-pisowskiej. I wszystkie chwyty będą dozwolone.
        • mike.recz Re: W Polsce o "Pedofilii politycznej" nie wolno 23.06.11, 12:08
          pan.sajgon napisał:
          Trudno mowic o "politycznej pedofilii " w przypadku osob pelnoletnich. To jest
          naduzycie.
          Natomiast glaskanie obcych dzieci mozna pod pedofilie podciagnac. To sie nazywa
          zly dotyk.

ROTFL!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka