Dodaj do ulubionych

Olewać jedynki!

01.07.11, 08:07
Coraz mocniej widać na forach. Jak wejdzie na Facebooka, to może stać się "Zabierz babci dowód", tylko na wielomilionową skalę. Sześćdziesiąt procent już na bieżąco w sieci. Tych glosujących pewnie z dziewięćdziesiąt.
Obserwuj wątek
    • ruski99 Re: Olewać jedynki! 01.07.11, 08:20
      Oczywiście Palikota też olejesz jak będzie na jedynce?
      • prawie_magister Re: Olewać jedynki! 01.07.11, 09:34
        na tego naćpańca trza olać i jego partyje też nawet nie zaglądać na listę z tymi wielbicielami wibratora!
    • halfinteligentzpis Żeby wybrać II garnitur posłów, bardziej podatny 01.07.11, 08:58
      żeby wybrać posłów bardziej podatnych na rządy centrali.
      W szczególości kobiety z łapanki, czyli z "parytetu".
      • zoil44elwer Re: Żeby wybrać II garnitur posłów, bardziej poda 01.07.11, 13:11
        halfinteligentzpis napisał:

> żeby wybrać posłów bardziej podatnych na rządy centrali.
        > W szczególości kobiety z łapanki, czyli z "parytetu".
        Gdy partyjne jedynki przepadną w wyborach,następni(nowi) posłowie nie będą już tak uzależnieni od partyjnych liderów więc będą więcej myśleć o sprawach swych wyborców.
    • rydzyk_smigly Mister Palikot będzie na dwudziestym miejscu 01.07.11, 09:09
      czy też olewanie jego persony również dotyczy twojego apelu?
    • aksonowicz pelna zgoda 01.07.11, 09:10
    • remez2 Ponieważ 01.07.11, 09:23
      posłużyłeś się jakąś dziwną polszczyzną, to czy mógłbyś podać jakiś konkretny argument?
      PS - mafia, złodzieje, bandyci itp. już byli.
      • haen2010 Re: Ponieważ 01.07.11, 09:40
        Remez, w przeciwieństwie do Ciebie czuję polską politykę. Bo na tych ludzi patrzę i ich naturalne skłonności. Polityka polska jest ściśle personalna. I cyniczna, wręcz łajdacka.

Nie powiesz mi, że kiepsko wróżyłem SLD pod Napieralskim. Codziennie zbierasz tego dowody. Dzisiaj news - zabrali SLD TVP2. Bronek podpisze wymianę KRRiT - nie może być inaczej. Dzesięć procent to max w jesiennych wyborach. Dzięki Grześkowi.
        • remez2 Re: Ponieważ 01.07.11, 09:51
          haen2010 napisał:

> Remez, w przeciwieństwie do Ciebie czuję polską politykę. Bo na tych ludzi patr
          > zę i ich naturalne skłonności. Polityka polska jest ściśle personalna. I
          > cyniczna, wręcz łajdacka.
          To, że jesteś wybitnym znawcą nie ulega wątpliwości. To, że na całym świeci politycy kłamią a przegrywa ten, który da się złapać, też nie ulega wątpliwości.
          > Nie powiesz mi, że kiepsko wróżyłem SLD pod Napieralskim. Codziennie zbierasz t
          > ego dowody. Dzisiaj news - zabrali SLD TVP2. Bronek podpisze wymianę KRRiT - ni
          > e może być inaczej. Dzesięć procent to max w jesiennych wyborach. Dzięki Grześk
          > owi.
          Twoja obsesja na punkcie G. Napieralskiego też jest powszechnie znana. A nawet jej przyczyny.
          Ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie.
          • haen2010 Re: Ponieważ 01.07.11, 10:08
            Tu nie ma nic osobistego. Moja "obsesja" ma wyraźną cezurę - kiedy Grzesiek się napił z Kaczorami w ich pałacu i później zablokował wszystkie, nawet te mizerne reformy Tuska.

Grzesiek to nie jest polityk, to jakiś drobny żul. Prostak, prymityw.
            • remez2 Re: Ponieważ 01.07.11, 11:27
              haen2010 napisał:

> Tu nie ma nic osobistego. Moja "obsesja" ma wyraźną cezurę - kiedy Grzesiek się
              > napił z Kaczorami w ich pałacu i później zablokował wszystkie, nawet te mizerne reformy Tuska.
              Mijasz się z prawdą - nie po raz pierwszy.
              > Grzesiek to nie jest polityk, to jakiś drobny żul. Prostak, prymityw.
              Obsesja przybiera na sile. :- (
              Nie odpowiedziałeś - dlaczego nie głosować na jedynki?
        • zoil44elwer Re: Ponieważ 01.07.11, 13:19
          Pasował ci spolegliwy Wojtek-paż Kwacha.Tylko że za jego liderowania SLD ostro zjechał w dół.Spółka KWACH-MILLER-OLEJNICZAK zdołowała poparcie SLD 41 % w 2001 do 10 % w 2005.Przyjaciele(?) lewicy bardzo cieszyli się z takiego obrotu sprawy i chwalili jej liderów a L Miller został nawet uhonorowany przez BCC i KPP Lewiatan.
    • haen2010 [...] 01.07.11, 10:30
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka