Dodaj do ulubionych

Raport Tuska - Millera

27.07.11, 11:10
Bez stenogramu rozmowy Kaczyńskich na dwadzieścia mnut przed katastrofą możecie sobie platfusy na gwożdziu w tuskojce powiesić.

To jedynie mnie interesuje. Nic więcej.

Obserwuj wątek
    • zoil44elwer Re: Raport Tuska - Millera 27.07.11, 11:38
      Które służby przyznają się że podsłuchiwały prywatne(rodzinne) rozmowy prezydenta z bratem?
      • ta Re: Raport Tuska - Millera 27.07.11, 12:11
        Nie ma "prywatnych" rozmów prezydentów.
        • zoil44elwer Re: Raport Tuska - Millera 27.07.11, 12:23
          To prezydent np rozmawiając ze swoją matką czynił to służbowo? A ona w/g protokołu dyplomatycznego zwracała się do niego per Panie Prezydencie?
    • gold.lachon gdyby ta rozmowa braci wpłynęła na los............ 27.07.11, 12:31
      TU 154 M 101 to już dawno było by to przedstawione w tzw. "przecieku" :) Ruski MAK skierowałby światło na ten watek ale niestety nic takiego nie ma więc z konieczności robi sie winnych pilotów bo oni juz bronic sie mogą!
      • obraza.uczuc.religijnych Re: gdyby ta rozmowa braci wpłynęła na los....... 27.07.11, 12:34
        Raport MAKu jest przecież mało wiarygodny, dlatego gołda nie trzymaj się tak jego wytycznych.
        • gold.lachon kiedy się go trzymałam? łżesz maleńki :D 27.07.11, 12:37
          obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Raport MAKu jest przecież mało wiarygodny, dlatego gołda nie trzymaj się tak je
          > go wytycznych.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: kiedy się go trzymałam? łżesz maleńki :D 27.07.11, 12:41
            Przed chwilą. Napisałaś że w raporcie MAK nie ma nic o rozmowie Kaczyńskich więc musi być ona nieistotna. Raport MAK dyktuje co jest dla ciebie wazne a co nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka