Dodaj do ulubionych

Benzyna tanieje !!!!!

18.08.11, 19:23
Nie wiem czy postępuję patriotycznie,ale dzisiaj w Warszawie na rosyjskiej stacji LUKOIL kupiłem benzynę E 95 po 5,05 , E98 była po 5,07. To katastrofa dla Jarosława K.Widocznie rosjanie postanowili popsuć mu kampanię wyborczą. ŚWINIE !!!
Obserwuj wątek
    • chateau Re: Benzyna tanieje !!!!! 18.08.11, 19:26
      Patriotycznie by było, jakbyś kupił na Statoil. Lukoil to sam Putin, a Orlen to czarne zastępy Tuska.

Wstydź się.
      • alistair-p Re: Benzyna tanieje !!!!! 18.08.11, 19:47
        Własnie się wstydzę,ale znowu tam kupię.Jestem niepoprawny.
    • m.c.hrabia Re: Benzyna tanieje !!!!! 18.08.11, 19:27
      ja na orlenie kupiłem po 5,09
      aż dwa razy patrzyłem na dystrybutor czy oleju przez pomyłkę nie wlałem:)
    • dystans4 Re: Benzyna tanieje !!!!! 18.08.11, 20:05
      Po prostu fatalnie. Prezes ma już gotowy klip z wizyty na samoobsługowej stacji benzynowej przy jakimś wielkim sklepie i kupuje ją po 8-10 zł. za litr (o tym mowa w reklamach PiS) i co?
      Ma się zmarnować? Niedoczekanie!
      Ale jest wiadomość jeszcze gorsza dla Prawdziwych Polaków Patriotów. Będzie taniał frank.
      Cała nadzieja w Macierewiczu, który wytłumaczy to światowym spiskiem wymierzonym w PiS i zażąda franka po 5, a benzyny po 10. A! I "chleb po 8" (żeby było jak za komuny)

buldog.
      • alistair-p Re: Benzyna tanieje !!!!! 18.08.11, 20:20
        Po 8 i bez maku,a naród się męczy.
    • hordol dzis złotówka padła na pysk 18.08.11, 20:27
      wiec jutro....
    • jewdocha.s Re: Benzyna tanieje !!!!! 18.08.11, 20:37
      Oj przecież to cud Jarka K. Pamiętacie jak było z cukrem. Zrobił aferę i od razu zaczął tanieć. Tak samojest teraz. Macie pomysł jaki towar mu podsunąć, żeby zaczął tanieć?
      • m.c.hrabia Re: Benzyna tanieje !!!!! 18.08.11, 20:41
        jewdocha.s napisała:

> Oj przecież to cud Jarka K. Pamiętacie jak było z cukrem. Zrobił aferę i od raz
        > u zaczął tanieć. Tak samojest teraz. Macie pomysł jaki towar mu podsunąć, żeby
        > zaczął tanieć?

prezerwatywy:)
      • pies_na_czarnych Re: Benzyna tanieje !!!!! 18.08.11, 21:20
        jewdocha.s napisała:

> Oj przecież to cud Jarka K. Pamiętacie jak było z cukrem. Zrobił aferę i od raz
        > u zaczął tanieć. Tak samojest teraz. Macie pomysł jaki towar mu podsunąć, żeby
        > zaczął tanieć?

Yaroslaw czego sie dotknie to spieprzy :o)
    • tt33 Zapomniałeś! 18.08.11, 21:09
      że nasz Ukochany Przywódca ostrzegał w 2007, że jeżeli Kaczyński utrzyma się u władzy to paliwo będzie po 4 zł
      • hordol no i miał racje nasz przywódca 18.08.11, 21:11
        kaczynski nie jest przy władzu i paliwo nie jest po 4 zeta
      • alistair-p Re: Zapomniałeś! 18.08.11, 21:12
        Wszystko się zgadza,Kaczyński nie rządzi,a benzyny po 4 zł nie ma :-)
      • hordol o kurcze !!!! 18.08.11, 21:13
        platfusy mówią ze benzyna tanieje mam nadzieje ze nie zjedzie do 4 zł bo to wtedy nieuchronnie oznacza powrót kaczora
        • simera16 Re: o kurcze !!!! 18.08.11, 21:32
          hordol napisała:

> platfusy mówią ze benzyna tanieje mam nadzieje ze nie zjedzie do 4 zł bo to wte
          > dy nieuchronnie oznacza powrót kaczora
          >
          A on znów jak w 2007 roku podniesie akcyzę...i z podkulonym ogonem zrejteruje...
          • tt33 współczuję 18.08.11, 21:38
            wszystkim gołodupcom,
            mnie Kaczyński obniżył podatki i opłaty przy darowiznach w rodzinie,
            ale na to, to trzeba coś mieć
            • simera16 Re: współczuję 18.08.11, 21:43
              tt33 napisał:

> wszystkim gołodupcom,
              > mnie Kaczyński obniżył podatki i opłaty przy darowiznach w rodzinie,
              > ale na to, to trzeba coś mieć
              >
              Mam, i dlatego w doopie mam czy mi podniosą, czy obniżą... Nie jestem zachłanny...
            • pies_na_czarnych Re: współczuję 18.08.11, 21:59
              tt33 napisał:

> wszystkim gołodupcom,
              > mnie Kaczyński obniżył podatki i opłaty przy darowiznach w rodzinie,
              > ale na to, to trzeba coś mieć

No. Nie kazdy jest ksiedzem.
          • hordol Re: o kurcze !!!! 18.08.11, 21:40
            wtedy i vat był niższy i deficyt mniejszy i bezrobocie niższe i urzedasów nierobów o kilkadziesiat tysiecy mniej. no i ta benzyna the last but not the least.o innych cenach nie wspomne
            • simera16 Re: o kurcze !!!! 18.08.11, 21:44
              hordol napisała:

> wtedy i vat był niższy i deficyt mniejszy i bezrobocie niższe i urzedasów niero
              > bów o kilkadziesiat tysiecy mniej. no i ta benzyna the last but not the least.o
              > innych cenach nie wspomne
              >
              A nie był to aby spadek po SLD i koniunktura światowa? A i tak po dwóch latach spier..lił...
    • notozobaczymy Skandal. Tusk do dymisji! 18.08.11, 21:40
      Jarku zbaw nas!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka