Dodaj do ulubionych

PiSowscy sekciarze w ekstazie

20.08.11, 15:03
Nawet gdyby prezes czytał książkę telefoniczną to by się wili w konwulsjach zachwytu.
Obserwuj wątek
    • rydzyk_smigly Viva il communismo! 20.08.11, 15:11
      "System stworzony przez PO służy nielicznym Polakom".
      • ex.milka Re: Viva il communismo! 20.08.11, 15:19
        rydzyk_smigly napisał:

> "System stworzony przez PO służy nielicznym Polakom".

Ja rozumiem wyznawców Kim Dzong Ila, bo u nich wiadomo - kto pierwszy przestanie klaskać to przed pluton egzekucyjny, ale żeby tak z własnej woli robić z siebie oczadziałych z miłości do prezesalissimusa błaznów na oczach narodu?:-) Dziwne:-)
        • bryt.bryt Kim Jar Kacz 20.08.11, 15:24
          ex.milka napisała:

> rydzyk_smigly napisał:
          >
          > > "System stworzony przez PO służy nielicznym Polakom".
          >
          > Ja rozumiem wyznawców Kim Dzong Ila, bo u nich wiadomo - kto pierwszy przestani
          > e klaskać to przed pluton egzekucyjny, ale żeby tak z własnej woli robić z sieb
          > ie oczadziałych z miłości do prezesalissimusa błaznów na oczach narodu?:-) Dziw
          > ne:-)

Gdzies natknalem sie na okreslenie Kim Jar Kacz.
          Pasuje w jakims sensie. :-)
          • ex.mila Re: Kim Jar Kacz 20.08.11, 16:06
            bryt.bryt napisał:
            >
            > Gdzies natknalem sie na okreslenie Kim Jar Kacz.
            > Pasuje w jakims sensie. :-)
            >
            Ktoś napisał, że identycznie jak na zlocie amway'owców. Nie wiem, nie byłam, filmu nie widziałam, ale wierzę na słowo.
    • cwiercinteligentzpis Tylko nieliczni Polacy sę pochowani na Wawelu. 20.08.11, 15:12
      ex.milka napisała:

> Nawet gdyby prezes czytał książkę telefoniczną to by się wili w konwulsjach zac
      > hwytu.
      • jacekm22 Re: Tylko nieliczni Polacy sę pochowani na Wawelu 20.08.11, 15:20
        Fakt ze miernote ( jaka byl bez watpienia!!) L.Kaczynski pochowanao na Wawelu , nie czyni automatycznie z niego ojca narodu i geniusza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • ex.milka Re: Tylko nieliczni Polacy sę pochowani na Wawelu 20.08.11, 15:22
          jacekm22 napisał:

> Fakt ze miernote ( jaka byl bez watpienia!!) L.Kaczynski pochowanao na Wawelu ,
          > nie czyni automatycznie z niego ojca narodu i geniusza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aż strach się bać gdzie pochowają samego Jarosława. Nie wiem czy piramida w Egipcie udźwignie jego wielkość.
    • kaczy_mozdzek Nauczyli się nowego słówka - "chaos"! 20.08.11, 15:18
      Prezes użył i już wszyscy powtarzają jak najęci.

Teraz jeszcze tylko parę miesięcy na zaznajomieniem się z jego znaczeniem i IQ partii gwałtownie wzrośnie.
      :)))
      • ex.milka Re: Nauczyli się nowego słówka - "chaos"! 20.08.11, 15:21
        kaczy_mozdzek napisał:

> Prezes użył i już wszyscy powtarzają jak najęci.
        >
        > Teraz jeszcze tylko parę miesięcy na zaznajomieniem się z jego znaczeniem i IQ
        > partii gwałtownie wzrośnie.
        > :)))
        >

A mi się kawałek o wrogich siłach podobał i jak prezes po raz kolejny sugerował, że Tusk to sługus Merkelowej i w jej imieniu (bo jej samej nie wypada) wygraża Francji. Przednie:D
    • hordol [...] 20.08.11, 15:18
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • pies_na_czarnych Panprezes i jego mala mowniczka :o)))) 20.08.11, 16:43
      Panprezes i jego mala mowniczka :o)))) Ubaw po pachy. Lepszego kabaretu dawno nie ogladalem.
      www.tvn24.pl/0,1714641,0,1,kaczynski-przyjmuje-wyzwanie-premiera-na-swoich-warunkach,wiadomosc.html#sonda1003494
    • lepkie.lapki Gdzie jest Fidyk? 20.08.11, 22:40
      Rozumiem, że temat trochę zgrany, ale ktoś mógłby popełnić dokument o fenomenie kilkuletniego otumaniania kilku milionów ludzi w centrum Europy, w XXI wieku, w dobie społeczeństwa informacyjnego i gospodarki opartej na wiedzy przez takie nic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka