ex.milka 20.08.11, 15:03 Nawet gdyby prezes czytał książkę telefoniczną to by się wili w konwulsjach zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_smigly Viva il communismo! 20.08.11, 15:11 "System stworzony przez PO służy nielicznym Polakom". Odpowiedz Link Zgłoś
ex.milka Re: Viva il communismo! 20.08.11, 15:19 rydzyk_smigly napisał: > "System stworzony przez PO służy nielicznym Polakom". Ja rozumiem wyznawców Kim Dzong Ila, bo u nich wiadomo - kto pierwszy przestanie klaskać to przed pluton egzekucyjny, ale żeby tak z własnej woli robić z siebie oczadziałych z miłości do prezesalissimusa błaznów na oczach narodu?:-) Dziwne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Kim Jar Kacz 20.08.11, 15:24 ex.milka napisała: > rydzyk_smigly napisał: > > > "System stworzony przez PO służy nielicznym Polakom". > > Ja rozumiem wyznawców Kim Dzong Ila, bo u nich wiadomo - kto pierwszy przestani > e klaskać to przed pluton egzekucyjny, ale żeby tak z własnej woli robić z sieb > ie oczadziałych z miłości do prezesalissimusa błaznów na oczach narodu?:-) Dziw > ne:-) Gdzies natknalem sie na okreslenie Kim Jar Kacz. Pasuje w jakims sensie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Kim Jar Kacz 20.08.11, 16:06 bryt.bryt napisał: > > Gdzies natknalem sie na okreslenie Kim Jar Kacz. > Pasuje w jakims sensie. :-) > Ktoś napisał, że identycznie jak na zlocie amway'owców. Nie wiem, nie byłam, filmu nie widziałam, ale wierzę na słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
cwiercinteligentzpis Tylko nieliczni Polacy sę pochowani na Wawelu. 20.08.11, 15:12 ex.milka napisała: > Nawet gdyby prezes czytał książkę telefoniczną to by się wili w konwulsjach zac > hwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Tylko nieliczni Polacy sę pochowani na Wawelu 20.08.11, 15:20 Fakt ze miernote ( jaka byl bez watpienia!!) L.Kaczynski pochowanao na Wawelu , nie czyni automatycznie z niego ojca narodu i geniusza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ex.milka Re: Tylko nieliczni Polacy sę pochowani na Wawelu 20.08.11, 15:22 jacekm22 napisał: > Fakt ze miernote ( jaka byl bez watpienia!!) L.Kaczynski pochowanao na Wawelu , > nie czyni automatycznie z niego ojca narodu i geniusza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aż strach się bać gdzie pochowają samego Jarosława. Nie wiem czy piramida w Egipcie udźwignie jego wielkość. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Nauczyli się nowego słówka - "chaos"! 20.08.11, 15:18 Prezes użył i już wszyscy powtarzają jak najęci. Teraz jeszcze tylko parę miesięcy na zaznajomieniem się z jego znaczeniem i IQ partii gwałtownie wzrośnie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.milka Re: Nauczyli się nowego słówka - "chaos"! 20.08.11, 15:21 kaczy_mozdzek napisał: > Prezes użył i już wszyscy powtarzają jak najęci. > > Teraz jeszcze tylko parę miesięcy na zaznajomieniem się z jego znaczeniem i IQ > partii gwałtownie wzrośnie. > :))) > A mi się kawałek o wrogich siłach podobał i jak prezes po raz kolejny sugerował, że Tusk to sługus Merkelowej i w jej imieniu (bo jej samej nie wypada) wygraża Francji. Przednie:D Odpowiedz Link Zgłoś
hordol [...] 20.08.11, 15:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Panprezes i jego mala mowniczka :o)))) 20.08.11, 16:43 Panprezes i jego mala mowniczka :o)))) Ubaw po pachy. Lepszego kabaretu dawno nie ogladalem. www.tvn24.pl/0,1714641,0,1,kaczynski-przyjmuje-wyzwanie-premiera-na-swoich-warunkach,wiadomosc.html#sonda1003494 Odpowiedz Link Zgłoś
lepkie.lapki Gdzie jest Fidyk? 20.08.11, 22:40 Rozumiem, że temat trochę zgrany, ale ktoś mógłby popełnić dokument o fenomenie kilkuletniego otumaniania kilku milionów ludzi w centrum Europy, w XXI wieku, w dobie społeczeństwa informacyjnego i gospodarki opartej na wiedzy przez takie nic. Odpowiedz Link Zgłoś