Dodaj do ulubionych

Uroczy spocik Palikota

08.09.11, 00:52
Sielanka, każdemu życzę po czterdziestce.

kampanianazywo.pl/relacja/spot-palikota-cieply-i-sentymentalny-wideo/#comment-16578
Można by się zastanawiać, po co mu te awantury o lepszą Polskę? Facet jest normalnie nienormalny.
Obserwuj wątek
    • haen2010 A debatę na onecie 08.09.11, 01:04
      też wygrał po 6tys. oddanych glosów.

biznes.onet.pl/debata-gospodarcza-w-tvp1,18490,4842364,1,news-detal
      Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, że Ruch Palikota nie dostanie biletów do cyrku na Wiejskiej?
      • dirloff następny "zakazany" spot 08.09.11, 03:11
        Kolejny "zakazany" spot w państwie t(ł)uszczy. Tym razem spot wyborczy Palikota, ten powyższy. Przynajmniej wedle słów lidera Ruchu... ITI (tvn24) jak widać piecze dwie pieczenie na jednym goniu. Z jednej strony blokują konkurencję dla partii politycznej, z którą sympatyzują i którą walterowcy wspierają, czyli PO, natomiast z drugiej mszczą się na samym Palikocie za to, że ośmielił się skrytykować formę debaty w tvn24, czyli bez jego udziału, oraż że śmiał w ramach protestu urządzić pikietę pod ich stacją.

kampanianazywo.pl/relacja/palikot-tvn-mnie-bojkotuje/

Cóż, zobaczymy, czy w tvn24 się złamią i będą puszczać jego filmiki.
        • haen2010 Re: następny "zakazany" spot 08.09.11, 07:57
          TVN rządzone przez szczyli po śmierci Weycherta tak splatfusiało, że calkowicie się w tym pogubiło. Rzadzą pewnie dewoci, stąd niszczenie Palikota i jego Ruchu. Jednocześnie wylizują dupsko Tuskowi, więc deprecjonują wszystkich jego przeciwnków. Kompletne zidiocenie tam zapanowało.

W ogole nie zauwazają szkód i zaniechań, łajdactw koalicji rządowej. Tuszują je jak mogą. Na ich tle zdystansowana i umiarkowana TV Solorza robi za niezwykle obiektywną i w najbliższych latach wyeliminuje TVN z rynku reklam za sprawą oglądalności. Ja przyznam się, gapienie się na smętne i zlośliwe gęby TVN uruchamia machinalnie pilota.
    • czarnaab Re: Uroczy spocik Palikota 08.09.11, 10:31
      a po wyborach dowiemy się, że to tylko taki pic, podróba i happening, a prawda jest zupełnie inna i brutalna
    • mariner4 Heniu, Ty naprawdę pałasz do Palikota 08.09.11, 10:45
      gejowską miłością?
      M.
      • haen2010 Re: Heniu, Ty naprawdę pałasz do Palikota 08.09.11, 11:23
        Nie, ja Palikota rozumiem. Przegrać z prostackim chamstwem to wielki dyshonor. A ja? Też przegrywać nie lubię, bo bardzo dawno tę kobyłę polityczną obstawiłem.
        • mariner4 W Twoim poście wyraźnie widać 08.09.11, 11:41
          bezgraniczną miłość.
          Feremony działaja jednak krótko.....
          M.
    • lump-1 Re: Uroczy spocik Palikota 08.09.11, 10:59
      haen2010 napisał:

> Można by się zastanawiać, po co mu te awantury o lepszą Polskę? Facet jest norm
      > alnie nienormalny.

Wielu się nad tym zastanawia.
    • damakier1 Re: Uroczy spocik Palikota 08.09.11, 11:08
      Tzw. osoby publiczne mają jedną alternatywę traktowania swego życia prywatnego: albo uważają je za sprawę osobistą, do której nic nikomu, albo uzywaja go do budowy swego wizerunku wystawiając je na widok publiczny. Istnieje wyraźna tendencja do wybierania tego drugiego modelu i tak też uczynił pan Palikot. Jego sprawa, ale skoro już epatuje szeroka publiczność swym życiem rodzinnym, niech to czyni szczerze, bo pomijając fakty niewygodne, a i tak przecież powszechne znane, staje się niewiarygodny i cały efekt spotu diabli biorą.
      Zamieszczone w spocie zdanie : Dziś jestem szczęśliwym mężem, ojcem, byłym przedsiębiorcą i politykiem powinno brzmieć: Wymieniłem starą żonę na młodą i dziś jestem szczęśliwym mężem, ojcem, byłym przedsiębiorcą i politykiem

--------------
      • haen2010 Re: Uroczy spocik Palikota 08.09.11, 11:20
        To chyba pierwszy jego numer z rodziną. Bardzo umiarkowany. U innych ustawki są nagminne i dość chamskie.
        • fiu-bzdziu2010 Re: Uroczy spocik Palikota 08.09.11, 11:51
          fajna żona, dzieciaszki urocze, miłe i sielankowe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka