superspec 30.09.11, 14:05 Tak mi się wydaje.Nigdy na tą partię nie głosowałem i prawdopodobnie nigdy jej nie poprę.Ale to co się z nią w mediach głównego nurtu wyczynia to budzi we mnie obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Re: Nagonka medialna na SLD? 30.09.11, 14:11 Zgadzam się, non stop pokazują Napieralskiego czym skutecznie zniechęcili mnie, człowieka który kiedyś na SLD głosował, do oddania głosu na tę partię. Ale mimo wszystko to jeszcze nie ejst taka nagonka jaką media głównego nurtu do spóły z POPiSem urządziły SLD w latach 2001-2005. W Polsce nigdy wcześniej ani nigdy później żadna partia nie była tak atakowana ze wszystkich stron. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Tak media i POPiS to siła olbrzymia. 30.09.11, 14:22 Taki smok o wielu głowach. A wracając do SLD to wydaje mi się że partia ta startuje z jakimś przemyślanym programem do tegorocznych wyborów.I nie zasługuje na takie traktowanie. A na kogo zamierasz oddać głos bo ja na POPiS. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Tak media i POPiS to siła olbrzymia. 30.09.11, 14:25 Korci mnie by zagłosować na POPiS bo dziś nie jest trendy przyznawanie że się na nich głosowało. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Tak media i POPiS to siła olbrzymia. 30.09.11, 15:09 superspec napisał: > A wracając do SLD to wydaje mi się że partia ta startuje z jakimś przemyślanym programem do tegorocznych wyborów.I nie zasługuje na takie traktowanie. Mógłbyś pokrótce uzasadnić na czym polega to "przemyślenie" i ile będzie kosztować? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Jak pokazuje przykład USA 30.09.11, 16:06 papierzane pieniądze można drukować w nieskończoność a w Polsce wystarczy zmienić Konstytucję. Osobiście jestem za powrotem do źródeł pieniądza czyli ich produkcją przez biznesmenów. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jak pokazuje przykład USA 30.09.11, 17:56 To jest odpowiedź na moje pytanie? Ok, rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Oczywiście,że odpowiedź. 30.09.11, 19:08 Pieniądz papierowy pochodzi z drukarni i SLD go stamtąd weźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Nagonka medialna na SLD? 30.09.11, 14:17 bez znaku zapytania. i trwa od paru miesięcy. SLD, pod obecnym kierownictwem, stoi na drodze POPiSu do zduopolizowania sceny politycznej. kierownictwo nie musi być superwspaniale, wystarczy, ze nie sposób go zwasalizować. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nagonka medialna na SLD? 30.09.11, 19:31 Nagonka szczególnie na Napieralskiego.A tak fajnie żarło za Olejniczaka i jego dobrodzieja Kwacha.Salonikowanie i liberalizowanie na prawo SLD szło jak z płatka pod nazwą LiD.Ale za przyczyną Napieralskiego zdechło.W pół godziny po wyborze G Napieralskiego na lidera SLD,w TVN Niesiołowski był rzekł:Miejsce tej czerwonej małpy Zapatero jest w ZOO a NIE NA CZELE PARTII ZASIADAJĄCEJ W SEJMIE!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nagonka medialna na SLD? 30.09.11, 14:22 superspec napisał: > Tak mi się wydaje.Nigdy na tą partię nie głosowałem i prawdopodobnie nigdy jej > nie poprę.Ale to co się z nią w mediach głównego nurtu wyczynia to budzi we mni > e obrzydzenie. Media robią to dla kasy. Ale popatrz na Fk. Liczba zainteresowanych losem lewicy, SLD, przewodniczącego rośnie w postępie geometrycznym. Pełni troski, zaangażowani w utrzymaniu politycznej równowagi pomiędzy ... PO a PiS. PS - /.. a teść zwiększa tempo, sześć czterdzieści, sześć czterdzieści../ - W. Młynarski. ------------ Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Może tym "zatroskanym" płacą albo są 30.09.11, 14:38 zaczadzeni przez media? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Może tym "zatroskanym" płacą albo są 30.09.11, 14:49 superspec napisał: > zaczadzeni przez media? Myślę, że część z nich ma wyłączony ośrodek wytwarzający serotoninę. ---------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Może tym "zatroskanym" płacą albo są 30.09.11, 19:40 Krokodyle nie mają etatów,oni płaczą społecznie zamiast otwarcie się cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Nagonka medialna na SLD? 30.09.11, 14:40 No właśnie, ja też widzę że superspec nagle dołączył do grona pełnych troski o los SLD. Spokojnie, SLD jest silne z prawdziwie silnym przywództwem i sobie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Ja tez chcę dołączyć do nagonki medialnej na SLD 30.09.11, 14:39 Homoniści Porzuciwszy niemodną ideologię marksizmu-leninizmu i zmieniwszy ją na biedronizm-obaryzm (R. Biedroń - szef Kampani Przeciw Heterozdrowym, T. Obara - szef Inicjatywy "Konopie w Głowie") czołowi działacze SLD nadal nie rezygnują z fundamentalnej przebudowy przestarzałych struktur społecznych i stale, zdecydowanie walczą o zmianę światopoglądu każdego Polaka. Na bardziej homoseksualny i filonarkotyczny. Materializm-dialektyczny odszedł wraz z makulaturą z półek bibliotecznych w centrali SLD. Obecnie miejsce zajmują tam podręczniki homoseksualizmu-narkotycznego. Do marksistowskiej maksymy "Byt kształtuje świadomość" dopisano dwie litery i otrzymano nowe hasło: "Odbyt kształtuje świadomość", bardziej pasujące do aktualnego profilu Partii. A stary, dobry poradnik kołchoźnika pt. "Uprawa roli w kołchozie" został obecnie gruntownie przeredagowany i wydany pod nowym, atrakcyjnym tytułem "Uprawa seksu w hom-pozie". Pochody majowe i majówki nie są już uczęszczane, zamiast tego obowiązkiem każdego znanego działacza jest udział w pochodach gejowych i gejówkach. Aktywiści biorą udział w szkoleniach prowadzonych w tzw, JEBach (Jednostkach Edukacyjno Badawczych). Dr Biedroń prowadzi tam zajęcia z gejozy stosowanej, gejologii i gejografii. Przeprowadzane są rozliczne eksperymenty: Biedroń:"Zapraszamy osoby heteroseksualne, te, których ciekawi nasz świat, i te, które są być może znudzone swoim światem i chcą poeksperymentować. " warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,9074810,Homo_walentynki_po_raz_pierwszy_z_dotacja_ratusza_.html Uczelnia prowadzi również stale poszukiwania nowych źrodeł tzw. "ciepłych" - za pomocą głębokich odwiertów gejotermicznych. Specjalne kółko zainteresowań prowadzi znana reżyserka Sobakiewiczowa z Platformy Odpadków z innych partii. Na zajęciach w kółku demonstruje jak wciągać nosem cukier puder tak aby wyglądało, że jest to codzienna porcja zwykłej kokainy. Poza JEBem, a zwłaszcza w kręgu Platformy Odpadków z innych partii, występuje ona już bez sukienki - jako znany reżyser Sobakiewicz. Wycieczki terenowe organizowane przez JEB pozwalają doskonalić umiejętność pedałowania i upajać się świeżą trawą na łąkach bez obawy "nakrycia". Homoniści porzucili już bezbożny ateizm i są dziś ludźmi wierzącymi. Dla nich właśnie ciekawą opcją są coniedzielne satanistyczne "czarne msze" odprawiane przez lidera zespołu muzycznego "Beczy Młot" niejakiego "Niemądrala". Członkowie SLD nie szukają już wykluczonych i wyzyskiwanych przez burżuazyjny system wśród ludzi pracy najemnej, to znaczy wśród tych, których rodzinom nie starcza na codzienny kawałek chleba. SLD swą uwagę przeniósł na osoby poszkodowane przez wysokie ceny substancji psychotropowych, to znaczy na tych, którym nie starcza już na codzienną działkę. Wg. T. Obary (Incjatywa "Konopie w Głowie") jest to klasa tzw. narkoletariuszy. Homoniści w Europie już doprowadzili do zlikwidowania niehumanitarnej kary śmierci dla zwyrodniałych morderców. Obecnie te zbłąkane owieczki, ćwicząc muskulaturę w siłowniach i oko w strzelaniu do celu w komputerowych grach shooterach, w kulturalnych warunkach oczekują dnia wyjścia na wolność. Dobro morderców będących osobami żywymi i cierpiącymi karę, dla homonistów jest ważniejsze od ich ofiar. Ofiary jako osoby nie żyjące, leżąc w swych grobach są kompletnie zapomniane. Dwa metry pod ziemią nie rzucają się w oczy i już zupełnie nie psują nastroju tego wrażliwego i pełnego empatii ugrupowania. Homoniści z troską pochylaja się nad losem dzieci. Na szczęście już zakazano karania ich klapsami. Teraz zamiast tego, nawet w razie najdrobniejszego wykroczenia (np. kradzież 1 zł albo gumy do żucia), wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9846552,Ciagany_po_sadach__bo_zabral_zlotowke.html dobrotliwy pan prokurator i uśmiechnięty sędzia w przepisowej todze spotkają się z 10 latkiem na sali rozpraw w sądzie. Zastąpią mamę i tatę. Przesłuchania potrwają kilka miesięcy, małolat będzie miał sporo czasu by spokojnie i bez nerwow oczekiwać na wyrok. Co najwyżej, potem ze stresu wyleczy go kwalifikowany psycholog. Za to usunięto już niebezpieczeństwo matczynego klapsa od rodzica, który dziecko może szybko zapomnieć. Nie trzeba więcej udowadniać, że homonizm to czysty humanitaryzm wobec maluchów. Idee homonizmu zakładają radosne, wesołe społeczeństwo. I dlatego dzieci z rodzin gdzie radość i wesele nie występują w odpowiedniej dozie, będą przenoszone do bardziej optymistycznych rodzin zastępczych zgodnie z wzorcem norweskim, gdzie idee homonizmu już się ugruntowały. Tu właśnie, w Norwegii, odebrano polskie dziecko rodzicom i przekazano norweskiej "rodzinie zastępczej" bo było coś "smutne i osowiałe". Zdaje się umarła mu babcia. www.tokfm.pl/Tokfm/1,103086,9866302,Norweska_policja_szuka_polskiego_dziecka__Odbil_je.html Z definicji najweselsze są rodziny "gay" (z ang. wesołek). Odpowiedni urzędnik zadecyduje czy twoje dziecko jest wystarczajaco radosne i czy nie wymaga przeniesienia w nowe, bardziej wesołe (gay) otoczenie rodzinne - tzw. zastępcze, pod hasłem "Homonizm - dla dobra małoletnich, urzędnik państwowy wie lepiej, kto powinien wychowywać twoje dziecko!" Do tego zbędne są przedłużające się procedury sądowe. W centrum uwagi SLD są też osoby niesłusznie traktowane "mową nienawiści", gdy po prostu kulturalnie proponują komuś mały intymny kontakt w publicznym WC. Te osoby pilnie potrzebują wsparcia przez specjalną ustawę zabraniającą używania "mowy nienawiści" w takich sytuacjach, gdyż czują się bez powodu obrażane. W ustawie mają być zakazane takie zwroty jak "Ratunku, zboczeńcy!" i "Odp.dol się ode mnie pedale!". Alternatywą dla wychodzących z mody tradycyjnych małżeństw mają być tzw. "związki partnerskie", które pozwalają zainteresowanym na szybszą, bezkonfliktową rotację partnerów (żyjemy w coraz szybszym tempie i nie mamy czasu na zwykłe śluby i rozwody), jednak przy zachowaniu korzystnych przywilejów podatkowych. "Związek partnerski" pozwala wygonić partnera z dziećmi bez podania powodów. Tu projekt SLD odpowiada bez wątpienia na masowe zapotrzebowanie obywateli. Na razie związki partnerskie ograniczają liczbę partnerów tylko do dwóch ale już słyszy się głosy, że przecież np. prawo o spółkach cywilnych nie ogranicza liczby wspólników a więc dlaczego liczba spółkujących w związkach partnerskich miałby być sztucznie ograniczona? "Związki partnerskie" są szczególnie dogodne dla osób, które po zakończeniu związku np.z kobietą chciałyby dla odmiany spróbować związku z mężczyzną - i vice versa. Rzecz jasna związki partnerskie pozwoliłyby też wreszcie stworzyć nowy, atrakcyjny wzorzec społeczny dla wychowania dzieci: z dwoma (lub więcej) tatami lub dwiema (lub więcej) mamami. Zresztą zamiast przestarzałego nazewnictwa mają wejść oficjalnie nowe określenia: Rodzic A, Rodzic B, Rodzic C i tak dalej. W myśl idei homonizmu pozytywne doświadczenia z minionych czasów z przekazywaniem miejsc w dyrekcjach, zarządach i radach nadzorczych robotnikom i chłopom mają znów powrócić do polskich przedsiębiorstw. Ten sprawdzony mechanizm sprawiedliwego rozdziału odpowiedzialnych posad ma obecnie działać na korzyść innej grupy - tym razem będą to kobiety. Poprzednio o przydatności do zarządu każdej firmy decydowało słuszne pochodzenie klasowe. Obecnie decydować będę pierwszorzędne cechy płciowe ale zasada pozostanie ta sama. Jeżeli w jakiś przypadku nie znajdzie się dosyć kompetentnych kandyda Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Dokończenie 30.09.11, 14:41 Jeżeli w jakiś przypadku nie znajdzie się dosyć kompetentnych kandydatek - dobierze się z łapanki. Aby uniknąć dyskryminacji płciowej i niewłaściwych skojarzeń zakaże się też używania określenia "członek zarządu". Czerwona flaga dawno zniknęła z gmachu na Rozbrat w Warszawie, teraz wisi tam flaga "tęczowa". Niestety wisi tam już ostatni raz, niedługo zostanie stamtąd zdjęta bo partia zbankrutowała i siedzibę sprzedano. Ale mimo to, popularnie tak nazywani "homuchy", choć nie organizują już w fabrykach i biurach Czerwonych Kącików, to zamiast tego zgodnie z tradycją konkursów zaangażowania i współzawodnictwa wydajności pracy, prześcigają się w tworzeniu Dark Roomów w klubach gejowskich. Szlachetny cel całkowitej przebudowy świadomości polskiego społeczeństwa nie powiódł się Partii poprzednim razem. Czy tym razem się uda? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon To jest prawda 30.09.11, 14:40 superspec napisał: > Tak mi się wydaje.Nigdy na tą partię nie głosowałem i prawdopodobnie nigdy jej > nie poprę.Ale to co się z nią w mediach głównego nurtu wyczynia to budzi we mni > e obrzydzenie. tobie sie nic nie wydaje, takie sa fakty Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: To jest prawda 30.09.11, 14:41 Ty też dołączyłeś do szczerze zatroskanych o los SLD?? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: To jest prawda 30.09.11, 14:49 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Ty też dołączyłeś do szczerze zatroskanych o los SLD?? Nie moge napisac ze tak albo ze nie. Jestem rozdarty, Napieralski tak Miller nie. Polsce lewica jest potrzebna, jak nie ma tego co sie lubi to sie lubi co sie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: To jest prawda 30.09.11, 15:01 Miller nie, Napieralski nie. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: To jest prawda 30.09.11, 14:51 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Ty też dołączyłeś do szczerze zatroskanych o los SLD?? Nazwiska, kontakty, adresy? ------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: To jest prawda 30.09.11, 15:00 Superspec, sajgon, richard/contadore/full_marks... Odpowiedz Link Zgłoś
full_marks Re: To jest prawda 30.09.11, 15:06 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Superspec, sajgon, richard/contadore/full_marks... Lekarstwa już ci podali? Przecież nie trudno zgadnąć skąd nadajesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
indris Nagonka ? 30.09.11, 15:02 O największej zbrodni SLD, czyli awanturze irackiej nie wspomina nikt. Widocznie wpływy USA są ponad podziałami... Odpowiedz Link Zgłoś
full_marks Re: Nagonka ? 30.09.11, 15:09 indris napisał: > O największej zbrodni SLD, czyli awanturze irackiej nie wspomina nikt > . Widocznie wpływy USA są ponad podziałami... Tyś powinien się "przerzucić" z awantury irackiej na awanturę afgańską... Inaczej mówiąc,wyleczyć się z jednej awantury w drugą... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nagonka ? 30.09.11, 19:44 Napieralski to inna para kaliszy(kaloszy). Autorzy udziału Polski w amerykańskiej awanturze arabskiej nie lubią Grzesia. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nagonka medialna na SLD? 30.09.11, 19:36 AgoRy wina że po zdołowaniu SLD i Millera do władzy doszedł PiS.Gdy Napieralski w wyborach prezydenckich był 3,znów wystraszył POPiS i siem zaczęła akcja mediów,antyeseldowska. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Nagonka medialna na SLD? 30.09.11, 19:45 tak nagonka a bel mondo Napieralski się nie podkłada przecież to gieniusz jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nagonka medialna na SLD? 30.09.11, 19:51 Nie potrafi się odszczeknąć,pięknym za nadobne? Odpowiedz Link Zgłoś
polskawbudowie Ojeju, to na SLD nie można? 30.09.11, 20:11 Biedne lewaki poczuły jak fajnie miało PiS od lat... Odpowiedz Link Zgłoś