kzet69 07.10.11, 20:29 I tym przyjaznym i tym wrogim, szczególnie dziękuję mili, oldze, wodzie, porannej Kawie,. zoilowi, i dirlofowwi... zobaczymy się po ciszy.... pa do poniedziałku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gat45 Re: Kazet, 07.10.11, 20:37 Wart tego, skoro ma takich popleczników jak Kazet69. Szczerze dołączam się do zyczeń Wody x 2. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Jesteś najfajniejszym propagandystą 07.10.11, 20:37 jakiego w spotkałam na tym forum:-) Życzę (podobnie jak woda) wejścia do Sejmu nie tylko Palikotowi ale i twojej małżonce, bo wykonałeś dla niej kawał dobrej roboty. Kilka razy przesadziłeś, ale kto z nas nie popełnia błędów. Mam nadzieję, że do usłyszenia wcześniej niż za cztery lata. A poza tym fajny kolega z ciebie. Zdrówko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Jesteś najfajniejszym propagandystą 07.10.11, 20:54 A co do ciebie Milu to jesteś najfajniejszą i najbardziej mobilizującą dyskutantką na FK Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Jesteś najfajniejszym propagandystą 07.10.11, 20:56 kzet69 napisał: > A co do ciebie Milu to jesteś najfajniejszą i najbardziej mobilizującą dyskutan > tką na FK Dobra, dobra, ale dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Jesteś najfajniejszym propagandystą 07.10.11, 23:36 Hohoho. Mila ma nowego adoratora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Jesteś najfajniejszym propagandystą 07.10.11, 23:39 manny-jestem napisał: > Hohoho. Mila ma nowego adoratora ;) O >Manny na FK? To twój debiut? Pojawiłeś się tu specjalnie dla mnie? Nie trzeba było. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila E tam, może kilka razy delikatnie naciągnął fakty: 07.10.11, 21:00 W porównaniu z innymi kzet to wzór cnót:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzi1a Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 20:51 fb najbardziej lubi Palikota technologie.gazeta.pl/internet/1,104665,10429162,Facebook_lubi_Palikota__I_co_z_tego_.html smuta na plebanich ,mamy nowe pokolenie J.P. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 20:52 Szkoda, że końcówkę miałeś kiepską :( Ale ogólnie > powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 21:04 ave.duce napisała: > Szkoda, że końcówkę miałeś kiepską :( > To prawda, ale myślę, że to przemyślał i zrozumiał swój błąd. Mam przynajmniej taką nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 21:14 Liczyłam na odpowiedź autora wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 21:17 Dzięki za zainteresowanie, ale w kwestii TVN24 jako tuby propagandowej PO podtrzymuję swoje zdanie... pzdr. do poniedziałku... Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 21:20 kzet69 napisał: > Dzięki za zainteresowanie, ale w kwestii TVN24 jako tuby propagandowej PO podtr > zymuję swoje zdanie... > Chodziło o personalny wątek - szkoda, ze nie rozumiesz, ze takie wątki psują wizerunek tylko tym, którzy je zakladają. Nie godzi się podobnie jak stalking i podszywanie się pod innych. Te trzy rzeczy są niedopuszczalne - nie tylko na tym forum. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 21:22 Twoje nadzieje legły w gruzach. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 21:24 ave.duce napisała: > Twoje nadzieje legły w gruzach. Nie sądzę. Myślę, ze kzet naparwdę nie wie o czym piszemy. Jak chwile poglówkuje to zrozumie- wierzę w niego. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 21:59 Uciekam stąd, bo zaraz Kazet wyznaczy mi stawkę za pisanie postów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 22:01 ave.duce napisała: > Uciekam stąd, bo zaraz Kazet wyznaczy mi stawkę za pisanie postów ;) Od wyznaczania stawek za pisanie postów to ekspertem na tym forum jest zupełnie kto inny. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 22:17 Specjalistów od insynuacji jest tu wielu :( Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 22:19 ave.duce napisała: > Specjalistów od insynuacji jest tu wielu :( > Ale tylko jeden bawi się w wyliczanie stawek za post. Taka prawda Ave i smutne minki nic tu nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 22:28 Remez to porażka. Inni, że się tak wyrażę - wiszą mi i powiewają (o ile mają coś "do mnie"). A Kazet mnie rozczarował, bo miły z niego forumowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 22:32 ave.duce napisała: > Remez to porażka. Jak zauważyłaś z pełną premedytacją nie posługuję się nickami. Pozwól mi zachować ten komfort. Jak ktoś wie to wie jak nie wie to mu referatu nie starczy. A wszyscy wiedzieć nie muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 22:34 Ok, ale mnie to nie obowiązuje. MOJA porażka, żeby było jasne. 3maj się. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 22:41 ave.duce napisała: > Ok, ale mnie to nie obowiązuje. MOJA porażka, żeby było jasne. > > 3maj się. Dlaczego wszystko rozpatrujesz w kategoriach porażek bądź sukcesów? Tu nie ma wygranych. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 21:22 Nie rozumiem, o czym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 20:54 >.. pa do poniedziałku... Bez względu na wynik..:) Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 20:58 Choć dajesz sobą niewiarygodnie manipulować, sam tego (póki co...) nie widząc, to w tematach politycznych Palikot powinien bardziej polegać na ludziach jak Ty. Mam nadzieję personalnie, że Palikot i może jeszcze jakaś inna osoba z RP znajdą się w sejmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 21:09 do poniedziałku...a Palikot i tak zapewne wejdzie do sejmu ale bez Platformy nie podoła, dlatego głosuję na PO, żeby Palikot i PO mogli coś razem zdziałać... Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 21:18 madameblanka napisała: > > do poniedziałku...a Palikot i tak zapewne wejdzie do sejmu ale bez Platformy ni > e podoła, dlatego głosuję na PO, żeby Palikot i PO mogli coś razem zdziałać... > I żeby nie było w tej koalicji Kłopotka. Bardzo ciekawe te wybory - dzięki Palikotowi właśnie. PSL (ustami Kłopotka) wyklucza koalicję z Palikotem, natomiast nie wyklucza z PiSem. Pytanie w takim razie brzmi - do kogo bliżej Platformie - do PiSu czy Palikota, gdyby mieli wybierać między PSL a RPP. Sa tam w tym wyścigu jakieś inne liczące się partie, które mogłyby ewentualnie wejść do rządu? A no tak, zapomniałabym. PJN! :-))) A Grzesiowi chusteczki do nosa Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 21:30 PSL wyklucza koalicję z Palikotem, natomiast > nie wyklucza z PiSem. no cóż jeżeli PSL weszłoby w koalicję z (tfu) PiSem, to PO zostaje układ z Palikotem i SLD razem, wtedy mają większość; tak samo jak by PiS (tfu) wygrał to wystarczy że PO wejdzie z kimkolwiek w koalicję i ma większość, więc PiS o rządzeniu może zapomnieć... A do PiS nikomu nie jest bliżej, nikt z nimi nie chce wchodzic w układy a i sam prezes kłamczyński nie ukrywa że chce rządzić SAAAAAM, jest chory na waadze. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 21:47 madameblanka napisała: > PSL wyklucza koalicję z Palikotem, natomiast > > nie wyklucza z PiSem. > > no cóż jeżeli PSL weszłoby w koalicję z (tfu) PiSem, to PO zostaje układ z Pali > kotem i SLD razem, wtedy mają większość; To najfajniejsza rzecz jaką dzisiaj usłyszałam, przeczytałam!:-) Ale nie wiem co na to Grześ, bo on stanowczo* zapowiedział, że nie będzie rozmawiał z PO jeśli nadal na jej czele będzie stał Tusk:-))) * tak, to był sarkazm Odpowiedz Link Zgłoś
dix.y Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 22:11 co ty bredzisz? po wyborach będą dwa rządy? jeden z psl i pis? a drugi z po i paligłupem i sld? tylko paligłupowcy mogą coś takiego głupiego wymyślić a co do koalicji z pis po wygranych wyborach to chyba zapomnieliście jak w 2005 roku wszyscy przebierali nogami do rządzenia z pis i platforma chciała i sld i psl ale kaczyński wybrał leppera i giertycha to wtedy właśnie platforma i sld z zazdrości wyśmiewali się z marcinkiewicza i z leppera i z giertycha dziwne że teraz marcinkiewicz, lepper i giertych już nie bulwersują tak donka masz krótką pamięć więc się nie martw tak bardzo o koalicje z pis-em bo najpierw pis musi wygrać aby potem szukać koalicjantów nie ma co dzielić skóry na żywym niedzwiedziu www.youtube.com/watch?v=TE3tJptKCKM Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 21:16 "pa do poniedziałku", zabrakło jeszcze buziaczków i całuję wasze rączki. szału nie było, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 21:18 ok behemot buziaczki dla ciebie special ale bez języczka.... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 21:37 nie może być. tak wiele moralizatorskich uwag padło z Twoich ust , w kierunku zniesmaczonych, a Ty wyjeżdżasz z taką tandetą. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 21:52 nie zrozumiałeś... szkoda, a ja naprawdę mam dość wojny polsko-polskiej i to nie jest tandeta tylko moje ponad 40 lat życia, .... Odpowiedz Link Zgłoś
neoretronick Również zawieszam swoją forumową przygodę ... 07.10.11, 21:22 ... na 48 godzin. :))) Pozdr .... Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Również zawieszam swoją forumową przygodę ... 07.10.11, 21:35 neoretronick napisał: > ... na 48 godzin. :))) > Pozdr .... A ja poczekam i zobaczę co Giwi będzie wycinać. Na moje pytanie odpowiedzieli mi, ze wszystko poza agitacją wyborczą. forum.gazeta.pl/forum/f,654,O_moderacji.html Ja tu nie widzę wątków agitacyjnych (poza tym o Napieralskim) tak więc zobaczę jak deklaracje mają się do rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 22:04 kzet69 napisał: > I tym przyjaznym i tym wrogim, szczególnie dziękuję mili, oldze, wodzie, porann > ej Kawie,. zoilowi, i dirlofowwi... zobaczymy się po ciszy.... pa do poniedział > ku... się trzym. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Jak miło cię widzieć w tym szczególnym dniu! 07.10.11, 22:11 ;-) Wiesz, ze nie znoszę tej emotki ale teraz pasuje jak ulał. Trawestując sygnaturkę Trevika - mądrej głowie dość ";-)" a głupiemu hipokrycie i referatu nie starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_7125 Re: Dziękuję forumowiczom 07.10.11, 22:39 Mam nadzieję, że Palikot to nie SLD, które od nastu lat obiecuje zrobienie porządku z kościołem. Ma mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś