wyksztalciuch 10.10.11, 08:20 silesiusy i hardole szukają nowych i od jutra od nowa do szczekania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
infomozg Ja już mam dwa.;) 10.10.11, 08:26 Wskaż mi choć jeden "szczekający" post, który napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Na FK wielkie zmienianie nicków. 10.10.11, 08:27 pojawił się niejaki po.dpaska, ciekawe jak się logował pzed wyborami ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch Re: Na FK wielkie zmienianie nicków. 10.10.11, 08:41 podpaska to pewnie silesius z muenchen.... Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Na FK wielkie zmienianie nicków. 10.10.11, 08:45 Takie zmienianie nicków oznacza,że gryzie ich wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch Re: Na FK wielkie zmienianie nicków. 10.10.11, 08:50 ale żeby od razu na "podpaska"?? Odpowiedz Link Zgłoś
kontestatorbg Re: Na FK wielkie zmienianie nicków. 10.10.11, 09:06 Ja jestem stały w uczuciach nic nie będe zmieniał Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Na FK wielkie zmienianie nicków. 10.10.11, 15:05 To zapewne Szczypińska Odpowiedz Link Zgłoś
po.dpaska Wstyd nas gryzie. 10.10.11, 14:09 Cała Rosja się śmieje z Polski a Polacy w USA się wstydzą za ten POwski motłoch z duszami pachołków. Jak oni mają swoim sąsiadom w oczy spojrzeć. Taki kretynizm i analfabetyzm POlityczny wśród większości tzw. wolnych narodów bardzo nie często się sPOtyka. Wstyd w USA się przyznać, że jest się Polakiem. Pytają dlaczego wy Polacy dajecie się traktować jak koń szmaciarza. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wstyd nas gryzie. 10.10.11, 14:36 Dawaj tak wujek dalej, to w następnych wyborach dostaniecie 3%. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj W prezesa w kroku 10.10.11, 09:16 wtopek napisał: > pojawił się niejaki po.dpaska, ciekawe jak się logował pzed wyborami ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Na FK wielkie zmienianie nicków. 10.10.11, 13:32 kiko? gołda? cat.cat? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: sajgon, lachon 10.10.11, 09:38 des4 napisał: > też ich brak > CzekajOm na instrukcję, a prezes pewnie zidiociał do reszty Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.jaroslawa na urlopie, a gdzieżby 10.10.11, 09:46 Po wytężonej pracy w okresie kampanii, napisaniu tysięcy postów "ku czci i chwale", zasłużyli na wolne. Nawet przy niskiej wierszówce na ładną wycieczkę sobie zarobili. Odpowiedz Link Zgłoś
gold-lachonuno a gó... prawda! mieliśmy bana od cenzury FK :))))) 10.10.11, 14:14 Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: a gó... prawda! mieliśmy bana od cenzury FK : 10.10.11, 14:24 Aaaa....to wy razem trollujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
gold-lachonuno Re: a gó... prawda! mieliśmy bana od cenzury FK : 10.10.11, 14:26 boblebowsky napisał: > Aaaa....to wy razem trollujecie? TRolem to ty jesteś sługusie GW ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gold-lachonuno nie ma nas bo mamy bana od GW :)))))))) 10.10.11, 14:11 des4 napisał: > też ich brak Za każdym razem kiedy wchodzimy na FK musimy od nowa się logować stąd nowe nicki :) Ot to taka "demokracja" wg Michnika gadzinówki :) > Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Na FK wielkie zmienianie nicków. 10.10.11, 09:42 To jest grupa oszołomów, która nie jest w stanie zrozumieć, że rzecz nie jest w brzmieu nick'a. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Na FK wielkie zmienianie nicków. 10.10.11, 09:59 > że rzecz nie jest w brzmieu nick'a. Ale pozwala na swobodę bycia "niezależnym" komentatorem. Nikt Ci nie powie, że przed miesiącem pisałeś coś zupełnie innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
gold-lachonuno przyzwyczajenie robi swoje :) 10.10.11, 14:15 lionold napisał: > To jest grupa oszołomów, która nie jest w stanie zrozumieć, że rzecz nie jest w > brzmieu nick'a. Kiedyś byliśmy przyzwyczajeni do PZPR dzis do PO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Na FK wielkie zmienianie nicków. 10.10.11, 13:31 Kto by się spodziewał. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Na FK wielkie zmienianie nicków. 10.10.11, 13:34 To było do przewidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
trevik Eee... 10.10.11, 13:46 Ja mój mam chyba już z 7 lat i jak widzę nie jestem jedynym ze względnie trwałym nickiem, choć te PiSowe szybciej się jakby zużywają. Nie wiem dlaczego np. goniący zmienił nicka ( byłby to jakiś ban?), T. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Na FK wielkie zmienianie nicków. 10.10.11, 13:56 purchawkapuknieta napisała: > hau hau Szczekająca purchawkapuknieta? Czy puknięta purchawka nie robi "pufff"? Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Na FK wielkie zmienianie nicków. 10.10.11, 22:08 Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...................... Cześć Karakanku.:) Wszystko gra? W domu i zagrodzie? Pozdrówka dla K i G. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 jeden nowy jest - alauda_1 10.10.11, 14:05 ciekawe które to pisię się przeistoczyło? Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Na FK wielkie zmienianie nicków. 10.10.11, 14:07 Każda porażka, oj przepraszam zwycięstwo Pana Prezesa, skutkuje zniknięciem kilku nicków na stałe z forum. Po ostatnich wyborach zniknęły znana piwoszka Kikuta oraz frau.bladzia. Odpowiedz Link Zgłoś
gold-lachonuno lemingi nikt niczego nie zmieniał tylko........... 10.10.11, 14:25 co normalne i trzezwo myślący Polacy na tym forum mieli bana czasowego tudzież za kazdym razem musieli się od nowa logowac bo mieliśmy zablokowane nicki! Wersztejen? POniali? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky szkoda 10.10.11, 14:29 widok waszej piany toczącej się z pysków byłby bezcenny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: lemingi nikt niczego nie zmieniał tylko...... 10.10.11, 22:09 - ich weiss nicht! Odpowiedz Link Zgłoś
gold-lachonuno giwi............. 10.10.11, 15:36 mozna się pod tym nickiem na stałe zalogować czy dalej bawimy się w ciuciubabkę i bana? Odpowiedz Link Zgłoś
zomozadwa Re: a po palikota mam swój nick zmieniac? 10.10.11, 22:16 tam u was, 3,14Sdziaki, teraz: każdy hordol na swój strój? :-D Odpowiedz Link Zgłoś