Dodaj do ulubionych

Nowy standard PiS

01.11.11, 18:33
Maciej Maciejowski warszawski radny PiS o konferencji prezydenta Komorowskiego w sprawie ladowania B-767:
"Miała byc konferencja LOT, ale to bydle musi sie podlansować, podziękuj swoim panom z Kremla pajacu" [pis.oryg.]

kampanianazywo.pl/relacja/radny-pis-o-prezydencie-bydle-musi-sie-podlansowac/
I teraz pytanie: czy zamiast prowadzić dysputę czy Kaczyński czy Ziobro, to nie lepiej po prostu dążyć do zdelegalizowania tej sekty?
Obserwuj wątek
    • kontestatorbg Re: Nowy standard PiS 01.11.11, 18:38
      Akurat w kwestii obrazania Prezydenta niechlubną tradycje zapoczątkował Twój idol polityczny niejaki Januszek.
      Co nie znaczy że pochwalam takie kretyńskie wpisy. Ale w epoce przedpalikotowej takie słowa w stosunku do Prezydenta były nie do pomyślenia
      • wujaszek_joe Re: Nowy standard PiS 01.11.11, 18:42
        Zaczęło się od tego, że Palikot spalił kukłę Wałęsy
        • chateau Re: Nowy standard PiS 01.11.11, 18:49
          I usunął zdjęcia z netu, spryciarz.

Ale wszyscy pamiętamy chomiki w Polskim Zoo, które egzemplifikowały Palikota.
    • mariner4 To takie katolickie...... 01.11.11, 18:49
      M.
    • bryt.bryt niewiarygodne chamstwo ... 01.11.11, 19:49
      Ciekawe, czy jakis dziennikarz zapyta o to Prezesa PiS?
      Oczywiscie w ramach zmasowanego ataku wrogich mediow na patriotyzna opozycje.

A co do Maciejowskiego, to on juz tak ma z glowa. Tym razem po prostu powiedzial wiecej niz zwykle. Tu inny przyklad jego "niesztampowosci":

"(...)Dwaj młodzi mężczyźni pomazali czerwoną farbą pomniki żołnierzy radzieckich. - Żałuję, że nie wiedziałem o ich planie. Gotów byłbym wziąć udział w tej akcji - mówi radny Maciej Maciejowski (PiS). I zapowiada, że wynajmie im adwokatów. - Bo to klasyczne ofiary represji politycznych - twierdzi (...)"

warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,10317808,Ochlapali_pomniki_farba__Wandale_czy_ofiary_represji_.html
    • boblebowsky Ludzie Palikota gorsze nie som. 01.11.11, 19:57
      "Kaczyńskiemu i jego ekipie brzydko pachnie z buzi. To efekt odżywiania się gównem".
      • kzet69 Re: Ludzie Palikota gorsze nie som. 01.11.11, 20:03
        To też cytat z Machały czy Twoja osobista twórczość?
        • boblebowsky Re: Ludzie Palikota gorsze nie som. 01.11.11, 20:05
          kzet69 napisał:

> To też cytat z Machały czy Twoja osobista twórczość?

Nie, to tylko cytat z FiM:)
          • kzet69 Re: Ludzie Palikota gorsze nie som. 01.11.11, 20:20
            I oczywiście w temacie wątku?
            • boblebowsky Re: Ludzie Palikota gorsze nie som. 01.11.11, 20:30
              kzet69 napisał:

> I oczywiście w temacie wątku?

A co, nie?

Twierdzisz, że PIS wyznacza chamskie standardy a tymczasem twoje ziomki gorsze nie som.
              Dorzucam "społeczeństwo debili" Tymochowicza, też mieści się w nurcie tworzenia nowych standardów.
              • kzet69 Re: Ludzie Palikota gorsze nie som. 01.11.11, 20:40
                Jakie moje "ziomki" ? Bob.... nie manipuluj, a wątek jest o radnym PiS-u jakbyś nie zauważył.
                • boblebowsky Re: Ludzie Palikota gorsze nie som. 01.11.11, 20:45
                  kzet69 napisał:

> Jakie moje "ziomki" ? Bob.... nie manipuluj, a wątek jest o radnym PiS-u jakbyś
                  > nie zauważył.

Wątek dotyczy również standardów kultury obowiązujących w polityce. Poza tym to chyba nie ja biegałem czy brałem udział w jakiś wiecach z Januszkiem tylko ty, a cytat pochodzi z nieoficjalnego, ale jednak organu partii z którą jesteś związany.
                  • kzet69 Re: Ludzie Palikota gorsze nie som. 01.11.11, 20:53
                    FiM nie jest organem RP a Racji, jakbyś nie zauważył
                    ps. sądząc po uzębieniu JK JESTEM pewien że mu cuchnie z ust...
                    • boblebowsky Re: Ludzie Palikota gorsze nie som. 01.11.11, 20:58
                      kzet69 napisał:

> FiM nie jest organem RP a Racji, jakbyś nie zauważył

Nieformalnym ale jest.

> ps. sądząc po uzębieniu JK JESTEM pewien że mu cuchnie z ust...

Brawo, gratulacje. Pięknie się właśnie sam wpisałeś w te nowe standardy.
                      • kzet69 Re: Ludzie Palikota gorsze nie som. 01.11.11, 21:05
                        Nie to jest rzeczywistość stomatologiczna a nie polityczna, człowiekowi z tak zaawansowaną próchnicą musi cuchnąc z ust...
                        • mambaker Re: Ludzie Palikota gorsze nie som. 01.11.11, 21:18
                          Ty i twoje żałosne standardy.

Przecinek by się przydał.

kzet69 napisał: Nie to jest rzeczywistość stomatologiczna a nie polityczna
    • czarnaab Re: Nowy standard PiS 01.11.11, 20:39
      cóż, widocznie dostosowali się do standardów trzeciej siły w parlamencie, to chyba przywódca tej sekty z jego nazwiskiem w nazwie mówił coś o tym, że Wersalu nie będzie.

• kzet69 Re: Nowy standard PiS 01.11.11, 20:41
        Mam nadzieję, w Wersalu na porządku dziennym były intrygi, spiski a i kilka królobójstw się zdarzyło...
    • jozef.moneta Wejdźcie na jego twittera 01.11.11, 20:52
      Cham brnie dalej.
      twitter.com/#!/maciejowski_waw
      • kzet69 Re: Wejdźcie na jego twittera 01.11.11, 20:54
        Byłem wcześniej, szkoda czasu...
        • jozef.moneta Ale ma dobre rekomendacje 01.11.11, 20:54
          2.bp.blogspot.com/-lMl_4g-XgFg/Tmyo2mYdflI/AAAAAAAAAW8/6xpIqdK9jY4/s1600/MM_z_MB.jpg
          • chateau Re: Ale ma dobre rekomendacje 01.11.11, 20:57
            Błaszczak? Znakomite, lepszych nie trzeba.
            • jozef.moneta No nie mogę. 01.11.11, 21:01
              Ten członek PiSowski w okresie rządów Premiera Jarosława Kaczyńskiego był szefem gabinetu politycznego szefa Kancelarii Premiera.
              • chateau Re: No nie mogę. 01.11.11, 21:33
                To by wyjaśniało poziom jego wkurw..., pardon, irytacji.
    • qqazz Co w tym niestosownego dla niektórych? 01.11.11, 21:12
      Bo za bardzo nie rozumiem, wpis radnego PiS najbardziej bulwersuje tych którzy pewnie jeszcze nie tak dawno temu przyklaskiwali tekstom Palikota, Sikorskiego i im podobnych. Tylko czym on sie różni od ich "opinii"?

pozdrawiam
      • kzet69 Re: Co w tym niestosownego dla niektórych? 01.11.11, 21:14
        A gdzieś znalazłeś moją PODOBNĄ opinie na temat któregokolwiek prezydenta?
      • boblebowsky Re: Co w tym niestosownego dla niektórych? 01.11.11, 21:20
        Nie słyszałem, żeby jednak ktoś wyrażał się o prezydencie wprost "per bydlę" Poza tym to zdaje się partia którą ten osobnik reprezentuje najgłośniej domagała się szacunku dla głowy państwa.
        • qqazz Re: Co w tym niestosownego dla niektórych? 01.11.11, 21:33
          No i koło się zamyka, zas o prezydencie wyrażano sie per dureń i tez nikomu to nie przeszkadzało.
          Standardy kalego wiecznie żywe w naszym zyciu publicznym niestety.

pozdrawiam
          • boblebowsky Re: Co w tym niestosownego dla niektórych? 01.11.11, 21:34
            Jednak między durniem, a bydlakiem jest spora różnica.
            • qqazz Re: Co w tym niestosownego dla niektórych? 01.11.11, 21:51
              Ja wiem czy taka spora, zresztą mniejsza o szczegóły bo tutaj chodzi o standardy powszechnie ostatnimi czasy obowiazujące w naszej debacie publicznej.

pozdrawiam
    • gat45 Re: Nowy standard PiS 01.11.11, 21:12
      Jak ktoś już zauważył na forum, najwyraźniej brak dyrektyw z centrali.

A jaki jest stosunek tego wybitnego młodego polityka do pana Ziobry ?
      • cymber.gaj Re: Nowy standard PiS 01.11.11, 21:34
        gat45 napisała:
        > A jaki jest stosunek tego wybitnego młodego polityka do pana Ziobry ?

W tej sprawie on uważa, że Tusk grilluje Schetynę.
    • mike.recz kzet69, przepraszam za zdublowanie wątku. 01.11.11, 21:31
      Nie zauważyłem.

A standardy wcale nie nowe tylko temu ciołkowi na szczerość się zebrało.
    • bogucjusz "Nowy"? :-) n/t 02.11.11, 10:48
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka