Dodaj do ulubionych

Słucham Pawlaka

03.11.11, 08:04
I zimno mi po plecach przechodzi na myśl, że Polska przez nastepne cztery lata bedzie łupiona przez tę zgraję katolickich moczymordów, nepotów i spekulantów. Wszystko do spółki z proboszczem i imieniem Boga na ustach, pod sejmowym krzyżem.

Pokaż mi swego wspólnika, a powiem ci kim jesteś, platfusie.
Obserwuj wątek
    • kontestatorbg Re: Słucham Pawlaka 03.11.11, 08:07
      Heniu skąd w Tobie tyle nienawiści?? Idź pobiegaj trochę albo na rowerze pojeździj to ci złe emocje opadną
      • haen2010 Re: Słucham Pawlaka 03.11.11, 08:37
        Nienawiści? Po prostu wiem, ze zgadzając sie na rządy polskiego łajdactwa i zlodziejstwa sam staję się jednym z nich.
        • kontestatorbg Re: Słucham Pawlaka 03.11.11, 08:44
          Jakoś Ci 3 lata rzadów PO nie przeszkadzało i byleś piewcą jakim to Tusk jest wspaniałym premierem.

A nienawiść masz ogromną do kleru i każdego kto według Twojego widzimisie z nimi współpracuje. Problem polega tylko na tym że o ile "czarni" mają wiele na sumieniu to nie jest to nawet 1/10 tego co na złodziejskich prywatyzacjach dorobili się Ci którzy mogli na szkodę Skarbu Państwa. Tam dopiero byłoby kogo ścigać
          • zoil44elwer Re: Słucham Pawlaka 03.11.11, 08:49
            Nie bez kozery była taka zbitka słowna:LIBERAŁY_AFERAŁY.A ich hasło to:Pierwszy milion trzeba ukraść!
          • venus99 Re: Słucham Pawlaka 03.11.11, 09:19
            najwięcej na państwowym majatku dorobili się koscielni złodzieje.
          • haen2010 Re: Słucham Pawlaka 03.11.11, 09:22
            Zgadzam się, że to czarna mafia dała hasło do powszechnej grabiezy państwa i kieszeni Polaków. Ale oprócz hasła dała też legitymację moralną dla takiego postępowania solidaruchów i postkomuchów. Takie moralne przyzwolenie kosztowało nas wszystkich setki miliardów i dzisiaj mamy tego konsekwencje, bo ograbionych dopadnie bieda o jakiej się im nie śniło.

Dlatego tak wielka wojna toczy się o krzyże tam, gdzie jest państwowa gotówka i dobra do rozdania. Po ich zdjęciu zostaje goła rzeczywistość - zwyczajne złodziejstwo i jego rządy w Polsce. Rzady mafii partyjnych i kościelnej oraz klik lokalnych.
    • zoil44elwer Re: Słucham Pawlaka 03.11.11, 08:23
      Chłop potęgą jest i basta!,pamiętajcie o tym wykształciuchy z miasta.Bo un żywi y broni y kombinuje,dlatego chłopom w Pawlakowej zagrodzie bida nie dobodzie.
      • venus99 Re: Słucham Pawlaka 03.11.11, 09:21
        jak patrzę na te polskie krowy pokryte grubą warstwą obornika to wolę żeby mnie żywił chłop zagraniczny.
        • zoil44elwer Re: Słucham Pawlaka 03.11.11, 09:23
          Nie patriotka ziemi,tej ziemi?
    • venus99 Re: Słucham Pawlaka 03.11.11, 09:18
      zapomniałeś o chłopskiej pazerności.
      • zoil44elwer Re: Słucham Pawlaka 03.11.11, 09:26
        Pamiętam:Chłop żywemu nie przepuści,już a juści(K Grześkowiak)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka