boblebowsky 03.11.11, 20:01 Taką tezę przed chwilą postawił Semka w faktach po faktach. Nic tylko splunąć w to spasione i zakłamane ryło! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cillian1 Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 20:02 pewnie o sukience i kasie myślał! Jeden i drugi żyje na cudzy koszt :) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 20:07 cillian1 napisał: > pewnie o sukience i kasie myślał! > Jeden i drugi żyje na cudzy koszt :) Zapewne uważasz że jesteś dowcipny? Ech..... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 20:17 > Zapewne uważasz że jesteś dowcipny? Ech..... raczej szczery! Bo jeden i drugi naprawdę żyją z tego, co dostaną, nie zarobią czy wypracują! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 20:26 cillian1 napisał: > > Zapewne uważasz że jesteś dowcipny? Ech..... > > raczej szczery! No tak bym tego nie określił:)) A prawdę to tu widzę, ale tą księdza Tischnera. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 20:31 > A prawdę to tu widzę, ale tą księdza Tischnera. rozwiń się :) Znaczy napisz więcej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 20:35 cillian1 napisał: > > A prawdę to tu widzę, ale tą księdza Tischnera. > > rozwiń się :) Znaczy napisz więcej! :) Ale co, ze ślepym o kolorach mam dyskutować? I powiem szczerze, mało mnie interesuje czy to ignorancja czy głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 20:50 zaprzeczysz, że żyją na czyjś koszt? Jak tak, to wymień ich osiągnięcia - za co można by uczciwie zapłacić! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 21:06 cillian1 napisał: > zaprzeczysz, że żyją na czyjś koszt? > > Jak tak, to wymień ich osiągnięcia - za co można by uczciwie zapłacić! Zabawny jesteś, tylko nic poza tym, żadnego punktu zaczepienia nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 20:33 cillian1 napisał: > > Zapewne uważasz że jesteś dowcipny? Ech..... > > raczej szczery! Bo jeden i drugi naprawdę żyją z tego, co dostaną, nie zarobią > czy wypracują! A jak Rydzyk chce zarobić np na wodach geotermalnych to zarzuca mu się przedsiębiorczość.No to jak,może zarabiać a nie żyć z datków? Tak albo nie,bez żadnych dodatkowych ale. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 20:51 żeby zarobić, trzeba zaryzykować - swoją kasę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 21:23 cillian1 napisał: > żeby zarobić, trzeba zaryzykować - swoją kasę! > > :) Ty słyszał o kredycie a ? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 21:12 wyłudzanie kasy od staruszek jest wg ciebie w porzadku? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 21:27 wujaszek_joe napisał: > wyłudzanie kasy od staruszek jest wg ciebie w porzadku? Za grzechy trzeba płacić jak chce się iść do nieba,a one,staruszki iść chcą.Jako doświadczone wiedzą że nic za darmo,a najlepiej za łapówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 20:19 boblebowsky napisał: > Nic tylko splunąć w > to spasione i zakłamane ryło! Dopiero teraz doszedłeś do tej "konstatacj"??? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 20:21 > Dopiero teraz doszedłeś do tej "konstatacj"??? Nie, zawsze wiedziałem, że Samka to ostatnia świnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczeziobro delikatny jestes boble 03.11.11, 20:58 jak typowy katolicki chamek. nie lubisz. to przezywasz,. Dziekuje, ze polkazujesz co katole umieja. czAS WASZ JZU PRZESZEDL, KATOLICKIE KULTURNIKI MILOSCI RYDZYKOWEGO ANTYSEMITY. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: delikatny jestes boble 03.11.11, 21:07 kaczeziobro napisała: > jak typowy katolicki chamek. nie lubisz. to przezywasz,. Dziekuje, ze polkazuje > sz co katole umieja. czAS WASZ JZU PRZESZEDL, KATOLICKIE KULTURNIKI MILOSCI RY > DZYKOWEGO ANTYSEMITY. To do mnie? Jesteś pewien? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczeziobro Re: delikatny jestes boble 03.11.11, 21:38 do ciebie, katochamie. popisuj sie, a skonczysz jak w reszcie Europy katochamy skonczyly: na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: delikatny jestes boble 03.11.11, 21:43 kaczeziobro napisała: > do ciebie, katochamie. popisuj sie, a skonczysz jak w reszcie Europy katochamy > skonczyly: na marginesie. Czyli jednak nie do mnie, tak jak myślałem:)) No chyba że jesteś średnio rozgarnięty, skoro nie rozumiesz słowa pisanego. Albo trzecia możliwość.... zwyczajnie trollujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 20:19 boblebowsky napisał: > Taką tezę przed chwilą postawił Semka w faktach po faktach. Nic tylko splunąć w > to spasione i zakłamane ryło! raczej rzygać na to spasione. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 20:21 Zachować spokój, ze względu na ks. Bonieckiego. Semka mnie nie zaskoczył. On jeszcze nie takie rzeczy powie (żeby się utrzymać na powierzchni). Pozdrowienia buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 20:32 dystans4 napisał: > Zachować spokój, ze względu na ks. Bonieckiego. > Semka mnie nie zaskoczył. On jeszcze nie takie rzeczy powie (żeby się utrzymać > na powierzchni). A ja szczerze mówiąc się nie spodziewałem, mimo iż mam o tym szmaciarzu mocno wyrobione zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 20:35 Jednak słowa Bonieckiego podzieliły Polaków mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 20:40 zoil44elwer napisał: > Jednak słowa Bonieckiego podzieliły Polaków mimo wszystko. pie...sz jak można podzielić podzielonych? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 21:18 m.c.hrabia napisał: > zoil44elwer napisał: > > > Jednak słowa Bonieckiego podzieliły Polaków mimo wszystko. > > pie...sz > jak można podzielić podzielonych? Całość dzieli się na połowy,połowy na połowy czyli ćwiartki,ćwiartki na.... Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 20:41 zoil44elwer napisał: > Jednak słowa Bonieckiego podzieliły Polaków mimo wszystko. Taaak? A w jaki to sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 21:22 W taki sposób jak w tym wątku robią się podziały.Ja jestem w tej podzielonej części co Rydzyka,Bonieckiego i Semkę ma w rzyci. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 21:30 zoil44elwer napisał: > W taki sposób jak w tym wątku robią się podziały.Ja jestem w tej podzielonej cz > ęści co Rydzyka,Bonieckiego i Semkę ma w rzyci. Sugerujesz że autorem podziału w tym wątku jest Boniecki? A może warto by się jednak zapoznać z tym co powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 21:35 Sugeruję Ze Boniecki,Rydzyk i Semka to katole,a to mówi wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 21:40 zoil44elwer napisał: > Sugeruję Ze Boniecki,Rydzyk i Semka to katole,a to mówi wszystko. To ja w takim razie sugeruję żeś stalinista. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Leming = Pisior? :/ 03.11.11, 20:50 boblebowsky napisał: Re: Boniecki = Rydzyk > Taką tezę przed chwilą postawił Semka w faktach po faktach. Nic tylko splunąć w > to spasione i zakłamane ryło! Popatrz popatrz. A ja myślałem, że schamienie w narodzie to drugie oblicze spisienia, a tu lemingi nic nie gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Leming = Pisior? :/ 03.11.11, 20:56 > Popatrz popatrz. A ja myślałem, że schamienie w narodzie to drugie oblicze spis > ienia, a tu lemingi nic nie gorsze... Jak zwykle błyszczysz inteligencją. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Leming = Pisior? :/ 03.11.11, 21:13 boblebowsky napisał: > > Popatrz popatrz. A ja myślałem, że schamienie w narodzie to drugie oblicze spisienia, a > > tu lemingi nic nie gorsze... > > Jak zwykle błyszczysz inteligencją. A czym wg Ciebie popisał się autor tych słów, jak nie chamstwem? :/ "Nic tylko splunąć w to spasione i zakłamane ryło!" Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Leming = Pisior? :/ 03.11.11, 21:20 > A czym wg Ciebie popisał się autor tych słów, jak nie chamstwem? :/ > > "Nic tylko splunąć w to spasione i zakłamane ryło!" To tylko jeden ze sposobów wyrażania emocji w takim miejscu jak forum. Postawienie znaku równości między Bonieckim a Rydzykiem uważam za większą niestosowność. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Leming = Pisior? :/ 04.11.11, 11:45 Ordynarne wypowiedzi są usprawiedliwione na forum? Mało oryginalna, ale bardzo... niepokojąca teza. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Leming = Pisior? :/ 04.11.11, 11:55 humbak napisał: > Ordynarne wypowiedzi są usprawiedliwione na forum? Mało oryginalna, ale bardzo. > .. niepokojąca teza. Nie przesadzałbym z tą ordynarnością. Poza tym to tylko moje usprawiedliwienie, a nie żadna teza i nikt nie każe ci go akceptować. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Leming = Pisior? :/ 04.11.11, 12:15 Jakbym akceptował to nie zobaczył byś w tym miejscu mojego postu. Protestować chyba mogę nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Leming = Pisior? :/ 04.11.11, 12:17 humbak napisał: > Jakbym akceptował to nie zobaczył byś w tym miejscu mojego postu. Protestować c > hyba mogę nie?:) Protest odnotowany. Przy okazji gratuluję stalowych nerwów :) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Leming = Pisior? :/ 04.11.11, 12:27 Powiem szczerze że nie wiem do czego się odnosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
cwiercinteligentzpis Re: Leming = Pisior? :/ 03.11.11, 21:18 taziuta napisał: > boblebowsky napisał: > Re: Boniecki = Rydzyk > > > Taką tezę przed chwilą postawił Semka w faktach po faktach. Nic tylko spl > unąć w > > to spasione i zakłamane ryło! > > Popatrz popatrz. A ja myślałem, że schamienie w narodzie to drugie oblicze spis > ienia, a tu lemingi nic nie gorsze... Postkomuno, dostaliście szansę milczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Leming = Pisior? :/ 03.11.11, 21:32 cwiercinteligentzpis napisał: > > > to spasione i zakłamane ryło! > Postkomuno, dostaliście szansę milczeć. Bo za Peło prawo głosu mają tylko ćwierćinteligentnizpis!? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 21:14 rydzykowi papież jakoś buzi nie zamyka Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 21:27 wujaszek_joe napisał: > rydzykowi papież jakoś buzi nie zamyka No może nie papież, ale ojciec generał, w przypadku toruńskiego oszusta:) Ale fakt jest bulwersujący i głupota zakonu w przypadku Bonieckiego zasmucająca, żeby jedną z nielicznych osób KK, która cieszy się powszechnym szacunkiem tak traktować. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 21:43 Obrona tego "powszechnie" księdza ma polegać na "takich" słowach skierowanych pod adresem Semki?Dziękuję,ja się z takiej obrony wycofuję i protestuję przeciwko chamstwu. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 21:48 zoil44elwer napisał: > Obrona tego "powszechnie" księdza ma polegać na "takich" słowach skierowanych p > od adresem Semki?Dziękuję,ja się z takiej obrony wycofuję i protestuję przeciwk > o chamstwu. Zanim zaczniesz dziadek przywdziewać święte szatki sięgnij pamięcią do własnych wpisów i się nie kompromituj. Cóż, pozostało ci tylko zająć się formą, bo najwyraźniej meritum dyskusji cię przerasta. Bądź w taki razie łaskaw nie śmiecić w moim wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 21:52 Nie pozostaje mi nic jak tylko splunąć w to spasione i zakłamane ryło. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 21:57 zoil44elwer napisał: > Nie pozostaje mi nic jak tylko splunąć w to spasione i zakłamane ryło. No i na koniec pokazałeś tą swoją wyższą kulturę. Stary kozioł, a taki durny....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Boniecki = Rydzyk 04.11.11, 11:59 humbak napisał: > Bynajmniej, nie powszechnym. Czyżby ktoś tak inteligentny nie widzi, że to tylko pewnego rodzaju uogólnienie użyte na potrzeby dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Boniecki = Rydzyk 04.11.11, 12:26 Ja właśnie kwestionuję zasadność tego uogólnienia. Tygodnik Powszechny jakkolwiek jest czasopismem na wysokim poziomie, zajmuje zdecydowane stanowisko światopoglądowe, w pewnych kwestiach dość silnie wychylone od "centrum" co sprawia że nie jest ceniony przez naprawdę sporą grupę ludzi- całe środowiska i to nie dające się po prostu skwitować mianem troglodytów, czy innym podobnym. To samo tyczy się Bonieckiego (nie dam przedrostka, bo nawet nie wiem który byłby tu na miejscu:)). Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Boniecki = Rydzyk 04.11.11, 17:39 Stosując to uogólnienie wyraziłem tylko zdanie, że Boniecki jest jednym z nielicznych księży cieszących się szacunkiem wielu środowisk, w tym lewicowych. Gdyby zrobić badania, okazałby się pewnie jednym z duchownych cieszących się największą sympatią. Nie wiem co chcesz udowodnić? Że są tacy którzy go zbytnim poważaniem nie darzą? Ameryki nie odkryłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Boniecki = Rydzyk 04.11.11, 19:09 Sądzę że nie jest tak rozpoznawalny jak Ci się wydaje. Ponadto popularność (zwłaszcza po lewej stronie) nie jest jeszcze wyznacznikiem słuszności. Patrz teologia wyzwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Boniecki = Rydzyk 04.11.11, 19:30 humbak napisał: > Sądzę że nie jest tak rozpoznawalny jak Ci się wydaje. A ja sądzę, że jest bardziej popularny niż Tobie się wydaje:) > Ponadto popularność (zwł > aszcza po lewej stronie) nie jest jeszcze wyznacznikiem słuszności. Patrz teolo > gia wyzwolenia. Upieram się, szacunek duchownego w środowiskach lewicowych jest wielce wymowny i nie ma to nic wspólnego z teologią wyzwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Boniecki = Rydzyk 03.11.11, 21:38 Papież JP2 zamykał buzie postępowym księżom a Ameryce Płd a błogosławił gen Pinocheta. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Boniecki = demencja 03.11.11, 22:00 Dobrotliwy księżulo ma już 77 lat - to skleroza. Jak coś ni z gruchy ni z pietruchy rypnie... Nie dziwię się szefowi jego zakonu, że nałożył mu uzdę. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Boniecki = demencja 03.11.11, 22:05 wlodzimierz.ilicz napisał: > Dobrotliwy księżulo ma już 77 lat - to skleroza. > Jak coś ni z gruchy ni z pietruchy rypnie... > Nie dziwię się szefowi jego zakonu, że nałożył mu uzdę. Proponuję zapoznać się z tematem przed zabraniem się za pisanie, żeby się nie kompromitować. Towarzyszu, nie rypcie bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Boniecki = Rydzyk 04.11.11, 09:34 zapomniał tylko dodać że Rydzyk nadal jest redaktorem a Bonieckiego wywalili na zbity pysk nawet z Tygodnika Powszechnego więc na złość Kościołowi Katolickiemu chce zakłożyć sektę czcicieli palikota Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Boniecki = Rydzyk 04.11.11, 09:42 Ks Isakowicz-Zalewski broni Bonieckiego? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Boniecki = Rydzyk 04.11.11, 09:47 prawie_magister napisał: > zapomniał tylko dodać że Rydzyk nadal jest redaktorem a Bonieckiego wywalili na > zbity pysk nawet z Tygodnika Powszechnego > więc na złość Kościołowi Katolickiemu chce zakłożyć sektę czcicieli palikota Myślisz że jeszcze musisz mi cokolwiek udowadniać ? Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Boniecki = Urban 04.11.11, 11:51 a na co dowody, wystarczy przeczytać to co napisałeś i od razu widać twoją głuptę. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Boniecki = Urban 04.11.11, 12:04 prawie_magister napisał: > a na co dowody, wystarczy przeczytać to co napisałeś i od razu widać twoją głu > ptę. Cóż za błyskotliwa riposta:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Boniecki = Urban 04.11.11, 12:07 no i widzisz, nawet ty zrozumiałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky prawie_magister - przygłup 04.11.11, 12:18 to zrozumiałem już dawno więc nie potrzebnie się wysilasz. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: prawie_magister - przygłup 04.11.11, 12:32 Zrozumiałeś? No to po co produkujesz głupie wpisy? Odpowiedz Link Zgłoś
euromichnik [...] 04.11.11, 18:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś