niezdeprawowany
10.11.11, 10:36
To forum jest zatrute ideologicznymi idiotami, ktorzy nie widza rzeczywistych problemow Polski a jedynie za mediami w wiekszosci nie polskimi bija piane na czesc swoich mocodawcow.
- pierwszym i najwazniejszym problemem po ukonstytuowaniu sie sejmu Nowej Kadencji
jest problem Krzyza w sali sejmowej - to jest kabaret i Polacy na to w ogole i absolutnie nie reaguja ??? to znaczy ze sa dokumentnie oglupieni!
Te ostatnie wybory wygraly media ktore promowaly w kampanii wyborczej trwajacej od ponad czterech lat "swoich" Bardzo mi wstyd za tych, ktorzy dali i nadal daja sie az tak oglupiac tym antypolskim mediom ...
-bezrobocie rosnie... (juz byl inwestor z Kataru dla idiotow)
-sprzedaz Lotosu to zbrodnia gospodarcza na Polakach
-Koleje linowe byly budowane przez Polakow za miske zupy w czasach odbudowy po wojnie
-kopalnie na Dolnym Slasku sa dobrem wszystkich Polakow: mafia chce je sprzedac dla siebie
W tym procederze mafijnym jeszcze bym probowal doszukiwac sie jakiegos usprawiedliwienia:
- gdyby tak za te pieniadze dofinansowac sluzbe zdrowia, szkoly i przedszkola
- gdyby tak dofinansowac gminy i komuny
Ale gdzie tam, ha,ha, ha... Ta kasa wedruje gdzies... wie kto gdzie? A gdzie poszly miliardy z MON za ro 2010 ???
Dlatego jest mi po prostu wstyd za to co bezczelnie robia z Polakami starzy-nowi rzadzacy.
Kto ma odwage aby mi zaprzeczyc ? odpowiadam tylko na rzeczowe argumenty.
Wszystkie proby rozmydlania tematu tudziez inwektywy na temat beda zglaszane do GIWI
Czy reguly gry sa jasne?
Zapraszam do dyskusji